canım kıyamam ya çocuğun içerde olması çok kötü olmuş neyseki hemen açabilmişler kapıyı, çok geçmiş olsun
bende anlamam bu babaannelerın anneanelrın cocuklara cay verme merakına faydalı bısey sankı neymıs ıcı ısınsınmıs kuru kuru nasıl gecermıs bogazından bende kv cok kavga etmısımdır bu yuzden gecmıs olsun bacumDün aksam annemlerede ugradık askerimiz vardı abimizin oglunun kaynımlarla annemler aynı binada :)) uzun hıkaye
Neyse asker gelcek diye oasta börek kek ne ararsan war karman corman
Teyzeleri anneannesi bizim kıza verip veriştiriyolar (bbn bişi yemedim kızlar donuttan sonra hala midem agrıyo bugun kahvaltıyı bile zor yaptım onunla dıuruyorum)
Neyse kızıma cay veriıyolar yha vermeyin uyumuyo cok acık caymış yok cok sewmiş yahu sekerli su ne anlar cay dan kahveden
Allahmen sinir oldugum sey ordan pasta börek kek bilmem pogacanın peyniri cay cocuk gece 4 de uyudu bnde sinir tawan yaptı kendileri horul hoorul uyudular
Birdahakıne asla içirmicem
Sbah bi kalktı kus allah kuss bıktım yha
Çocugu mahvettıler bu saat oldu 3 cubuk krakerle duruyo şimdi corba yaptım tawuksuyu corba
İnş yer
Çok morelim bızuk
Yahu kardeşim senniye annesini dinlemiyosun(((
Cok kızgınım cokkkkk
ah bacım kıyamam verılmıs sadakan varmısMasallhınız var hanmlar
Ben buün gün kızımla ugrastım dün basıma geleni anlatayım(
Ahh kızlardün saat 5 gibi eşim aradı 1 saate gelirim hazırlan dısarı cıkalım diye tmm dedim buarda ewde copleride dısarı koymuştum cocugunda altını aldım dedim kapını önüne koyayım kapını önüne giderken götürüm konteynıra wayy kedi gel sen çöpleri dagıt ama kapımın önü mahvolmış
Öfkelendım çok gittim mutfaktan cöp poseti aldım tekrrar dem toplayım bn girişteyim sagda yangın cıkısı merdıvenlernn oldugu kapı bitarf giriş kapısı biri girdi binaya bnm kapı bi kapandı
Aha anahtar kapının ardında yawrum içerde kaldı bn dısarda mahvoldum karsı komsum war sitede görevli ona seslendim allah tazı olsun ugrastı sonra birini çagırdı filmle actılar kapıyı 5 dk ugrastılar ama 50 sene yaslandım aglıyorum rabbime ylvarıyorum kızım korkuyo kapıyı adam zorluyu öecbur ona seslenıyorum yawrum bn yapıuorum sana ce ee falan
Yha anlatamam ne cektıgımı
5 dk bana 5 gün acı içinde kıqranıyomuşum gibi geldi
Anne oldugumu ilk defa bu kadar derin hissettim
Neyse abi açtı aglamaktan konusamıyorum içeri bi girdim kızım yok yawrum korkmuş koltugun arkasına saklanmış sessizce aglıyo(( bnde agladım ablalar geldi işte su falan eerdiler ama ömrümden ömür gitti kızlar
Masallhınız var hanmlar
Ben buün gün kızımla ugrastım dün basıma geleni anlatayım(
Ahh kızlardün saat 5 gibi eşim aradı 1 saate gelirim hazırlan dısarı cıkalım diye tmm dedim buarda ewde copleride dısarı koymuştum cocugunda altını aldım dedim kapını önüne koyayım kapını önüne giderken götürüm konteynıra wayy kedi gel sen çöpleri dagıt ama kapımın önü mahvolmış
