- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Kizlar hepinize guzel saglikli yillar ve 2014 bizim icin saglik spor mutluluk ve fitlik getirsin
1 ocak 2014 donum noktam kacamaksiz bol sporlu olacak inşallah
Bu gece yerken yada yemezken eda gelecek aklima
Cok isterdim canim senle komsu olmayi,keske olabilseydiGünaydıııııınn bebişlerr nasılsınız bakalımmm
Kaptancım gel komsum ol kızzzz
Anlamadim canim,nerden yaptin testi,link atsan bir zahmetKizlar 01 ocak itibariyle 4233 yi uygulamaya basliyorum
4 karbonhidrat(1 dilim ekmek=1 kase bakliyat corbasi=5-6 yk bakliyat = 1 karbonhidrat gibi)
2 et (avuc ici kadar et grubu= 1 yumurta= 1 dilim peynir= 1 et)
3 sut( 1 su bardagi yogurt= 1 su bardagi sut= 1 kupa sutlu kahve= 1/2 porsiyon sutlu tatlı= 1 sut)
3 meyve(1 orta boy meyve =1 meyve)
Bunu istediginiz gibi cesitlendirebilirsiniz yeterki rakami gecmeyin ayca kaya nin kitabinda vardi bakalim deneyecegim bana bu rakam cikti boyuma kg gore ilk olarak bunu uygulayip ardinda yeni kiloma gore yeni rakami bulmak var
Anladim canim..bir defa denemistim,3 gün nefesim lahana kokuyor saniyordumKaptanim lahana kuru yapmiyorum yapiyim dedim ama olmazsa olmazlarim var vazgecemedigim salata peynir yumurta gibi ama lahanayida cok severim Sebze yemegide diye yiyorum
Canim aksam ekmek yerine hamsiyi arttirsaydin keske..yaninada bol salata yemissin zaten süper olurdu o zamanDun ki menum
Sabah
2 dilim ekmek (2 karbonhidrat)
1 dilim peynir(1 et)
1 yumurta(1 et)
Ara
1 sutlu kahve (1 sut)
Ogle
6 yk barbunya(1 karbonhidrat)
1 kase ezogelin(1 karbonhidrat)
Ara
10 findik
2 gunkurusu (1 kmeyve)
Aksam
8 adet hamsi (1 et) firinda
2 dilim ekmek (2 karbonhidrat)
Bol salata
Toplam: evet hatam demek ki ben dikkat ederken bile karbonhidrati cok alip sut ve meyve grubunu az aliyomusum
6311 cikti dun yediklerim bu is eglenceli geldineyin sinirini doldurduysam ona gore menu yapabilirim
Gunde 10 cig findiga sinirsiz sebzeye 5 yaga izin var yag yemeklerdede oldugu icin sinirli findiktan aldigin yag bir salatadan aldigin yag 1 5 zeytinden aldigin yag bir sayiliyor yani yemegi yaparken yagini hesaplaman gerek 1 tatli kasigi yag= 1 yag ediyor isin ozu
Canimsin bende kendi adima seni tanidigim icin mutluyumMasallah diyelim nazar degmesin ben kendimi cok sansli hissediyorum sizleri tanidigim icin cok sukur gercek bi takimiz artik Allahin izniyle listede hep adimiz olacak
Canim bende kisacik bakmaya geldim..aksama misafirim var yine,hazirlik yapicam yeni yil icin..Kizlar bugun cok isim var pey giremiywbilirim aksam namazindan sonra kulliyemiz var oraya gidicem mekkenin fethi bugun ibadet edecez Allahin izniyle kac gundur is yapmiyorum dip kose temizlik yapayim gorusmek uzere guzeller
Afiyet olsun canim..sporda olsaymis süper olurmuskalkınca 2 bardak su
domates salatalık
5 zeytın
2dılı tb ekmek
sekerszı cay
öğle
etlı patates yemegı vardı sadece etınden aldım bır kac catal
1 dılım tb ekmek
1 incir
1 tam ceviz
1 kuru kayısı
aksam
2 dılım tb ekemek
zeytın yaglı pırasa (böyk geldı artıkın)
2 küçük mandalına
bol mıktarda sekersız cay
3lt su
incecik haberlerini bekliyoruz canimkısceler dıytısyene persembeydı randevum yokmuş ogun aradılar bu akşam gıdıcem bıan panık yaptım ya bugun tam bır hafta oldu gercı ona baslayalı hayırlısı bakalım :)
tünaydin canikomGunaudinlarrrr yoldaslarimmm
cok takma canim kafana...sadece verecegim de,verirsin mutlaka..evrene olumlu mesaj göndermek lazimtatlım yogurt salata verıyo yanında ama ıs yerınde ne cıkars bahtıma oluyo bıras lısteye gore ayarlıyorum ya bıde ruyamda gorum 84 cıkmısım dıyokı bana cok ayakta kladın heralde odem yapmış vucud ay bıan persembeden bugune gelınce soklandım sanırım:)
Canim diyetisyenin kestigi parmak acimaz artik..ne verirse ses etmeicezaynen oyle tatlım bıde bu akşam yılbasıya nelere ızın verıcek onu sorucam bakalım:)))
