kasaba gıtmem lazım usenıyom keske evde herkes dıyet yapaydın ne guzel bı duduklu lahanam vardı ama onlara kofte yapmam lazım
Canım nisan sonunda 3. takım buluşma günü yapacağız. Sen gelmek istersen senin geleceğin güne organize ederiz
Benim boyum 1,65 benim tek avantajım vücudumun heryerinden kilo alıyorum. basenlerim biraz daha fazla olsada oluyor. Pantolon biraz dar ama olsun. bir hafta sonra rahatlarım
Edaaa niye et sut yok saliya kadar acabakii yine senin listeyi uyguluorumm
Valla işim yoğun arada kendi masama kaçtıkça bakmaya çalışıyorum. Kaçamak yapmak yok. diyette kaçamak 2 ileri bir geri yapmak demek. Kaçamak yoooooooooooook.abbbooowwwweda gelmiş yaa.. Şİmdi kesin çok kızcak bana :)
ya Edajım hani sen bu hafta yoktun?
O rahatlıkla 3 gün parti yapıcaktım ben
Guzel rakibelerim erigim ayyildz ve kelebekolcam sabh tartildinizmi ya cok merak ettim cumadan beri ne kadar eksildiniz.valla kotu bi niyetim yok sizden guzel haberlerinizi alip daha fazla gaza gelmek iatiyorum da
Canim bebde artis bile var o kadarda spor yaptim ama reglden galiba hafta sonu patlama yasadim resmen hic boyle cok olmamisti agrim sizimda siskinliginde sende degisim ne bizde gaza gelelim
Mervecigim ben senin hastaliginin cok disinda kaldim canim..cok gecmisolsun..
tesekkür ederim canim,ben iyiyim..sende iyi ol tamammi
Canim dedigim gibi gecen hafta izinli yazdirmadiysan bu hafta listedesin yine ve karsisina izinli yazariz.
Canimsin
Simdilik 2 yerimiz var ama yeni üye almak istemiyorum...bir süre böyle devam edelim
ne güzel canim..havada ask kokusu var
Ask böcügüm benim...
Insallah dedigin gibi biridir..
Sen onay ver,sonra bizde bir elden geciririz enisteyi istersen
Afiyet olsun canim..suyunuda ictiysen süper,sporda varmis zaten..daha ne olsun demi
Canim biliyorsun yatili misafir aldim..cocuklarin okulu kapali,birde yilbasi girdi araya..cok ihmal ettim farkindayim ama elimde olmayan nedenlerden..haftaya okullar acildimi eski düzene dönerim yine..kusura bakmayin ne olur
Direncin kirilmasina cok sevindim canim,insallah 55 ten asagiyida görürsün..harikasin
Canim ben cikmadan tekrar bakayim dedim,zaten bu aralar gelemiyorum
Canimsin bendede durum ayni olacak,artik elimizden geleni yapalim..elbetteki kacirdiklarimiz olacak ama ne kadar az olursa o kadar az zarar olur bize
regli oldun mu sonunda çok şükür inşallah artık daha rahat toparlarsın. Sevindim senin adına :)
JNoracim kiskandim seni esime beni kendine yenidn asik etsene ben de gamze. Gibi olayim dedi.ne mi oldu kahka ile guldu1 cocuk anasisin hala mu dedi sonra tabi sarildi.neyse bu da yeter
Sukurlrr olsunbkiboldum sulecim bidaha da 9 ay olmam inşallahama hala sisim odem yapmis vucudum galiba bu surecte stres yapmiyxam gidecek elbet
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmben beni hırslandırack bırsey olmadan zayıflayamıyorum şu an aşk var daha önce bir arkadaşımın düğünü vardı o gün gelene kadar hırslanmıştım iyice illa bir sebebim olacak kendin için zayıflasana be noraa
karatayın en güzel yönü bu, kimseye ayrı yemek yok:) ben önceki diyetimde eşime oğluma kendime ayrı yemek yapıyordum çok zor oluyordu şimdi ko. bi leğen salata:) yemekler ortak..eşimin göbeği de eridi hem de geceleri meyve yediği halde..
Guzel rakibelerim erigim ayyildz ve kelebekolcam sabh tartildinizmi ya cok merak ettim cumadan beri ne kadar eksildiniz.valla kotu bi niyetim yok sizden guzel haberlerinizi alip daha fazla gaza gelmek iatiyorum da
ne yaptın şulecim?
ben bu haftaki listeye adepte olamadım.hafta sonu acayip yogun gecti hep öğünleri kaçırdım yoksa kaçamak yapmadım.evde baklavalar eklerlerrrr ama yemezlerrrrr...
bende kızlarımın zarif annesi olacam onlara takılacam.ablanızmı diyecekler
saolasun tatlım.haklısın sen ankaranın neresindesin ben aslen ankaralıyım üniye kadar hayatım orda gecti.
estf.böyle iyi.herkes aynı olsa garip olurdu.
bacım cok gecmıs olsun anam gurupta hasta olmayan bır ben kaldım.su dıyet surecınde kımse yanımıza yaklasmasa ne ıyı olur ama olmuyor es dost cevre canım bence menulerını paylasmaya calıs onun sorumlulugunla cok yememeye calısırsın kılo almada nasıl olsada haftaya duzene gırersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?