- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hanımlar bu hafta hedefin 1000 gr dı 700 gr verdim .haftaya hedef yine 1 kilo yarışalım mı var mı hadi beraber kapışalım diyen
Ben varimkan yaptirdim tekrar kesin degilim ve ocak sonunda 57 olacagim
ahsencim benim hedefimde 1,5.pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.
31 ocak bizim evlilik yıldönümümüz hedefim 65 o yüzden artık hiç tavizsiz her hafta en az 1 kilo vermem lazım:26:
memnuniyetlecanım listeni paylaşacaktın bekliyorum merakla
sakın merve henüz güzel bir kilodayken en azından korumaya gec.vermek ne kadar zor.İnanmıyorum bizimde 30 ocak ewlilk yıl dönümüümüz
Bnde bu gidişle 65 olcam galiba)))
İştahım bi açık
Bi açık ki sormayın ne bulursam yedim eski merveye dönüşmü yapıyorum
kahve mi alıp gelmiştim kimse kalmamıs haklısınız vakitte gec olmus.ama benim başım ancak sakinledi.
NoRaaa(68,9/66,8 /2,1 /3,05 %) EN İYİ PERFORMANSA SAHİP ÜYEMİZ TEBRİKLER
sekerkiz67(79,3/ 79/0.3 / %0, 38) HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK. HAFTAYA İSPATLAYACAKSIN
sahgull(69,8/70,2 /-0,4 / -0,57%) OLUR ARADA HAFTAYA HALLEDERSİN :13:
bluebootle(57,7/ 57.1/0, 6 %1, 04) KİLO VERMEYE BAŞLADIN SU GİBİ GİDİYOR MAŞALLAH . BAK BEN DEMİŞTİM.
Sweetdimple(79,2/78,4 /0,8 /1,01 % ) KUSURSUZ MENÜLER İSTİKRARLI KUSURSUZ SONUÇLAR GETİRİR
pegasus07(67,5/67 / 0, 5/ %0, 74) HER ZAMANKİ KAPTAN. İSTİKRARLI ÜYE
Valkyrie89 : (84/83 /1 / %1,19 ) ARA SIRA İPİN UCUNU KAÇIYORUMAMA TOPARLAYAN ÜYE
mrv5534: (59,2/60.0 /-0.8 /%-1, 35) İSTİKRARLI HEDEFİNE ULAŞAN ÜYE. GEÇMİŞ OLSUN KUZUMEKSİNİN NEDENİNİ BİLİYORUZ.
kelebekolacam : (84/83, 5 / 0, 5/ %0, 60) DİYETİSYENLE SÜPER SONUÇLAR ALIYORSUN ÇOK MUTLU OLUYORUM SENİN İÇİN
sevilay8072/ 71, 3/ 0, 7/ %0, 97) SUCUUUU TEBRİK EDİYORUM SENİ ÖRTMENİM.
cglaa16 : (68/67.1 /0.9 / %1.32) ÇAĞLACIM KADER ARKADAŞIM YOL ARKADAŞIM. TOPARLANMANA ÇOOOK SEVİNDİM.
erigim63/63.5 /-0. 5 / %-0, 79) ÖZEL DURUMLARDAN BÖYLESİN ÜZME KENDİNİ İNŞ HAFTAYA GÜZEL SONUÇ ALACAKSIN.
ayulduzz (75,2/75, 2 / 0.0/ %0.0) kilosu sabit DÜNKÜ MENÜNÜN CEZASINI ÇEKİYORSUN BENCE. İNŞ HAFTAYA TELAFİ EDERSİN.
sulofe90,4/89, 9 /0, 5 / %0, 55) TEBRİKLER. HAFTAYA DAHA İYİ BİR SONUÇ ALMAN DİLEĞİYLE.
İnanmıyorum bizimde 30 ocak ewlilk yıl dönümüümüz
Bnde bu gidişle 65 olcam galiba)))
İştahım bi açık
Bi açık ki sormayın ne bulursam yedim eski merveye dönüşmü yapıyorum
asm yıkılıyor ve biz taşınıyoruz.15 güne kadar zaman verdi il sağlık.yeni asm evime yürüme mesafesi 15-20dk.bugün yürüdüm ordan.bi bakayım dedim nasıl bir yer.şuanki evimle 2 sokak gidip geliyordum.benim için tek güzel yanı yürüyüş olacak ama kuzularıma 2 adım mesafesinde olamayacagım.
yolda gelirken hep istediğim bir şeyi buldum şimdi yeşil çay içmek daha zevkli bnim için.bu fincanın benzerini aldım.Eki Görüntüle 911306
Canııım teşekkür ederim inşallah inşallah... Keşke şu öğle yemeklerim olmasaymış daha iyi olurdu!!
kahve mi alıp gelmiştim kimse kalmamıs haklısınız vakitte gec olmus.ama benim başım ancak sakinledi.
merhaba güzeller nasılsınızzz
bugun 2,5 lt su içtim wc den çıkamıyorummm
ilahi eda.ama itiraf ediyorum senden tırstım zamanında yahu kim der sen benden 10 yaş küçüksün.
çağla inşallah saldrımadın yemeklere bülöf yaptın değil mi.
bende acıkcası cocuklarım cok etkili.kızlarımın zarif anneleri olmak istiyorum.birde bilmiyorum nefsanimi düşünüyorum hayatımı eşime ve cocuklarımı adadım çevremde hazımsızlar cok ve bende bulabildikleri ilk şey kilo.bu konuda artık rahatsız olmak istemiyorum.
ac karnına 3 gunkurusu. 1 tatlı kaşğı çörek otu.yoğurt kürü
kahvaltı şekersiz çay.2 dilim çavdar.1 tatlı kaşığı pekmez.domates lahana karışık söğüş.biraz peynir.5 zeytin. 1 haşlanmış yumrta
ARA turk kahvesi, 1 kupa beşi biyerde
ÖĞLE (Okula yoğurt götürmeyi unutmuştum.tevafuk eseri hocalardan biri lahmancun yaptırmş) 1.5 lahmacun çok büyük değildi.
İKİNDİ 1 kupa tarçınlı yeşilçay.1 kupa naneli limonlu çay
AKŞAM yarım saat önce yoğurt kürü .6-7 kaşık kuru fasulye. bolca salata
20.00 da 1 küçük kase sütlü puding
3 lt su
hg şulecim bu hafta dikkat et artık öğle menülerine olmazsa evden götür canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?