Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yasemincim gözün aydin askerlikte biter bir cirpida inşallah

Gamzecim inşallah guzel gecmistir bulusma

ayfercim bluecum gamzecim çağlacım gözden kaçırdıgım varsa teşekkür ederim.artık burda bol bol gel teskere derim.

ayfercim bluecum gamzecim çağlacım gözden kaçırdıgım varsa teşekkür ederim.artık burda bol bol gel teskere derim.

1 Beden küçük tunik almıstım geldi tam oldu ust bedenim 40 olmuuus

canım şimdi eşin askere mi gidiyor? hangi bölümü bitirdi? öğrenci eşle ne kadar zor olmuştur yaa, maddi anlamda da sen iyi ki çalışıyormuşsun yoksa mümkün olmazdı sanırım böyle..

çağlacım gözün aydın:) ne güzel bi his değil mi, inşallah 38leri hatta 36ları da görürsün:)) bence en ideal beden 36-38 oluyor.. 34 çok zayıf 40 da hafif toplu oluyor..ben de zayıfladığımda çekinerek S beden pantolon aldım denedim ve bol geldi:)) XS almıştım pantolondan çok bedenine sevinmiştim

kızcler su 1 lt yı gectı hadı baklaım ıcın sızde :)

ben de 4 bardak içtim, şimdi koca kupa yeşil çay içiyorum:)

Suyun insan vücudundaki fonksiyonları:
a) Yapı taşı: Su vücudumuzdaki organ, doku ve eklemlerin en önemli ve
temel bileşenidir. Vücudumuzdaki her organın varlığı suya bağlıdır.
Beynin % 80’i,
Kanın % 83-90’ı,
Kasların % 75’i,
Böbreklerin % 83’ü,
Yağ dokusunun % 20’si,
Akciğerlerin % 86’sı,
Kemiklerin % 22-40’sı,
Diş eti dokusunun da % 10’u sudur.

(Alıntı)

Canımcım biz seninle nerdeyse aynı kilodayız kaç giyiyorsun sen gerçi benim üst çok zayıf alttan benimde sorunum...

benim boyum kısa senden canımm 162yim üstüm 42ydi 40 olmus altım 42ydi öyledir hala herhalde elbise de 42 giyiodum ayadır bişey almıorum ya

Günaydin

Nasilsiniz fistiklar

Ben az önce kalktim,daha kalvalti yapicam
sonrada yilbasi alisverisine gidcez..öptüm hepinizi,görüsürüz

hanımlar belki şaşırmıştır tartı diye söylemicektim ama dayanamıcam bugün tartıldım 56.8 gördüm tartıda:)) 300 gr daha gitmiş:) benim vücut sonunda nazı bıraktı ve sanırım o pis hormoın ilacı da beni böyle geciktirdi..
spora devam, diyete devam... sağlıklı yaşama devam

Selam güzel bayanlar
Nasılsınız iyiisiniz bakalım
Nasıl gidiyo
Kaptan bnm iznim basladımı
Birde iZinlyken takımagirebiliyormuyuz :)))
Kızlar anca top ewi dün mis geldi hasta ziyareti :)))) guuuuyaa Allahım ölüyodum gırgır şamata bagurıs cgırış
Cocuk uyuyamadı aksama kadar aksam 6:30 uyudu sonra 10 gıbı kalktı geri 2 de uyudu mahvoldum yha
Karnım agrıyo bi yandan basım agrıyo bi yandan
Mecbur hizmet edeceksin öte yandan
Yha tmm baskazaman basımın üstünde yerleri varda mubarek hasta ziyareti niyetiyse aCık anlayıs yaaaa

Kaptan hosgeldin seni coooook ozledik.haci ben lahana yemege basladim 1,5 kilo hedefim bilemiyorum verebilrmisin bukadar ona gore rakibim ol muck muck
Bende cok özledim canimolurum tabi ama benim önce su fazlalik olan 1 den kurtulmam lazim
hoşgeldin kaptancımm çok şükür gelebildin , şu diyet dönemlerinde yatılı misafiri sevmiyorum biyere gitmekte istemiyorum çünkü elinde olmadan bozuluyor bütün düzen, toparlarsın daha cumaya çok
Hos bulduk canim..bende istemiyorum ama tr den gelmis,esimin yengesi..cagirmasak ayip olurdu
Tesekkür ederim canim. shcleckerler kapandi burda..dm yok yakinimda..müllerden bakayim ben en iyisi.bulabilsem süper olacak

Günaydin

Nasilsiniz fistiklar

Ben az önce kalktim,daha kalvalti yapicam
sonrada yilbasi alisverisine gidcez..öptüm hepinizi,görüsürüz

kaptan bi cee-ee deyip kaçıyosun olmuyor böyle ama..

kız merveeeee nerdesin sen canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm, rota virüsü falan mı kaptınız ya ailecek bi de.. çok geçmiş olsun.. çok özledik seni..yokluğun çok belli..

valla kaptan da merve de sweet bacım da az geliyor ve özletiyorlar kendilerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…