Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süpersin mervişim bu azimle döneceksin eski kilona, bende evlenirken 58 kiloydum, benimde göğüs sıkıntım var ne kadar zayıf olursam olayım kocamanlar

Kız o sıkıntımı keske bnmkilerde buyuk olsa
Bnmkıler orta büyüklükte

Kız o sıkıntımı keske bnmkilerde buyuk olsa
Bnmkıler orta büyüklükte
Aynen katiliyorum canim,o da sikintimi
aaa kızlarrrr tatil rehaveti çöktü üzerinize amanın sakın cısssslardan yemeyinnnnnn

Canim yilbasi oldugu icin ister istemez kacti bendede..bisikletle telafi etmissindir sen onu zaten..
Kalabalik oldumu,misafirler felan bizimde kendimizi tutmamiz zor oluyor
Yeni yil yeni bir sen yaratsin canim o zaman
Kiskaniyorlar kesin
Günaydın kızlar
Sabah sabah baktım kimseler gelmemiş ben kapatmış ben açmışım
hepinize musmutlu bir gün diliyorum ve dünkü kaçamaklar için yarım saat bisiklet sürmeye gidiyorum
Canim daha uyanamamislardir kizlar..ben anca kalkip temizlik yxapip geldimde
Mervisim benim moral yerle bir olmus durumda..sabah tartida 69u gördüm yine,aksam fazla kacirmadim üstelik
Bu gün regl oldum,ondan olsun lütfen..yoksa pes etmekten korkuyorum
Süpersin canim benim..

Bende sözümde boyundan baglamali,sirt dekolteli ve dekolteden boyuna tasli seritleri olan bir elbise almistim..hala cok begenirim..11 yil gecmesine ragmen bircok elbisemden daha siktir benim icin..ama gel görki icine sigmam icin 15 kg vermem gerek
Ve isin kötü tarafi son günlerde kendime inancim kalmadi gibi
saol canımm inşallahh ya bide okulu bitirdikmi ooooh
insallah caglacigim
süpersin mervişim bu azimle döneceksin eski kilona, bende evlenirken 58 kiloydum, benimde göğüs sıkıntım var ne kadar zayıf olursam olayım kocamanlar
Canim benim gibi 75 olmaktan iyidir herhalde..:26:
Hrkes tikiniomusss:)))

Süpersin canim süper

Aminn canim..cümlemize
anammm nirdesinizzzzz:111:
sabah 6 ya kadar eglendik canim
kızlaaaar yeni yılda hepimizin istediği kiloya ulasıp orda kalması dileğimlee.. Allah gönlümüzden gecenleri kabul etsin.. iyi yıllarrr
Amin canim benim

selam kızlarr yeni yıl yeni küççük küççük bedenler getirsin diip menumu yazıorumm

31 aralık
kalktıgımda
maydanoz suyu

sabah
1 dilim tb ekmek
5 zeytın
1 tatlı kasıgı bal

ara
1 avuc kuru uzum

öğle
pırasa
salata

aksam
ızgara tavuk
salata
ayran

ara
1 avuc cerez
bıraz cıps

spor 1 saat tempolu yuruyus
su:2lt
yesil cay
biberiye cayı
lıpton 10lu

1 ocak

sabah
1dilim ekmek
peynır
bal
yarım yumurta

ara
1 avuc kuru uzum

ogle
pırasa
yogurt

aksam
ıspanak
yogurt
1 dılım ekmek

spor yok .S
su:2lt
yesilcay
lıpton 10lu
kusburnu

opurum sızııı

Walla kaptan benim ki kelin ilacı olsa lafına cok giriyo 61 i gördüm ama niye gördüm demicem 1 haftadır öküz gibi yiyorum bogazımı kesmek istiyorum (((
Pes etmicem ama neden böle oldum anlamadım bi türlü serumdan olma igtimali warmı bilmiyorum
Yazz diye dk hapı kullanıyorum o yapabilirmi onuda bilmiyorum
Cok mutsuzum
Görünüşümde bir fazlalık yok ama tartıda 1 kılo fazla afff affffffff

Sabah
2 pogaca kendim yaptım üstelik
Birtane elmalı kek
3 cay
Ögle
Kv ekmk yapmış yarım ondan yedim ama bu son
1 tk tereyyag
2 bardak cay
Aksam
4 ceviz yedim kızlar
En son 6 da yedim bitti
Su:2 lt tamamlıvam
Spor: 2 saat orta tempoda yürüdüm
30 mekik cektim

Kizlar iyigeceler giremedim bugun mevlude gittim arkadasima yeni geldim yarin duzene gireriz insaalah

Ayyildz cnm naptin bugun de oruclumusun ya b benm moralim bozuk.cuma gunu kilom sabit olck galiba hafta sonu cozutmustum iyi kacirmsm ki hala onlari eritmeye calisiyom.anacim vermesi cok zor almasi da cooooook kolay

