Fistik gibisin canim bebesinde cok tatli maasallah
Mikemmlllbugunkü menüm
sabah : 1 haslanmış yumurta, yarım salatalık,roka, maydanoz, küçük incecik bir lavaş
2 bardak çay
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt, yarım salatalık, biraz roka,maydanoz
ara: 1 kupa kayısılı form çay
akşam : 1 tabak pırasa, 1 kepçe çorba, salata, yoğurt
ara: 2 bardak çay, 1 tane form bisküvi
1,5 lt su
spor yok kurstaydım çok yoruldummmm
Bende beskiloyu tamamladigim gun odullendiecem kendimi:)kızlarr hepinize iyi geceler yatıyorum malum yarın kurs var akşama eklerim artık yaptığım cicileri
bu arada kaçamak yokkk ben kendimi okadar sıkıyorum ki canım neler istiyor ama cumaya kadar yemiycem sonra belki kendimi ödüllendiririm , tabiki kaçamak yapılabilir ama bence her gün ardı ardına olmamalı
Iyi aksamlar citirlar
mervecigim cok zor bir gün gecirmissin..Insallah bir daha olmaz
sulecigim bizdede benim 2 numara 2 yaslarindayken kendini cocuk odasina kilitlemisti,kapiyi kirdim cikardim
Sevilaycigim menün cok güzel ama dünden 30 dk ek spor cezsi veriyorum cnm..yerli mali sana iyi gelmedi
sahgülcügüm harikasin canim..Aynen katiliyorum,kacamaklari cuma,c.tesiye birakin..her gün olmasin yahu
Dilek canim hayirli olsun feracen,incecik günlerde kullan canim
banu gelmedi bu gün,insallah iyidir:44:
sekerkizdanda haber yok yine...Bu siralar gelemiyor,bir derdimi var acaba
senin karnabahar kısırın benim tarifimden daha farklı galiba? nasıl yaptın :93:
bugunkü menüm
sabah : 1 haslanmış yumurta, yarım salatalık,roka, maydanoz, küçük incecik bir lavaş
2 bardak çay
1,5 lt su
Dun ki menum
Sabah
1 kupa corba
Öğle
1 kase corba
Uc kofte
1 dilim ekmegin disi icini cikardim
Aksam
1 kase corba
1 kucuk karniyarik
2 yk pilav
Aralarda bol bol kusburnu ve ihlamur ictim kizlar
Su : 1 lt bitki caylarini cok icibce su icemedim
Spor: yok
canım bence akşam biraz ağır olmuş, karnıyarık çok yağ içeriyor hem de kızartma, yanında da pilav.. az miktar bile olsa bu anca koruma döneminde belki olabilir ama diyette olmaz bence..
kızlar menümü yazayım, gerçi kimse yorum yapmıyor artık ama neyse:)
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık,birazcık peynir, domates salatalık
ara: karnabahar kısırı 1 dilim, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara (ızgaralanmış soğan ve biberle beraber), 1 top süzme yoğurt, buzlu limonlu çay (ice tea değil, gerçek yapım :)şekersiz)
su: 2,5 lt
spor: bugün yatılı misafirim var, normalde haftasonu geleceklerdi, bir gün önceye alındı, ben de alışverişe gittim, abartmıyorum akşam 8buçuktan gece 1 e kadar bir dakika durmadım diyebilirim, eve getirdim yerleştirdim mutfağı ve evi topladım, kıyma almıştım onları köfte yapıp buzluğa attım, açıkta görünen rafları düzelttim, oldukça yoğun geçti gecem..
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin...
Canim karni yarogi suda haslayip firinda yapiyorum bol baharatla nerdeyse kizartmasi kadar lezzetli canimn bende reflu var kizartma tarzi seyleri yemek olum oluyor boyut olarakta bir buyuk paylicanin ucte biri kadardı
Ogun sayin az degil mi canim biliyosun ogunu az tutincada vucut stokluyi bu bana yine yrmek vermeyecek diye iki ana bi ara ogun ben hasta halde senden cok yemisim kizsu karnibahar kisirinida iyilesiyim drniycem
Canim rabbim acil sifa versin az olmus ama guzenli olamassin bu siralar
Mikemmlllbugunkü menüm
2 bardak çay
1,5 lt su
Bende beskiloyu tamamladigim gun odullendiecem kendimi:)kızlarr hepinize iyi geceler yatıyorum malum yarın kurs var akşama eklerim artık yaptığım cicileri
bu arada kaçamak yokkk ben kendimi okadar sıkıyorum ki canım neler istiyor ama cumaya kadar yemiycem sonra belki kendimi ödüllendiririm , tabiki kaçamak yapılabilir ama bence her gün ardı ardına olmamalı
Iyi aksamlar citirlar
mervecigim cok zor bir gün gecirmissin..Insallah bir daha olmaz
sulecigim bizdede benim 2 numara 2 yaslarindayken kendini cocuk odasina kilitlemisti,kapiyi kirdim cikardim
Sevilaycigim menün cok güzel ama dünden 30 dk ek spor cezsi veriyorum cnm..yerli mali sana iyi gelmedi
sahgülcügüm harikasin canim..Aynen katiliyorum,kacamaklari cuma,c.tesiye birakin..her gün olmasin yahu
Dilek canim hayirli olsun feracen,incecik günlerde kullan canim
banu gelmedi bu gün,insallah iyidir:44:
sekerkizdanda haber yok yine...Bu siralar gelemiyor,bir derdimi var acaba
Günaydın kizlar cok fena hastayim daha toparlauamadim bugun mecbur dr geldim bakalim ilavsiz atlatamayacagim galiba
Gecmise pek bakamadim amatartiya az kalmisken kimse kacamak yapmamistir dimi
Mervecim cok gecmis olsun canim anne yuregi iate kuzucugunada kiyamam koltugun arkasina saklanmis kimbilir nasil korktu
Kaptancim bagirsak enfeksiyonu cikmis tekrar gecmis olsun
Atladigim konu varsa hastaligima veron kizlar esim iyilesti lalan hastaligida bana verdi galiba
Günaydın güzel ve cıtır adayı hanımlar
Nasılsınız
Sahgulcum bn rutin 6:30 da kalkarım ama direk buraya giremiyorum
Namaz kıl kahvaltı hazırla etrafı topla bugun bı saate anca bitirdim
Ütüm wardı onlar la uzun sürdü sonun da burdayım
Kızmda uyanmıştı onu doyurdum altını aldım elini yüzünü yıka saclarını topla derken bu saat anca
Bluemcum cok saol
Sekerkız sende saol canm
Kaptan sende saol
Edacım ewlenmemenin sebebini anladımvalla haklısın
Caglacım nerdesinnn
Sekerkız bi kaç gündür yoktun nerelerdeydin
Ahh kızlar dünkü tifanny bni mafetti
tatlım dedem kalp krızı gecırdı ızın aldım oyuzden gıremedım kac gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?