- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kalkınca 2 bardak su
domates salatalık
5 zeytın
2dılı tb ekmek
sekerszı cay
öğle
etlı patates yemegı vardı sadece etınden aldım bır kac catal
1 dılım tb ekmek
1 incir
1 tam ceviz
1 kuru kayısı
aksam
2 dılım tb ekemek
zeytın yaglı pırasa (böyk geldı artıkın)
2 küçük mandalına
bol mıktarda sekersız cay
3lt su
kısceler dıytısyene persembeydı randevum yokmuş ogun aradılar bu akşam gıdıcem bıan panık yaptım ya bugun tam bır hafta oldu gercı ona baslayalı hayırlısı bakalım :)
Öğlen doydun mu ki :26: senin diyetisyende çok acımasız yoksa benimki mi çok yediriyor:26:
Gunaudinlarrrr yoldaslarimmm
aynen oyle tatlım bıde bu akşam yılbasıya nelere ızın verıcek onu sorucam bakalım:)))İyi olmus bacim bugunun gaziyla bizim tartiya kadar daha dikkatli olursun
aynen oyle tatlım bıde bu akşam yılbasıya nelere ızın verıcek onu sorucam bakalım:)))
Sor sor o konuda benimde acayip tasim var sor ve yaz
Dünkü menüm;
Maydanoz suyu
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates- salatalık
3 zeytin
Ara: Elma
Öğle
8 yk taze fasulye (midemden fasulye sırığı çıkacak yakında)
salata
Ara: elma
akşam:
9 yk makarnalı salata (yağsız tuzsuz)
Ara: elma
su: 2,5 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yok
tatlım yogurt salata verıyo yanında ama ıs yerınde ne cıkars bahtıma oluyo bıras lısteye gore ayarlıyorum ya bıde ruyamda gorum 84 cıkmısım dıyokı bana cok ayakta kladın heralde odem yapmış vucud ay bıan persembeden bugune gelınce soklandım sanırım:)
Kizlar 01 ocak itibariyle 4233 yi uygulamaya basliyorum
4 karbonhidrat(1 dilim ekmek=1 kase bakliyat corbasi=5-6 yk bakliyat = 1 karbonhidrat gibi)
2 et (avuc ici kadar et grubu= 1 yumurta= 1 dilim peynir= 1 et)
3 sut( 1 su bardagi yogurt= 1 su bardagi sut= 1 kupa sutlu kahve= 1/2 porsiyon sutlu tatlı= 1 sut)
3 meyve(1 orta boy meyve =1 meyve)
Bunu istediginiz gibi cesitlendirebilirsiniz yeterki rakami gecmeyin ayca kaya nin kitabinda vardi bakalim deneyecegim bana bu rakam cikti boyuma kg gore ilk olarak bunu uygulayip ardinda yeni kiloma gore yeni rakami bulmak var
Gunaydin takimin güzelleri gecmisi okudumda telden giriyorum kizlar menulerde sikinti yok az bile
Ahsen sende benim gibi tirtiklamadan vazgecmedikce olmuyor canim
Bu arada
1 kullanici erigim
7 misafir üye
Saka mi bu sabah gozunu acan bizim takimi gozluyo kizlar kim cikti en son sulecim kiz perdeleri cekmeyi unutmussun
Kaptanim lahana kuru yapmiyorum yapiyim dedim ama olmazsa olmazlarim var vazgecemedigim salata peynir yumurta gibi ama lahanayida cok severim Sebze yemegide diye yiyorum
Kizlar bugun cok isim var pey giremiywbilirim aksam namazindan sonra kulliyemiz var oraya gidicem mekkenin fethi bugun ibadet edecez Allahin izniyle kac gundur is yapmiyorum dip kose temizlik yapayim gorusmek uzere guzeller
tatlım iş cıkısı gıdıcem nasıpse sonradan netım yokya telden gırebılırsem yazarım olurmu 2 gunde ızınlıyım gıremıycem cuma sabahına kadar yokum anlıycagın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?