Bende kurcaladım kurcaladım ama bulamadım
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Nane maydanoz
Süt
2 kayısı
Çok az dut
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk fırın
Salata
Yarım kase kadar leblebi dut üzüm karışımı
Wasa
Yoğurt çorbası
Patlıcan ızgara 1 porsiyondan az
( işte şimdi kötü birşey var çok canım sıkıldı dolu bir avuç leblebi yedim :44: :26: .. Bana ceza varmı bilmiyorum ama ben kendim keseyim sabah 15 dakika bisiklet süreyim olur mu?
2 lt su
Yeşilçay 1 kupa
Mistik çay (sütlü)
Spor 1 saat aeropilates
Buldummmm buldummm
Ayyulduzcum şimdi şu linkleri tıkla ve uygula gayet basitimiş aslında
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
Peki kilo değişimlerinde her defasında yenidenmi yapıcaz bu işlemi acaba? :44:
en masum kaçak canım, geçen tv de gördüm hülya avşar leblebi yiyerek açlık krizlerini bastırıyormuşbence mantıklı gayet doyurucu
canım tüm işlem bittikten sonra güncelletirme sayfanı sık kullananlara kaydetseydin şifreni girerek güncelleştirebilirsin bi dahakine kaydeder öyle yaparsın
Merhaba kizlar..yattim kalktim,geldim
yasemincigim cok gecmisolsun kuzularina...
merve ve ayfer sizede gecmisolsun kizlar..aman dikkat edin ne olur
merve agzinda mendillemi dolasiyorsuncnm bence yapma,cocuk alissin mikroplara,ona göre bagisiklik kazansin..zaten bulasagaci varsa havadanda bulasir...:26:
sulecigim tebruiik ediyorum cnm pastaya dayanmissin..bravo
birde bir mesajinda bu hafta fazla ciksamda ortalamayi etkilemem demistin,cnm eger kararli olursan bu hafta listeye almayi düsünüyorum seni,o yüzden ortalamayi etkilersin
ayfer yemissin yarim ekmek sucuguay gülmem geldi ne yapayim,insan yemeyeyim dedikce gözünün önüne cislar geliyor...afiyet olsun cnm,artik dönüsü yok...
aksam salata türü yersen telafi edersin,üzülme..bence öglen yedigin icin ceza vermeyeyim,ama sen yok illada ceza dersen 10 dklik bir spor yap kendne göre
sevilay aksam yanliz kalmissin,ben asksam konuyu aciyordum gelemedim..
bu arada kizlar yarisma icin konum acildi,oylama ocak ayinda...
link burda,sahgülcügüm gelmis,yorum yapmis sagolsun..sizide bekliyorum ama sakin caniniz istemesin..ben yaptigim halde yemedim,sizde istemeyin:18:
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...inda-kol-boregi-gul-baklava.html#post33136386
yorumlarinizi merak ediyorum...
