Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla işim yoğun arada kendi masama kaçtıkça bakmaya çalışıyorum. Kaçamak yapmak yok. diyette kaçamak 2 ileri bir geri yapmak demek. Kaçamak yoooooooooooook.

kaçamak yok zaten yaa azıcık serbestlik demiştim gündüz az yiyim akşam da coşuyum ertesi gün spor yapıp kilomu koruyum demiştim sadece

kaçamak yok zaten yaa azıcık serbestlik demiştim gündüz az yiyim akşam da coşuyum ertesi gün spor yapıp kilomu koruyum demiştim sadece

Olmazzz diyestisyene gidene alıp sonra bir hafta aldıklarını vermek için uğraşacaksın
diğer biri dese hani bana hani bana olmazz : 47: hem kimseye özel serbestlik yok. iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm tamam canım kuzenime gittimde bugun herseferinde kısırlarla tatlılarla karsılayıp zor durumda bırakırdı benı 80 kılo oda diyetisyene gitmiş bu hafta elma ıkram ettı yemekte yogurt kıyma wardı ben yemedımde merak ettım canımm belki ende gidicem haftaya esimle daha konusmadıkta hiç olmazsa yagımı falan goreyımm ya menusu fena eda simdilik ekmekler corbalar yemek aynı ogunde..

menum
sahur bir tabak lahana yemegı 30 gr kadar b.peynır 1 yumurta uc zeytın dereotumaydonoz 1.t.b.ekmegı
ıftar 1kepce corba bır tabak lahana yemeği, salata ,yogurt,1.t.k tahın pekmez
ara bir avuc kuruyemıs cay bebenın cıpsınden ıkı uc tane
spor 4 km yurumeyı dusunuyorum su 3 ,5 lt,2 bardak bıtkı cayı
bırde neskafe ıcıcegımm

menu paylasımı azmı benımı gozumden kacıyor yoksa

kızlar bugun takımda herkes hasta oldu bu ben olmadım dıdım som ağzımı actım benım bey aradı cok hastayım ben gelene kadar ortamı hazırla dedı anammm basına dıker sımdı benı ortamı hazırla derken salona televızyon karsısına yatak yapılacak su torbasına sıcak su hazırlanak ıhlamur nane lımon cayları gıbı ben kalkıyımda revırı hazırlayayım

anammm bunların hepsi aynı model benimkide yoldan arar hastayım geliyorum diye doktora götüremem hayatta evde bana naz niyaz iyleşir

bende bugunkü menümü yazayım

sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay

ara : 1 mandalina

öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt

ara : 1 elma

akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim) ,salata, az yoğurt

su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım

şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim

Son düzenleme:

Menun harika cnm

menumu yazayım bnde kızlaar

kalktıgımda
maydanoz suyu

sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
domates
sekersız cay

ara
yarım elma

oğle
karnıbahar
salata
yarım kase tarhana

ara
1 avuc kuru uzum

aksam
pırasa
turp
1 dılım ekmek

su 2lt
spor yarım saat tempolu yuruyus
yesılcay
bıberıye cayı
lıpton 10lu cay
sekersız kahve

Bugunku menum 3 gunkurusu 1 cy brd sirkeli ilik su
Kahvlti 1 hslnms ymrt.domts sltlk.2 cvdr ekmgi.sekrsz cy.peynr.3 zeytin.
Ara 1 kuck fincn turk khvsi.1 kupa besibyrd
OGle 1 tabk. Salata
İkindi 1 besibyrd.1 form cy. 2 yesilcy 1 cevz.1 kuruhurma
AKSam yarm saat once yogrt kuru
1. Kase tarhana crbsi.salata 3 pilic kofte.2 ymk kasigi esimin makarnasindn tirtkladm.

