süpersin mervişim bu azimle döneceksin eski kilona, bende evlenirken 58 kiloydum, benimde göğüs sıkıntım var ne kadar zayıf olursam olayım kocamanlar
Aynen katiliyorum canim,o da sikintimiKız o sıkıntımı keske bnmkilerde buyuk olsa
Bnmkıler orta büyüklükte
aaa kızlarrrr tatil rehaveti çöktü üzerinize amanın sakın cısssslardan yemeyinnnnnn
Canim yilbasi oldugu icin ister istemez kacti bendede..bisikletle telafi etmissindir sen onu zaten..Şimdi be yazayım sizde kızın bana tamam mı
31 Aralık salı
Sabah kahvaltı yapamadım çok halsizdim 2 fincan ıhlamur içtim
Öğlen 1 kase mercimek
Cacık
Akşam dürüm döner
Salata
6-7 adet patates kızartması:18:
Ayran
Çok az kuruyemiş kArışık
1 dilim pasta :44:
Türk kahvesi az şekerli
Su 1,5 falan
Spor 1 saat aeropilates
Yeni yil yeni bir sen yaratsin canim o zamanKızlarrrr yarın sabahda sporumu yapıcamyarın ve Perşembe dikkat edip cumaya inşallah kilo almadan bu haftayı kapatmak istiyorum. Kaçamazlar için mutsuz değilim çünkü eskiden olsa yerde yerdim şimdi tabağımda bir parça kalıyor ve inanılmaz mutlu oluyorum. Cumartesi sabahı itibariyle yeni yıla yeni bir düzen ve yeni bir ben olarak başlangıçyapıcam inşallah... Hepinizi öpüyor iyi geceler diliyorum!!
Kiskaniyorlar kesinHadi yaa. Bu nasıl bir davranış bozukluğu anlamıyorum bende dikkat ediyorum işyerinde diyet demedim kimseye yemekhane sorumlusu arkadaşlar yemeyi azalttığımı farkettiler bir ısrar bir ısrar sinir bozucu düzeyde
Saol canım dinlenince daha iyi oldum
Canim daha uyanamamislardir kizlar..ben anca kalkip temizlik yxapip geldimdeGünaydın kızlar
Sabah sabah baktım kimseler gelmemiş ben kapatmış ben açmışım
hepinize musmutlu bir gün diliyorum ve dünkü kaçamaklar için yarım saat bisiklet sürmeye gidiyorum
Mervisim benim moral yerle bir olmus durumda..sabah tartida 69u gördüm yine,aksam fazla kacirmadim üstelikYokbe gülüm fragmandan izledim çocukla nerde sinema ... Biz ewdeydik ama cok güselgeçti askım kızım ve ben
Bol bol dua ettik hep böle kalalım diye
Kızlar bn bugun tartıldım cok kötü sonuc var napıcam blmiyorum biraz kötüyüm ödem mi yaptım ne yaptı vücudum anlamadım ki
Çaglacım seni tebrik ediyorum derslerini geçmişsin süpersin sanada bu yakışır canm bnm
Bidahaki sene beraber calışırız inş
Süpersin canim benim..Arkadaslarım bnm bügun senenin ilk günü ve bugünden itibare artık saglıklı beslenmeye cok ama cok özen göstericem
Spor yapmam lazım artık haftanın 5 günü spor muhakkak yapıcam
