Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende anlamam bu babaannelerın anneanelrın cocuklara cay verme merakına faydalı bısey sankı neymıs ıcı ısınsınmıs kuru kuru nasıl gecermıs bogazından bende kv cok kavga etmısımdır bu yuzden gecmıs olsun bacum

ah bacım kıyamam verılmıs sadakan varmıs

menumu yazmama gerek varmıkı bugun hep kahvaltı yaptım saba h kahvaltıdan sonra bı cıktım aksam 5 gırdım eve arkadasımla yemek yoktu hemn kahvaltı hazırladık sucuklu yumurta ama az mıktarda yedım 1 greyfurtla bır avuc kuruyemıs yerım neskafe ıle daha sonra
su 2,5 lt 3 km yuruyus yuksek tempo

Ahh seni çok iyi anlıyorum benide oğlum 4 yaşındayken odasına kitledi.. Odada hamur ile oynuyordu bir gittim ki her yere yapışyırmış oyun hamurunu !! Tam kızıcam arkamı döndüm kii kapıyı kapattı üzerindeki anahtarı çevirdi . Vee normalde kitlemesi bile zorken açması imkansız !! Ben içerde odada o kapının önünde ne elimde telefon var nede evde başka biri .. Hayır Fırında kurabiye pişiyor Ocak'ta ıhlamur var bunlar olmasa ona ceza olacak kal tek başına baban gelene kadar bekle diycem ama korkuyorum yangın çıkıcak diye.. Camı açtım yoldan biri geçsin diye bekliyorum 10-15 dak sonra bir kadına seslendim de komşulara haber verdi onlarda çilingşr çağırıp eve girdiler sonrada beni kurtardılar :)) Nasıl korkmuş oturmuş salona ağlayamıyorda kızmamA gerek kalmadı tabii ... O 1 saat senin hesap bana ömür gibi geçti walla

ben nıye kılo cızelgesını yapamıyorum ya bırı bana yardım etsın

En ama en nefret ettiğim şeydir. Benimde kw yapardı artık görüşmüyoruz sıkıntı bitti geçmiş olsun tabii bozulur küçücük mideleri var zaten

Walla sulofecim cok kötü bişi (
Rabbim yasatmasın

bugun kendıme ferace aldım (ben kapalıyımda) ama dar kolları olmadı cunku feraceyı yazın gıyecem e ozamana kadarda zayıflıyacagım ıcın bılerek dar aldım bu yagların kacısı yok er yada gec bızım kararlıgımız karsısında erımeye mahkumlardır

Güle güle kullan canım ama ferace nedir? :44:

canım hıc yemek hazırlamak ıstemıyor beyıme kahvaltı hazırlayayım amannnn

Canım ferace ince siyah genellikle vücut hattını belli etmesin diye kullanılan bir kıyafettir
Pardüseye benzetilmeye calıştıgı için amacını asmış artık pardüse gibi kullanılan bir kıyafet olmustur
Görmüssündür hani siyah boydan asagı uzun
Şimdi modellisi var
Giyene bişi demiyorum bnde kullanıyorum

bende yazın alcaktım ama denedim şişkoyum ya yakışmadı zayıflayayım bu yaz alıcam inşallah

Hmm o zaman yanlış anlamadıysam yazın genç kapalı bşr kızda görmüştüm çok beğendim yamdan bağlamalı bşr model vermişler dikkat edince anlaşılıyordu ama bayıldım elbise niyetine giyilir diye düşünmüştüm..

Bugunku menum ac karnina 1 tatli ks corek otu.3 gunkurusu yogurt kuru.
Kahvlti. Sekersz cay.2 dilim cadar.2 kucuk ymrtli omlet.domates.yarim tatli kirmizi biber.3 zeytin.biraz peynir.

Ara 1 besibiyrde.1 mini fincn azsekerli turk kahvsi
Ogle 1 kase yogurt.1 uzun kepekli galeta cubuk

İKİndi 1 besibiyrd.2 tarcnli yesilcy.2 formcy. 1 ceviz.1 mandalina

AKsam. 1 kuck tabk az yumurtali kavrulms ispanak uzerine sarimsakli yogrt doktum.1 dilm cavdar.haslanmis brokoli salatasi

Yarim yas hurma.5 tane uzum
2.5 lt su yatana kadar 3 lt yapmaya calisirim

Aynen oyle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…