evimi toplayayim azcik,uyudugumdan daha kahvalti bile masada duruyor..biri gelse pasakli dicek adima
Masallhınız var hanmlar
Ben buün gün kızımla ugrastım dün basıma geleni anlatayım(
Ahh kızlardün saat 5 gibi eşim aradı 1 saate gelirim hazırlan dısarı cıkalım diye tmm dedim buarda ewde copleride dısarı koymuştum cocugunda altını aldım dedim kapını önüne koyayım kapını önüne giderken götürüm konteynıra wayy kedi gel sen çöpleri dagıt ama kapımın önü mahvolmış
Öfkelendım çok gittim mutfaktan cöp poseti aldım tekrrar dem toplayım bn girişteyim sagda yangın cıkısı merdıvenlernn oldugu kapı bitarf giriş kapısı biri girdi binaya bnm kapı bi kapandı
Aha anahtar kapının ardında yawrum içerde kaldı bn dısarda mahvoldum karsı komsum war sitede görevli ona seslendim allah tazı olsun ugrastı sonra birini çagırdı filmle actılar kapıyı 5 dk ugrastılar ama 50 sene yaslandım aglıyorum rabbime ylvarıyorum kızım korkuyo kapıyı adam zorluyu öecbur ona seslenıyorum yawrum bn yapıuorum sana ce ee falan
Yha anlatamam ne cektıgımı
5 dk bana 5 gün acı içinde kıqranıyomuşum gibi geldi
Anne oldugumu ilk defa bu kadar derin hissettim
Neyse abi açtı aglamaktan konusamıyorum içeri bi girdim kızım yok yawrum korkmuş koltugun arkasına saklanmış sessizce aglıyo(( bnde agladım ablalar geldi işte su falan eerdiler ama ömrümden ömür gitti kızlar
Iyi aksamlar citirlar
mervecigim cok zor bir gün gecirmissin..Insallah bir daha olmaz
sulecigim bizdede benim 2 numara 2 yaslarindayken kendini cocuk odasina kilitlemisti,kapiyi kirdim cikardim
Sevilaycigim menün cok güzel ama dünden 30 dk ek spor cezsi veriyorum cnm..yerli mali sana iyi gelmedi
sahgülcügüm harikasin canim..Aynen katiliyorum,kacamaklari cuma,c.tesiye birakin..her gün olmasin yahu
Dilek canim hayirli olsun feracen,incecik günlerde kullan canim
banu gelmedi bu gün,insallah iyidir:44:
sekerkizdanda haber yok yine...Bu siralar gelemiyor,bir derdimi var acaba
Dün aksam annemlerede ugradık askerimiz vardı abimizin oglunun kaynımlarla annemler aynı binada :)) uzun hıkaye
Neyse asker gelcek diye oasta börek kek ne ararsan war karman corman
Teyzeleri anneannesi bizim kıza verip veriştiriyolar (bbn bişi yemedim kızlar donuttan sonra hala midem agrıyo bugun kahvaltıyı bile zor yaptım onunla dıuruyorum)
Neyse kızıma cay veriıyolar yha vermeyin uyumuyo cok acık caymış yok cok sewmiş yahu sekerli su ne anlar cay dan kahveden
Allahmen sinir oldugum sey ordan pasta börek kek bilmem pogacanın peyniri cay cocuk gece 4 de uyudu bnde sinir tawan yaptı kendileri horul hoorul uyudular
Birdahakıne asla içirmicem
Sbah bi kalktı kus allah kuss bıktım yha
Çocugu mahvettıler bu saat oldu 3 cubuk krakerle duruyo şimdi corba yaptım tawuksuyu corba
İnş yer
Çok morelim bızuk
Yahu kardeşim senniye annesini dinlemiyosun(((
Cok kızgınım cokkkkk
menumu yazmama gerek varmıkı bugun hep kahvaltı yaptım saba h kahvaltıdan sonra bı cıktım aksam 5 gırdım eve arkadasımla yemek yoktu hemn kahvaltı hazırladık sucuklu yumurta ama az mıktarda yedım 1 greyfurtla bır avuc kuruyemıs yerım neskafe ıle daha sonra
su 2,5 lt 3 km yuruyus yuksek tempo
Bugunku menum ac karnina 1 tatli ks corek otu.3 gunkurusu yogurt kuru.
Kahvlti. Sekersz cay.2 dilim cadar.2 kucuk ymrtli omlet.domates.yarim tatli kirmizi biber.3 zeytin.biraz peynir.
