Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mikemmelsinnn canim

Ohhhh nihayettt çok şüür bluecummmm düzenli gitmeye başladı artıkk senden çok ben seviniyorum inannn aynenn sağlıklı yaşamaya devammm

Tirtiklamayaydin iyiydi ama neyse

Hasta hasta da misafir çekilmez hakkaten mervişim bir an önce toparlan tatlım acil şifalar

Kızlar pazar görüşmem güzel geçti adamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah

Herşey güzel gider umarım bitanemmmm 2014 te seni evlendirelim hayırlıysa olsn inş cnmmm

Afiyetolsun canımcımmm menün mükemmel suda içmişsindir yeterince umarım
hmmm verdiğin tarif daha güzele benziyor deneyeyim mutlaka tşkler canım

Merve gelnis kaptan gelmis yetisememisim zaten su aralar cok az geliyirlar

Kizlar ben yarin aksamdan tirsiyorum ya malum yilbasi kalabalik yemek icmek

yılbaşı olarak düşünme normal bir gün gibi düşün ve yediklerini buraya nasıl yazacağını o zaman frene basarsın tatlım

Eşine geçmiş olsun tatlımmm canım sen zayıflamaya karar vrediğin gün izin olayın bitti üzgünüm izin veremiyoruz

azimle devam ediyorsun Dilekcim tbrkler cnmmmm

bravooo sahgülümmm harika bir menüü bu hafta tartı yzünü güldürecek inş

Ekmeklerin yokolmasına az kaldı sanki Çağlacım ne güzel azalttın tbrkler cnmmm güzel menü

Eşine geçmiş olsun Yasemincim akşam öğünün yiyememen senin açından kötü olmuşş ama aç kalma bitanemm en azından çorba iç

eda listende makarna var demekbazen kendimi sorguluyorum canım birşey istiyor mu diye ama cok şükür hiç bir şeyin eksikliğini hissetmiyorum böyle devam edebilirim.Allahım 6lı rakamları görebilecekmiyim

Görücezzz elbette bu taımdan çıtır hatunlar olarak ayrılacağız inşşşş

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kuşburnu çayı

AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası

SPOR
yok malesef

SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan kuşburnu
takviye olarak omega 3

bugünlük böyle oldu ama canım hiç yemek istemiyor ben hastayken

Ben kaçıyorum Dilekcim sadece sen varsın görebildiğim kadarıyla az daha uzanayım bitanemmm iyi geceler tatlı rüyalarrr

Allhım nora sen anlatılca böle içim hoş oluyo
Asık olmak böle o heyecanı cok yakın haliyle yasamak istiyorum yine walla
Askın bnce en güzel halleri suan yasadıklarını inan kıskandım :)))
Bende arada bnmkini yAn odaya gönderip majlasıyom ama nafile ilk tanıştıgımz zaman ki gbi olmuyo
bnm ki bide dalga geçiyo
Kız bu oda soguk hele petegin ayarını yükselt diye maj yazıyo
Ayy cok güsel yha allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…