Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kısceler dıytısyene persembeydı randevum yokmuş ogun aradılar bu akşam gıdıcem bıan panık yaptım ya bugun tam bır hafta oldu gercı ona baslayalı hayırlısı bakalım :)

Öğlen doydun mu ki :26: senin diyetisyende çok acımasız yoksa benimki mi çok yediriyor:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
kısceler dıytısyene persembeydı randevum yokmuş ogun aradılar bu akşam gıdıcem bıan panık yaptım ya bugun tam bır hafta oldu gercı ona baslayalı hayırlısı bakalım :)

İyi olmus bacim bugunun gaziyla bizim tartiya kadar daha dikkatli olursun

Öğlen doydun mu ki :26: senin diyetisyende çok acımasız yoksa benimki mi çok yediriyor:26:

tatlım yogurt salata verıyo yanında ama ıs yerınde ne cıkars bahtıma oluyo bıras lısteye gore ayarlıyorum ya bıde ruyamda gorum 84 cıkmısım dıyokı bana cok ayakta kladın heralde odem yapmış vucud ay bıan persembeden bugune gelınce soklandım sanırım:)

Bendr fasulye coooook severim

Eda sende cok yiyosan biz atladim kendimizi balkondan asa:)

Kizlar 01 ocak itibariyle 4233 yi uygulamaya basliyorum

4 karbonhidrat(1 dilim ekmek=1 kase bakliyat corbasi=5-6 yk bakliyat = 1 karbonhidrat gibi)
2 et (avuc ici kadar et grubu= 1 yumurta= 1 dilim peynir= 1 et)
3 sut( 1 su bardagi yogurt= 1 su bardagi sut= 1 kupa sutlu kahve= 1/2 porsiyon sutlu tatlı= 1 sut)

3 meyve(1 orta boy meyve =1 meyve)

Bunu istediginiz gibi cesitlendirebilirsiniz yeterki rakami gecmeyin ayca kaya nin kitabinda vardi bakalim deneyecegim bana bu rakam cikti boyuma kg gore ilk olarak bunu uygulayip ardinda yeni kiloma gore yeni rakami bulmak var

Kaptanim lahana kuru yapmiyorum yapiyim dedim ama olmazsa olmazlarim var vazgecemedigim salata peynir yumurta gibi ama lahanayida cok severim Sebze yemegide diye yiyorum

Superson bacim yap bizde ogrenelim bizde yapariz

Dun ki menum

Sabah
2 dilim ekmek (2 karbonhidrat)
1 dilim peynir(1 et)
1 yumurta(1 et)

Ara
1 sutlu kahve (1 sut)

Ogle
6 yk barbunya(1 karbonhidrat)
1 kase ezogelin(1 karbonhidrat)

Ara
10 findik
2 gunkurusu (1 kmeyve)

Aksam
8 adet hamsi (1 et) firinda
2 dilim ekmek (2 karbonhidrat)
Bol salata

Toplam: evet hatam demek ki ben dikkat ederken bile karbonhidrati cok alip sut ve meyve grubunu az aliyomusum
6311 cikti dun yediklerim bu is eglenceli geldi neyin sinirini doldurduysam ona gore menu yapabilirim

Gunde 10 cig findiga sinirsiz sebzeye 5 yaga izin var yag yemeklerdede oldugu icin sinirli findiktan aldigin yag bir salatadan aldigin yag 1 5 zeytinden aldigin yag bir sayiliyor yani yemegi yaparken yagini hesaplaman gerek 1 tatli kasigi yag= 1 yag ediyor isin ozu

Masallah diyelim nazar degmesin ben kendimi cok sansli hissediyorum sizleri tanidigim icin cok sukur gercek bi takimiz artik Allahin izniyle listede hep adimiz olacak

Kizlar bugun cok isim var pey giremiywbilirim aksam namazindan sonra kulliyemiz var oraya gidicem mekkenin fethi bugun ibadet edecez Allahin izniyle kac gundur is yapmiyorum dip kose temizlik yapayim gorusmek uzere guzeller

Kaptanim lahana kuru yapmiyorum yapiyim dedim ama olmazsa olmazlarim var vazgecemedigim salata peynir yumurta gibi ama lahanayida cok severim Sebze yemegide diye yiyorum

Lahana kurunu kac gun uygululayacaktin canim . Detox amacliysa zaten iki günden fazla olmamaliymis ki uygulama zaten onun yerine bir iki gun sebzeyo artirsan normal kahvaltini yapsan daha kalici olur

Kizlar bugun cok isim var pey giremiywbilirim aksam namazindan sonra kulliyemiz var oraya gidicem mekkenin fethi bugun ibadet edecez Allahin izniyle kac gundur is yapmiyorum dip kose temizlik yapayim gorusmek uzere guzeller

Allah kabul etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…