hoşgeldin tatlım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin
inan bende çok güldüm ayfer çok alem valla
hoşbuldum tatlımm. teşekkür ederim bende çabalayan herkesi teprik ederim. bu arada seninle başlangıç kilolarımız da şu anki kilolarımızda hedefimizde aynı dikkatimi çekti
Ahaa yakalandimcanim brovo valla ama kalici bir yol seç yanlis anlamada lahana diyetiyle bizim isyerinin erkekleri haftada 6 kg verdi sok olduk sonra malum hopp geri geldi seninkiler gelmez geri inşallah canim . Bu arada asin beni kizlar yakalandim
:) hoşuma gitti hatta çok güldüm. yok canım benim şok diyeti felan degil. zaten sadece 5 gün yaptım detoks amaçlı. ya ne diyeti yaparsan yap ki,lo verdim diye kıtlıktan çıkmış gibi yiyince geri geliyor. o yüzden ömür boyu dikkatli beslenmemiz gerek
Bugünkü menüm;
4 zeytin
1 dilim light peynir
1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
1 haş. yumurta
1 brdk greyfurt suyu
ara : yok (unuttum:26:)
Öğle:
Mantarlı tavuk
salata
ara: 2 dilim ananas
akşam
taze fasülye
salata
Ara: 2 dilim ananas
Ara 1 brdk greyfurt suyu.
Yeni listemi merakla bekliyorum.
Haftaya bomba gibi başlayacağım. hafta sonu diyeti patlatmak yooooooooooooooooook
su: 2 litre
2 bardk yeşilçay
Inş seveceğin br liste gelir edacımm hafta sonu ne diyoruz cıslaraa hayırrrr:13::13:
hobaaaaaaaaaaa tamammm rakibemsinnnn hedefe kadar yarıştayız anlaştıkmı
:) hoşuma gitti hatta çok güldüm. yok canım benim şok diyeti felan degil. zaten sadece 5 gün yaptım detoks amaçlı. ya ne diyeti yaparsan yap ki,lo verdim diye kıtlıktan çıkmış gibi yiyince geri geliyor. o yüzden ömür boyu dikkatli beslenmemiz gerek
kıtlıktan çıkmış gibi nöbetler oluyorsa 3 +3 beslenmelisin arkadaşım tavsiye ederim. Kalmaz açlık krizi falan
Ömür boyu sağlıklı bir beslenme tarzı istiyorsan karatay tarzı beslenmeni öneririm canım asla açlık krizleri olmuyor ve kendi mutfağına göre şekillendirebilirsin bu arada boyun uzun sanırımm ben 1,68 im
Hayır hayır hayır.
Ay ben bugün çok mutlu pozitifim. Acaba fazladan bir kaç kalori gitmiş midir
:13:anlaştıkkkkk bundan sonra gözüm üstünde:13::83:
hahahah inanmayacaksın ama bende 1,68 im :d bakalıum yaşlar aynı mıben şubatta 26 :d
okişşş menülerinde kaçamak yaparsan yaktım seni:13::13: takipteyim
hakikaten süper tesadüf ama yaş tutmadı işte 26+13
bu akşam kaçamak olacak birazcıkk :) ya haftaiçi çok degilde ben haftasonları batırıyorum. sonra 1 hafta toparlamakla ugraşıyorum.
Kaçamak yaparsan seni yenerimmmsen bilirsin tüm haftanın emeğini çöpe atma bence cıslara Hayırrrr
ya arkadaşın tayini çıktı veda yemeği olacak mecbur yapacam ama az yaparım yaa. yok yok dikkat edecem artık ocak sonunda en azından 73 felan olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?