- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
tatlım dedem kalp krızı gecırdı ızın aldım oyuzden gıremedım kac gundur
Canm allh acil şifalar versin
Cok gecmiş olsun
Canm allh acil şifalar versin
Cok gecmiş olsun
canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl?
hanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
saol cnm ıyı degıl cnm pek ya hayırlısı rabbımden
Canımhanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
Saol canm yhaFistik gibisin canim bebesinde cok tatli maasallah
Cok geçmiş olsun canm bir hsstalıktır dönüp dolasanGünaydın kizlar cok fena hastayim daha toparlauamadim bugun mecbur dr geldim bakalim ilavsiz atlatamayacagim galiba
Gecmise pek bakamadim amatartiya az kalmisken kimse kacamak yapmamistir dimi
Mervecim cok gecmis olsun canim anne yuregi iate kuzucugunada kiyamam koltugun arkasina saklanmis kimbilir nasil korktu
Kaptancim bagirsak enfeksiyonu cikmis tekrar gecmis olsun
Atladigim konu varsa hastaligima veron kizlar esim iyilesti lalan hastaligida bana verdi galiba
Menün güsel karnıyarıkta haslanarak yapılmış gayet uygundurDun ki menum
Sabah
1 kupa corba
Öğle
1 kase corba
Uc kofte
1 dilim ekmegin disi icini cikardim
Aksam
1 kase corba
1 kucuk karniyarik
2 yk pilav
Aralarda bol bol kusburnu ve ihlamur ictim kizlar
Su : 1 lt bitki caylarini cok icibce su icemedim
Spor: yok
kızlar menümü yazayım, gerçi kimse yorum yapmıyor artık ama neyse:)
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık,birazcık peynir, domates salatalık
ara: karnabahar kısırı 1 dilim, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara (ızgaralanmış soğan ve biberle beraber), 1 top süzme yoğurt, buzlu limonlu çay (ice tea değil, gerçek yapım :)şekersiz)
su: 2,5 lt
spor: bugün yatılı misafirim var, normalde haftasonu geleceklerdi, bir gün önceye alındı, ben de alışverişe gittim, abartmıyorum akşam 8buçuktan gece 1 e kadar bir dakika durmadım diyebilirim, eve getirdim yerleştirdim mutfağı ve evi topladım, kıyma almıştım onları köfte yapıp buzluğa attım, açıkta görünen rafları düzelttim, oldukça yoğun geçti gecem..
tatlım dedem kalp krızı gecırdı ızın aldım oyuzden gıremedım kac gundur
oo çok güzel tarif, ben de severim karnıyarığı ama diyet yapmadığım zamanda bile yiyemiyordum çok..suda haşlayıp içini doldurup fırına mı veriyorsun? kesinlikle deneyeceğim
çok geçmiş olsun canım
canım karatay yapıyorum ya ben ondan böyle:) ara öğün yok. kahvaltım baya sağlam, peyniri zeytini yumurtası fındığı:) çok güel tok tutuyor, ve susatıyor da:) sabah 9da yapıyorum öğleden sonra 3 e kadar hiçbişey yemiyorum.. genelde 1 kase yoğurt yiyorum dün acıktığımı hissettim karnıbahar kısırından yedim, akşam da genelde salata etli sebze ya da et ya da bakliyat şeklinde gidiyor.. bulguru çok nadiren tüketiyorum..
Günaydinnnn
Dün yediklerimi yazip gecmis yapayim
Sabah
2 dl ekmekle yumurtali sandvic
ögle
1 adet pirzola teflonda,salata,ayran
Aksam
1 kase eshriyeli tavuk corbasi,1 kase yogurt
su
2,5 lt
spor
jullian 30 gün programi 1.level(28 dk)
lesillie 2 ml
dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.
Tamam cnm,görüsürüzhayırlı şifalar diliyorum.. inşallah iyi olur..
hanımlar ben biraz okuma yapacağım, işler birikmesin.. öpüyorum sizleri
Cok sevindim canim ya..Inan sen veremiyorum dedikce ben üzülüxordum..Insallah tartidada fark eder,emeklerinin karsiligini aliyorsunhanımlar tartıda fark olacak mı bilmiyorum ama vğcudumda bariz bi sıkılaşma başladı, bugün eşim de dedi sen hakkaten zayıfladın diye.. basenlerde selülit kalmamış gibi:) çok mutlu oldum ya, karnım zaten karataya başladığımdan beri dümdüz oldu. arada bu hazımsızlıklar nedeniyle şişse de, yavaş yavaş ağırdan ağırdan çözüm alıyorum sanırım karataydan
Cnm firinda közleyerekte yapabilirsin.o biraz uzun sürer..Canim karni yarogi suda haslayip firinda yapiyorum bol baharatla nerdeyse kizartmasi kadar lezzetli canimn bende reflu var kizartma tarzi seyleri yemek olum oluyor boyut olarakta bir buyuk paylicanin ucte biri kadardı
Cok tesekkür ederim canim benimGünaydın kizlar cok fena hastayim daha toparlauamadim bugun mecbur dr geldim bakalim ilavsiz atlatamayacagim galiba
Gecmise pek bakamadim amatartiya az kalmisken kimse kacamak yapmamistir dimi
Mervecim cok gecmis olsun canim anne yuregi iate kuzucugunada kiyamam koltugun arkasina saklanmis kimbilir nasil korktu
Kaptancim bagirsak enfeksiyonu cikmis tekrar gecmis olsun
Atladigim konu varsa hastaligima veron kizlar esim iyilesti lalan hastaligida bana verdi galiba
Karniyarigi yagda kizartmadigin icin sorun yok tabikiside..Afiyet olsun canim,cok begendimDun ki menum
Sabah
1 kupa corba
Öğle
1 kase corba
Uc kofte
1 dilim ekmegin disi icini cikardim
Aksam
1 kase corba
1 kucuk karniyarik
2 yk pilav
Aralarda bol bol kusburnu ve ihlamur ictim kizlar
Su : 1 lt bitki caylarini cok icibce su icemedim
Spor: yok
Kimse yapmiyormu yorum..Hemen ceza vereyim canimkızlar menümü yazayım, gerçi kimse yorum yapmıyor artık ama neyse:)
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık,birazcık peynir, domates salatalık
ara: karnabahar kısırı 1 dilim, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara (ızgaralanmış soğan ve biberle beraber), 1 top süzme yoğurt, buzlu limonlu çay (ice tea değil, gerçek yapım :)şekersiz)
su: 2,5 lt
spor: bugün yatılı misafirim var, normalde haftasonu geleceklerdi, bir gün önceye alındı, ben de alışverişe gittim, abartmıyorum akşam 8buçuktan gece 1 e kadar bir dakika durmadım diyebilirim, eve getirdim yerleştirdim mutfağı ve evi topladım, kıyma almıştım onları köfte yapıp buzluğa attım, açıkta görünen rafları düzelttim, oldukça yoğun geçti gecem..
