Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cnm coook haklisin rabbim kafa yorgunlugu vermsn valla beden yorgunlugu geciyo gidyo

Ayyildz cnm naptin bugun de oruclumusun ya b benm moralim bozuk.cuma gunu kilom sabit olck galiba hafta sonu cozutmustum iyi kacirmsm ki hala onlari eritmeye calisiyom.anacim vermesi cok zor almasi da cooooook kolay

Kızlar iyi seneler hepinize, Rabbim yeni yılda gönlünüzden geçen ne varsa verir inşallah

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Adamın biri bagırmış
Arkadaslar 1 haftada 5 kılo vermek istermisiniz
Biri bagırmış
Övöööööt
Adam
- ilk önce agzındaki lokmayı cıkar demiş

Kızlar iyi seneler hepinize, Rabbim yeni yılda gönlünüzden geçen ne varsa verir inşallah

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Kızlar diyeti patlattığım hafta yani sınav sınav haftası sonuçları geldi. sanırım diyeti boşuna patlattım
ingilizceyide hallederiz. ondan bir şey olmaz.
Notlarımı sizinlede paylaşmak istiyorum.

HUK401U VERGİ HUKUKU 70.00
İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ 85.00
İKT403U İKTİSADİ KALKINMA 90.00
İKT405U FİNANSAL EKONOMİ 95.00
İNG401U İNGİLİZCE III 35.00
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 80.00
TÜR201U TÜRK DİLİ I 70.00

Son düzenleyen: Moderatör:

Edaa diyetisyenine şikayet edecegim seni diyeti bu notlari wlcam diye bozmus bizi de sizide kandirdi diyecegim ohh gor sen nerde su senin surekli salladigin parmakkkkk haah buldum

Kesinlikle ingilizceyi hLledersin problem değil ama diğer ders notların süper tebrik ediyorum canım

Kizlar allah biliyor bu aksamdan korkuyordum malum ye ic modunda bi gece oluyor gec saatlere kadar ama satinalma mustafa bey gelip ayfer ya sen kg aldin ne guzel yazin superdin şimdi yanaklarin sismis 68 oldun mu dedi

Yuhh dedim elindeki cayin bogazinda kalsin 2013 un son gunu morelimi bozda 2014 un 365 gunu ben senin morelini bozuyum dedim ohhh vallada bogazinda kalsin o cay dedim adama ayy icim rahatladi

Hicte tirsiyom artik bu aksamdan hihh kimse keyfimi bozamayacak seneye fit olcam mart sonunda idealime ulasmaliyim ayricada su sislik bi inseydi ben kendimi daha iyi hissedecektim

Aynı benim hayatımın farklı versiyonu gibi.. Bazen yaptıklarımı düşünürken yoruluyorum ve bu harekete bu kilo diyor herkes şaşırıyor :) açıkcası bende şaşırıyorum ama biliyorum mutsuz her an tatlı ile şenlenirken yağlaradayerini alıyor

Senin bu işyerindekiler ne sinir bozucu tipler yaa... Ama belli ki kilo versende sana takılacak bir konu bulacaklardır

Ne güzel bir dua olmuş. Allah razı olsun senden bende kocaman AMİİİİN diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…