Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugünkü menüm;

4 zeytin
1 dilim light peynir
1 dilim kepek ekmek
domates salatalık
1 haş. yumurta
1 brdk greyfurt suyu

ara : yok (unuttum:26:)

Öğle:
Mantarlı tavuk
salata

ara: 2 dilim ananas

akşam

taze fasülye
salata

Ara: 2 dilim ananas

Ara 1 brdk greyfurt suyu.

Yeni listemi merakla bekliyorum.
Haftaya bomba gibi başlayacağım. hafta sonu diyeti patlatmak yooooooooooooooooook

su: 2 litre
2 bardk yeşilçay

Son düzenleyen: Moderatör:

:) hoşuma gitti hatta çok güldüm. yok canım benim şok diyeti felan degil. zaten sadece 5 gün yaptım detoks amaçlı. ya ne diyeti yaparsan yap ki,lo verdim diye kıtlıktan çıkmış gibi yiyince geri geliyor. o yüzden ömür boyu dikkatli beslenmemiz gerek

kıtlıktan çıkmış gibi nöbetler oluyorsa 3 +3 beslenmelisin arkadaşım tavsiye ederim. Kalmaz açlık krizi falan

inş seveceğin br liste gelir Edacımm hafta sonu ne diyoruz cıslaraa HAYIRRRR:13::13:

Ömür boyu sağlıklı bir beslenme tarzı istiyorsan karatay tarzı beslenmeni öneririm canım asla açlık krizleri olmuyor ve kendi mutfağına göre şekillendirebilirsin bu arada boyun uzun sanırımm ben 1,68 im

Hayır hayır hayır.
Ay ben bugün çok mutlu pozitifim. Acaba fazladan bir kaç kalori gitmiş midir

maşallah maşallah tatlım hep mutlu pozitif ol inşallahhh mutluluk kalori yaktırıyor bencede yakmışsındır

:13:anlaştıkkkkk bundan sonra gözüm üstünde :13::83:

okişşş menülerinde kaçamak yaparsan yaktım seni:13::13: takipteyim

ya arkadaşın tayini çıktı veda yemeği olacak mecbur yapacam ama az yaparım yaa. yok yok dikkat edecem artık ocak sonunda en azından 73 felan olmak istiyorum

En az cısları seç salata ile oyalanama tatlılardan uzak dur canım inş 73 e ne kaldıki oluruz elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…