Buaralar yine beyaz ekmege dönüş yaptım su saatten sonra beyaz ekmek yoook
Nisana kadar 55 olmak istiyorum
Bu gidişle almasam daha iyi
Yazın baslarına süper bir baslangıç yapıcam fotolarımı siz degerli arkadaslarımla paylasıcam
Cok azimlendim
Dün nişan elbisemi giyebildim
Taytım ole güsel oldukı bıngul bıngıl olmadı eskisi gibi
Nişanlıyken aldıgım bi oardüsem vardı onu giydim düşünebiliyomusunuz allahım
Şimdi sıra söz kıyafetimi giyebilmekte :)))
52 kıloydum ozaman üstüm 36 altım 38 di bn armut tipliyim o yüzden alt üst degişik ama o etegim bile bol gelip dönüyodu yha inş ole olurum
Ama saglıklı olmak kaydıyla en önmlisi saglık
Gidecekkkkkkkkl bu kilolaarrrrrrrr arkadassllarrrrrrrrr😈👿
insallah caglacigimsaol canımm inşallahh ya bide okulu bitirdikmi ooooh
Canim benim gibi 75 olmaktan iyidir herhalde..:26:süpersin mervişim bu azimle döneceksin eski kilona, bende evlenirken 58 kiloydum, benimde göğüs sıkıntım var ne kadar zayıf olursam olayım kocamanlar
Hrkes tikiniomusss:)))
Süpersin canim süpermenümm
sabah :2 yumurtalı menemen, 2 dlm ekmek, 1 kupa kayısılı form çay
ara :2 tane meyve hurma (küçüktü oyüzden 2 tane yedim )
öğle :1 kase tarhana çorbası
akşam :1 tabak ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt
2lt su
30dk yuruyus
şimdide çay demleniyor kocişle içicez, belki mısır patlatırım yanında bugunde böyle biter
Sorun su ki bizim isyeronde patronun bile kg takintosi var firmalarimiz mankenlik ajansindan cikmis gibi fit erkeklrr ve citir bayanlar olunca bizlerde malesef kompleksli oldukzayifladigimda allah var birsey diyemiyolar ama tersine rejime basladim desem neredeyse zorla yedirecekler uc patronum var biri acayip kg takintili ama cokta severim kendisini yazin zayifken yani zorla cikolata yedirdigini bilirim
Aminn canim..cümlemize2014'te neşeli kahkalar 😄😄😄, mutlu kahvaltilar 🍞🍳🍯, dumanı tüten dost kahveler ☕☕, bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler 🍰🍪🍩, ailece oturulan sofralar 🍵🍛🍝, arada tatlı kaçamaklar 🍟🍔🍕, yağmurda mis gibi toprak kokusu ☔☔, arkasından gelen gökkuşağı 🌈, baharda rengarenk çiçekler🌺🌸🌹💐, yazın kayan yıldızlardan dilek tutmalar🌠, falinda balıklar 🐟🐟🐟 üç vakte kadar hayırlı haberler 💌💌💌, en kafa arkadaslarla dört mevsim en eğlenceli tatiller ⛄🏊🏂🏄🚴 , hatir soran dostlar 👪👭👬 , sevildigini hissedecek sarilmalar 🙅 ve butun bunlar icin her gün şükür 🙏🙏 edebilen bir kalp ❤ dilerim.. İyi seneler..
