bende kolay vermedim canım. lahana diyeti yaptım o 2,7 vermemi sagladı. tabi korkum ne kadar kalıcı olacak çünkü 5 gün yaptım ve bugün bıraktım. ayrıca spora gidiyorum ve bol bol yürüyorum :) geçen hafta sadece 500 gr vermiştim. inşallah haftaya daha iyi olur.
Tebrik ederim canımmhoşgeldin bu arada herkesin bünyesi farklı tabii ben bu hafta dişimi sıka sıka ancak bu kadar verebildim bu hafta çok dikkat ettim ama ancak bu kadar oldu, senin maşallahın var ben de daha önce lahana yapmıştım ama lahanayı bırakınca bırden herşeye saldırınca kılolar gerı geldı ama sen sakın saldırma emi
Ben kaçıyorum güzeller akşama görüşürüz cıslara hayırrrrr:13:
ayy inşallah ya korkuyorum ne yalan söyleyim :) ben iradesiz biriyim tekrar 80 leri görecem diye ödüm kopuyo
Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.
taa 8 de yemek yicekmişiz eda yaa annem cagardı bu aksam ananasımı da yedim doymuorummmacım saldırcam bişeylere e
Çok büyük geçmiş olsun , Rabbim bir daha böyle kötü gün göstermesinİyi geceler kızlar nasılsınız
Geçmişe biraz gözattım
Herkese duaları güsel dilekleri için teşekkür ederim hiçbiriniz eksik olmayın
Bu hafta öldüm öldüm dirildim
Şükür toparlandım
O kadar ilaç vitamin ve serumdan sonra imkansız gibiydi zaten
İlk gıttıgmde kanmde cıkan enfeksıyon ilinci gidişmde gaitamdan da cıktı (afedesiniz)
Yatış yapıldı
Bugun kızımı gördüm en cok onsuzluk bana zor geldi
Neden böle oldu neden oldu tam anlamasamda kötü bi dönm geçirdim ama geçti şükür
Yademincim aramıssın tel eşimdeudi oda duymamıs tahmin ettim neden aradıgını ama döndmedim k. Bakma cok saol sanada
Erigim adet oldun mu bütün hafta aklımdaydın inan ki yha) kızlar yarın öglene kadar giremem belki
Swetcem canm nasulsın ben bildirimi yapayım 60 kılo cıktım neden anlamadım aslında ishalim wardı istifarda cok ettim acaba serum mubole cıkardı hastaneden cıkmadan tartıldım bugun ögle
kızlar benden en fazla bu kadar kilo çıkar 1 haftadabu hafta en güzel haftamı yaşadım diyet açısından 2,10 verdim artık yavaş yavaşta versem olur çünkü hedefime çok yaklaştımm
Çok az kalmış şekerim niye göremeyesin ki!! Gayet başarılı bir sonuç
Çok az kalmış şekerim niye göremeyesin ki!! Gayet başarılı bir sonuç
Aminnnnnnnn. Benim erkek arkadaşım beni 100 kilo iken sevdi. 1 aydır görüşemiyoruz. 2 hafta sonra görüşeceğiz ve ben bu 2 haftayı iyice değerlendirmek istiyorum. Geldiğinde bana güzel şeyler söyleyince daha mutlu oluyorum.Benim teşvikim var yani.
sende önce kendin için yapıyorsun ama kocandan iltifat duymak için zorla.Tabi kocacığın odunsu değilse. Bazısı hiç anlamıyor böyle şeylerden
Kaptancımmm sevgili takım arkadaşlarım
Pazartesi ve salı günü iş yerinde başka departmanda çalışacağımdan giremeyeceğim.
Çarşamba tatil olduğundan giremeceğim.
Beni merak etmeyin..
Caglacim ve edacim 2013 gercekten sizin icin cok zor gecmis 2014 oncelikle bol bol saglik olsun
Gamzecim-mervecim-banucum-sulecim-dilekcim-gizemli blue cum-sahgullcum-sekerkizimiz-yasemincim-ahsencim-edacim-caglacim-biricik kaptanimiz helencimm
2014 hepinize saglik-guzellik-huzur-fitlik-sevgi getirsin
Teşekkür ederiz canımmhepimize inşallah
2014 yılında hepimiz fit, incecik, taş gibi olalımm
ilahi eda.ama itiraf ediyorum senden tırstım zamanında yahu kim der sen benden 10 yaş küçüksün.Arkadaşlar kendinize çok iyi bakın. hafta sonu kaçamaksız olsun. haftaya 1 . olmalıyız.
Sizi seviyorum. Pozitif olun. Cısslara eliniz gidince eda feci çemkirir bana diyin yemeyin.
Öpüyorum. iyi tatiller.
çağla inşallah saldrımadın yemeklere bülöf yaptın değil mi.kendimi tutamayıp yemeklere saldırcakmısım gibi gelio goremeden:))
bende acıkcası cocuklarım cok etkili.kızlarımın zarif anneleri olmak istiyorum.birde bilmiyorum nefsanimi düşünüyorum hayatımı eşime ve cocuklarımı adadım çevremde hazımsızlar cok ve bende bulabildikleri ilk şey kilo.bu konuda artık rahatsız olmak istemiyorum.Ayy çok hoş edajım! Şanslısın ki seni dış görünüşün için değilde sen olduğun için seven biriyle birliktesin. Bu ilişkideki en önemli şey bence:)
Benim teşvikimi yazayım bende:
Biz eşimle 6 yıllık bir beraberliğin üzerine artık evlenelim dedik ama doğru düzgün işimiz yoktu. Toplama bir evlilik oldu paramızın yettiği kadarla düğün yapıp eşya aldık (güyaaa ailemize yük olmayalım diye) neyse gelinliğimi bile sırf uygun olsun diye herhangi bir yerde paramın yettiği şekilde diktirdimneyseeee olayın bu kısımları aslında çok uzun benim şimdiki hayalim eğer Haziran'a kadar 69 olursam oğlumu sünnet ettircem ve ona düğün yapıp orda gelin gibi bembeyaz uzun bir elbise giymek istiyorum. Kuğu olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?