Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok saolun kızlar.tedavi açısından güzelde mikrop açısından annenin dr olması kötü.sürekli eve gidip geliyorum eve girer girmez ellerimi vs yıksamda kapıyı açan atlıyor tepeme.illaki taşıyıcılık yapıyorum

Gunaydin canlar yarin tarti gunu bugunu sporsuz gecirmeyelim bende 40dakika tempolu yurudum bir lt suyumuda ictim

sporunuzu akşama bırakmayın sakın. Spor sonrası vücüut ödem yapar . benim daha önceki diyetisyenlerim gelmeden önceki gün spor yapma diyorlardı :)
sabah yürüyüş yapman harika olmuş :))

hmmm o halde kısır gibi değilde fırın yemeği gibi oldu. Çok değişik, denemek lazım ..

gebelikte en güvenli ağrı kesici minoset canım.ama eğer durumun okadar kötürse bence bi görün.enfeksiyonlarda zararlı gebe bile olsan antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.
Ben 2 numaradan hamileyken cok kötü hastalandim..kusma,öksürük,ates cok fenaydim..öksürürken cocuk düsecek diye cok korkuyordum,o kadar siddetliydi...
Artik dayanamadim doktora gittim,0-6 ay bebeklere verilen antibiyotiklerden verdi bana..kullandim mecburen..:26:
haklisin canim valla..cocuk özlüyor bütün gün,temizlenmeyi beklemiyorlar...
sporunuzu akşama bırakmayın sakın. Spor sonrası vücüut ödem yapar . benim daha önceki diyetisyenlerim gelmeden önceki gün spor yapma diyorlardı :)
sabah yürüyüş yapman harika olmuş :))
öylemiymis..ben hic bilmiyordum bunu..Mesela tarti öncesi özellikle aksam yapiyorum sporumu ,iyice terleyip dusumu aliyorum,sonrada 2-3 kupa besibiryerde icip uyuyorum...
yanlismi yapiyorum simdi ben:44:

Yarıntükkanu bn accamkızlar :))))
Görürsünüz siz
Cayda koycam ocaga

gebelikte en güvenli ağrı kesici minoset canım.ama eğer durumun okadar kötürse bence bi görün.enfeksiyonlarda zararlı gebe bile olsan antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.

Canim annemde oyle diyor git kan yaptir varsa cikar yoksada kullan ilac gwcmez boyle ama yoksa rezillik bi kere 8 gun geciktim kan sonucunu veren zaat salak yerine koydu bak hanimefendi hamile filan degilsin bu sonuc varya 0.250 cikmis bundan gebelik olmaz dedi pis pis siritarak yada ben alingandim cubukta gormeden tobe gitmem dedim o gunden sonra ama bu boyle caylaayla gecmeyecek galiba gideyim ben dr hamilelik suphem var deyim regl olursam allah kerim olmazsam napalim

Kizlar bu 13.takim kaptani..Bu hafta mezun oldu,foto eklemis..bakmanizi istedim...

​

Canim bencede doktora git görün..Insallah hamilesindir ama degilsende ilaclarini alirsin..

Allah seninde,sahgülünde ve sekerkizinda kucaklarini doldursun canim

ama ben çok acemiyim yaa yanlış bir yorum yaparım diye korkuyorum:18:
walla karatay diyeti yapan bayanların menüsünü gördükçe bende mi yapsam diyorum. Çünkü kuruyemişe bayılırım

Pastane poçası olmamış. Ama mecbur kaldığını düşünüyorum. Zaten az yemişsin bir şey olmaz sanırım. :26:

Aaaa benim dikkatimden kaçmıştır ben yapmam öyle şey

Bence çoook güzel bir menü. Karatay sana yaradı bence...

Karnı yarık yağsızmış Pilav dışında göze batan bir şey yok. Güzel menü

Tifanny nasıl bir şey. Bende ocak sonunda 1 aylık spor kampına alıyorum kendimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…