Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

JNoracim kiskandim seni esime beni kendine yenidn asik etsene ben de gamze. Gibi olayim dedi.ne mi oldu kahka ile guldu1 cocuk anasisin hala mu dedi sonra tabi sarildi.neyse bu da yeter

hazır mıdem ıyce bosalmısken bı tarılsammıkı 74 ucundan gorurum belkı

kasaba gıtmem lazım usenıyom keske evde herkes dıyet yapaydın ne guzel bı duduklu lahanam vardı ama onlara kofte yapmam lazım

karatayın en güzel yönü bu, kimseye ayrı yemek yok:) ben önceki diyetimde eşime oğluma kendime ayrı yemek yapıyordum çok zor oluyordu şimdi koca bi leğen salata:) yemekler ortak..eşimin göbeği de eridi hem de geceleri meyve yediği halde..

ya banene ankarada ıstıyorum bı bulusma ona gıore

Edaaa niye et sut yok saliya kadar acabakii yine senin listeyi uyguluorumm

Çağlacım ben regl oldum bugün. Geçen haftada benim az su / ödem atmamdan bunun rutinleşmesinden dolayı biraz daha sert bir menü verdi. Tam olarak bilimsel bir yaklaşım açıklama istemedim ama regl ve ödem için yaptığını biliyorum. Bir kere bu menüyle 2 kilo ya yakın verdim. Sanırım sağlıklı bir beslenmeyle vücudu sarsıyor. Şok etkisi mi yaratıyor ne bilmiyorum sadece yorum yapabiliyorum.

Salıya kadar et süt yok. sonrada meyve ve ekmek yok (kahvaltı hariç)
Ama bana uyar ben zaten ekmek yemem. süt yoğurtlar ara menüler. açlık hissi olmaksızın kilo vermenin tadını çıkartıcağız son dört gün dukanvari menü

abbbooowwww eda gelmiş yaa.. Şİmdi kesin çok kızcak bana :)
ya Edajım hani sen bu hafta yoktun?
O rahatlıkla 3 gün parti yapıcaktım ben

abbbooowwww eda gelmiş yaa.. Şİmdi kesin çok kızcak bana :)
ya Edajım hani sen bu hafta yoktun?
O rahatlıkla 3 gün parti yapıcaktım ben
Valla işim yoğun arada kendi masama kaçtıkça bakmaya çalışıyorum. Kaçamak yapmak yok. diyette kaçamak 2 ileri bir geri yapmak demek. Kaçamak yoooooooooooook.

Guzel rakibelerim erigim ayyildz ve kelebekolcam sabh tartildinizmi ya cok merak ettim cumadan beri ne kadar eksildiniz.valla kotu bi niyetim yok sizden guzel haberlerinizi alip daha fazla gaza gelmek iatiyorum da

Guzel rakibelerim erigim ayyildz ve kelebekolcam sabh tartildinizmi ya cok merak ettim cumadan beri ne kadar eksildiniz.valla kotu bi niyetim yok sizden guzel haberlerinizi alip daha fazla gaza gelmek iatiyorum da

Canim bebde artis bile var o kadarda spor yaptim ama reglden galiba hafta sonu patlama yasadim resmen hic boyle cok olmamisti agrim sizimda siskinliginde sende degisim ne bizde gaza gelelim

Canim bebde artis bile var o kadarda spor yaptim ama reglden galiba hafta sonu patlama yasadim resmen hic boyle cok olmamisti agrim sizimda siskinliginde sende degisim ne bizde gaza gelelim

regli oldun mu sonunda çok şükür inşallah artık daha rahat toparlarsın. Sevindim senin adına :)

Insallah kaptancim hafif atlatirim ben simdiden acaba evde yiyip mi ciksam disari diye düşünüyorum midem dolu olursa gozumde dolu olur ama diyette oldugumu bilmeyen kocacigimsda 01 ocak ihtibariyle aciklayacagim kendisi kacamaklarimin en buyuk sebebi oldugundan 01 ocak donum noktam olacak cunku 30 ocakta 6 li rakamlarda olmamaliyim evlilik yildonumum dogum gunum

regli oldun mu sonunda çok şükür inşallah artık daha rahat toparlarsın. Sevindim senin adına :)

Sukurlrr olsunbkiboldum sulecim bidaha da 9 ay olmam inşallah ama hala sisim odem yapmis vucudum galiba bu surecte stres yapmiyxam gidecek elbet

JNoracim kiskandim seni esime beni kendine yenidn asik etsene ben de gamze. Gibi olayim dedi.ne mi oldu kahka ile guldu1 cocuk anasisin hala mu dedi sonra tabi sarildi.neyse bu da yeter

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımm ben beni hırslandırack bırsey olmadan zayıflayamıyorum şu an aşk var daha önce bir arkadaşımın düğünü vardı o gün gelene kadar hırslanmıştım iyice illa bir sebebim olacak kendin için zayıflasana be noraa

Sukurlrr olsunbkiboldum sulecim bidaha da 9 ay olmam inşallah ama hala sisim odem yapmis vucudum galiba bu surecte stres yapmiyxam gidecek elbet

İnsaallah canim 2014 takimizin yili olacak Allahin izniyle

Baci zayiflayakta ne sebeb olursa olsun:)

Canim normalde bendr kendime ayri yemek yapmamda lahana kurunu pek ovduler bi deniyim dedim tam uyamasamda karatay diyeti tam bana gore aslinda kuruyemis canavari olarak ilerliyen gunlerde deniyicem

Benden 200gr gitti ama cumaya kadar 1200 tamamliyacam yaza az kaldi mayista gurup olarak bitiriyoruz bu isi silkelen kendine gel hoyttt

canımcım kocam hasta olunca onu evde bırakıp gidemedim. Diyetisyeninde programı perşembe sabaha kadar doluydu. Perşembe sabah inşallah görüşeceğiz. Ama benim programım büyük ihtimal önümüzdeki hafta için uygulamaya başlanır. Kan tahlileri vs ister şimdi..

Ankara da Çankayadayım ..Çankaya Sancak mahallesi, işyerimde oranda:) ailen burda mı peki hala?

hmm tmm yaa dikkat ederim ben gene ..Hani demiştim ki nası lolsa diyetisyene gidicem yeni bir program alıcam o zmana kadar free takılsaydım iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…