Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrik ederim canımm hoşgeldin bu arada herkesin bünyesi farklı tabii ben bu hafta dişimi sıka sıka ancak bu kadar verebildim bu hafta çok dikkat ettim ama ancak bu kadar oldu, senin maşallahın var ben de daha önce lahana yapmıştım ama lahanayı bırakınca bırden herşeye saldırınca kılolar gerı geldı ama sen sakın saldırma emi

bende seni tebrik ederim canım..ayy inşallah ya korkuyorum ne yalan söyleyim :) ben iradesiz biriyim tekrar 80 leri görecem diye ödüm kopuyo

Son düzenleme:
ayy inşallah ya korkuyorum ne yalan söyleyim :) ben iradesiz biriyim tekrar 80 leri görecem diye ödüm kopuyo

Ben de öyleydim 86 kilolardan 70 küsürlere düştükten sonra aşırı olumlu tepki almıştım ilk kez zayıf halimi görüyordu çünkü herkes. Kaçamak yaptığım an psikolojım bozuluyordu çok korkuyordum eskı kiloma dönücem diye ama çokta stres yapmamak gerekıyor cnmm ne kadar stres yaparsan o kadar kasılıyorsun.

Ben çok şok dietler yaptım zamanında, önemli olan o diyet bitince eski düzenine dönmen yoksa onca 5 gün heba olmasın.

Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.

kızlar çok şükür reglim bitti ve bu hafta bomba gibi geliyorum geçen haftaki gibi beslenicem hafta sonu ödemimi atıp hedefim en az 1 kilo,
öğlen komşum çaya çağırdı tatlı ve hamur işlerine dokunmadım yarım tabak kısır, bir kaşık patates salatası yedim akşama bişey yemem artık su ve form çayla günü kapatırım

Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.

taa 8 de yemek yicekmişiz eda yaa annem cagardı bu aksam ananasımı da yedim doymuorummm acım saldırcam bişeylere e

Harikasınız kızlar takım olarakda bireysel de de dereceye girmişiz!!!
Çok mutlu oldum herkesi tebrik ediyor Noraacım senide kocaaamann tebrik ediyor öpüyorum.
Tüm gün işyerinde nette sıkıntı vardı. Şimdi evdeyim kociş de geç gelecekmiş hemen geçmişe bakayım

Çok büyük geçmiş olsun , Rabbim bir daha böyle kötü gün göstermesin

kızlar benden en fazla bu kadar kilo çıkar 1 haftada bu hafta en güzel haftamı yaşadım diyet açısından 2,10 verdim artık yavaş yavaşta versem olur çünkü hedefime çok yaklaştımm

Harikasın
Tekrar tebrik ediyorum . Benim hedef kilomdasın ahh ahh bende görürmüyüm acaba?

Ayy çok hoş edajım! Şanslısın ki seni dış görünüşün için değilde sen olduğun için seven biriyle birliktesin. Bu ilişkideki en önemli şey bence:)
Benim teşvikimi yazayım bende:
Biz eşimle 6 yıllık bir beraberliğin üzerine artık evlenelim dedik ama doğru düzgün işimiz yoktu. Toplama bir evlilik oldu paramızın yettiği kadarla düğün yapıp eşya aldık (güyaaa ailemize yük olmayalım diye) neyse gelinliğimi bile sırf uygun olsun diye herhangi bir yerde paramın yettiği şekilde diktirdim neyseeee olayın bu kısımları aslında çok uzun benim şimdiki hayalim eğer Haziran'a kadar 69 olursam oğlumu sünnet ettircem ve ona düğün yapıp orda gelin gibi bembeyaz uzun bir elbise giymek istiyorum. Kuğu olmak istiyorum

Kaptancımmm sevgili takım arkadaşlarım

Pazartesi ve salı günü iş yerinde başka departmanda çalışacağımdan giremeyeceğim.
Çarşamba tatil olduğundan giremeceğim.
Beni merak etmeyin..

Ama ama ama napcaz biz sensiz!!! Hemde taaaa perşembeye kadar bak ben kesin coşarım menülerimde çabuk gelmelisin edaaa

Aminnnnnn canım inşallah hepimize

ac karnına 3 gunkurusu. 1 tatlı kaşğı çörek otu.yoğurt kürü
kahvaltı şekersiz çay.2 dilim çavdar.1 tatlı kaşığı pekmez.domates lahana karışık söğüş.biraz peynir.5 zeytin. 1 haşlanmış yumrta

ARA turk kahvesi, 1 kupa beşi biyerde

ÖĞLE (Okula yoğurt götürmeyi unutmuştum.tevafuk eseri hocalardan biri lahmancun yaptırmş) 1.5 lahmacun çok büyük değildi.

İKİNDİ 1 kupa tarçınlı yeşilçay.1 kupa naneli limonlu çay

AKŞAM yarım saat önce yoğurt kürü .6-7 kaşık kuru fasulye. bolca salata

20.00 da 1 küçük kase sütlü puding

3 lt su

hanımlar bu hafta hedefin 1000 gr dı 700 gr verdim .haftaya hedef yine 1 kilo yarışalım mı var mı hadi beraber kapışalım diyen

Öpüyorum. iyi tatiller.
ilahi eda.ama itiraf ediyorum senden tırstım zamanında yahu kim der sen benden 10 yaş küçüksün.
kendimi tutamayıp yemeklere saldırcakmısım gibi gelio goremeden:))
çağla inşallah saldrımadın yemeklere bülöf yaptın değil mi.

bende acıkcası cocuklarım cok etkili.kızlarımın zarif anneleri olmak istiyorum.birde bilmiyorum nefsanimi düşünüyorum hayatımı eşime ve cocuklarımı adadım çevremde hazımsızlar cok ve bende bulabildikleri ilk şey kilo.bu konuda artık rahatsız olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…