hanımlar belki şaşırmıştır tartı diye söylemicektim ama dayanamıcam bugün tartıldım 56.8 gördüm tartıda:)) 300 gr daha gitmiş:) benim vücut sonunda nazı bıraktıve sanırım o pis hormoın ilacı da beni böyle geciktirdi..
spora devam, diyete devam... sağlıklı yaşama devam
Canim gecen listeye bakmadim,orda izinli oldugunu yazman gerekiyordu..izinliyken menü paylastirmiyoruz:26:Selam güzel bayanlar
Nasılsınız iyiisiniz bakalım
Nasıl gidiyo
Kaptan bnm iznim basladımı
Birde iZinlyken takımagirebiliyormuyuz :)))
Kızlar anca top ewi dün mis geldi hasta ziyareti :)))) guuuuyaa Allahım ölüyodum gırgır şamata bagurıs cgırış
Cocuk uyuyamadı aksama kadar aksam 6:30 uyudu sonra 10 gıbı kalktı geri 2 de uyudu mahvoldum yha
Karnım agrıyo bi yandan basım agrıyo bi yandan
Mecbur hizmet edeceksin öte yandan
Yha tmm baskazaman basımın üstünde yerleri varda mubarek hasta ziyareti niyetiyse aCık anlayıs yaaaa
merviş hoşgeldin, uğra sık sık özlüyoruz seni canımcımm
kaptan bi cee-ee deyip kaçıyosun olmuyor böyle ama..
kız merveeeee nerdesin sen canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm, rota virüsü falan mı kaptınız ya ailecek bi de.. çok geçmiş olsun.. çok özledik seni..yokluğun çok belli..
valla kaptan da merve de sweet bacım da az geliyor ve özletiyorlar kendilerini..
Canim gecen listeye bakmadim,orda izinli oldugunu yazman gerekiyordu..izinliyken menü paylastirmiyoruz:26:
sohbet aserbest ama
canım uykudan kalkar kalmaz tartılınca fazla çıkıyor bence en az 1 saat sonra tartılben daha yeni uyandım ya1 bardak içtim ama günaydın mı diyeyyim tünaydın mı diyeyimm kızlar:)
ya kalktım sinirlerim bozuldu yine verememişim 2 gündür 66yı göremedim yaa salı veya carsamba regl olucm herhalde ona baglıorumm
evet canım ya sabah eşimi uğurluyorum sonra tekrar yatıyorum bugun biraz kaçamak olduGunaydin canim arasirsa uyku kacamaklari yapmakta iyi oluyor
canım çok sevindim tebrik ederim gözünaydın inşallah askerlıkte cabucak gecer bidaha araya mesafeler girmezkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
oy oyy biz sabah kaçlarda kalkalım nerdeyse ikinci öğünümüz gelsin siz yatınn çok kıskandıımmm
süpersin tatlım nasıl geçti görüşmeBenim de çarşambaya kadar 65'i ucundan da olsa görmem lazımmcumadan beri 200 gr gitmiş, dün randevum vardı malum beyfendi ile dışarda olmama rağmen bozmadımm köfte+salata yedim. Patatesleri diğer tabağa boşalttım dedim sen kilo al ben zayıflayayımm
düşüncesiz insanlarSelam güzel bayanlar
Nasılsınız iyiisiniz bakalım
Nasıl gidiyo
Kaptan bnm iznim basladımı
Birde iZinlyken takımagirebiliyormuyuz :)))
Kızlar anca top ewi dün mis geldi hasta ziyareti :)))) guuuuyaa Allahım ölüyodum gırgır şamata bagurıs cgırış
Cocuk uyuyamadı aksama kadar aksam 6:30 uyudu sonra 10 gıbı kalktı geri 2 de uyudu mahvoldum yha
Karnım agrıyo bi yandan basım agrıyo bi yandan
Mecbur hizmet edeceksin öte yandan
Yha tmm baskazaman basımın üstünde yerleri varda mubarek hasta ziyareti niyetiyse aCık anlayıs yaaaa
Masallahcanm yha senin hedef kactı 56.8 ne demek yha
Canm bnm saol iyiyim şimdi yha bana bişi olmaz agaaaa
En cok cocuklarda görülen hastalığı kapmışım doktoru bile sasırttım kızım 23 yasındasın zehirli ishal ılmussun yani bu sene ilk hastam sensin heralde dahada olmaz dedi dedim bnde bnm ruhum cocuk hocam belki ondan olmusumdur diyee:))))
muhabbet koyu bende gelim ya
Kızlar pazar görüşmem güzel geçtiadamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah
Nora gözün aydın canım:) hadi bakalım yeni yıl senin için çok özel olabilir:)
benim de 2008 ne kadar berbat geçtiyse 2009 o kadar güzeldi:) 2008de yeryüzünün tüm öküzleriyle tanıştığımız düşünerek tam evlenmekten vazgeçtim, ev arkdaşımdan ayrılarak ev tutmaya karar verdim derken 1 hafta sonra eşimle tanıştım :)))
kızlar menümü yazıyorum yorum bekliyorum ona göre dermişim
hadi herkes yazsın menüleri, kaptan buraları başıboş bırakmaaaa :)))
sabah: aç karna 1 tatlı kaşığı çörek otu (bin eziyetle çiğniyorum çok zor geliyor)
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt, 1 çay bardağı badem fındık
arada: salata ve yoğurt(keten tohumlu)
akşam: 1,5 kase mercimek çorbası, ezme salata,6 kaju (yemek hazır olana kadar açlık hissettiğim için yedim, açlık hissedince yemek gerekiyormuş öğrendim), fırında karnıbahar..
kızlar bu sefer karnıbaharı farklı yaptım, yoğurt 1 çay bardağından az bulgur, zeytinyağı ve 1 yumurtayı çırptım, haşlanmış karnıbaharları buladım bu sosa, ve fırına verdim. süper oldu.. unsuz kızartma tadında oldu..
Günaydın kizlar anca gelebildim gecmise bi bakuyim dedim ama naptiniz siz pazar gecesi partisi mi gecmise inmek ne mumkun dedim
Menumude yazayim sabah mi desem gece mi iste saat 04:00 de kahvalti yaptik abartmiyorum sevgili kocamin uykusu kacmis saka gibiydi
04:00 kahvalti
1 dikim ekmek
1 dilim peynir
1 isirik sosis
05:00
Kocacim banti kullandigindan bende kulakliklari takip 40 dk göbek attim
06:00-10:00 arasi yeniden uyduk
11:00
Annemlerde kahvalti iyi ki yuruyerek gitmisim (30dk)
1/2 ev pogacasi
Peynir filan abartmadan yiyomus gibi yaptim
17:00
1/2 porsiyon taze fasulye
2 adet tavuk kanat firinda
Aksamda cayla gecistirdim
Cok su ictim ama cokkkk
Makarna yiyip kilo vereceğim inş.İnşallah + cikmazsin canim. Menum guzel diyetisyen verdiyse makarnayi ne gelir elden
Uff ben yarindan cok korkuyorum malum yilbasi yemegi ufff ::18:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?