Canim aksama bende kendimi tutmaya calisacagim..dedigim gibi cok abartmadan ye bence,o kadar cesite dayanmak zor bilirimSor sor o konuda benimde acayip tasim var sor ve yaz
kalkınca 2 bardak su
domates salatalık
5 zeytın
2dılı tb ekmek
sekerszı cay
öğle
etlı patates yemegı vardı sadece etınden aldım bır kac catal
1 dılım tb ekmek
1 incir
1 tam ceviz
1 kuru kayısı
aksam
2 dılım tb ekemek
zeytın yaglı pırasa (böyk geldı artıkın)
2 küçük mandalına
bol mıktarda sekersız cay
3lt su
Yeme aşamasında yememeyi başarmak için herkesin aklına gelmek dileğiyle diyeyim o zaman
Merhaba canim..yanilmiyorsam 5.takimdaydin sen..Selamlar gruplara baktım .bu takimda olmak istiyorum sizin de musadeniz olursa.gerci paylasim alanina da yazdim.
Canim cok tesekkür ederim..dileklerin sanada gelsin ve bu yil insallah saglikli bir bebisin olsunKizlar hepinize guzel saglikli yillar ve 2014 bizim icin saglik spor mutluluk ve fitlik getirsin
1 ocak 2014 donum noktam kacamaksiz bol sporlu olacak inşallah
Bu gece yerken yada yemezken eda gelecek aklima
tesekkür ederim canim..aynisi sanada gelsin tatlim..insallah hedefine ulasirsinKızlar mesaim bitiyor.
Yeni yılda siz ve aileniz için sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
Lütfen kaçamk yapmayın. Yoksa perşembeyapa yapa gelirim.
Kendinize iyi bakın. Öpüyorum...
Bu da 2013'ün son mesajı
Tarihe not: tahmini 82,5 kiloyum. Seneye 53 olarak kapatmak dileğiyle...
insallah caglacigimya göbegim falan küçüldü ama nebilim azcık tartıyı kırasım gelmedi değil :)) haftaya cumaya iyi sonuclar cıkar ozaman ınsallahh
tesekkür ederim canimSagol kaptancim sana ve sevdiklerinede iyi yillar bol guluslu saglikli gecsin inşallah
Yeni yila suuu diye gircen canim bu gidisleEveeeet an iribryle 1.5 lt su bitmstr.suuuuuuu
Selamlar gruplara baktım .bu takimda olmak istiyorum sizin de musadeniz olursa.gerci paylasim alanina da yazdim.
Canlarım bnm güsellerim sizin için bol bol dua edicem bu geceyide dua ederek geçircem inş
Rabbim hepinize saglıklı hayırlı güzel mutlu umutlu huzurlu sewdıklerinizle geçireceginiz uzun ömürler versin hepiniz cok mutlu olun
2013 te yasadıgınız kötü seyleri 2014 de tasımayın inş
Hersey gönlünüzce olsun
Gönlünüzde olan sizin için hayırlı olsun
Bebişi olmayan ve canı gönülden istyrn arkadaslarımıza 2014 te müjdeli haberler almayı nasip etsin rabbim
Annelerimizi babalarımızı eşşlerimizi cocuklarımızı kısaca tüm sewdiklerimizi hiç ayırmasın bizden
2014 leer degil sadece beraber 24 ler 34 ler görmeyi nasip eylesin yüce mevlam!!!
Eksigiyle yanlısıyla hataıyla bir sene daha devircez mevla izin verirse
Aldıgımız her nefeste şükrederken verdîgimiz her nefesinde kıymetini bilelim
VE SİZ CANM TAKIM ARKADASLARIM HİÇBİRİNİZİN YÜZÜNÜ GÖRMEDİM SESİNİ DUYMADIM( yasemin hariç):))
Yanyana gelmedik konusmadık bile)
Ama bu dualarım size sizleri cok sewiyor ve bnmsiyorum sanki biriniz alt komsum biriniz karsı komsumsuuz
Bedenen uzak kalben yakınsınız bana iyiki warsınız inş hep var olursunuz
İnş bu çıktıgımız yolda nefsimize hakim olup senenin en güzel olan aylarında yaz aylarında istedigimz kıloda olur istedigimizi giyer bir beden küçük yokmu sorusunu bol bol sorar
Aaa masallah ne güzel olmussun zayıflamıssın nasıl basardın sorusuna bol bol maruz kalır,
Özgüvenimizi toplamıs bi şekilde oluruz
Gitsinnn kılolu 2013
Gelsin cıtır 2014 hepinizi öpüyorummm yanaktannnnn
NİCE SENELER
2013 ün son msjı kızlar :)
2014 saglık mutluluk nese tüm sevdıklerınızle gecsın ınsallah
evli olmayanlara hayırlı bır es cocugu olmayanlara hayırlı evlat evsızlere ev nasıp etsın rabbım .yeni yıl yeni umut rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ınsallah
ben 3 gun yokum kızlar opuyorum cok kocamna sızlero
Merhaba canim..yanilmiyorsam 5.takimdaydin sen..
