- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
tatlım ya kac gundur gıremıyorum dedem kalp krızı gecırdı yogun bakımda suan
Gunaydin canlar yarin tarti gunu bugunu sporsuz gecirmeyelim bende 40dakika tempolu yurudum bir lt suyumuda ictim
canım banunun tarifiyle yaptım, karnıbaharı haşlayıp, içine ince bulgur, biraz su(karnıbaharın haşlama suyundan), bol maydanoz soğan baharat, 2 yumurta,1 çay bardağı zeytinyağı karıştırıp fırın tepsisine koydum, içine tulum peyniri koydum ama tamamen kaybolmuştu bence üzerine kaşak daha güzel olur, 20 dk kadar fırında pişti.. tadı güzeldi..
Ben 2 numaradan hamileyken cok kötü hastalandim..kusma,öksürük,ates cok fenaydim..öksürürken cocuk düsecek diye cok korkuyordum,o kadar siddetliydi...gebelikte en güvenli ağrı kesici minoset canım.ama eğer durumun okadar kötürse bence bi görün.enfeksiyonlarda zararlı gebe bile olsan antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.
haklisin canim valla..cocuk özlüyor bütün gün,temizlenmeyi beklemiyorlar...çok saolun kızlar.tedavi açısından güzelde mikrop açısından annenin dr olması kötü.sürekli eve gidip geliyorum eve girer girmez ellerimi vs yıksamda kapıyı açan atlıyor tepeme.illaki taşıyıcılık yapıyorum
öylemiymis..ben hic bilmiyordum bunu..Mesela tarti öncesi özellikle aksam yapiyorum sporumu ,iyice terleyip dusumu aliyorum,sonrada 2-3 kupa besibiryerde icip uyuyorum...sporunuzu akşama bırakmayın sakın. Spor sonrası vücüut ödem yapar . benim daha önceki diyetisyenlerim gelmeden önceki gün spor yapma diyorlardı :)
sabah yürüyüş yapman harika olmuş :))
Valla mervisim yoklugun belli oldu sabah..sahgülcügüm aceleyle cikmis,geldikki ocakta cay yok..su buz gibi havada icimiz isiniyorduYarıntükkanu bn accamkızlar :))))
Görürsünüz siz
Cayda koycam ocaga
gebelikte en güvenli ağrı kesici minoset canım.ama eğer durumun okadar kötürse bence bi görün.enfeksiyonlarda zararlı gebe bile olsan antibiyotik kullanman gerekiyorsa kullanabilirsin.
Arkadaşlar 13. takımdan bu hafta ikinci kez mezun oldum. İlkinde 85,5 kiloyla başlayıp ( takıma girdiğimde sanırım 82 li kilolardaydım) 61,8 kiloyla mezun oldum. Mezun olduğum hafta hamile olduğumu öğrendim ve 83 kiloyla doğum yaptım. Arkasından 73 lü kilolarda tekrardan yarışmaya başladım ve bu hafta 61 kiloyla ikinci kez mezun oldum. Normalde buraya başarı hikayemi yazmam lazım ama onun için başarı hikayeleri topiğine bir konu açmak istiyorum. Şuan hayatım çok yoğun bu nedenle hikayemi hemen yazamayacağım ama en kısa zamanda yazıp burda sizlerle linkini paylaşırım. Başta Püsküüt olmak üzere Cuma yarışmalarında emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum çünkü burası olmasaydı eminim ki şuan olduğum kiloda olamazdım. Hepinizi seviyorum ve uzun bir süre daha buradan ayrılmaya niyetim yok
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-36.html#post25710852
Bu ilk mezuniyetimin karnesi
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-129.html#post25319554
Bu da ilk eklediğim resimlerim. İnşallah başarı öykümü yazdığım topikte yeni fotoğraflarımı da paylaşacağım.
