Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooh cnm ne gusel gıtcek selulutler vs..:)

Canım gercekten cok sewindim seni mutlu görmkte ayrı bir güsel :)))))
Fistik gibisin canim bebesinde cok tatli maasallah
Saol canm yha )))))))
Cok geçmiş olsun canm bir hsstalıktır dönüp dolasan
Menün güsel karnıyarıkta haslanarak yapılmış gayet uygundur)

Bnce sporunu yspmıssın
Canm karnıbahar kısırımın tadı nasıl
Sence denemelimiyim
Normlde yemegını cok sewerim
Mnün herzamn ki gibi güsel

Günaydinnnn

Dün yediklerimi yazip gecmis yapayim
Sabah
2 dl ekmekle yumurtali sandvic

ögle
1 adet pirzola teflonda,salata,ayran

Aksam
1 kase eshriyeli tavuk corbasi,1 kase yogurt
su
2,5 lt
spor
jullian 30 gün programi 1.level(28 dk)
lesillie 2 ml

kısceler hadı bakalım alın bardakları elınıze an ıtıbarıyle 1 lt tamamlanmıstır:)

dün 3 numarayı hastaneye götürdüm ateşi düşmüyordu serum taktırdım.tahlilleri yaptırdım.baya ağır enfeksiyon olmus.akşam iğne yaptım yavruma.2 numarada arkasından ateşlenince aynı mikrop hesabı onada iğne.normalde türkiyede drlar iğne yapmıyor oyüzden cok pratiğim yok.Allahtan okurken hep biz yapardık.bikaç gecedir uykusuz gecirdik.eşiminde en hassas noktası uykusuzluk bide onun nazı eklenince baya zorlandım.yarın cuma bakalım baskül efendi nediyecek.elimden geldiğince uydum ama dün öğle öğününde kızımın basında serum bekliyordum.bi kaç gündür öğünler birbirine karıştı.

Aynen patlicanlari buyuklugune gore ikiye yada uce bolup ivinin cekirdegini cikarip iyice hasliyorum suyu bildigin sari su oluyorsonrada icini hazirlarken soguyor biraz doldurup firina atiyorum ben seviyorum esimde alisti artik mecbur

Anladim canim karatayin kizinin blogu var orayida takip ediyormusunuz karatay yapmasamda cok guzel yazilari var

geçmişe şöyle baktım ama hastada yogun malum hava soguk birde acayip salgın var cocuklar ateşli tıkalı.dün kızımı götürdüğüm uzman da bu virus yinede tahlil yapalım dedi.sonuc bakteriyel çıktı ikimizde yanıldık dr hanım dedi.enfekisyonlar direnckazandı antibiyotikler fayda vermiyor.Allah sonumuzu hayretsin.

Helincim maşallagin var

Ahh canim yaa bide direnc mi kazanmislar antibiyotik te kar etmiyor demek ben surunuyorum o yavrucaklari dusunemiyorum valla utanmasam oturup aglayacak vaziyette agriyor dustu heryerim bana da birsey oner bacim regl olcam bide dun olcaktim geciktim bisi varsa diyede ilacta alamıyorum

hayırlı şifalar diliyorum.. inşallah iyi olur..
hanımlar ben biraz okuma yapacağım, işler birikmesin.. öpüyorum sizleri
Tamam cnm,görüsürüz
Cok sevindim canim ya..Inan sen veremiyorum dedikce ben üzülüxordum..Insallah tartidada fark eder,emeklerinin karsiligini aliyorsun
Canim karni yarogi suda haslayip firinda yapiyorum bol baharatla nerdeyse kizartmasi kadar lezzetli canimn bende reflu var kizartma tarzi seyleri yemek olum oluyor boyut olarakta bir buyuk paylicanin ucte biri kadardı
Cnm firinda közleyerekte yapabilirsin.o biraz uzun sürer..
Ben kendi tarifimi yazayim,2-3 dk sürüyor..
mikrodalga firina atiyorum,3 dk ya veriyorum,üzerini kapatip bekliyorum..3 dk sonra yumusuyor,hemen icini doldurup firinliyorum..ic harcina hic yag koymuyorum,kendi yaginda pisiyor..inan cok hafif ve lezzetli oluyor,Hemde hazirlamasi daha kisa sürüyor

Cok tesekkür ederim canim benim
Karniyarigi yagda kizartmadigin icin sorun yok tabikiside..Afiyet olsun canim,cok begendim
Kimse yapmiyormu yorum..Hemen ceza vereyim canim

Canim karataya uymussun yine,afiyet olsun..ssuyunda süper..canim cayi nasil yaptin,anlatabilirmisin..

Calisan insanin hali gercekten cok zor oluyor,evde oldugunda en azindan etrafin toplu oluyor,misafir geldiginde kosusturmuyorsun...
Eminimki spor yerine gecmistir canim kosusturman
Canım tavuk döneri ekmeği olmadan yeseydin dert değil. Ben özellikle diyetisyenime dedim ki bizim iş yerinde döner çıkıyor yağlı diye yemiyorum. Ne dese beğenirsin? Peçeteyle yağını al ye.
Bu güzelmis yanliz..Aslinda mantikli ama cevre ne der korkusu var iste..yoksa yagi alindimi bildigimiz ekmeksiz et
Günaydin canim...Az olmus ama kosusturmana veriyorum..
Gunaydin canlar yarin tarti gunu bugunu sporsuz gecirmeyelim bende 40dakika tempolu yurudum bir lt suyumuda ictim
Süpersin valla..Umutluyum senden yarin icin
Harikasin edacigim..masallah listenin disina cikmaman cok güzel
Sabah erken kalkıp yaparım inşallah ne kadar zamandır akşamları bişey yemiyordum inanılmaz ağır ve şiş hissediyorum
Buda sana kapak olsun canim o zaman,bir daha o saatte yemezsin
Bir ben beceremiyorum su cizelge isini..sagolsun blue yapiyor bana
günaydınnn kızlarr bugun en erken ben geldimmm mervişşş uyuyamı kaldın yoksa
kahvaltımı yapıp çıkıyorum akşama görüşrüz artık, bu arada karnım ağrıyo sanırım regli geliyorr
Hayret,merve gelip dükkani acmamismi bu gün..Bende diyorum neden ocakta cay yok,demek sen geldin önce,erkenden cikinca ocaga cay koymayi unutmussun
tatlım ellerıne saglık cok gusel gozukuyorlar:)
Cok tesekkür ederim canim
tatlım ya kac gundur gıremıyorum dedem kalp krızı gecırdı yogun bakımda suan
Cok gecmisolsun canim benim..Insallah cabucak iyilesir deden

Ay canim benim ya...Insallah hemen iyilesir canim yavrun,cok zor gercektende
Tekrar gecmisolsun canim...Kcügede gecmis demek..Igneler fayda eder umarim canim..evde doktor olmasi ne güzel,nasil tedavi edecegini biliyorsun en azindan...

cnm cok gecmıs olsun

gebelikte en güvenli ağrı kesici minoset canım.ama eğer durumun okadar kötürse bence bi görün.enfeksiyonlarda zararlı gebe bile olsan antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…