Valla işim yoğun arada kendi masama kaçtıkça bakmaya çalışıyorum. Kaçamak yapmak yok. diyette kaçamak 2 ileri bir geri yapmak demek. Kaçamak yoooooooooooook.
kaçamak yok zaten yaa azıcık serbestlik demiştim gündüz az yiyim akşam da coşuyumertesi gün spor yapıp kilomu koruyum demiştim sadece
Çağlacım ben regl oldum bugün. Geçen haftada benim az su / ödem atmamdan bunun rutinleşmesinden dolayı biraz daha sert bir menü verdi. Tam olarak bilimsel bir yaklaşım açıklama istemedim ama regl ve ödem için yaptığını biliyorum. Bir kere bu menüyle 2 kilo ya yakın verdim. Sanırım sağlıklı bir beslenmeyle vücudu sarsıyor. Şok etkisi mi yaratıyor ne bilmiyorum sadece yorum yapabiliyorum.
Salıya kadar et süt yok. sonrada meyve ve ekmek yok (kahvaltı hariç)
Ama bana uyar ben zaten ekmek yemem. süt yoğurtlar ara menüler. açlık hissi olmaksızın kilo vermenin tadını çıkartıcağızson dört gün dukanvari menü
kızlar bugun takımda herkes hasta oldu bu ben olmadım dıdım som ağzımı actım benım bey aradı cok hastayım ben gelene kadar ortamı hazırla dedı anammm basına dıker sımdı benı ortamı hazırla derken salona televızyon karsısına yatak yapılacak su torbasına sıcak su hazırlanak ıhlamur nane lımon cayları gıbı ben kalkıyımda revırı hazırlayayım
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
Bugunku menum 3 gunkurusu 1 cy brd sirkeli ilik su
Kahvlti 1 hslnms ymrt.domts sltlk.2 cvdr ekmgi.sekrsz cy.peynr.3 zeytin.
Ara 1 kuck fincn turk khvsi.1 kupa besibyrd
OGle 1 tabk. Salata
İkindi 1 besibyrd.1 form cy. 2 yesilcy 1 cevz.1 kuruhurma
AKSam yarm saat once yogrt kuru
1. Kase tarhana crbsi.salata 3 pilic kofte.2 ymk kasigi esimin makarnasindn tirtkladm.
20 de esime biskuvili pudingli pasta yapmstm.az bisey ondan da tirtkladm hafifti dayanamdm.
3 lt s. 40+ 20 tane mekik 30 dk da kuzmla evde dort dinduk hoplyp ziplayp yerlerde yuvrlndk
Menun harika cnm
cok guzel canımm afıyet olmus olsunn
menumu yazayım bnde kızlaar
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
domates
sekersız cay
ara
yarım elma
oğle
karnıbahar
salata
yarım kase tarhana
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
pırasa
turp
1 dılım ekmek
su 2lt
spor yarım saat tempolu yuruyus
yesılcay
bıberıye cayı
lıpton 10lu cay
sekersız kahve
Bugunku menum 3 gunkurusu 1 cy brd sirkeli ilik su
Kahvlti 1 hslnms ymrt.domts sltlk.2 cvdr ekmgi.sekrsz cy.peynr.3 zeytin.
Ara 1 kuck fincn turk khvsi.1 kupa besibyrd
OGle 1 tabk. Salata
İkindi 1 besibyrd.1 form cy. 2 yesilcy 1 cevz.1 kuruhurma
AKSam yarm saat once yogrt kuru
1. Kase tarhana crbsi.salata 3 pilic kofte.2 ymk kasigi esimin makarnasindn tirtkladm.
20 de esime biskuvili pudingli pasta yapmstm.az bisey ondan da tirtkladm hafifti dayanamdm. 1 besi biyrde ictim
3 lt s. 40+ 20 tane mekik 30 dk da kuzmla evde dort dinduk hoplyp ziplayp yerlerde yuvrlndk
ahh ne sen sor ne ben söyleyim.cok şükür güzel bir mesleğim var.2 valiz 1 cocuk ve hamile geldim istanbula.eşim ekonomi okudu.avrupanın güzel bir ünisinde.canım şimdi eşin askere mi gidiyor? hangi bölümü bitirdi? öğrenci eşle ne kadar zor olmuştur yaa, maddi anlamda da sen iyi ki çalışıyormuşsun yoksa mümkün olmazdı sanırım böyle..
müllerde olur.Bende cok özledim canimolurum tabi ama benim önce su fazlalik olan 1 den kurtulmam lazim
Hos bulduk canim..bende istemiyorum ama tr den gelmis,esimin yengesi..cagirmasak ayip olurdu
Tesekkür ederim canim. shcleckerler kapandi burda..dm yok yakinimda..müllerden bakayim ben en iyisi.bulabilsem süper olacak
saolasın canım.eşim yurtdısında okuyordu.Tebrikler cnm gerci nrydn mezun oldu bilmiyom ya sen mutlusun yeter
sorma canım ya güzel haberle başladık güne eve geldim eşim ateşlenmiş.ilaç yazdım hemen aldım verdim baktım durum kötü zorla ikna edip iğne vurdum.işe git gel yaptım bi baktım kv 11 aylık kızıma durmuyor diye baklava yedirmiş.selam kızlarrr..
