Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın k .kulubunu guzel kızlara bugun tukkanı ben actım kımsecıkler yok. bugunde nıyetlıyım 3 gun tutmayı dusunuyordum ama okadar rahat gectıkı dıyette daha kontrollu oluyor bende karar verdım oglumun hamılelıgımden kalan bır ay borcumu tutmayahaftanın uc gunu veya 4gunu seklınde bakalım

yok tatlım ne dıslanması sen duselde hayırlısıyal daha ne muhabbettın belını kırarız beraber

menülerini diyetisyenin verdiği için birşey diyemiyorum am aincir yerine kuru erik tercih etsen veya kuru kayısı
suda süper birazcıkta spor şekercim gerisi çorap söküğü gibi gelecek inan bana

tatlımcım bırebır yazdıklarına uyuyorum bu hafta spor vermedı sanırım 2.haftamda verıcek persembe gunu randevuym var bakalım cok merak edıyrum

tatlım bende aynı 4te basklıyorum en son 6da yuruyorum ama sıkılıyorum tvnın karsısına gecırmem gerekıyor sanırım du bakalım doktor spor versın bı uygulamaya geceyım

cnmcm super bı menu ve super spor süper süper gıtsın yagcıklar

ben cıktım:)

menüm

sabah kalkınca 2 bardak su
domates salatalık
beyaz peynır
cay
2dılım tb ekmek
5 zeytın

ara
1 ıncır
2 fıstık
1tam cevız

öğle
pılıt roti
bol yesıl salata
2 dılım ekmek

ara
1 incir 1 kayısı 2 tam ceviz

akşam
2 dılım ekmek
6yk et yemegı
bol yesıl salata

ara
2 küçük mandalına
1 kase yogurt

su:2,5lt
yesılcay sekersız
bol sıyah cay sekersız

Canım nisan sonunda 3. takım buluşma günü yapacağız. Sen gelmek istersen senin geleceğin güne organize ederiz
Benim boyum 1,65 benim tek avantajım vücudumun heryerinden kilo alıyorum. basenlerim biraz daha fazla olsada oluyor. Pantolon biraz dar ama olsun. bir hafta sonra rahatlarım

Günaydın herkese

dün diyet listesi olmadı maalesef. geç kalktım ona göre değerlendirelim:)

yumurta
2 dlm peynir
domates sosu
2 zeytin
2 dlm ekmek

ara : elma

akşam

yağsız sebze baharat soslu 9 yk makarna (diyetisyen verdi.)
salata

ara elma

bu hafta regl haftam hedef + çıkmamak.
geçen hafta verdiğim 1 kilonun 900 gr mı yağ. diyetisyenim daha hızlı gitmesi gerek ama sudan veremiyorsun dedi. Sanırım hastalığımdan. Napalım idare edicez...

herkese iyi haftalar...

bulabilsem bende icerim ama nerde bulcamki:44:
sen daha kolay bulursun kaptancım.her yerde var orda (dm, müller,schlecker)aynen hibiscus diye satıldıgını hatırlıyorum.nar çiçeği yada nar çiçrğine benzer birşey.

günaydın canım.biri oruc borcumu dedi benim sayısını bile unuttum 5 yılda 3 cocuk hamilelik emzirme ..bende bir yerden başlasam iyiolacak.

tatlımcım bırebır yazdıklarına uyuyorum bu hafta spor vermedı sanırım 2.haftamda verıcek persembe gunu randevuym var bakalım cok merak edıyrum
bende bende merak ediyorum.yakında diyetisyenciler diye grup olacak.

çok güzel olur.aslında fırsat bulamçağlayla çılgın alışveriş yapardık ama ben okadar cok zorlanıyorum ki kendime vakit ayırmaya en son ki çılgın alışverişim bir mağazada tamamlandı.bildiğim bir mağaza vardı ankaradan istanbuldada buldum onu msj atmıs inirim başladı diye ordan buldugumu alıp geldim

Keşke ayarlayabilsek. Harbi çılgın alışveriş olurdu. Bir grup dolusu kadın deli gibi alışveriş yapıyor. Gözünde canlansın

ayne tatlım acsakmı ne yapsak:))

ayne tatlım acsakmı ne yapsak:))

tatlım yagdan gıtmesı super degılmı pekı daha da meraklandım sımdık acep benden gıden oldumu ki yaa

Günaydın kizlar anca gelebildim gecmise bi bakuyim dedim ama naptiniz siz pazar gecesi partisi mi gecmise inmek ne mumkun dedim

Menumude yazayim sabah mi desem gece mi iste saat 04:00 de kahvalti yaptik abartmiyorum sevgili kocamin uykusu kacmis saka gibiydi

04:00 kahvalti
1 dikim ekmek
1 dilim peynir
1 isirik sosis

05:00
Kocacim banti kullandigindan bende kulakliklari takip 40 dk göbek attim

06:00-10:00 arasi yeniden uyduk

11:00
Annemlerde kahvalti iyi ki yuruyerek gitmisim (30dk)
1/2 ev pogacasi
Peynir filan abartmadan yiyomus gibi yaptim

17:00
1/2 porsiyon taze fasulye
2 adet tavuk kanat firinda

Aksamda cayla gecistirdim
Cok su ictim ama cokkkk

İnşallah + cikmazsin canim. Menum guzel diyetisyen verdiyse makarnayi ne gelir elden

Uff ben yarindan cok korkuyorum malum yilbasi yemegi ufff ::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…