Öfkelendım çok gittim mutfaktan cöp poseti aldım tekrrar dem toplayım bn girişteyim sagda yangın cıkısı merdıvenlernn oldugu kapı bitarf giriş kapısı biri girdi binaya bnm kapı bi kapandı
Aha anahtar kapının ardında yawrum içerde kaldı bn dısarda mahvoldum karsı komsum war sitede görevli ona seslendim allah tazı olsun ugrastı sonra birini çagırdı filmle actılar kapıyı 5 dk ugrastılar ama 50 sene yaslandım aglıyorum rabbime ylvarıyorum kızım korkuyo kapıyı adam zorluyu öecbur ona seslenıyorum yawrum bn yapıuorum sana ce ee falan
Yha anlatamam ne cektıgımı
5 dk bana 5 gün acı içinde kıqranıyomuşum gibi geldi
Anne oldugumu ilk defa bu kadar derin hissettim
Neyse abi açtı aglamaktan konusamıyorum içeri bi girdim kızım yok yawrum korkmuş koltugun arkasına saklanmış sessizce aglıyo(( bnde agladım ablalar geldi işte su falan eerdiler ama ömrümden ömür gitti kızlar
Dün aksam annemlerede ugradık askerimiz vardı abimizin oglunun kaynımlarla annemler aynı binada :)) uzun hıkaye
Neyse asker gelcek diye oasta börek kek ne ararsan war karman corman
Teyzeleri anneannesi bizim kıza verip veriştiriyolar (bbn bişi yemedim kızlar donuttan sonra hala midem agrıyo bugun kahvaltıyı bile zor yaptım onunla dıuruyorum)
Neyse kızıma cay veriıyolar yha vermeyin uyumuyo cok acık caymış yok cok sewmiş yahu sekerli su ne anlar cay dan kahveden
Allahmen sinir oldugum sey ordan pasta börek kek bilmem pogacanın peyniri cay cocuk gece 4 de uyudu bnde sinir tawan yaptı kendileri horul hoorul uyudular
Birdahakıne asla içirmicem
Sbah bi kalktı kus allah kuss bıktım yha
Çocugu mahvettıler bu saat oldu 3 cubuk krakerle duruyo şimdi corba yaptım tawuksuyu corba
İnş yer
Çok morelim bızuk
Yahu kardeşim senniye annesini dinlemiyosun(((
Cok kızgınım cokkkkk
ben nıye kılo cızelgesını yapamıyorum ya bırı bana yardım etsın
bugun kendıme ferace aldım (ben kapalıyımda) ama dar kolları olmadı cunku feraceyı yazın gıyecem e ozamana kadarda zayıflıyacagım ıcın bılerek dar aldım bu yagların kacısı yok er yada gec bızım kararlıgımız karsısında erımeye mahkumlardır
Walla sulofecim cok kötü bişi(
Rabbim yasatmasın
bugun kendıme ferace aldım (ben kapalıyımda) ama dar kolları olmadı cunku feraceyı yazın gıyecem e ozamana kadarda zayıflıyacagım ıcın bılerek dar aldım bu yagların kacısı yok er yada gec bızım kararlıgımız karsısında erımeye mahkumlardır
Canım ferace ince siyah genellikle vücut hattını belli etmesin diye kullanılan bir kıyafettir
Pardüseye benzetilmeye calıştıgı için amacını asmış artık pardüse gibi kullanılan bir kıyafet olmustur
Görmüssündür hani siyah boydan asagı uzun
Şimdi modellisi var
Giyene bişi demiyorum bnde kullanıyorum
Canım ferace ince siyah genellikle vücut hattını belli etmesin diye kullanılan bir kıyafettir
Pardüseye benzetilmeye calıştıgı için amacını asmış artık pardüse gibi kullanılan bir kıyafet olmustur
Görmüssündür hani siyah boydan asagı uzun
Şimdi modellisi var
Giyene bişi demiyorum bnde kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?