Saol sewılaycım geçmişe bakıyodum :))
Biraz daha iyiym
Sadece karın agrılarım oluyo arada o kadar oda normal miş doktrun dediğine göre
Ewdeyim delirmek üzereyim tutamıyorum kendimi cok kacamak yaptım
İzne ayrıldım 2 hafta takımdan uzagım gerçi uzak olmasamda bu aralar pek keyıflı olupta giresim gelmiyo bakalım noolcak
Sen nasılsın nasıl gidiyo cok özledim aslen burayı doya doya sohbet etmeyi bu hafta cok pasıf kaldım yha sanki kendimi dışlanmış gibi hissediyorm))
menülerini diyetisyenin verdiği için birşey diyemiyorum am aincir yerine kuru erik tercih etsen veya kuru kayısı
suda süper birazcıkta spor şekercimgerisi çorap söküğü gibi gelecek inan bana
hayır diyebilmek ne kadar güzel değilmi yıldızlı pekiyi şekercimm düşünüyorumda eskiden zavallı midem ne versem itiraz etmiyodu ne işkence etmişim zavallıya
nazarın degdi bana. cumadan beri yemediğim şey kalmadı. bu akşam da yaş pata çekirdek halka tatlı elmalı kurabiye yedim düşün cuma cumartesiyi
tatlım ben koşu bandına 4,5 hız ile başlıyorum 10 dk da bir artırıyorum 5-5,5-6-6,5 sonra geriye tekrar aynı işlemi yapıyorum en az 80 dk yapıyor tabii bazen hızlanırılmış tura geçiyorum işim varsaayrıca dizi veya film izlediğim için sıkılmıyorum
MENÜM dünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 çay bar ceviz
1 dilim peynr
8 zeytin
1 fincan tarçın çayı
2 kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
1 por layla çorbası
1 por kıymalı karnıbahar
salata
SPOR
80 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany 50 mekik
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan tarçın
takviye olarak omega 3
MENÜM Bugünkü
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
1 domates
2 kayısı
ÖĞLE :
kaşarlı köfte
3 yem kaş bulgur pilavı
1 bar ayran
AKŞAM:
1 por layla çorbası
salata
SPOR
bugün spor yok malesef 3 saatlik alışveriş ve gezme var sayılırsa
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 bardak ayran
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
iyi aksamlar kizlar...
Sonunda geldim
Dün misafirimizi ogluna biraktik,bu günde temizlikle ugrastim,simdi gelebildim..
Nasilsiniz görüsmeyeli..kilolar nasil gidiyor bakim..
Benimki iyi gitmiyor,sabah 1 kg fazla ciktim ve bir kac güne regl olcam..Bu smile ler niye olmuyor onuda anlamadim
Cumaya kadar toparlamaya calisacagim,insallah kötü etki etmem takima...
Aylikl listede 4 üyemiz var yine ilk 10da...süperiz süper,hadi bu hafta dahada hirslanalim,daha fazla vermek icin cabalayalim..mesela benim söyle yarisasim var,varmi kendine güvenen,ciksin 1 adim öne
süpeeeercanım yaa aynı bedenleri giyioruzzz boyun uzun herhalde benden yada cok sıkısın:)) ben kilo veriorum ama daha bedenim deişmedi dogru duzgun ya.. nisanda bende gelicem istanbula inşllah belki alısverişi ordan yaparım herkes istanbuldan yapıo burda orda güzel seyler varmıs kapalılar iiçin:))
noldu dun bana bilmiorum ya
keşkek aşurelik bğday ve etin iyice pişerek ezilmesi ile yapılır tatlım içinde başka birşey olmaz üzerine tereyağı ve pulbiber dökülür
karataya uygun tatlım zaten en çok senden tırsıyorummm Edacımm birşey yerken
sen daha kolay bulursun kaptancım.her yerde var orda (dm, müller,schlecker)aynen hibiscus diye satıldıgını hatırlıyorum.nar çiçeği yada nar çiçrğine benzer birşey.
