Günaydın herkese
Günaydın aşik gamzeee
çok enerjiğim kaç gündür hepinize de bulaştırayım enerjimi
mervecim takımın bebişleriiyide kocişleri hasta.Günaydıııııınn bebişlerr nasılsınız bakalımmm
Kaptancım gel komsum ol kızzzz
Günaydıııııınn bebişlerr nasılsınız bakalımmm
Kaptancım gel komsum ol kızzzz
Cok geçmiş olsun görüyomusun arkadas herkes hasta yahu allah allahmervecim takımın bebişleriiyide kocişleri hasta.benimki dünkü iğneden sonra toparlamış anneside yanında bende işe geri geldim burda dinleniyorum walla.
Gunaydin merve nerelerdesin kiz gwl artik karsilasamiyiruz bile
Cok geçmiş olsun görüyomusun arkadas herkes hasta yahu allah allah
İnş geçer tez zamanda
Aman kocalar hiçhastaolmasıncocuktanbeterler walla naz ıydı nuzuydu
Canm bnm nasılsın yha sık sık gelmeye calışcam canm bnm
Regl olmussun gözun aydın :))
Canm bnm bi kd doktoruna git bence gecikme iyi bili degil bnde oleydım önmsemedim meger pkom warmış inş sende öle bişi yoktur yawrucum ama bi daktıra basvur derim canm
Kuzucum menün güzel. Benim listeyi uyguluyorsan 1 tatlı kaşığı reçel ve balını da yemeyi ihmal etme.
okadar uykum varki,yogurtta yemedim.dışarda hava bozuk içerde ısıtıcı yanıyor cokta hasta yok burasıda durgun herşey bana uyu yasemin uyu diyor.ahsen nerdesin sen bari iiç yasemin iç de
evde sürekli birleri olunca onlar ne kadar çocuklarla ilgilensede benim işim hiç bitmiyor.eşimde rahatsız olunca yogunluk tavan yaptı.menümü uygulayamıyorum.meyvemi çorbamı yiyemedim.sebze yemeğimide.fırsatım olmadı.6-7den sonra bişey yememeye dikkat ediyorum şuan canım cok meyve istedi ama yemiycem.
Tamam edacim ama 500gr fazla ciktim ya onu napcam bilmiorum bugun adet oldum bende bu sefer hic tatli istemedi canim
Bu çok güzel haber çağlacım. Demekki vücudun alışmaya başladı. Tatlısızda oluyormuş
500 gr dert etme. regl haftası yağdan versende vücudun su tutuyor. Veremezsen + da çıksan bilki su tutuyor ve gidecek. Sakın salma kuzucum.
Kızlar mesaim bitiyor.
Yeni yılda siz ve aileniz için sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
Lütfen kaçamk yapmayın. Yoksa perşembeyapa yapa gelirim.
Kendinize iyi bakın. Öpüyorum...
Bu da 2013'ün son mesajı
Tarihe not: tahmini 82,5 kiloyum. Seneye 53 olarak kapatmak dileğiyle...
Kızlar mesaim bitiyor.
Yeni yılda siz ve aileniz için sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
Lütfen kaçamk yapmayın. Yoksa perşembeyapa yapa gelirim.
Kendinize iyi bakın. Öpüyorum...
Bu da 2013'ün son mesajı
Tarihe not: tahmini 82,5 kiloyum. Seneye 53 olarak kapatmak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?