simdilik yeni üye alimi yapmiyoruz canim,kusura bakma lütfen
Canim cok tesekkür ederim..dileklerin sanada gelsin ve bu yil insallah saglikli bir bebisin olsun
tesekkür ederim canim..aynisi sanada gelsin tatlim..insallah hedefine ulasirsin
insallah caglacigim
tesekkür ederim canim
Canlarım bnm güsellerim sizin için bol bol dua edicem bu geceyide dua ederek geçircem inş
Rabbim hepinize saglıklı hayırlı güzel mutlu umutlu huzurlu sewdıklerinizle geçireceginiz uzun ömürler versin hepiniz cok mutlu olun
2013 te yasadıgınız kötü seyleri 2014 de tasımayın inş
Hersey gönlünüzce olsun
Gönlünüzde olan sizin için hayırlı olsun
Bebişi olmayan ve canı gönülden istyrn arkadaslarımıza 2014 te müjdeli haberler almayı nasip etsin rabbim
Annelerimizi babalarımızı eşşlerimizi cocuklarımızı kısaca tüm sewdiklerimizi hiç ayırmasın bizden
2014 leer degil sadece beraber 24 ler 34 ler görmeyi nasip eylesin yüce mevlam!!!
Eksigiyle yanlısıyla hataıyla bir sene daha devircez mevla izin verirse
Aldıgımız her nefeste şükrederken verdîgimiz her nefesinde kıymetini bilelim
VE SİZ CANM TAKIM ARKADASLARIM HİÇBİRİNİZİN YÜZÜNÜ GÖRMEDİM SESİNİ DUYMADIM( yasemin hariç):))
Yanyana gelmedik konusmadık bile)
Ama bu dualarım size sizleri cok sewiyor ve bnmsiyorum sanki biriniz alt komsum biriniz karsı komsumsuuz
Bedenen uzak kalben yakınsınız bana iyiki warsınız inş hep var olursunuz
İnş bu çıktıgımız yolda nefsimize hakim olup senenin en güzel olan aylarında yaz aylarında istedigimz kıloda olur istedigimizi giyer bir beden küçük yokmu sorusunu bol bol sorar
Aaa masallah ne güzel olmussun zayıflamıssın nasıl basardın sorusuna bol bol maruz kalır,
Özgüvenimizi toplamıs bi şekilde oluruz
Gitsinnn kılolu 2013
Gelsin cıtır 2014 hepinizi öpüyorummm yanaktannnnn
NİCE SENELER
2013 ün son msjı kızlar :)
2014 saglık mutluluk nese tüm sevdıklerınızle gecsın ınsallah
evli olmayanlara hayırlı bır es cocugu olmayanlara hayırlı evlat evsızlere ev nasıp etsın rabbım .yeni yıl yeni umut rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ınsallah
ben 3 gun yokum kızlar opuyorum cok kocamna sızlero
ahsencin saolasın.yapacam inşallah.benim iş yüküm çok ondan.3 küçük çocuk bazen bu sayı 5e 6ya cıkıyor.hayırı bilmeyen ben.iş hayatı ev.
sabah kalkıyorum en önce 3 numara kalkıyor altını değiş terlediyse üstünü ablası kalkar giydir okula hazırşa en son ortanca oğlum altı hala bezli onu değiş giydir kendim giyin hazırlan işe gel.1 saat hasta bak koş eve süt izni kahvaltıya yardımcı ol.cocuklarla ilgilen 1 saat sonra hoppp işe 12de tekrar eve yemek yap evi toparla artık çamaşır vs ne varsa.akşam eve girince direk mutfaga sofra hazırla mutfagı topla cocukları uyut.birde derslerim var yapılması gereken.araya cocuklardan biri veya hepsi hastalanınca ben artık ayakta uyuyorum.yanımda kim kalırsa birde bana naz yapıyor annemi götürmediğim bölüm dr kalmadı emralar mamografiler.şimdi kvdem benide götür diyor.ama sende haklsın berekette cok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?