- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
AMİİİİN ... Daha 1 lt bile olmamıştır benim yaaa.. Kendimi hasta hissediyorum elim kolum kalmıyor işden izin aldım geldim biraz yatayım :2:
Senin bu işyerindekiler ne sinir bozucu tipler yaa... Ama belli ki kilo versende sana takılacak bir konu bulacaklardır
anammm nirdesinizzzzz:111:
menümm
sabah :2 yumurtalı menemen, 2 dlm ekmek, 1 kupa kayısılı form çay
ara :2 tane meyve hurma (küçüktü oyüzden 2 tane yedim )
öğle :1 kase tarhana çorbası
akşam :1 tabak ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt
2lt su
30dk yuruyus
şimdide çay demleniyor kocişle içicez, belki mısır patlatırım yanında bugunde böyle biter
Hadi yaa. Bu nasıl bir davranış bozukluğu anlamıyorum bende dikkat ediyorum işyerinde diyet demedim kimseye yemekhane sorumlusu arkadaşlar yemeyi azalttığımı farkettiler bir ısrar bir ısrar sinir bozucu düzeydeSorun su ki bizim isyeronde patronun bile kg takintosi var firmalarimiz mankenlik ajansindan cikmis gibi fit erkeklrr ve citir bayanlar olunca bizlerde malesef kompleksli oldukzayifladigimda allah var birsey diyemiyolar ama tersine rejime basladim desem neredeyse zorla yedirecekler uc patronum var biri acayip kg takintili ama cokta severim kendisini yazin zayifken yani zorla cikolata yedirdigini bilirim
Saol canım dinlenince daha iyi oldumCok gecmis olsun canim
Yoksa sinemada mısın?
Yokbe gülüm fragmandan izledim çocukla nerde sinema ... Biz ewdeydik ama cok güselgeçti askım kızım ve ben
Bol bol dua ettik hep böle kalalım diye
Kızlar bn bugun tartıldım cok kötü sonuc var napıcam blmiyorum biraz kötüyüm ödem mi yaptım ne yaptı vücudum anlamadım ki
Çaglacım seni tebrik ediyorum derslerini geçmişsin süpersin sanada bu yakışır canm bnm
Bidahaki sene beraber calışırız inş
Arkadaslarım bnm bügun senenin ilk günü ve bugünden itibare artık saglıklı beslenmeye cok ama cok özen göstericem
Spor yapmam lazım artık haftanın 5 günü spor muhakkak yapıcam
Buaralar yine beyaz ekmege dönüş yaptım su saatten sonra beyaz ekmek yoook
Nisana kadar 55 olmak istiyorum
Bu gidişle almasam daha iyi
Yazın baslarına süper bir baslangıç yapıcam fotolarımı siz degerli arkadaslarımla paylasıcam
Cok azimlendim
Dün nişan elbisemi giyebildim
Taytım ole güsel oldukı bıngul bıngıl olmadı eskisi gibi
Nişanlıyken aldıgım bi oardüsem vardı onu giydim düşünebiliyomusunuz allahım
Şimdi sıra söz kıyafetimi giyebilmekte :)))
52 kıloydum ozaman üstüm 36 altım 38 di bn armut tipliyim o yüzden alt üst degişik ama o etegim bile bol gelip dönüyodu yha inş ole olurum
Ama saglıklı olmak kaydıyla en önmlisi saglık
Gidecekkkkkkkkl bu kilolaarrrrrrrr arkadassllarrrrrrrrr😈👿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?