Bu şekilde bir kişiyi bile motive edebiliyorsak eğer ne mutlu bize
Yarıntükkanu bn accamkızlar :))))
Görürsünüz siz
Cayda koycam ocaga
Canim bencede doktora git görün..Insallah hamilesindir ama degilsende ilaclarini alirsin..Canim annemde oyle diyor git kan yaptir varsa cikar yoksada kullan ilac gwcmez boyle ama yoksa rezillik bi kere 8 gun geciktim kan sonucunu veren zaat salak yerine koydu bak hanimefendi hamile filan degilsin bu sonuc varya 0.250 cikmis bundan gebelik olmaz dedi pis pis siritarak yada ben alingandim cubukta gormeden tobe gitmem dedim o gunden sonraama bu boyle caylaayla gecmeyecek galiba gideyim ben dr hamilelik suphem var deyim regl olursam allah kerim olmazsam napalim
Canim bencede doktora git görün..Insallah hamilesindir ama degilsende ilaclarini alirsin..
Allah seninde,sahgülünde ve sekerkizinda kucaklarini doldursun canim
kızlar menümü yazayım, gerçi kimse yorum yapmıyor artık ama neyse:)
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık,birazcık peynir, domates salatalık
ara: karnabahar kısırı 1 dilim, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara (ızgaralanmış soğan ve biberle beraber), 1 top süzme yoğurt, buzlu limonlu çay (ice tea değil, gerçek yapım :)şekersiz)
su: 2,5 lt
spor: bugün yatılı misafirim var, normalde haftasonu geleceklerdi, bir gün önceye alındı, ben de alışverişe gittim, abartmıyorum akşam 8buçuktan gece 1 e kadar bir dakika durmadım diyebilirim, eve getirdim yerleştirdim mutfağı ve evi topladım, kıyma almıştım onları köfte yapıp buzluğa attım, açıkta görünen rafları düzelttim, oldukça yoğun geçti gecem..
gunaydın kıslar nasılsınız
dunkıı menum
sabah 1 adet pastane pohcası sekersızz cay
öğlen saat 2bucuk gibi
nohut bır tabak 1 dılım ekmek
aksam :yok cnm istemedı
sekersız cay meyve
sabahyarım saat yuryus
gun boyu dıp kose temızlık (dedemın ebvini temızledık)
su: hatırlamıyorum ne kadar oldu
Millet ne yapiyor bu derler yrdinmi yagini alip:)
Aaaakızlar menümü yazayım, gerçi kimse yorum yapmıyor artık ama neyse:)
sabah: 1 yumurta, 4 zeytin, yarım çay bardağı fındık,birazcık peynir, domates salatalık
ara: karnabahar kısırı 1 dilim, 1 kase yoğurt
akşam: tavuk ızgara (ızgaralanmış soğan ve biberle beraber), 1 top süzme yoğurt, buzlu limonlu çay (ice tea değil, gerçek yapım :)şekersiz)
su: 2,5 lt
spor: bugün yatılı misafirim var, normalde haftasonu geleceklerdi, bir gün önceye alındı, ben de alışverişe gittim, abartmıyorum akşam 8buçuktan gece 1 e kadar bir dakika durmadım diyebilirim, eve getirdim yerleştirdim mutfağı ve evi topladım, kıyma almıştım onları köfte yapıp buzluğa attım, açıkta görünen rafları düzelttim, oldukça yoğun geçti gecem..
Dun ki menum
Sabah
1 kupa corba
Öğle
1 kase corba
Uc kofte
1 dilim ekmegin disi icini cikardim
Aksam
1 kase corba
1 kucuk karniyarik
2 yk pilav
Aralarda bol bol kusburnu ve ihlamur ictim kizlar
Su : 1 lt bitki caylarini cok icibce su icemedim
Spor: yok
Günaydın güzel ve cıtır adayı hanımlar
Nasılsınız
Sahgulcum bn rutin 6:30 da kalkarım ama direk buraya giremiyorum
Namaz kıl kahvaltı hazırla etrafı topla bugun bı saate anca bitirdim
Ütüm wardı onlar la uzun sürdü sonun da burdayım
Kızmda uyanmıştı onu doyurdum altını aldım elini yüzünü yıka saclarını topla derken bu saat anca
Bluemcum cok saol
Sekerkız sende saol canm
Kaptan sende saol
Edacım ewlenmemenin sebebini anladımvalla haklısın
Caglacım nerdesinnn
Sekerkız bi kaç gündür yoktun nerelerdeydin
Ahh kızlar dünkü tifanny bni mafetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?