- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
ayfercim bluecum gamzecim çağlacım gözden kaçırdıgım varsa teşekkür ederim.artık burda bol bol gel teskere derim.
1 Beden küçük tunik almıstım geldi tam oldu ust bedenim 40 olmuuus
1 Beden küçük tunik almıstım geldi tam oldu ust bedenim 40 olmuuus
kızcler su 1 lt yı gectı hadı baklaım ıcın sızde :)
Canımcım biz seninle nerdeyse aynı kilodayız kaç giyiyorsun sen gerçi benim üst çok zayıf alttan benimde sorunum...
Bende cok özledim canimKaptan hosgeldin seni coooook ozledik.haci ben lahana yemege basladim 1,5 kilo hedefim bilemiyorum verebilrmisin bukadar ona gore rakibim ol muck muck
Hos bulduk canim..bende istemiyorum ama tr den gelmis,esimin yengesi..cagirmasak ayip olurduhoşgeldin kaptancımm çok şükür gelebildin, şu diyet dönemlerinde yatılı misafiri sevmiyorum biyere gitmekte istemiyorum çünkü elinde olmadan bozuluyor bütün düzen, toparlarsın daha cumaya çok
Tesekkür ederim canim. shcleckerler kapandi burda..dm yok yakinimda..müllerden bakayim ben en iyisi.bulabilsem süper olacaksen daha kolay bulursun kaptancım.her yerde var orda (dm, müller,schlecker)aynen hibiscus diye satıldıgını hatırlıyorum.nar çiçeği yada nar çiçrğine benzer birşey.
günaydın canım.biri oruc borcumu dedibenim sayısını bile unuttum 5 yılda 3 cocuk hamilelik emzirme ..bende bir yerden başlasam iyiolacak.
bende bende merak ediyorum.yakında diyetisyenciler diye grup olacak.
çok güzel olur.aslında fırsat bulamçağlayla çılgın alışveriş yapardık ama ben okadar cok zorlanıyorum ki kendime vakit ayırmaya en son ki çılgın alışverişim bir mağazada tamamlandı.bildiğim bir mağaza vardı ankaradan istanbuldada buldum onu msj atmıs inirim başladı diye ordan buldugumu alıp geldim
Günaydin
Nasilsiniz fistiklar
Ben az önce kalktim,daha kalvalti yapicam
sonrada yilbasi alisverisine gidcez..öptüm hepinizi,görüsürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?