Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hos buldum canim benim..
haklisin canim,ne kadar dikkat edeyim desemde son 2-3 gündür baya cozuttum,cuma gününden korkuyorum acikcasi:18:

artik yapabildigim kadar dikkat edicem,insallah toparlarim

hos buldum canim benim..
haklisin canim,ne kadar dikkat edeyim desemde son 2-3 gündür baya cozuttum,cuma gününden korkuyorum acikcasi:18:

artik yapabildigim kadar dikkat edicem,insallah toparlarim

Misafir olunca doğal canım suçlama kendini korkmana gerek yok ben sana güveniyorum sen iradene hakimsin genelde misafir extra bir durum

Hayırlısı bitanemmm Yaeminciğimin misafiri varmış erken kaçtııı ama şuleyi gördüm sankiii hg şulecimmm

Şulem geçmişte kayboldu anlaşılan

Kızlar bizim takımda hibisküs çayı içen varmıydı:26::26:

Bide onamı başlasak acaba :44: yağların depolanmasını önleyerek zayıflatıyormuşş

Hayırlısı bitanemmm Yaeminciğimin misafiri varmış erken kaçtııı ama şuleyi gördüm sankiii hg şulecimmm
bende gördüm sanki
Şulem geçmişte kayboldu anlaşılan

Kızlar bizim takımda hibisküs çayı içen varmıydı:26::26:

Bide onamı başlasak acaba :44: yağların depolanmasını önleyerek zayıflatıyormuşş
o ne canimadini söylerken bile kalori yaktirir bu cay

bende gördüm sanki

o ne canimadini söylerken bile kalori yaktirir bu cay

Aynennn katılıyorummm içimide hoşmuşşş modacı gülşah her gün 2 fincan bundan içerek ve 10 dk trombolinle zıplayarak vermişş
bend eonun yalancısıyım biraz bakındımm İbrahim Saraçoğlu da tavsiye ediyor ilk fırsatta alayım bakalım bide o eklensin wc de kamp kurarız artık

bulabilsem bende icerim ama nerde bulcamki:44:

bulabilsem bende icerim ama nerde bulcamki:44:

orda bulabilirmisin bilmem tabiii aktar veya baharatçılar orda varmı bilemedim gerçi netten siparişle de geliyormuş baktım ama hepsi para tuzağı aktarda 5 liralık 1 ay gider diyorlar beyaz çay gibi pahalı da değil

Ben kaçıyorum Helincimmm iyi geceler tatlım allah rahatlık versin uyku zamanı yarın görüşürüz inş

bende bakayim canim,ise yararsa ismarlarim

Cips yedin ha oleyy ben kazandim bu hafta:)))

Nasil guzel menuler bunlar alkisliyorummm

Kaptan hosgeldin seni coooook ozledik.haci ben lahana yemege basladim 1,5 kilo hedefim bilemiyorum verebilrmisin bukadar ona gore rakibim ol muck muck

hoşgeldin kaptancımm çok şükür gelebildin , şu diyet dönemlerinde yatılı misafiri sevmiyorum biyere gitmekte istemiyorum çünkü elinde olmadan bozuluyor bütün düzen, toparlarsın daha cumaya çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…