Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydıııııınn bebişlerr nasılsınız bakalımmm

Kaptancım gel komsum ol kızzzz

Günaydıııııınn bebişlerr nasılsınız bakalımmm

Kaptancım gel komsum ol kızzzz
mervecim takımın bebişleriiyide kocişleri hasta.benimki dünkü iğneden sonra toparlamış anneside yanında bende işe geri geldim burda dinleniyorum walla.

mervecim takımın bebişleriiyide kocişleri hasta.benimki dünkü iğneden sonra toparlamış anneside yanında bende işe geri geldim burda dinleniyorum walla.
Cok geçmiş olsun görüyomusun arkadas herkes hasta yahu allah allah
İnş geçer tez zamanda
Aman kocalar hiçhastaolmasıncocuktanbeterler walla naz ıydı nuzuydu
Gunaydin merve nerelerdesin kiz gwl artik karsilasamiyiruz bile

Canm bnm nasılsın yha sık sık gelmeye calışcam canm bnm
Regl olmussun gözun aydın :))
Canm bnm bi kd doktoruna git bence gecikme iyi bili degil bnde oleydım önmsemedim meger pkom warmış inş sende öle bişi yoktur yawrucum ama bi daktıra basvur derim canm

Valla gel ozletme kendinibizne ayrildim diyede salma bak bu gidisin donusu kotu olmasin
Ilk defa gecikiyorum canim ama mevsimsel galiba isyerindeki tum hanimlarin gunu sasti

Ben gecen ay muayne oldum en son idrar yolu enfeksiyonu vardi toptan tum testlerimi yaptirdim temiz herseyim sorun kafaya takmamakta galiba cunku ben uzun suren bir kurtaj gecirdim yaklasik 1, 5 saat yasemin belki bilir agresif kurtaj dermis dr kendi aralarinda bu sekilde olana 6 ayda yasakliydim bundan sonradi kismet artik

okadar uykum varki,yogurtta yemedim.dışarda hava bozuk içerde ısıtıcı yanıyor cokta hasta yok burasıda durgun herşey bana uyu yasemin uyu diyor.ahsen nerdesin sen bari iiç yasemin iç de

okadar uykum varki,yogurtta yemedim.dışarda hava bozuk içerde ısıtıcı yanıyor cokta hasta yok burasıda durgun herşey bana uyu yasemin uyu diyor.ahsen nerdesin sen bari iiç yasemin iç de

Benim de cnmm çok sıkılıyor ofıste patron olmasaydı oturup dizi izlerdım ne güzel ya da masada uyurdum

Guzel arkadadim anladigim kadariyla zamanin bereketdizliginden sikayetcisin.nacizane. bikac tavsiyem var.nettn efendimiz inmuhrunu arastirirmsn o resme baktiginda zamanin muthis beteketleniyo.bi de rabbi yesir vela tuassir duasi var allahim isimi kolaylastir zorlastrma anlami inan cok ise yariyo

Tamam edacim ama 500gr fazla ciktim ya onu napcam bilmiorum bugun adet oldum bende bu sefer hic tatli istemedi canim

Bu çok güzel haber çağlacım. Demekki vücudun alışmaya başladı. Tatlısızda oluyormuş
500 gr dert etme. regl haftası yağdan versende vücudun su tutuyor. Veremezsen + da çıksan bilki su tutuyor ve gidecek. Sakın salma kuzucum.

Kızlar mesaim bitiyor.
Yeni yılda siz ve aileniz için sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
Lütfen kaçamk yapmayın. Yoksa perşembe yapa yapa gelirim.
Kendinize iyi bakın. Öpüyorum...
Bu da 2013'ün son mesajı
Tarihe not: tahmini 82,5 kiloyum. Seneye 53 olarak kapatmak dileğiyle...

ya göbegim falan küçüldü ama nebilim azcık tartıyı kırasım gelmedi değil :)) haftaya cumaya iyi sonuclar cıkar ozaman ınsallahh

iyi yıllar edacımm yeni yılda gönlünden gecen her duayı kabul etsin inşallah Rabbim..

Guzel dileklerinin daha guzelleri senin olsun edacim nice senelere guzel ve fit gir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…