Canım tavuk döneri ekmeği olmadan yeseydin dert değil. Ben özellikle diyetisyenime dedim ki bizim iş yerinde döner çıkıyor yağlı diye yemiyorum. Ne dese beğenirsin? Peçeteyle yağını al ye.
Günaydin canim...Az olmus ama kosusturmana veriyorum..gunaydın kıslar nasılsınız
dunkıı menum
sabah 1 adet pastane pohcası sekersızz cay
öğlen saat 2bucuk gibi
nohut bır tabak 1 dılım ekmek
aksam :yok cnm istemedı
sekersız cay meyve
sabahyarım saat yuryus
gun boyu dıp kose temızlık (dedemın ebvini temızledık)
su: hatırlamıyorum ne kadar oldu
Süpersin valla..Umutluyum senden yarin icinGunaydin canlar yarin tarti gunu bugunu sporsuz gecirmeyelim bende 40dakika tempolu yurudum bir lt suyumuda ictim
Harikasin edacigim..masallah listenin disina cikmaman cok güzelDünkü menüm
1 dl çavdar ekmek
1 dilim light beyaz peynir
4 zeytin
domates
1 haş.yumurta
ara: yok
öğle:
salata
2 küçük tavuk şiş (toplam 8 tanecik ağıza tek atımlık)
1/4 kase yoğurt
1/4 kepek ekmek
ara: 2 mandalina
ara: 2 mandalina +5 fındık
akşam
salata
1 dl kepek ekmek
6 yk yağsız taze fasülye
ara: 1 bardak kahve
su: 3 litre
çaY: 2 bardak ısırgan otu
spor: yok
Buda sana kapak olsun canim o zaman,bir daha o saatte yemezsinSabah erken kalkıp yaparım inşallah ne kadar zamandır akşamları bişey yemiyordum inanılmaz ağır ve şiş hissediyorum
Bir ben beceremiyorum su cizelge isini..sagolsun blue yapiyor banaBuldummmm buldummm
Ayyulduzcum şimdi şu linkleri tıkla ve uygula gayet basitimiş aslında
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/326993-takip-cizelgeleri-hakkinda.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...ni-cizelgeler-nasil-eklenir.html#post10016565
Peki kilo değişimlerinde her defasında yenidenmi yapıcaz bu işlemi acaba? :44:
Hayret,merve gelip dükkani acmamismi bu gün..Bende diyorum neden ocakta cay yok,demek sen geldin önce,erkenden cikinca ocaga cay koymayi unutmussungünaydınnn kızlarr bugun en erken ben geldimmm mervişşş uyuyamı kaldın yoksa
kahvaltımı yapıp çıkıyorum akşama görüşrüz artık, bu arada karnım ağrıyo sanırım regli geliyorr
Cok tesekkür ederim canimtatlım ellerıne saglık cok gusel gozukuyorlar:)
Cok gecmisolsun canim benim..tatlım ya kac gundur gıremıyorum dedem kalp krızı gecırdı yogun bakımda suan
tesekkür ederim canimHelincim maşallagin var
iyi oldu hatirlatman,susamisimda haberim yokmuskısceler hadı bakalım alın bardakları elınıze an ıtıbarıyle 1 lt tamamlanmıstır:)
Ay canim benim ya...Insallah hemen iyilesir canim yavrun,cok zor gercektendegeçmişe şöyle baktım ama hastada yogun malum hava soguk birde acayip salgın var cocuklar ateşli tıkalı.dün kızımı götürdüğüm uzman da bu virus yinede tahlil yapalım dedi.sonuc bakteriyel çıktı ikimizde yanıldık dr hanım dedi.enfekisyonlar direnckazandı antibiyotikler fayda vermiyor.Allah sonumuzu hayretsin.
Tekrar gecmisolsun canim...Kcügede gecmis demek..Igneler fayda eder umarim canim..dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.
dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.
gebelikte en güvenli ağrı kesici minoset canım.ama eğer durumun okadar kötürse bence bi görün.enfeksiyonlarda zararlı gebe bile olsan antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.Ahh canim yaa bide direnc mi kazanmislar antibiyotik te kar etmiyor demekben surunuyorum o yavrucaklari dusunemiyorum valla utanmasam oturup aglayacak vaziyette agriyor dustu heryerim bana da birsey oner bacim regl olcam bide dun olcaktim geciktim bisi varsa diyede ilacta alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?