Ben kaçıyorum Dilekcim sadece sen varsın görebildiğim kadarıyla az daha uzanayım bitanemmm iyi geceler tatlı rüyalarrr
Geçmiş olsun eşine bitanemmm inş bugün daha iyidir:26:
Hayırlısı bitanemmm Yaeminciğimin misafiri varmış erken kaçtııı ama şuleyi gördüm sankiii hg şulecimmm
Allhım nora sen anlatılca böle içim hoş oluyo
Asık olmak böle o heyecanı cok yakın haliyle yasamak istiyorum yine walla
Askın bnce en güzel halleri suan yasadıklarını inan kıskandım :)))
Bende arada bnmkini yAn odaya gönderip majlasıyom ama nafile ilk tanıştıgımz zaman ki gbi olmuyo
bnm ki bide dalga geçiyo
Kız bu oda soguk hele petegin ayarını yükselt diye maj yazıyo
Ayy cok güsel yha allahım
Cok gecmisolsun banucugum..Canim sen iyiles önce,yaparsin sporunuda..Birkac günde vücut dinlenmis olurBugün bende yapamadım malesef tatlım bi eksiklik hissediyorum süreklii gerçi yediğim bişeyde yok ama alışınca illa spor yapmak istiyor insan yarın yaparsın artık ben yarında yapamam büyk ihtimalle
Canim az olmus ama hastaliktan oldugu icin bisey demiyorum..kendine dikkat et,takimin sana ihtiyaci var..hemencik iyilesmeye bakMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kuşburnu çayı
AKŞAM:
1 kase tarhana çorbası
SPOR
yok malesef
SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan kuşburnu
takviye olarak omega 3
bugünlük böyle oldu ama canım hiç yemek istemiyor ben hastayken
Yarin icin simdiden kolay gelsin canimSporumu yapamadim yarin sabah artik
Harikasin caglacigim..bayildim valla..ekmek az,kacamak yok,sporda var...ee o zaman gitsin kilolar,gelsin kücük bedenlermenumu yazayım bnde kızlaar
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
domates
sekersız cay
ara
yarım elma
oğle
karnıbahar
salata
yarım kase tarhana
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
pırasa
turp
1 dılım ekmek
su 2lt
spor yarım saat tempolu yuruyus
yesılcay
bıberıye cayı
lıpton 10lu cay
sekersız kahve
Sevilaycigim tirtiklama hic olmamis..aksam hem makarna,hem pasta tirtiklanirmiBugunku menum 3 gunkurusu 1 cy brd sirkeli ilik su
Kahvlti 1 hslnms ymrt.domts sltlk.2 cvdr ekmgi.sekrsz cy.peynr.3 zeytin.
Ara 1 kuck fincn turk khvsi.1 kupa besibyrd
OGle 1 tabk. Salata
İkindi 1 besibyrd.1 form cy. 2 yesilcy 1 cevz.1 kuruhurma
AKSam yarm saat once yogrt kuru
1. Kase tarhana crbsi.salata 3 pilic kofte.2 ymk kasigi esimin makarnasindn tirtkladm.
20 de esime biskuvili pudingli pasta yapmstm.az bisey ondan da tirtkladm hafifti dayanamdm. 1 besi biyrde ictim
3 lt s. 40+ 20 tane mekik 30 dk da kuzmla evde dort dinduk hoplyp ziplayp yerlerde yuvrlndk
Canim keske salata yiyebilseydin..ac kalmazdin en azindan:26:evde sürekli birleri olunca onlar ne kadar çocuklarla ilgilensede benim işim hiç bitmiyor.eşimde rahatsız olunca yogunluk tavan yaptı.menümü uygulayamıyorum.meyvemi çorbamı yiyemedim.sebze yemeğimide.fırsatım olmadı.6-7den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum şuan canım cok meyve istedi ama yemiycem.
Canim salgin var heryerde..uyu dinlen sen,biz idare ederizİyi akşamlar kızlar ben gelebildim nihayetkusurabakmayın sabahtan beri yatıyorumm reglim bu sefer fena dağıttı beni o kdar ilaç aldım banamısın demiyor ağrıdan ölüyorum resmen
Tşkler bitanemm
Allah kabul etsin oruçlarını canımcımm
Tşkler şekercimm diyetisyenin spora başlatsın birlikte vedalaşaım şu yağcıklarımızla
harika me ü tatlım tbrkler
1 günde 9 sayfa olmuş geçmiş şulecim bende kayboldum şu anda güzel meni bitanemmm aynen devamm
cıs olmayanlarla karnını tıka basa doldurki cıslara yer kalmasım ayferimm korkmanın faydası yokkkk
Sulecigim serbestlik konusunda bende kizlar gibi düsünüyorum..kaçamak yok zaten yaa azıcık serbestlik demiştim gündüz az yiyim akşam da coşuyumertesi gün spor yapıp kilomu koruyum demiştim sadece
Dilekcigim lahana diyeti bana cok sagliksiz geliyor..sen bu diyetle 1-2 kg verebilirsin belki..ama öteki hafta geri alip,takimi etkilersen bozusuruz cnmmenum
sahur bir tabak lahana yemegı 30 gr kadar b.peynır 1 yumurta uc zeytın dereotumaydonoz 1.t.b.ekmegı
ıftar 1kepce corba bır tabak lahana yemeği, salata ,yogurt,1.t.k tahın pekmez
ara bir avuc kuruyemıs cay bebenın cıpsınden ıkı uc tane
spor 4 km yurumeyı dusunuyorum su 3 ,5 lt,2 bardak bıtkı cayı
bırde neskafe ıcıcegımm
Canim su yeni yila bir girelim,ben kizilcik sopamla gelecegim..kim ne yapmis,nokta virgülüne kadar bakacagim..bir basimi bulayim öncemenu paylasımı azmı benımı gozumden kacıyor yoksa