20 de esime biskuvili pudingli pasta yapmstm.az bisey ondan da tirtkladm hafifti dayanamdm. 1 besi biyrde ictim
3 lt s. 40+ 20 tane mekik 30 dk da kuzmla evde dort dinduk hoplyp ziplayp yerlerde yuvrlndk

Son düzenleme:

cok guzel canımm afıyet olmus olsunn

gayte güzel canım tatmayla bişey olmaz yaa afiyet olmus olsunn:)

süper

canım hersey çok güzelde şu tırtıklama olayı bence olmamış

canım şimdi eşin askere mi gidiyor? hangi bölümü bitirdi? öğrenci eşle ne kadar zor olmuştur yaa, maddi anlamda da sen iyi ki çalışıyormuşsun yoksa mümkün olmazdı sanırım böyle..
ahh ne sen sor ne ben söyleyim.cok şükür güzel bir mesleğim var.2 valiz 1 cocuk ve hamile geldim istanbula.eşim ekonomi okudu.avrupanın güzel bir ünisinde.

müllerde olur.

Tebrikler cnm gerci nrydn mezun oldu bilmiyom ya sen mutlusun yeter
saolasın canım.eşim yurtdısında okuyordu.

sorma canım ya güzel haberle başladık güne eve geldim eşim ateşlenmiş.ilaç yazdım hemen aldım verdim baktım durum kötü zorla ikna edip iğne vurdum.işe git gel yaptım bi baktım kv 11 aylık kızıma durmuyor diye baklava yedirmiş.ay ne bozuldum dedim anne durmayınca salatalık ver meyve ver.ama neolur tatlı bişey verme.yarın izin alacam inşallah.yoksa cocuklar perişan.

JNoracim kiskandim seni esime beni kendine yenidn asik etsene ben de gamze. Gibi olayim dedi.ne mi oldu kahka ile guldu1 cocuk anasisin hala mu dedi sonra tabi sarildi.neyse bu da yeter
benide güldürdün ahsencim ya.bende eşime bi teklif edeyim bakalım ne diycek.iyileşsinde.

Guzel rakibelerim erigim ayyildz ve kelebekolcam sabh tartildinizmi ya cok merak ettim cumadan beri ne kadar eksildiniz.valla kotu bi niyetim yok sizden guzel haberlerinizi alip daha fazla gaza gelmek iatiyorum da
ben baskülü kaldırdım göz önünden.in cık kafa yoruyorum.

evet canım annemlerin evi hala ankarada ama benim yanımda kalıyorlar eşim yurtdısında okuyordu.aslında bende ankara isterim.ama zor.

evde sürekli birleri olunca onlar ne kadar çocuklarla ilgilensede benim işim hiç bitmiyor.eşimde rahatsız olunca yogunluk tavan yaptı.menümü uygulayamıyorum.meyvemi çorbamı yiyemedim.sebze yemeğimide.fırsatım olmadı.6-7den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum şuan canım cok meyve istedi ama yemiycem.

eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim

İyi akşamlar kızlar ben gelebildim nihayet kusurabakmayın sabahtan beri yatıyorumm reglim bu sefer fena dağıttı beni o kdar ilaç aldım banamısın demiyor ağrıdan ölüyorum resmen

Nasil guzel menuler bunlar alkisliyorummm

Tşkler bitanemm

Allah kabul etsin oruçlarını canımcımm

cnmcm super bı menu ve super spor süper süper gıtsın yagcıklar

Tşkler şekercimm diyetisyenin spora başlatsın birlikte vedalaşaım şu yağcıklarımızla

harika meü tatlım tbrkler

1 günde 9 sayfa olmuş geçmiş şulecim bende kayboldum şu anda güzel meni bitanemmm aynen devamm

İnşallah + cikmazsin canim. Menum guzel diyetisyen verdiyse makarnayi ne gelir elden

Uff ben yarindan cok korkuyorum malum yilbasi yemegi ufff ::18:

cıs olmayanlarla karnını tıka basa doldurki cıslara yer kalmasım ayferimm korkmanın faydası yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…