Ara verdim canim bey evde olunca bide mevlut vardi iki gun ust ustu bende yarina guveniyom sabah ve aksam spor yaicam bakalim en buyuk yaptigimiz hata haftasonunun sallamak 5gun anca
Aldigimizi veriyoruz

Canim yediklerinde fazla bisey yok bence..afiyet olsun..ekmeklerin düzene girmesi beni cok mutlu ediyor
mervecigim moral bozma..ilaclarin etkisi elbetteki vardir..e birde yemeye baslayinca alman normal..sen iradeli hatunsun..ben inaniyorumki o fazlaliklar ya gidecek,yada gidecek
aksam sadece 4 cevizmi yedin canim
cok az yemissin..böyle metonla oynarsin,sen daha iyi biliyorsun..
Kizlar iyigeceler giremedim bugun mevlude gittim arkadasima yeni geldim yarin duzene gireriz insaalah
Iyi geceler dilekcigim..bu hafta ben cok fenayim..listeye girmeme gibi bir sansim olsa keske..kendimi motive edecek seyler bulmam acilen..cok fazla yemememe ragmen tarti bana küsmüs,hatta parmak gösteriyor
Ara verdim canim bey evde olunca bide mevlut vardi iki gun ust ustu bende yarina guveniyom sabah ve aksam spor yaicam bakalim en buyuk yaptigimiz hata haftasonunun sallamak 5gun anca
Aldigimizi veriyoruz
kesinlikle haklisin canim..bu hafta haftasonu kacamagi yapan olursa cok fena ceza gelcek..simdiden söyleyeyim
Bende dahil tabiki

ya hala +dayım ben bakıorum ne yıorum ben dıye nebılım moralımı bozmak ıstemıorum ama ben ona hayır buna hayır dıyıpte tartıdada yuzum gulmeyınce bozuluo

Maymuncum nbr nasilsin kusura bakma eski nickinden ha oyle diyorum. Ee sen besinci takimda baslamistin yeniden ne oldu hayirdir

5.takim kapanmisti tekrar acildi deneme surecindeydim 2 kisi falandik.yurumedi oyle .sanirim yanlis zamana denk gelmisim :) iyiyim ben sen nasilsin sorun var mi? O lsun canim benim hala maymjmunlugum gecerli.bol bol zayiflamalar :))

Aman kaptan yapma senin inancin kalmazsa biz ne yapalim burdan uzak kalmamak gerekiyor tatilde bile gelip bakmak sart malesef gündüz kendimi ne ksdar gaza getirsemde aksam isler planladigim gibi olmadi annemlerdeydik sobrasinda kocacim siklik yapmis disari ciktik ve anlatmiyorum bile cok utanıyorum
Dun de dogum gunu vardi ama hic kacirmadim malum onceki hun 5 haftalik kacamak hakkimi doldurmus bulunuyorum sabah kalkkip sporumu yapsamda bu hafta tarti tamda hak ettigim gibi ldavranacak.

Sabah tartildim kg kaydettim defterime ve birde gunluk tutmaya basladim yediklerim icin ocak sonunda 5 li rakamda olmam lazim

Günaydın kısceler hadi kalkın kaldırın koca poponuzu hadi bakalım
Caylar sıcak sıcak

5.takim kapanmisti tekrar acildi deneme surecindeydim 2 kisi falandik.yurumedi oyle .sanirim yanlis zamana denk gelmisim :) iyiyim ben sen nasilsin sorun var mi? O lsun canim benim hala maymjmunlugum gecerli.bol bol zayiflamalar :))

Anladim canim hayirlisi olsun . Sana da bol kilo vermeler .

Güzel menü ama bana az geliyor. Açlık krizi yaşamazsın inş.

Yorum yapmıyorum. inş telafi etmişsindir.

Güzel menü. Yılbaşındaki cipsler çerezler öyle göze batmadı. azzz demişsin sonuçta güveniyoruz. Vee bu hafta regl haftası tartının ne dediğine lütfen bakma.

Sabah öğle olmamış merviş akşam telafi etmiş sayılırsın inş toparlarsın kendini :44:

Sabahtan beri basari oykulerini okuyorum yapacağım ve bende oraya oykumu yazacağım .

Günaydın herkese.

31/12/2013 menüm

1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates salatalık
3 zeytin

ara: 1 elma

öğle
1 pors. karnıbahar
salata
1 dilim ekmek

akşam
salata
1 but (maalesef menüme uymadım makarna yemedim )

kaçamağım : parmakları göreyim (3 kare fıstıklı çikolata)

01/01/2014 menüm

1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık

ara: süt ile nescafe

öğle:
salata
tavuk

ara: activia

ara: 1 bardak yoğurt

akşam: 3 tane ceviz yokk (aç değildim)

ara: 1 bardak süt ile nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…