bulabilsem bende icerim ama nerde bulcamki:44:
günaydın canım.biri oruc borcumu dedigünaydın k .kulubunu guzel kızlara bugun tukkanı ben actım kımsecıkler yok. bugunde nıyetlıyım 3 gun tutmayı dusunuyordum ama okadar rahat gectıkı dıyette daha kontrollu oluyor bende karar verdım oglumun hamılelıgımden kalan bır ay borcumu tutmayahaftanın uc gunu veya 4gunu seklınde bakalım
bende bende merak ediyorum.yakında diyetisyenciler diye grup olacak.tatlımcım bırebır yazdıklarına uyuyorum bu hafta spor vermedı sanırım 2.haftamda verıcek persembe gunu randevuym var bakalım cok merak edıyrum
Canım nisan sonunda 3. takım buluşma günü yapacağız. Sen gelmek istersen senin geleceğin güne organize ederiz
Benim boyum 1,65 benim tek avantajım vücudumun heryerinden kilo alıyorum. basenlerim biraz daha fazla olsada oluyor. Pantolon biraz dar ama olsun. bir hafta sonra rahatlarım
sen daha kolay bulursun kaptancım.her yerde var orda (dm, müller,schlecker)aynen hibiscus diye satıldıgını hatırlıyorum.nar çiçeği yada nar çiçrğine benzer birşey.
günaydın canım.biri oruc borcumu dedibenim sayısını bile unuttum 5 yılda 3 cocuk hamilelik emzirme ..bende bir yerden başlasam iyiolacak.
bende bende merak ediyorum.yakında diyetisyenciler diye grup olacak.
çok güzel olur.aslında fırsat bulamçağlayla çılgın alışveriş yapardık ama ben okadar cok zorlanıyorum ki kendime vakit ayırmaya en son ki çılgın alışverişim bir mağazada tamamlandı.bildiğim bir mağaza vardı ankaradan istanbuldada buldum onu msj atmıs inirim başladı diye ordan buldugumu alıp geldim
günaydın canım.biri oruc borcumu dedibenim sayısını bile unuttum 5 yılda 3 cocuk hamilelik emzirme ..bende bir yerden başlasam iyiolacak.
çok güzel olur.aslında fırsat bulamçağlayla çılgın alışveriş yapardık ama ben okadar cok zorlanıyorum ki kendime vakit ayırmaya en son ki çılgın alışverişim bir mağazada tamamlandı.bildiğim bir mağazaaradan ist vardı ankanbuldada buldum onu msj atmıs inirim başladı diye ordan buldugumu alıp geldim
çok güzel olur.aslında fırsat bulamçağlayla çılgın alışveriş yapardık ama ben okadar cok zorlanıyorum ki kendime vakit ayırmaya en son ki çılgın alışverişim bir mağazada tamamlandı.bildiğim bir mağazaaradan ist vardı ankanbuldada buldum onu msj atmıs inirim başladı diye ordan buldugumu alıp geldim
Günaydın herkese
dün diyet listesi olmadı maalesef. geç kalktım ona göre değerlendirelim:)
yumurta
2 dlm peynir
domates sosu
2 zeytin
2 dlm ekmek
ara : elma
akşam
yağsız sebze baharat soslu 9 yk makarna (diyetisyen verdi.)
salata
ara elma
bu hafta regl haftam hedef + çıkmamak.
geçen hafta verdiğim 1 kilonun 900 gr mı yağ. diyetisyenim daha hızlı gitmesi gerek ama sudan veremiyorsun dedi. Sanırım hastalığımdan. Napalım idare edicez...
herkese iyi haftalar...
Günaydın herkese
dün diyet listesi olmadı maalesef. geç kalktım ona göre değerlendirelim:)
yumurta
2 dlm peynir
domates sosu
2 zeytin
2 dlm ekmek
ara : elma
akşam
yağsız sebze baharat soslu 9 yk makarna (diyetisyen verdi.)
salata
ara elma
bu hafta regl haftam hedef + çıkmamak.
geçen hafta verdiğim 1 kilonun 900 gr mı yağ. diyetisyenim daha hızlı gitmesi gerek ama sudan veremiyorsun dedi. Sanırım hastalığımdan. Napalım idare edicez...
herkese iyi haftalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?