Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tatlım o saatte yemek mı yedınız gercı spor yapmışsınız ama ev pohcası hıc olmamıs

nazarın degdi bana. cumadan beri yemediğim şey kalmadı. bu akşam da yaş pata çekirdek halka tatlı elmalı kurabiye yedim düşün cuma cumartesiyi

Canımcım işte şok diyetlerin en büyük zararı bu, tek tip beslenerek 1 haftada 2-3 kg veriyorsun ama bünyen herşeye aç kalmış oluyor, 2-3 kg verdiğini görünce de bir gevşeme hissediyor insan bütün herşeye saldırıyor bence tek tip beslenme ara öğünlü ya da ara öğünsüz (3 ana öğün) diyetini yap derim. Az gitsin ama kalıcı olsun.

nazarın degdi bana. cumadan beri yemediğim şey kalmadı. bu akşam da yaş pata çekirdek halka tatlı elmalı kurabiye yedim düşün cuma cumartesiyi

gerçekten çok yanlış olmuş.. normalde belki diyet yapmasan bu kadar yiyemezdin, bi açlık krizi olmuş ama neyse artık geçmiş olsun.. bundan sonra aşırı az yiyerek kendini cezalandırma, bu sfer de metabolizman çok yavaşlar aynı kriz yine gelir.. dengeli ara öğünlü /öğünsüz kendine göre bi liste yaparak devam et bence..

bir de kaçamaklarımız hakkında fazla detaya girmesek daha güzel olur bence, birilerinin bi şekilde aklında kalıyor, canı çekebiliyor.. sağlıklı bişeyse ne ala, ben geçen kekten burada herkese uyabileceği için bahsetmiştim mesela..

acaba ben de sana dahil mi olsam napsam.. tam denge kurdum derken yeniden metabolizmam bozulur mu tek endişem o..

Sakıncalı değilmiş Beni gözünüzde büyütmeyin o kadar yahu

Supersin canimm

Kizlar suuu 1 lt oldu benimmmm

ben daha yeni uyandım ya 1 bardak içtim ama günaydın mı diyeyyim tünaydın mı diyeyimm kızlar:)
ya kalktım sinirlerim bozuldu yine verememişim 2 gündür 66yı göremedim yaa salı veya carsamba regl olucm herhalde ona baglıorumm

dimii bir grup zayıf insan! cılgınlar gibi alısveriş yapıo:))) komedi olurdu ya

Bozma canim sinir bozuldukca vucut direniyir sanirim ben bidee re oldum ki tartidan nefret eder oldum

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:

Benim de çarşambaya kadar 65'i ucundan da olsa görmem lazımm cumadan beri 200 gr gitmiş, dün randevum vardı malum beyfendi ile dışarda olmama rağmen bozmadımm köfte+salata yedim. Patatesleri diğer tabağa boşalttım dedim sen kilo al ben zayıflayayımm

ah gamzecimm daha askerlik var ama en azından süresi belli ayrılık bu yaşta asker yolu bekleyeceğim bu adamı ben almasam evde kalırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…