Ara 1 besibiyrde.1 mini fincn azsekerli turk kahvsi
Ogle 1 kase yogurt.1 uzun kepekli galeta cubuk
İKİndi 1 besibiyrd.2 tarcnli yesilcy.2 formcy. 1 ceviz.1 mandalina
AKsam. 1 kuck tabk az yumurtali kavrulms ispanak uzerine sarimsakli yogrt doktum.1 dilm cavdar.haslanmis brokoli salatasi
Yarim yas hurma.5 tane uzum
2.5 lt su yatana kadar 3 lt yapmaya calisirim
Sabah
Nesfit 5 yk
Elma kayısı kur içine attım
Ac karna yogurt kürü
Ögle
Ekmek arası tavuk döner yedim /((
(((
Aksm
Salata yogurt
Su:1 lt
Spor: tifanny 15 dk süpermiş tifanny le dewam inş
Kızlarkusuruma bakmayın
Bugün stres üstüne stres yemek bile yiyemedim hazır sipariş ettim komsu ablanın kafesi var
Malesef üzgünüm ama aksam sadece salata yedim ve saat 7:30 da bitti yemek işi
Sıvı: 2 kupa yeşilçay
1 kupa papatya yatışmam lazımdı
Bugün kızımın dengesi alt üst oldu desem yeridir ama şükür uyuyo şimdi mışıl mışıl
bugunkü menüm
sabah : 1 haslanmış yumurta, yarım salatalık,roka, maydanoz, küçük incecik bir lavaş
2 bardak çay
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt, yarım salatalık, biraz roka,maydanoz
ara: 1 kupa kayısılı form çay
akşam : 1 tabak pırasa, 1 kepçe çorba, salata, yoğurt
ara: 2 bardak çay, 1 tane form bisküvi
1,5 lt su
spor yok kurstaydım çok yoruldummmm
Bugunku menum ac karnina 1 tatli ks corek otu.3 gunkurusu yogurt kuru.
Kahvlti. Sekersz cay.2 dilim cadar.2 kucuk ymrtli omlet.domates.yarim tatli kirmizi biber.3 zeytin.biraz peynir.
Ara 1 besibiyrde.1 mini fincn azsekerli turk kahvsi
Ogle 1 kase yogurt.1 uzun kepekli galeta cubuk
İKİndi 1 besibiyrd.2 tarcnli yesilcy.2 formcy. 1 ceviz.1 mandalina
AKsam. 1 kuck tabk az yumurtali kavrulms ispanak uzerine sarimsakli yogrt doktum.1 dilm cavdar.haslanmis brokoli salatasi
Yarim yas hurma.5 tane uzum
2.5 lt su yatana kadar 3 lt yapmaya calisirim
Sabah
2 dilim kepek ekmek
1 yumurta
Nane maydanoz
Süt
2 kayısı
Çok az dut
1 kase yoğurt çorbası
3 köfte büyüklüğünde tavuk fırın
Salata
Yarım kase kadar leblebi dut üzüm karışımı
Wasa
Yoğurt çorbası
Patlıcan ızgara 1 porsiyondan az
( işte şimdi kötü birşey var çok canım sıkıldı dolu bir avuç leblebi yedim :44: :26: .. Bana ceza varmı bilmiyorum ama ben kendim keseyim sabah 15 dakika bisiklet süreyim olur mu?
2 lt su
Yeşilçay 1 kupa
Mistik çay (sütlü)
Spor 1 saat aeropilates
tatlım ya kac gundur gıremıyorum dedem kalp krızı gecırdı yogun bakımda suan
gunaydın kıslar nasılsınız
dunkıı menum
sabah 1 adet pastane pohcası sekersızz cay
öğlen saat 2bucuk gibi
nohut bır tabak 1 dılım ekmek
aksam :yok cnm istemedı
sekersız cay meyve
sabahyarım saat yuryus
gun boyu dıp kose temızlık (dedemın ebvini temızledık)
su: hatırlamıyorum ne kadar oldu
Canım tavuk döneri ekmeği olmadan yeseydin dert değil. Ben özellikle diyetisyenime dedim ki bizim iş yerinde döner çıkıyor yağlı diye yemiyorum. Ne dese beğenirsin? Peçeteyle yağını al ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?