kızlar bugun takımda herkes hasta oldu bu ben olmadım dıdım som ağzımı actım benım bey aradı cok hastayım ben gelene kadar ortamı hazırla dedı anammm basına dıker sımdı benı ortamı hazırla derken salona televızyon karsısına yatak yapılacak su torbasına sıcak su hazırlanak ıhlamur nane lımon cayları gıbı ben kalkıyımda revırı hazırlayayım
Sahgülüm az olmus canim yediklerin..sonra zayiflicam diye metoyu zayiflatma canim dikkat etbende bugunkü menümü yazayım
sabah: 1 yumurtayla yapılmış menemen, 2 dlm ekmek,5 zeytin
1 kupa kayısılı form çay
ara : 1 mandalina
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt
ara : 1 elma
akşam: 1 tabak dolusu tarhana çorbası (kemikle pişirdim),salata, az yoğurt
su 2lt geçmiştir
12 dk trambolin,50 mekik,50 yanlara çalıştım
şimdide çay koydum kocişle içicez belki 1 tane ceviz yerim
Şulem geçmişte kayboldu anlaşılan
Kızlar bizim takımda hibisküs çayı içen varmıydı:26::26:
Bide onamı başlasak acaba :44: yağların depolanmasını önleyerek zayıflatıyormuşş
günaydın k .kulubunu guzel kızlara bugun tukkanı ben actım kımsecıkler yok. bugunde nıyetlıyım 3 gun tutmayı dusunuyordum ama okadar rahat gectıkı dıyette daha kontrollu oluyor bende karar verdım oglumun hamılelıgımden kalan bır ay borcumu tutmayahaftanın uc gunu veya 4gunu seklınde bakalım
Canım nisan sonunda 3. takım buluşma günü yapacağız. Sen gelmek istersen senin geleceğin güne organize ederiz
Benim boyum 1,65 benim tek avantajım vücudumun heryerinden kilo alıyorum. basenlerim biraz daha fazla olsada oluyor. Pantolon biraz dar ama olsun. bir hafta sonra rahatlarım
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr eşim mezun oldu.:118::116::129::90:
ah gamzecimm daha askerlik var ama en azından süresi belli ayrılık bu yaşta asker yolu bekleyeceğim bu adamı ben almasam evde kalırdı.
1 Beden küçük tunik almıstım geldi tam oldu ust bedenim 40 olmuuus
Günaydin
Nasilsiniz fistiklar
Ben az önce kalktim,daha kalvalti yapicam
sonrada yilbasi alisverisine gidcez..öptüm hepinizi,görüsürüz
Kızlar pazar görüşmem güzel geçtiadamceğiz beni yine görmek istiyor yılbaşı ertesi yine görüşücez şimdilik tanıyoruz birbirimizi, hayırlı ise olur inşallah
kızlar menümü yazıyorum yorum bekliyorum ona göre dermişim
hadi herkes yazsın menüleri, kaptan buraları başıboş bırakmaaaa :)))
sabah: aç karna 1 tatlı kaşığı çörek otu (bin eziyetle çiğniyorum çok zor geliyor)
1 yumurta, peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 bardak süt, 1 çay bardağı badem fındık
arada: salata ve yoğurt(keten tohumlu)
akşam: 1,5 kase mercimek çorbası, ezme salata,6 kaju (yemek hazır olana kadar açlık hissettiğim için yedim, açlık hissedince yemek gerekiyormuş öğrendim), fırında karnıbahar..
kızlar bu sefer karnıbaharı farklı yaptım, yoğurt 1 çay bardağından az bulgur, zeytinyağı ve 1 yumurtayı çırptım, haşlanmış karnıbaharları buladım bu sosa, ve fırına verdim. süper oldu.. unsuz kızartma tadında oldu..
aa unutmuşum evet dün öğle arası 30 dk tempolu yürüdüm..
3 lt kadar da su içtim.. ve tabi 1 fincan yeşil çay..
biz de elçilik olarak yemeğe gideceğiz büyük ihtimal.. menüm belli..1 lahmacun ve kocaman salata:)
eda geldi parmağını sallayarak
kızlar kociş akşam ne deseartık akşamları yemek yapma göbeğim cıkmaya başladı gene, salata çorba geçiştiririz ohhh dedim bende canıma minnet senin için yapıyordum banada yarar geçen sene kışın 16 kilo vermişti şimdi 3,4 kilo geri aldı hemen göbeğe depoluyo
bacım cok gecmıs olsun anam gurupta hasta olmayan bır ben kaldım.su dıyet surecınde kımse yanımıza yaklasmasa ne ıyı olur ama olmuyor es dost cevre canım bence menulerını paylasmaya calıs onun sorumlulugunla cok yememeye calısırsın kılo almada nasıl olsada haftaya duzene gırersın
Olmazzz diyestisyene gidene alıp sonra bir hafta aldıklarını vermek için uğraşacaksın
diğer biri dese hani bana hani bana olmazz : 47: hem kimseye özel serbestlik yok. iyi akşamlar
kızlar bugun takımda herkes hasta oldu bu ben olmadım dıdım som ağzımı actım benım bey aradı cok hastayım ben gelene kadar ortamı hazırla dedı anammm basına dıker sımdı benı ortamı hazırla derken salona televızyon karsısına yatak yapılacak su torbasına sıcak su hazırlanak ıhlamur nane lımon cayları gıbı ben kalkıyımda revırı hazırlayayım
bende bugunkü menümü yazayım
1 kupa kayısılı form çay
su 2lt geçmiştir
bende bugunkü menümü yazayım
1 kupa kayısılı form çay
su 2lt geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?