Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Masallahcanm yha senin hedef kactı 56.8 ne demek yha

Canim gecen listeye bakmadim,orda izinli oldugunu yazman gerekiyordu..izinliyken menü paylastirmiyoruz:26:
sohbet aserbest ama

merviş hoşgeldin, uğra sık sık özlüyoruz seni canımcımm

Hosbulduk noracım bn iim sen nasılsın bakalım kalp arışların 120 yi geçiyo mu canm arkadasım nasılsın mutlumusun ???
İnş cok mutlusundır hep mutlu olursun

Canm bnm saol iyiyim şimdi yha bana bişi olmaz agaaaa
En cok cocuklarda görülen hastalığı kapmışım doktoru bile sasırttım kızım 23 yasındasın zehirli ishal ılmussun yani bu sene ilk hastam sensin heralde dahada olmaz dedi dedim bnde bnm ruhum cocuk hocam belki ondan olmusumdur diyee:))))

Canim gecen listeye bakmadim,orda izinli oldugunu yazman gerekiyordu..izinliyken menü paylastirmiyoruz:26:
sohbet aserbest ama

Kaptancım şekerim nasılsın
Bu hafta baslıcakyı izinim yha basıl olcak şimdi bakalım
Sen bana nasıl olacagını söle kaptan ben ona göre dawranırm sen ne dersen o

canım uykudan kalkar kalmaz tartılınca fazla çıkıyor bence en az 1 saat sonra tartıl
Gunaydin canim arasirsa uyku kacamaklari yapmakta iyi oluyor
evet canım ya sabah eşimi uğurluyorum sonra tekrar yatıyorum bugun biraz kaçamak oldu
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
canım çok sevindim tebrik ederim gözünaydın inşallah askerlıkte cabucak gecer bidaha araya mesafeler girmez
oy oyy biz sabah kaçlarda kalkalım nerdeyse ikinci öğünümüz gelsin siz yatınn çok kıskandıımmm
canım napayım evde olunca, çoluk cocukta yok tembellik çöküyo bazen
süpersin tatlım nasıl geçti görüşme
düşüncesiz insanlar

Masallahcanm yha senin hedef kactı 56.8 ne demek yha

canım benim hedef 52.. ama karataya devam edersem muhtemelen 50ye kadar inerim inşallah.. bende 55 çok kritik bi sınır,55in altındazayıf görünmeye başlıyorum üstünde hafif toplu...
karatay gruplarında hedefinin altına inenler var, hem de neler neler yiyorlar:)

evet işte demekki rota virüsü kapmışsın.. çok uzun süren ve perişan eden bi virüs diye oğluma aşısını yaptırmıştık..
demek hastalıkların bile ruhuna göre merve kız alemsin

Kızlar pazar görüşmem güzel geçti adamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah

Kızlar pazar görüşmem güzel geçti adamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah

Nora gözün aydın canım:) hadi bakalım yeni yıl senin için çok özel olabilir:)
benim de 2008 ne kadar berbat geçtiyse 2009 o kadar güzeldi:) 2008de yeryüzünün tüm öküzleriyle tanıştığımız düşünerek tam evlenmekten vazgeçtim, ev arkdaşımdan ayrılarak ev tutmaya karar verdim derken 1 hafta sonra eşimle tanıştım :)))

İnşallah öyle olur, aynısını ben de yaşıyorum tüm sorunlu insanları sankı kendime çekiyorum ben de artık oluruna bırakmıştım ama şimdi karşıma bana gerçekten değer veren en azından kadın ruhundan anlayan biri çıktı :) ama evlilik için tek bunlar şart değil tabıı aileler de önemli bakalım neler olacak zamanla :)

Aşk beni eritiyor ama eridikçe daha da eriyesim geliyor hedefim 65'ti 65 olayımda fazlası kalsın dıyordum şimdi 60'lara inmek istiyorum

dün çok güzel oldumm çok ince hisseettim kendimi karşıda çocuklar bana bakınca adamceğiz kıskandı hatta beni çok hoşuma gitti adamların bakması değil kıskanması tabıı

kızlar menümü yazıyorum yorum bekliyorum ona göre dermişim
hadi herkes yazsın menüleri, kaptan buraları başıboş bırakmaaaa :)))

sabah: aç karna 1 tatlı kaşığı çörek otu (bin eziyetle çiğniyorum çok zor geliyor)
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt, 1 çay bardağı badem fındık

arada: salata ve yoğurt(keten tohumlu)

akşam: 1,5 kase mercimek çorbası, ezme salata,6 kaju (yemek hazır olana kadar açlık hissettiğim için yedim, açlık hissedince yemek gerekiyormuş öğrendim), fırında karnıbahar..

kızlar bu sefer karnıbaharı farklı yaptım, yoğurt 1 çay bardağından az bulgur, zeytinyağı ve 1 yumurtayı çırptım, haşlanmış karnıbaharları buladım bu sosa, ve fırına verdim. süper oldu.. unsuz kızartma tadında oldu..

Bence menü gayet iyi ama spor var mı canım

Gecmisi okudum haftasonu tek cozutan ben degilmisim.sabah tartildim yaklasik 600 gr almisim ama tuvalete de tam cikamadigimi hatirlatirkm .cumaya kadsr allah kerim malum oralarda beni izleyen rakibelerim var

Merve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar

Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek

Hanimlar orda oyle bskmayin hadi kalkin suuuuuuu.sabhtan beri 1 lt bitti daha icicem de ikindi namazini bkliyom tuvalete gidersem diye.abdest almk cok zor okulda

Poğaça.......

İnşallah + cikmazsin canim. Menum guzel diyetisyen verdiyse makarnayi ne gelir elden

Uff ben yarindan cok korkuyorum malum yilbasi yemegi ufff ::18:
Makarna yiyip kilo vereceğim inş.
Ve hepimiz göreceğiz.

Şimdiden korkuyorum diyorsan diyeti patlatmayı mı planlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…