Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aferinnnnn sana

Bence menü gayet iyi ama spor var mı canım

aa unutmuşum evet dün öğle arası 30 dk tempolu yürüdüm..
3 lt kadar da su içtim.. ve tabi 1 fincan yeşil çay..

Merve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar

Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek

biz de elçilik olarak yemeğe gideceğiz büyük ihtimal.. menüm belli..1 lahmacun ve kocaman salata:)

eda geldi parmağını sallayarak

Cnm pilit roti nedir

Mervecigim ben senin hastaliginin cok disinda kaldim canim..cok gecmisolsun..
Kaptancım şekerim nasılsın
Bu hafta baslıcakyı izinim yha basıl olcak şimdi bakalım
Sen bana nasıl olacagını söle kaptan ben ona göre dawranırm sen ne dersen o
tesekkür ederim canim,ben iyiyim..sende iyi ol tamammi

Canim dedigim gibi gecen hafta izinli yazdirmadiysan bu hafta listedesin yine ve karsisina izinli yazariz.
boş yerimiz vardı sanırım ama kaptana sormak gerek ben bilmem kaptanım bilir
Canimsin
Simdilik 2 yerimiz var ama yeni üye almak istemiyorum...bir süre böyle devam edelim
Kızlar pazar görüşmem güzel geçti adamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah
ne güzel canim..havada ask kokusu var
Ask böcügüm benim...
Insallah dedigin gibi biridir..
Sen onay ver,sonra bizde bir elden geciririz enisteyi istersen
Afiyet olsun canim..suyunuda ictiysen süper,sporda varmis zaten..daha ne olsun demi

Canim biliyorsun yatili misafir aldim..cocuklarin okulu kapali,birde yilbasi girdi araya..cok ihmal ettim farkindayim ama elimde olmayan nedenlerden..haftaya okullar acildimi eski düzene dönerim yine..kusura bakmayin ne olur

Direncin kirilmasina cok sevindim canim,insallah 55 ten asagiyida görürsün..harikasin
Merve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar

Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek
Canim ben cikmadan tekrar bakayim dedim,zaten bu aralar gelemiyorum

Canimsin bendede durum ayni olacak,artik elimizden geleni yapalim..elbetteki kacirdiklarimiz olacak ama ne kadar az olursa o kadar az zarar olur bize

Edaaa niye et sut yok saliya kadar acabakii yine senin listeyi uyguluorumm

canım biliyorum tabi, kolay mı 3 çocuk misafir.. sadece özledik ondan dedim ben okullar açılınca anneler rahat ediyor çocuklar evdeyken zor valla:)

sporumu yaptım geldimm uff hamlamışım valla aravermek hiç iyi gelmiyor,
şimdi kendi yaptığım yoğurttan yiyeyim içinede keten tohumu ohh miss
şimdiye kadar ne diye hazır yoğurt almışım kızıyorum kendime

kızlar kociş akşam ne dese artık akşamları yemek yapma göbeğim cıkmaya başladı gene, salata çorba geçiştiririz ohhh dedim bende canıma minnet senin için yapıyordum banada yarar geçen sene kışın 16 kilo vermişti şimdi 3,4 kilo geri aldı hemen göbeğe depoluyo

Helal olsun arkadasim peki boyun kacti ki 56 ile cok mutly oldun

Supermis firinda karnibhr acaba tavuk pane harci kullansak bulgur yerine nasil olur ki.bide sen daha iyisini bilirsin bi de kasenin buyuklugunu bilmiyorum.mercimek corbasi icin 1.5 kase cokdegl mi.

selam kızlarrr..
çok kötü bir hafta sonu geçirdim arada telimden bakmaya çalıştım ama hiç birşey anlamadım. Eşim hastaydı onun başucunda hastabakıcılık yaptım. Çocuklardan beter walla. Hiç başımdan ayrılma öylece otur diye naz yapıyordu. sonunda benide hasta etti dün her yerim ağrıyordu. Elim kolum kalkmadı ama maşallah dirençli kadınım yaa ayakta sürünerek geçiriyorum herşeyi.
Sonuç olarak yüz kızartıcı bir suç işlemedim ama ne yedim ne yemedim ne zaman yedim hiç hatırlamıyorum çoğunlukla ailecek çorba içip durduk. Su çok az içtim. yeşil çay hiç içmedim. Spor yapmadım haftaya kötü başladım. Üstelik diyetisyen randevuma gidemedim önümüzdeki perşembe günü görüşeceğiz inşallah. O zamana kadar abartmadan kilo almamak kaydıyla bana izin verir misiniz Bu akşam arkadaşlarla toplanıp yemek yiyeceğiz herkes birşeyler yapacak, yarın bana gelecek arkadaşlar Çarşamba da çocukları alıp dışarı çıkmak istiyorum. Ne dersiniz haa? :26:
Bu gün mesela akşam arkadaşlarımla hep birlikte yemek yiyebilelim diye sabah 3 kaşık müsli yedim arada 2 kuru erik öğlende çorba içtim. Azcıkda köfte (zorla-Çok ısrar var ya) Akşama kadar yeşil çayımı içeyim pilav yemeden yemeklerden ve salatalardan sonrada kuruyemiş falan yesemolur mu ?

kasaba gıtmem lazım usenıyom keske evde herkes dıyet yapaydın ne guzel bı duduklu lahanam vardı ama onlara kofte yapmam lazım

Supermis firinda karnibhr acaba tavuk pane harci kullansak bulgur yerine nasil olur ki.bide sen daha iyisini bilirsin bi de kasenin buyuklugunu bilmiyorum.mercimek corbasi icin 1.5 kase cokdegl mi.

canım pane harcı yapay, işlenmiş ürün, karatayda yok o yüzden.. normalde bulgur yerine un vardı tarifte, ben bulgur koydum karatayda izin olduğu için..bence sen de bulguru tercih et, sağlık açısından yani..
kasem klasik porselen kase, büyük değil, 2 kepçe çorba alıyor, karatayda serbest canım doyana kadar yiyebiliyorsun mercimeği... karatay başlıklarında yediklerimi az buluyorlar

Noracim kiskandim seni esime beni kendine yenidn asik etsene ben de gamze. Gibi olayim dedi.ne mi oldu kahka ile guldu1 cocuk anasisin hala mu dedi sonra tabi sarildi.neyse bu da yeter

bacım cok gecmıs olsun anam gurupta hasta olmayan bır ben kaldım. su dıyet surecınde kımse yanımıza yaklasmasa ne ıyı olur ama olmuyor es dost cevre canım bence menulerını paylasmaya calıs onun sorumlulugunla cok yememeye calısırsın kılo almada nasıl olsada haftaya duzene gırersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…