hos buldum canim benim..İyi akşamlar kaptancımmmmmhoşgeldinnn sefalarr getirdinnnn seni gördük daha iyi olduk canımcımmm
misafir varken diyet olmuyor tatlım sıkma canını bide regl etkisidir bende oldum bugün bu hafta napıciz bakalım inşşş bu haftada iyi bir sonuç alırız
pekiiiii eğer sözünü tutmazsannn bu iki mesajını tüm takımlara gidip kopyalayacağım ona göre
hos buldum canim benim..
haklisin canim,ne kadar dikkat edeyim desemde son 2-3 gündür baya cozuttum,cuma gününden korkuyorum acikcasi:18:
artik yapabildigim kadar dikkat edicem,insallah toparlarim
cuma ola hayrola diyelim artikMisafir olunca doğal canım suçlama kendini korkmana gerek yok ben sana güveniyorum sen iradene hakimsin genelde misafir extra bir durum
bende gördüm sankiHayırlısı bitanemmm Yaeminciğimin misafiri varmış erken kaçtııı ama şuleyi gördüm sankiii hg şulecimmm
o ne canimŞulem geçmişte kayboldu anlaşılan
Kızlar bizim takımda hibisküs çayı içen varmıydı:26::26:
Bide onamı başlasak acaba :44: yağların depolanmasını önleyerek zayıflatıyormuşş
bende gördüm sanki
o ne canimadini söylerken bile kalori yaktirir bu cay
Aynennn katılıyorummm içimide hoşmuşşş modacı gülşah her gün 2 fincan bundan içerek ve 10 dk trombolinle zıplayarak vermişş
bend eonun yalancısıyım biraz bakındımm İbrahim Saraçoğlu da tavsiye ediyor ilk fırsatta alayım bakalım bide o eklensin wc de kamp kurarız artık
bulabilsem bende icerim ama nerde bulcamki:44:
bende bakayim canim,ise yararsa ismarlarimorda bulabilirmisin bilmem tabiii aktar veya baharatçılar orda varmı bilemedim gerçi netten siparişle de geliyormuş baktım ama hepsi para tuzağı aktarda 5 liralık 1 ay gider diyorlar beyaz çay gibi pahalı da değil
iyi geceler canimBen kaçıyorum Helincimmm iyi geceler tatlım allah rahatlık versin uyku zamanıyarın görüşürüz inş
4 KM yürüyüş mü o ne ya
AÇ KARNINA 3 gunkurusu 1 brd sirkeli ılık su
KAHVALTI 1 haşlanmş ymrt.şekersiz çay.2 dilim çavdar ekmğ.domates salatalık 3 zeytin.2 çay kaşığı pekmez
ARA 1 mini turk kahvesi 1 form çay
ÖĞLE 1kase çorba.1 tabak lahana salatası
İkindi 1 yeşilçy.1 form çy.1 kuru hurma. 1 uzerine tarçın serpilmiş küçük boy portakal
AKŞAM 1 kase çorba. 2.5 ymk kaşğı kısır
20 de cısss yaptım (amman benim rakipler duymasın) şeyyyy çok azcık cips
3 lt su cipss cezmı çektim 50 mekik birazcık da zıplamalı küçük hareketler
Kızartma dururken lahanahelalll sana dilekcim irade sınavından kocamannnnn bir yıldızlı pekiyi sana yürüyüşte mikemmellll
pilavnescafe ama sporrrrr
Nasil guzel menuler bunlar alkisliyorummmMENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynr
8 zeytin
1 fincan tarçın çayı
2 kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 por layla çorbası
1 por kıymalı karnıbahar
salata
SPOR
80 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3
MENÜM Bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
1 domates
2 kayısı
ÖĞLE :
kaşarlı köfte
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bar ayran
AKŞAM:
1 por layla çorbası
salata
SPOR
bugün spor yok malesef 3 saatlik alışveriş ve gezme var sayılırsa
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bardak ayran
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
iyi aksamlar kizlar...
Sonunda geldim
Dün misafirimizi ogluna biraktik,bu günde temizlikle ugrastim,simdi gelebildim..
Nasilsiniz görüsmeyeli..kilolar nasil gidiyor bakim..
Benimki iyi gitmiyor,sabah 1 kg fazla ciktim ve bir kac güne regl olcam..Bu smile ler niye olmuyor onuda anlamadim
Cumaya kadar toparlamaya calisacagim,insallah kötü etki etmem takima...
Aylikl listede 4 üyemiz var yine ilk 10da...süperiz süper,hadi bu hafta dahada hirslanalim,daha fazla vermek icin cabalayalim..mesela benim söyle yarisasim var,varmi kendine güvenen,ciksin 1 adim öne
iyi aksamlar kizlar...
Sonunda geldim
Dün misafirimizi ogluna biraktik,bu günde temizlikle ugrastim,simdi gelebildim..
Nasilsiniz görüsmeyeli..kilolar nasil gidiyor bakim..
Benimki iyi gitmiyor,sabah 1 kg fazla ciktim ve bir kac güne regl olcam..Bu smile ler niye olmuyor onuda anlamadim
Cumaya kadar toparlamaya calisacagim,insallah kötü etki etmem takima...
Aylikl listede 4 üyemiz var yine ilk 10da...süperiz süper,hadi bu hafta dahada hirslanalim,daha fazla vermek icin cabalayalim..mesela benim söyle yarisasim var,varmi kendine güvenen,ciksin 1 adim öne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?