Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tşk ederim canımcım benim damarlarda sorun var sanırm her gittiğimde bu sorunu yaşıyorum elimin üzerinden çok az kan alabildi onunla da sadece demire ve karaciğere bakarız bütün tahllilerli yapamayız dedi doktor, annmi aradım anlattım anlattığıma pişman etti açtı ağzını yumdu gözünü "yeter diyet yaptığın kurudun kaldın bir yerde düşüp bayılıcan dıye korkuyorum" dıyor sımdı ben aksam eve gıdınce hemen yorgunum dıye uyuyayım en ıyısı yoksa bana zorla yemek yedırır

ay çok hoşsun walla... ama bu günlerin kıymetini bil akşam eve gidince yemek bulamayıp yapmak için cebelleşenler var
Şekil A: Ben

Kaptancım normalde akşam yemeği ile öğle yemeği arasında 2 ara öğün var fakat dün akşam yemeğini geç yemek zorunda kaldım.

Öğle saat 12 de

1 ara: saat 14 de (diyetisyenin verdiği saat)

2. ara: saat 16:30 da(diyetisyenin verdiği saat)

3. ara: 18:30 da akşam yemeyi geç yeneceği için(çok trafik vardı serviste atıştırdım.)

Akşam yemeği : 30 (eve geldim ve yemek yedim)

2,5 - 3 saatten fazla aç kalmamam lazım.

bende öğleden sonra iki ara yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yemek saati geç olunca ara uzamasın :) yoksa ben çok acıkıyorum

wasa mı yiyorummm.. yeşil çayımı içiyorum lütfen kayıtlara geçsin :)buarada sevgili sahgüll neredesin sen hadi su demeyince ben unutuyorum

wasa mı yiyorummm.. yeşil çayımı içiyorum lütfen kayıtlara geçsin :)buarada sevgili sahgüll neredesin sen hadi su demeyince ben unutuyorum

Bende disardayim daha birbucuk lt oldu eve gidince uce tamamlarim

Kesinlikle yoksa aksam insanin gozu donuyor

Canim kendini cok yorma,yavas yavas alistir vücudunu

canim annecigine bisey diyemem,ne derse dogru der
kaptncımm çok gemiş olsun yavrucuğuna tez zamanda iyileşir inş..

görüşürüz öptük seni
Cok tesekkür ederim canim
ay çok hoşsun walla... ama bu günlerin kıymetini bil akşam eve gidince yemek bulamayıp yapmak için cebelleşenler var
Şekil A: Ben

Anladim canim..sen kendini daha iyi tanirsin elbette..Nasil iyi hissedeceksen öyle yap
bende öğleden sonra iki ara yapmaya çalışıyorum dediğin gibi yemek saati geç olunca ara uzamasın :) yoksa ben çok acıkıyorum
Canim 2 ara bencede ideal,sakin aburcubur yeme,saglikli aralar yap
Hemen kaydediyoruz:126:
Canim su diyen sevilaydi
Kizlar ne ediyonuz ben kuafordeyim
Ohh ne güzel canim,güzelleselim demi ama
Kesinlikle yoksa aksam insanin gozu donuyor
Aman gözün dönmesin tatlim,ara ögün ye

Masallhınız var hanmlar
Ben buün gün kızımla ugrastım dün basıma geleni anlatayım (
Ahh kızlardün saat 5 gibi eşim aradı 1 saate gelirim hazırlan dısarı cıkalım diye tmm dedim buarda ewde copleride dısarı koymuştum cocugunda altını aldım dedim kapını önüne koyayım kapını önüne giderken götürüm konteynıra wayy kedi gel sen çöpleri dagıt ama kapımın önü mahvolmış
Öfkelendım çok gittim mutfaktan cöp poseti aldım tekrrar dem toplayım bn girişteyim sagda yangın cıkısı merdıvenlernn oldugu kapı bitarf giriş kapısı biri girdi binaya bnm kapı bi kapandı
Aha anahtar kapının ardında yawrum içerde kaldı bn dısarda mahvoldum karsı komsum war sitede görevli ona seslendim allah tazı olsun ugrastı sonra birini çagırdı filmle actılar kapıyı 5 dk ugrastılar ama 50 sene yaslandım aglıyorum rabbime ylvarıyorum kızım korkuyo kapıyı adam zorluyu öecbur ona seslenıyorum yawrum bn yapıuorum sana ce ee falan
Yha anlatamam ne cektıgımı
5 dk bana 5 gün acı içinde kıqranıyomuşum gibi geldi
Anne oldugumu ilk defa bu kadar derin hissettim
Neyse abi açtı aglamaktan konusamıyorum içeri bi girdim kızım yok yawrum korkmuş koltugun arkasına saklanmış sessizce aglıyo (( bnde agladım ablalar geldi işte su falan eerdiler ama ömrümden ömür gitti kızlar

selammm kızlar nasılsınızz

bençok yorgunum kurstan geldim yemek falan derken daha şimdi oturdum
geçmişe söyle bi baktım ancak alıntı yapamadım

kaptanım ve doktorcum çok geçmiş olsun rabbim evlatlarınıza şifa versin

canım kıyamam ya çocuğun içerde olması çok kötü olmuş neyseki hemen açabilmişler kapıyı, çok geçmiş olsun

Dün aksam annemlerede ugradık askerimiz vardı abimizin oglunun kaynımlarla annemler aynı binada :)) uzun hıkaye
Neyse asker gelcek diye oasta börek kek ne ararsan war karman corman
Teyzeleri anneannesi bizim kıza verip veriştiriyolar (bbn bişi yemedim kızlar donuttan sonra hala midem agrıyo bugun kahvaltıyı bile zor yaptım onunla dıuruyorum)
Neyse kızıma cay veriıyolar yha vermeyin uyumuyo cok acık caymış yok cok sewmiş yahu sekerli su ne anlar cay dan kahveden
Allahmen sinir oldugum sey ordan pasta börek kek bilmem pogacanın peyniri cay cocuk gece 4 de uyudu bnde sinir tawan yaptı kendileri horul hoorul uyudular
Birdahakıne asla içirmicem
Sbah bi kalktı kus allah kuss bıktım yha
Çocugu mahvettıler bu saat oldu 3 cubuk krakerle duruyo şimdi corba yaptım tawuksuyu corba
İnş yer
Çok morelim bızuk
Yahu kardeşim senniye annesini dinlemiyosun (((
Cok kızgınım cokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…