Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayyy yerim onu zekaya bakarmisinnn cocuk akli iste mervisim pc fomatina nerden aliniyor bacimm bi el at su garibe prof sensin

Aynen mervisim eve gidim tanyeliye baslayacagim spor yapmasam hic kilo gitmeyecek demekki bide oryantallik deneyelim tiffany hatun sayesinde iyi kivirmaya basladim
valla onlarin hizina yetisemiyorum ben,saga göbek atarken bakiyorumki onlar 2.tura gecmis
Şu smieller gibi dans ettigimi düşündüm az önce gülmekten kramp girdi
Düşünsenize bole oynuyomusum yada bole
sen böyle oynarsan adam sana kk nü yasaklar..burasi sana iyi gelmiyor diye,önce merdiven simdide bu
Aman boswer baslarım yazısına kızz biz böle günde 1 saat oynasak bizde ne g... Kalır ne göbek
buda fena degil hani

akilli cocuk,sagligini düsünüyor
Bebişim tifaniy sorcaktım bnde nasıl memnunmusun
Kaç yıl garantili
Canm espri yapmaya calıştımm
Gercekten güzelmi sence tfannymi yapsam nası bibşi
cnm bence cok iyi..tabi senin dayanma gücüne göre garantisi

Bence bi dene on dk da suyim cikiyo her saat basi yapsak aslinda super olur

Canmin içi pc formatı cepte cok agır işliyo bn genellikle foto moto koyarken kullanmaya calısıyorum
Sayfanın en sonunda full site yazıyo canm oradan giriyosun tık pc gormatında bi dene esmer şekerim

Canmin içi pc formatı cepte cok agır işliyo bn genellikle foto moto koyarken kullanmaya calısıyorum
Sayfanın en sonunda full site yazıyo canm oradan giriyosun tık pc gormatında bi dene esmer şekerim

Hobaaaaaaa superr ama bitlesti yine begen tudunuda girdumm cumleyi vozene yesilcay

Durum bende anlatayım şimdi biizim asagıda ki komsum ozamanlar baska biriydi bu degildi tasındılar onlar
Bnm kız bole 7 aylık dişi cıkıyo daha yeni böle agzı salya ama çesme gibi
Kızımla camdan bakıyoruz bir elmde peçete bir elimde kızım böle durduk durduk bnm kızn salyası tak sen asgıdan abi bakıyomus onun kafasına adam hissetti tabi noluyo yha dedi bnde hemen yukarı baktım yeter yha dedim bu ne hadsizlik tükürüyolar yukardan asaga
Sanadamı geldi abla dedi
Valla sorma abi üstüm basım battı cocugada geldi dedim

Ama adamın aklıma bile gelmiyo
İçeri girdim gül gül gül allahm
Nedir bu basıma gelen dedim
Ayyy daha var neler

Bnm cadı mırın kırım ediyo sunun poposuna bn burdayım sinyali verip gelîyorum

:))) sizinki yAvuz hırsızEvsahibinikaçırır olmuş

Swettt kaldın mı pc formatındaa
:)))

Ayulduzum nerdesin
Kız bu nickin anlamı ne allh sen

Su pratik zekana hayranim mervisim yine yirtmissin senin alt komsular
Her an tehlikede birinede camasir dusurmustun
yesilcaylarrr gelsinn ziyaretcilerimize de var buyrunsss

Su pratik zekana hayranim mervisim yine yirtmissin senin alt komsular
Her an tehlikede birinede camasir dusurmustun
yesilcaylarrr gelsinn ziyaretcilerimize de var buyrunsss

Hiç sorma sizle yazışıp camasır asmaya calışırkn eşimin bornozu düşürmüştm
Kız birden aklıma geliyo
Kızz daha neler var bnde aklıma gelmıyo inan ki

Bi gün işten geldim daha bekarcık sultancıgım
Cok sewdıgım komsu ablatım vardır cok cektıler bnden
Kardeşim bi göz kalemi almış bn denim dedım bi delilik geldi aldım kaslarımı birleştirdim
Kadın corabı varya ten rengi onu aldım basıma gecirdim
Alttan tutup üstten gerfim çorabı tam bi canawar gibi oldum deneyen barmı aranızda bilmiyorum ama bi deneyin
Neyse anneme dedım anne bn ayten ablaya gidıyorum annm tmm dedı
Ayten ablada bi komık bı komık ama hort desen altına yspar
Üstüme yengemin pardüsesini giydim
Ama kaslarım birleşmiş dişlerimi boyadım kafama kadın corabı gecırıp gerıye dogru germişim taktım basortuyu onden ni bagldım
Gıtyım hmn karsımızda saat 10:30 faln
Kapıya vurdum kimo dedi dedim abla bi kspıyı acsana sen komsın dıyo dedım bakkaldan gmderdıler sipariş vermissin bn sipariş falan vermedim diyo
Neyse kocası ewde yok ıkıtane oglu var uyuyo neyse dur kızım dedi accam bi açtı ben haaaa diye bagırdım ayten abla sen tawayı al vur kafama
Sinsi delikten bakıyomus yüzümü göremeyince çingane zannetmiş ewimi soymaya geldi demiş
Aha gözümü bi açtım acildeyim ama millet bana bi gülüyo bi gülüyo allahım bekarım bi daglık memeurları var brad bitt halt etmişş rezil oldum onlara annem falan basımda babam ayten abla babam bana kızıyo ama bıyık altı gülüyo acılde bi gulme millet kuduruyo
Bi tane memuru gözüme kestirmiştim cocuga o bayık kafayla şii az bak bn normalde bole degilim falan demişim
Kız bu adamlar bana niye guluyo caktınozmı kaslarım bitişik dişlerim biri beyz biri siyah düşünün
Yani 18 li yaslarımın en güzel ve sakıncalı günüydü
Az kaşdın tahtalı köye gidiyodum

Kızz bi gün otobüsteyim sabahın en kalabalkı saatii
Ögrenci ewrak işlerimi halletcem
Arkamda daa belli yeni çift belli yani bn burdayım diolar
Nese yoldayız bi konusolar bi konusuolar duymamk elde degil
Konusma sifreli aynen sole aktarayım
Adam diyokı kadına
Varmısın yokmuusun
Kadın : sus allah askına aksam olsun konusup durma
Adam diyokı askım odada böcek vardıya onu oldurelim bu aksam
Kadın dıyo kı: daha sabah oldurdun yha bi böcek yeter dıyo onlarına canı var
Adam diyo kı yok yok bu aksam o böcegi öldürcem diyo varmısın yokmusun

Kızlar bu konusmaya istemeden sahıt oldum bi müddet bunlar safmı salak mı ne dıolar dedim

Ulaaaaa köfteyi caktımö sonradan dedim hayy yRabbim bni bıldular şimdi aksam böcegi oldurcekler bende duydum şahit tutcan bni

Kızlar anladınız mı b konusmayı

Merviss tam komedi olmus ablanda saglam vurmus galiba
iyiki kalici hasar kalmamis alemsin yani yakisiklilara da ne poz vermissin ama

milletin bocek olduresi tutmus cik aradan

Herkes gitmişş
Kendim anlatıp kendim gülüyorum
Bnde gideyim ozaman hepinizi öptüm
İi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…