Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Senin bu işyerindekiler ne sinir bozucu tipler yaa... Ama belli ki kilo versende sana takılacak bir konu bulacaklardır

Sorun su ki bizim isyeronde patronun bile kg takintosi var firmalarimiz mankenlik ajansindan cikmis gibi fit erkeklrr ve citir bayanlar olunca bizlerde malesef kompleksli olduk zayifladigimda allah var birsey diyemiyolar ama tersine rejime basladim desem neredeyse zorla yedirecekler uc patronum var biri acayip kg takintili ama cokta severim kendisini yazin zayifken yani zorla cikolata yedirdigini bilirim

menümm

sabah :2 yumurtalı menemen, 2 dlm ekmek, 1 kupa kayısılı form çay

ara :2 tane meyve hurma (küçüktü oyüzden 2 tane yedim )

öğle :1 kase tarhana çorbası

akşam :1 tabak ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt

2lt su
30dk yuruyus

şimdide çay demleniyor kocişle içicez, belki mısır patlatırım yanında bugunde böyle biter

2014'te neşeli kahkalar 😄😄😄, mutlu kahvaltilar 🍞🍳🍯, dumanı tüten dost kahveler ☕☕, bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler 🍰🍪🍩, ailece oturulan sofralar 🍵🍛🍝, arada tatlı kaçamaklar 🍟🍔🍕, yağmurda mis gibi toprak kokusu ☔☔, arkasından gelen gökkuşağı 🌈, baharda rengarenk çiçekler🌺🌸🌹💐, yazın kayan yıldızlardan dilek tutmalar🌠, falinda balıklar 🐟🐟🐟 üç vakte kadar hayırlı haberler 💌💌💌, en kafa arkadaslarla dört mevsim en eğlenceli tatiller ⛄🏊🏂🏄🚴 , hatir soran dostlar 👪👭👬 , sevildigini hissedecek sarilmalar 🙅 ve butun bunlar icin her gün şükür 🙏🙏 edebilen bir kalp ❤ dilerim.. İyi seneler..

kızlaaaar yeni yılda hepimizin istediği kiloya ulasıp orda kalması dileğimlee.. Allah gönlümüzden gecenleri kabul etsin.. iyi yıllarrr

Bu gün için gayet masum bir kaçamak .. Walla bravo

Son düzenleme:
Şimdi be yazayım sizde kızın bana tamam mı
31 Aralık salı
Sabah kahvaltı yapamadım çok halsizdim 2 fincan ıhlamur içtim
Öğlen 1 kase mercimek
Cacık
Akşam dürüm döner
Salata
6-7 adet patates kızartması:18:
Ayran
Çok az kuruyemiş kArışık
1 dilim pasta :44:
Türk kahvesi az şekerli

Su 1,5 falan
Spor 1 saat aeropilates

Kızlarrrr yarın sabahda sporumu yapıcamyarın ve Perşembe dikkat edip cumaya inşallah kilo almadan bu haftayı kapatmak istiyorum. Kaçamazlar için mutsuz değilim çünkü eskiden olsa yerde yerdim şimdi tabağımda bir parça kalıyor ve inanılmaz mutlu oluyorum. Cumartesi sabahı itibariyle yeni yıla yeni bir düzen ve yeni bir ben olarak başlangıç yapıcam inşallah... Hepinizi öpüyor iyi geceler diliyorum!!

Hadi yaa. Bu nasıl bir davranış bozukluğu anlamıyorum bende dikkat ediyorum işyerinde diyet demedim kimseye yemekhane sorumlusu arkadaşlar yemeyi azalttığımı farkettiler bir ısrar bir ısrar sinir bozucu düzeyde
Cok gecmis olsun canim
Saol canım dinlenince daha iyi oldum

Günaydın kızlar
Sabah sabah baktım kimseler gelmemiş ben kapatmış ben açmışım
hepinize musmutlu bir gün diliyorum ve dünkü kaçamaklar için yarım saat bisiklet sürmeye gidiyorum

Yoksa sinemada mısın?

Yokbe gülüm fragmandan izledim çocukla nerde sinema ... Biz ewdeydik ama cok güselgeçti askım kızım ve ben
Bol bol dua ettik hep böle kalalım diye

Kızlar bn bugun tartıldım cok kötü sonuc var napıcam blmiyorum biraz kötüyüm ödem mi yaptım ne yaptı vücudum anlamadım ki

Çaglacım seni tebrik ediyorum derslerini geçmişsin süpersin sanada bu yakışır canm bnm
Bidahaki sene beraber calışırız inş

Arkadaslarım bnm bügun senenin ilk günü ve bugünden itibare artık saglıklı beslenmeye cok ama cok özen göstericem
Spor yapmam lazım artık haftanın 5 günü spor muhakkak yapıcam
Buaralar yine beyaz ekmege dönüş yaptım su saatten sonra beyaz ekmek yoook
Nisana kadar 55 olmak istiyorum
Bu gidişle almasam daha iyi
Yazın baslarına süper bir baslangıç yapıcam fotolarımı siz degerli arkadaslarımla paylasıcam
Cok azimlendim
Dün nişan elbisemi giyebildim
Taytım ole güsel oldukı bıngul bıngıl olmadı eskisi gibi
Nişanlıyken aldıgım bi oardüsem vardı onu giydim düşünebiliyomusunuz allahım
Şimdi sıra söz kıyafetimi giyebilmekte :)))
52 kıloydum ozaman üstüm 36 altım 38 di bn armut tipliyim o yüzden alt üst degişik ama o etegim bile bol gelip dönüyodu yha inş ole olurum
Ama saglıklı olmak kaydıyla en önmlisi saglık
Gidecekkkkkkkkl bu kilolaarrrrrrrr arkadassllarrrrrrrrr😈👿

saol canımm inşallahh ya bide okulu bitirdikmi ooooh

süpersin mervişim bu azimle döneceksin eski kilona, bende evlenirken 58 kiloydum, benimde göğüs sıkıntım var ne kadar zayıf olursam olayım kocamanlar

aaa kızlarrrr tatil rehaveti çöktü üzerinize amanın sakın cısssslardan yemeyinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…