1 Beden küçük tunik almıstım geldi tam oldu ust bedenim 40 olmuuus
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
hanımlar belki şaşırmıştır tartı diye söylemicektim ama dayanamıcam bugün tartıldım 56.8 gördüm tartıda:)) 300 gr daha gitmiş:) benim vücut sonunda nazı bıraktıve sanırım o pis hormoın ilacı da beni böyle geciktirdi..
spora devam, diyete devam... sağlıklı yaşama devam
Bugunku menum 3 gunkurusu 1 cy brd sirkeli ilik su
Kahvlti 1 hslnms ymrt.domts sltlk.2 cvdr ekmgi.sekrsz cy.peynr.3 zeytin.
Ara 1 kuck fincn turk khvsi.1 kupa besibyrd
OGle 1 tabk. Salata
İkindi 1 besibyrd.1 form cy. 2 yesilcy 1 cevz.1 kuruhurma
AKSam yarm saat once yogrt kuru
1. Kase tarhana crbsi.salata 3 pilic kofte.2 ymk kasigi esimin makarnasindn tirtkladm.
20 de esime biskuvili pudingli pasta yapmstm.az bisey ondan da tirtkladm hafifti dayanamdm. 1 besi biyrde ictim
3 lt s. 40+ 20 tane mekik 30 dk da kuzmla evde dort dinduk hoplyp ziplayp yerlerde yuvrlndk
Selam güzel bayanlar
Nasılsınız iyiisiniz bakalım
Nasıl gidiyo
Kaptan bnm iznim basladımı
Birde iZinlyken takımagirebiliyormuyuz :)))
Kızlar anca top ewi dün mis geldi hasta ziyareti :)))) guuuuyaa Allahım ölüyodum gırgır şamata bagurıs cgırış
Cocuk uyuyamadı aksama kadar aksam 6:30 uyudu sonra 10 gıbı kalktı geri 2 de uyudu mahvoldum yha
Karnım agrıyo bi yandan basım agrıyo bi yandan
Mecbur hizmet edeceksin öte yandan
Yha tmm baskazaman basımın üstünde yerleri varda mubarek hasta ziyareti niyetiyse aCık anlayıs yaaaa
Kızlar pazar görüşmem güzel geçtiadamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah
kızlar menümü yazıyorum yorum bekliyorum ona göre dermişim
hadi herkes yazsın menüleri, kaptan buraları başıboş bırakmaaaa :)))
sabah: aç karna 1 tatlı kaşığı çörek otu (bin eziyetle çiğniyorum çok zor geliyor)
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt, 1 çay bardağı badem fındık
arada: salata ve yoğurt(keten tohumlu)
akşam: 1,5 kase mercimek çorbası, ezme salata,6 kaju (yemek hazır olana kadar açlık hissettiğim için yedim, açlık hissedince yemek gerekiyormuş öğrendim), fırında karnıbahar..
kızlar bu sefer karnıbaharı farklı yaptım, yoğurt 1 çay bardağından az bulgur, zeytinyağı ve 1 yumurtayı çırptım, haşlanmış karnıbaharları buladım bu sosa, ve fırına verdim. süper oldu.. unsuz kızartma tadında oldu..
Merve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar
Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek
Makarna yiyip kilo vereceğim inş.
Ve hepimiz göreceğiz.
Şimdiden korkuyorum diyorsan diyeti patlatmayı mı planlıyorsun
selam kızlarrr..
çok kötü bir hafta sonu geçirdim arada telimden bakmaya çalıştım ama hiç birşey anlamadım. Eşim hastaydı onun başucunda hastabakıcılık yaptım. Çocuklardan beter walla. Hiç başımdan ayrılma öylece otur diye naz yapıyordu. sonunda benide hasta etti dün her yerim ağrıyordu. Elim kolum kalkmadı ama maşallah dirençli kadınım yaa ayakta sürünerek geçiriyorum herşeyi.
Sonuç olarak yüz kızartıcıbir suç işlemedim ama ne yedim ne yemedim ne zaman yedim hiç hatırlamıyorum çoğunlukla ailecek çorba içip durduk. Su çok az içtim. yeşil çay hiç içmedim. Spor yapmadım haftaya kötü başladım. Üstelik diyetisyen randevuma gidemedim önümüzdeki perşembe günü görüşeceğiz inşallah. O zamana kadar abartmadan kilo almamak kaydıyla bana izin verir misiniz Bu akşam arkadaşlarla toplanıp yemek yiyeceğiz herkes birşeyler yapacak, yarın bana gelecek arkadaşlar Çarşamba da çocukları alıp dışarı çıkmak istiyorum. Ne dersiniz haa? :26:
Bu gün mesela akşam arkadaşlarımla hep birlikte yemek yiyebilelim diye sabah 3 kaşık müsli yedim arada 2 kuru erik öğlende çorba içtim. Azcıkda köfte (zorla-Çok ısrar var ya) Akşama kadar yeşil çayımı içeyim pilav yemeden yemeklerden ve salatalardan sonrada kuruyemiş falan yesemolur mu ?
menum
sahur bir tabak lahana yemegı 30 gr kadar b.peynır 1 yumurta uc zeytın dereotumaydonoz 1.t.b.ekmegı
ıftar 1kepce corba bır tabak lahana yemeği, salata ,yogurt,1.t.k tahın pekmez
ara bir avuc kuruyemıs cay bebenın cıpsınden ıkı uc tane
spor 4 km yurumeyı dusunuyorum su 3 ,5 lt,2 bardak bıtkı cayı
bırde neskafe ıcıcegımm
bende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
menumu yazayım bnde kızlaar
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
domates
sekersız cay
ara
yarım elma
oğle
karnıbahar
salata
yarım kase tarhana
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
pırasa
turp
1 dılım ekmek
su 2lt
spor yarım saat tempolu yuruyus
yesılcay
bıberıye cayı
lıpton 10lu cay
sekersız kahve
evde sürekli birleri olunca onlar ne kadar çocuklarla ilgilensede benim işim hiç bitmiyor.eşimde rahatsız olunca yogunluk tavan yaptı.menümü uygulayamıyorum.meyvemi çorbamı yiyemedim.sebze yemeğimide.fırsatım olmadı.6-7den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum şuan canım cok meyve istedi ama yemiycem.
eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim
Sporumu yapamadim yarin sabah artik
İnşallah öyle olur, aynısını ben de yaşıyorum tüm sorunlu insanları sankı kendime çekiyorumben de artık oluruna bırakmıştım ama şimdi karşıma bana gerçekten değer veren en azından kadın ruhundan anlayan biri çıktı :) ama evlilik için tek bunlar şart değil tabıı aileler de önemli bakalım neler olacak zamanla :)
Aşk beni eritiyor ama eridikçe daha da eriyesim geliyorhedefim 65'ti 65 olayımda fazlası kalsın dıyordum şimdi 60'lara inmek istiyorum
dün çok güzel oldumm çok ince hisseettim kendimi karşıda çocuklar bana bakınca adamceğiz kıskandı hatta beniçok hoşuma gitti adamların bakması değil kıskanması tabıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?