çok kötü bir hafta sonu geçirdim arada telimden bakmaya çalıştım ama hiç birşey anlamadım. Eşim hastaydı onun başucunda hastabakıcılık yaptım. Çocuklardan beter walla. Hiç başımdan ayrılma öylece otur diye naz yapıyordu. sonunda benide hasta etti dün her yerim ağrıyordu. Elim kolum kalkmadı ama maşallah dirençli kadınım yaa ayakta sürünerek geçiriyorum herşeyi.
Sonuç olarak yüz kızartıcıbir suç işlemedim ama ne yedim ne yemedim ne zaman yedim hiç hatırlamıyorum çoğunlukla ailecek çorba içip durduk. Su çok az içtim. yeşil çay hiç içmedim. Spor yapmadım haftaya kötü başladım. Üstelik diyetisyen randevuma gidemedim önümüzdeki perşembe günü görüşeceğiz inşallah. O zamana kadar abartmadan kilo almamak kaydıyla bana izin verir misiniz Bu akşam arkadaşlarla toplanıp yemek yiyeceğiz herkes birşeyler yapacak, yarın bana gelecek arkadaşlar Çarşamba da çocukları alıp dışarı çıkmak istiyorum. Ne dersiniz haa? :26:
Bu gün mesela akşam arkadaşlarımla hep birlikte yemek yiyebilelim diye sabah 3 kaşık müsli yedim arada 2 kuru erik öğlende çorba içtim. Azcıkda köfte (zorla-Çok ısrar var ya) Akşama kadar yeşil çayımı içeyim pilav yemeden yemeklerden ve salatalardan sonrada kuruyemiş falan yesemolur mu ?
benide güldürdün ahsencim ya.bende eşime bi teklif edeyim bakalım ne diycek.iyileşsinde.JNoracim kiskandim seni esime beni kendine yenidn asik etsene ben de gamze. Gibi olayim dedi.ne mi oldu kahka ile guldu1 cocuk anasisin hala mu dedi sonra tabi sarildi.neyse bu da yeter
ben baskülü kaldırdım göz önünden.in cık kafa yoruyorum.Guzel rakibelerim erigim ayyildz ve kelebekolcam sabh tartildinizmi ya cok merak ettim cumadan beri ne kadar eksildiniz.valla kotu bi niyetim yok sizden guzel haberlerinizi alip daha fazla gaza gelmek iatiyorum da
evet canım annemlerin evi hala ankarada ama benim yanımda kalıyorlar eşim yurtdısında okuyordu.aslında bende ankara isterim.ama zor.canımcım kocam hasta olunca onu evde bırakıp gidemedim. Diyetisyeninde programı perşembe sabaha kadar doluydu. Perşembe sabah inşallah görüşeceğiz. Ama benim programım büyük ihtimal önümüzdeki hafta için uygulamaya başlanır. Kan tahlileri vs ister şimdi..
Ankara da Çankayadayım ..Çankaya Sancak mahallesi, işyerimde oranda:) ailen burda mı peki hala?
Nasil guzel menuler bunlar alkisliyorummm
cnmcm super bı menu ve super spor süper süper gıtsın yagcıklar
menüm
sabah kalkınca 2 bardak su
domates salatalık
beyaz peynır
cay
2dılım tb ekmek
5 zeytın
ara
1 ıncır
2 fıstık
1tam cevız
öğle
pılıt roti
bol yesıl salata
2 dılım ekmek
ara
1 incir 1 kayısı 2 tam ceviz
akşam
2 dılım ekmek
6yk et yemegı
bol yesıl salata
ara
2 küçük mandalına
1 kase yogurt
su:2,5lt
yesılcay sekersız
bol sıyah cay sekersız
Günaydın kizlar anca gelebildim gecmise bi bakuyim dedim ama naptiniz siz pazar gecesi partisi mi gecmise inmek ne mumkun dedim
Menumude yazayim sabah mi desem gece mi iste saat 04:00 de kahvalti yaptik abartmiyorum sevgili kocamin uykusu kacmis saka gibiydi
04:00 kahvalti
1 dikim ekmek
1 dilim peynir
1 isirik sosis
05:00
Kocacim banti kullandigindan bende kulakliklari takip 40 dk göbek attim
06:00-10:00 arasi yeniden uyduk
11:00
Annemlerde kahvalti iyi ki yuruyerek gitmisim (30dk)
1/2 ev pogacasi
Peynir filan abartmadan yiyomus gibi yaptim
17:00
1/2 porsiyon taze fasulye
2 adet tavuk kanat firinda
Aksamda cayla gecistirdim
Cok su ictim ama cokkkk
İnşallah + cikmazsin canim. Menum guzel diyetisyen verdiyse makarnayi ne gelir elden
Uff ben yarindan cok korkuyorum malum yilbasi yemegi ufff ::18:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?