Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayırlısı bitanemmm Yaeminciğimin misafiri varmış erken kaçtııı ama şuleyi gördüm sankiii hg şulecimmm

Ahh canım benim kusura bakma ya. Ben daha şimdi görüyorum :) neyse şimdi hoşnutluk diyim olmaz mı kuzum :26:
Ben telden açınca pek yorum yazmıyorum fazla geçmiş birikmesin diye göz gezdiriyorum.

Son düzenleme:

Oy mervecigim sen cok yasa emi...
senin gibi komsum olsa keske,insanin hic morali bozulmaz,cani sikilmaz valla
Bugün bende yapamadım malesef tatlım bi eksiklik hissediyorum süreklii gerçi yediğim bişeyde yok ama alışınca illa spor yapmak istiyor insan yarın yaparsın artık ben yarında yapamam büyk ihtimalle
Cok gecmisolsun banucugum..Canim sen iyiles önce,yaparsin sporunuda..Birkac günde vücut dinlenmis olur
Canim az olmus ama hastaliktan oldugu icin bisey demiyorum..kendine dikkat et,takimin sana ihtiyaci var..hemencik iyilesmeye bak
Sporumu yapamadim yarin sabah artik
Yarin icin simdiden kolay gelsin canim
Harikasin caglacigim..bayildim valla..ekmek az,kacamak yok,sporda var...ee o zaman gitsin kilolar,gelsin kücük bedenler
Sevilaycigim tirtiklama hic olmamis..aksam hem makarna,hem pasta tirtiklanirmi

Canim keske salata yiyebilseydin..ac kalmazdin en azindan:26:
Canim salgin var heryerde..uyu dinlen sen,biz idare ederiz
kaçamak yok zaten yaa azıcık serbestlik demiştim gündüz az yiyim akşam da coşuyum ertesi gün spor yapıp kilomu koruyum demiştim sadece
Sulecigim serbestlik konusunda bende kizlar gibi düsünüyorum..
Hani hep yapiyorduk ya,yarin diyete baslicam nasilsa..sundanda yiyeyim,ötekindende azcik..
Biz bu yüzden veremiyorduk kilolarimizi..Lütfen diyetisyene gitmeden serbest takilayim deme,niye diyesinki..seni diyetisyen degil,kendi iraden zayiflatacak..

Bu arada kilonu korumak istiyorsan koruma topigi yan tarafta,önce verelim,sonra hep birlikte orda koruyalim
Dilekcigim lahana diyeti bana cok sagliksiz geliyor..sen bu diyetle 1-2 kg verebilirsin belki..ama öteki hafta geri alip,takimi etkilersen bozusuruz cnm
menu paylasımı azmı benımı gozumden kacıyor yoksa
Canim su yeni yila bir girelim,ben kizilcik sopamla gelecegim..kim ne yapmis,nokta virgülüne kadar bakacagim..bir basimi bulayim önce

Canim kusura bakma güldüm ama cokgecmisolsun...
benimkide tirnagi kirilsa doktora giden cinsten..
bizdede ben doktora gitmeyi sevmem:18:
Sahgülüm az olmus canim yediklerin..sonra zayiflicam diye metoyu zayiflatma canim dikkat et
Spor olmasi güzel olmus,suda yeterli:13:

Ahhh ahhh bacım benim de çok borcum var yaa!

Yaaa buluşmamı ama biz kıskanırız o zaman
Bizde aynı gün Ankara'da toplanalım olmaz mı?

ah gamzecimm daha askerlik var ama en azından süresi belli ayrılık bu yaşta asker yolu bekleyeceğim bu adamı ben almasam evde kalırdı.

Ayy çok hosun walla. Benimkide aynen evlendikten sonra okuttum askere yolladım Allah'tan biz askerlikten yırttık inşallah hayırlısıyla sizde atlatırsınız. Gün doğmadan neler doğar benim en büyük stresimdi 2 çocuk bir sürü borç birde eşimin işyeri ne yaparım ben diyordum bedelli çıktı

Acıkınca kaju yemek tam benlikmiş aslında ama şu ekmek olmadan nAsıl oluyor? Bence menü güzel, karnıbahar tarifinde denemelik ama su spor yok mu şekerim?

Son düzenleme:

Süper fırsat ! Evdekilere ayrı yemek hazırla kendine ayrı bu düşünce bile insanı diyetten soğutuyor bazen.. Öğleleri sıkı tutarsın sende Akşamı hafif harika olur

Insan bi kendine maşallah der dimi, gözüme ilişti sanki hastalık sizde uğramış ...

Olmazzz diyestisyene gidene alıp sonra bir hafta aldıklarını vermek için uğraşacaksın
diğer biri dese hani bana hani bana olmazz : 47: hem kimseye özel serbestlik yok. iyi akşamlar

Öncelikle bana taviz vermediğiniz için teşekkürler kızlar çünkü ben coştum mu coşarım. Şimdi hesap vericim korkusuyla dikkat ederim. Ama ne kadar sinir bozucu dimi 1 gün kaçamak yapıyorsun ve tüm hafta onu telafi için uğraşıyorsun

Çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et :2:

Hiç kaçamak yok ne güzel ama sanki az olmuş gibide geldi.

Hiç kaçamak yok ne güzel ama sanki az olmuş gibide geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…