Benim de çarşambaya kadar 65'i ucundan da olsa görmem lazımmcumadan beri 200 gr gitmiş, dün randevum vardı malum beyfendi ile dışarda olmama rağmen bozmadımm köfte+salata yedim. Patatesleri diğer tabağa boşalttım dedim sen kilo al ben zayıflayayımm
Makarna yiyip kilo vereceğim inş.
Ve hepimiz göreceğiz.
Şimdiden korkuyorum diyorsan diyeti patlatmayı mı planlıyorsun
Bence menü gayet iyi ama spor var mı canım
Merve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar
Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek
Poğaça.......
Cnm pilit roti nedirmenüm
sabah kalkınca 2 bardak su
domates salatalık
beyaz peynır
cay
2dılım tb ekmek
5 zeytın
ara
1 ıncır
2 fıstık
1tam cevız
öğle
pılıt roti
bol yesıl salata
2 dılım ekmek
ara
1 incir 1 kayısı 2 tam ceviz
akşam
2 dılım ekmek
6yk et yemegı
bol yesıl salata
ara
2 küçük mandalına
1 kase yogurt
su:2,5lt
yesılcay sekersız
bol sıyah cay sekersız
Mervecigim ben senin hastaliginin cok disinda kaldim canim..cok gecmisolsun..Canm bnm saol iyiyim şimdi yha bana bişi olmaz agaaaa
En cok cocuklarda görülen hastalığı kapmışım doktoru bile sasırttım kızım 23 yasındasın zehirli ishal ılmussun yani bu sene ilk hastam sensin heralde dahada olmaz dedi dedim bnde bnm ruhum cocuk hocam belki ondan olmusumdur diyee:))))
tesekkür ederim canim,ben iyiyim..sende iyi ol tamammiKaptancım şekerim nasılsın
Bu hafta baslıcakyı izinim yha basıl olcak şimdi bakalım
Sen bana nasıl olacagını söle kaptan ben ona göre dawranırm sen ne dersen o
Canimsinboş yerimiz vardı sanırım ama kaptana sormak gerek ben bilmem kaptanım bilir
ne güzel canim..havada ask kokusu varKızlar pazar görüşmem güzel geçtiadamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah
Ask böcügüm benim...İnşallah öyle olur, aynısını ben de yaşıyorum tüm sorunlu insanları sankı kendime çekiyorumben de artık oluruna bırakmıştım ama şimdi karşıma bana gerçekten değer veren en azından kadın ruhundan anlayan biri çıktı :) ama evlilik için tek bunlar şart değil tabıı aileler de önemli bakalım neler olacak zamanla :)
Aşk beni eritiyor ama eridikçe daha da eriyesim geliyorhedefim 65'ti 65 olayımda fazlası kalsın dıyordum şimdi 60'lara inmek istiyorum
dün çok güzel oldumm çok ince hisseettim kendimi karşıda çocuklar bana bakınca adamceğiz kıskandı hatta beniçok hoşuma gitti adamların bakması değil kıskanması tabıı
Afiyet olsun canim..suyunuda ictiysen süper,sporda varmis zaten..daha ne olsun demikızlar menümü yazıyorum yorum bekliyorum ona göre dermişim
hadi herkes yazsın menüleri, kaptan buraları başıboş bırakmaaaa :)))
sabah: aç karna 1 tatlı kaşığı çörek otu (bin eziyetle çiğniyorum çok zor geliyor)
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt, 1 çay bardağı badem fındık
arada: salata ve yoğurt(keten tohumlu)
akşam: 1,5 kase mercimek çorbası, ezme salata,6 kaju (yemek hazır olana kadar açlık hissettiğim için yedim, açlık hissedince yemek gerekiyormuş öğrendim), fırında karnıbahar..
kızlar bu sefer karnıbaharı farklı yaptım, yoğurt 1 çay bardağından az bulgur, zeytinyağı ve 1 yumurtayı çırptım, haşlanmış karnıbaharları buladım bu sosa, ve fırına verdim. süper oldu.. unsuz kızartma tadında oldu..
Canim ben cikmadan tekrar bakayim dedim,zaten bu aralar gelemiyorumMerve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar
Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek
Canim biliyorsun yatili misafir aldim..cocuklarin okulu kapali,birde yilbasi girdi araya..cok ihmal ettim farkindayim ama elimde olmayan nedenlerden..haftaya okullar acildimi eski düzene dönerim yine..kusura bakmayin ne olur
Direncin kirilmasina cok sevindim canim,insallah 55 ten asagiyida görürsün..harikasin
Canim ben cikmadan tekrar bakayim dedim,zaten bu aralar gelemiyorum
Canimsin bendede durum ayni olacak,artik elimizden geleni yapalim..elbetteki kacirdiklarimiz olacak ama ne kadar az olursa o kadar az zarar olur bize
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
hanımlar belki şaşırmıştır tartı diye söylemicektim ama dayanamıcam bugün tartıldım 56.8 gördüm tartıda:)) 300 gr daha gitmiş:) benim vücut sonunda nazı bıraktıve sanırım o pis hormoın ilacı da beni böyle geciktirdi..
spora devam, diyete devam... sağlıklı yaşama devam
Helal olsun arkadasim peki boyun kacti ki 56 ile cok mutly oldun
Supermis firinda karnibhr acaba tavuk pane harci kullansak bulgur yerine nasil olur ki.bide sen daha iyisini bilirsin bi de kasenin buyuklugunu bilmiyorum.mercimek corbasi icin 1.5 kase cokdegl mi.kızlar menümü yazıyorum yorum bekliyorum ona göre dermişim
hadi herkes yazsın menüleri, kaptan buraları başıboş bırakmaaaa :)))
sabah: aç karna 1 tatlı kaşığı çörek otu (bin eziyetle çiğniyorum çok zor geliyor)
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt, 1 çay bardağı badem fındık
arada: salata ve yoğurt(keten tohumlu)
akşam: 1,5 kase mercimek çorbası, ezme salata,6 kaju (yemek hazır olana kadar açlık hissettiğim için yedim, açlık hissedince yemek gerekiyormuş öğrendim), fırında karnıbahar..
kızlar bu sefer karnıbaharı farklı yaptım, yoğurt 1 çay bardağından az bulgur, zeytinyağı ve 1 yumurtayı çırptım, haşlanmış karnıbaharları buladım bu sosa, ve fırına verdim. süper oldu.. unsuz kızartma tadında oldu..
Supermis firinda karnibhr acaba tavuk pane harci kullansak bulgur yerine nasil olur ki.bide sen daha iyisini bilirsin bi de kasenin buyuklugunu bilmiyorum.mercimek corbasi icin 1.5 kase cokdegl mi.
selam kızlarrr..
çok kötü bir hafta sonu geçirdim arada telimden bakmaya çalıştım ama hiç birşey anlamadım. Eşim hastaydı onun başucunda hastabakıcılık yaptım. Çocuklardan beter walla. Hiç başımdan ayrılma öylece otur diye naz yapıyordu. sonunda benide hasta etti dün her yerim ağrıyordu. Elim kolum kalkmadı ama maşallah dirençli kadınım yaa ayakta sürünerek geçiriyorum herşeyi.
Sonuç olarak yüz kızartıcıbir suç işlemedim ama ne yedim ne yemedim ne zaman yedim hiç hatırlamıyorum çoğunlukla ailecek çorba içip durduk. Su çok az içtim. yeşil çay hiç içmedim. Spor yapmadım haftaya kötü başladım. Üstelik diyetisyen randevuma gidemedim önümüzdeki perşembe günü görüşeceğiz inşallah. O zamana kadar abartmadan kilo almamak kaydıyla bana izin verir misiniz Bu akşam arkadaşlarla toplanıp yemek yiyeceğiz herkes birşeyler yapacak, yarın bana gelecek arkadaşlar Çarşamba da çocukları alıp dışarı çıkmak istiyorum. Ne dersiniz haa? :26:
Bu gün mesela akşam arkadaşlarımla hep birlikte yemek yiyebilelim diye sabah 3 kaşık müsli yedim arada 2 kuru erik öğlende çorba içtim. Azcıkda köfte (zorla-Çok ısrar var ya) Akşama kadar yeşil çayımı içeyim pilav yemeden yemeklerden ve salatalardan sonrada kuruyemiş falan yesemolur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?