sabah 6 ya kadar eglendik canimanammm nirdesinizzzzz:111:
Amin canim benimkızlaaaar yeni yılda hepimizin istediği kiloya ulasıp orda kalması dileğimlee.. Allah gönlümüzden gecenleri kabul etsin.. iyi yıllarrr
Ayyildz cnm naptin bugun de oruclumusun ya b benm moralim bozuk.cuma gunu kilom sabit olck galiba hafta sonu cozutmustum iyi kacirmsm ki hala onlari eritmeye calisiyom.anacim vermesi cok zor almasi da cooooook kolay
Canim yediklerinde fazla bisey yok bence..afiyet olsun..ekmeklerin düzene girmesi beni cok mutlu ediyorselam kızlarr yeni yıl yeni küççük küççük bedenler getirsin diip menumu yazıorumm
31 aralık
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim tb ekmek
5 zeytın
1 tatlı kasıgı bal
ara
1 avuc kuru uzum
öğle
pırasa
salata
aksam
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
1 avuc cerez
bıraz cıps
spor 1 saat tempolu yuruyus
su:2lt
yesil cay
biberiye cayı
lıpton 10lu
1 ocak
sabah
1dilim ekmek
peynır
bal
yarım yumurta
ara
1 avuc kuru uzum
ogle
pırasa
yogurt
aksam
ıspanak
yogurt
1 dılım ekmek
spor yok .S
yesilcay
lıpton 10lu
kusburnu
opurum sızııı
mervecigim moral bozma..ilaclarin etkisi elbetteki vardir..e birde yemeye baslayinca alman normal..sen iradeli hatunsun..ben inaniyorumki o fazlaliklar ya gidecek,yada gidecekWalla kaptan benim ki kelin ilacı olsa lafına cok giriyo 61 i gördüm ama niye gördüm demicem 1 haftadır öküz gibi yiyorum bogazımı kesmek istiyorum(((
Pes etmicem ama neden böle oldum anlamadım bi türlü serumdan olma igtimali warmı bilmiyorum
Yazz diye dk hapı kullanıyorum o yapabilirmi onuda bilmiyorum
Cok mutsuzum
Görünüşümde bir fazlalık yok ama tartıda 1 kılo fazla afff affffffff
aksam sadece 4 cevizmi yedin canimSabah
2 pogaca kendim yaptım üstelik
Birtane elmalı kek
3 cay
Ögle
Kv ekmk yapmış yarım ondan yedim ama bu son
1 tk tereyyag
2 bardak cay
Aksam
4 ceviz yedim kızlar
En son 6 da yedim bitti
Su:2 lt tamamlıvam
Spor: 2 saat orta tempoda yürüdüm
30 mekik cektim
Iyi geceler dilekcigim..bu hafta ben cok fenayim..listeye girmeme gibi bir sansim olsa keske..kendimi motive edecek seyler bulmam acilen..cok fazla yemememe ragmen tarti bana küsmüs,hatta parmak gösteriyorKizlar iyigeceler giremedim bugun mevlude gittim arkadasima yeni geldim yarin duzene gireriz insaalah
kesinlikle haklisin canim..bu hafta haftasonu kacamagi yapan olursa cok fena ceza gelcek..simdiden söyleyeyimAra verdim canim bey evde olunca bide mevlut vardi iki gun ust ustu bende yarina guveniyom sabah ve aksam spor yaicam bakalim en buyuk yaptigimiz hata haftasonunun sallamak 5gun anca
Aldigimizi veriyoruz
Canim yediklerinde fazla bisey yok bence..afiyet olsun..ekmeklerin düzene girmesi beni cok mutlu ediyor
mervecigim moral bozma..ilaclarin etkisi elbetteki vardir..e birde yemeye baslayinca alman normal..sen iradeli hatunsun..ben inaniyorumki o fazlaliklar ya gidecek,yada gidecek
aksam sadece 4 cevizmi yedin canim
cok az yemissin..böyle metonla oynarsin,sen daha iyi biliyorsun..
Iyi geceler dilekcigim..bu hafta ben cok fenayim..listeye girmeme gibi bir sansim olsa keske..kendimi motive edecek seyler bulmam acilen..cok fazla yemememe ragmen tarti bana küsmüs,hatta parmak gösteriyor
kesinlikle haklisin canim..bu hafta haftasonu kacamagi yapan olursa cok fena ceza gelcek..simdiden söyleyeyim
Bende dahil tabiki
Maymuncum nbr nasilsin kusura bakma eski nickinden ha oyle diyorum. Ee sen besinci takimda baslamistin yeniden ne oldu hayirdir
Aynen katiliyorum canim,o da sikintimi
Canim yilbasi oldugu icin ister istemez kacti bendede..bisikletle telafi etmissindir sen onu zaten..
Kalabalik oldumu,misafirler felan bizimde kendimizi tutmamiz zor oluyor
Yeni yil yeni bir sen yaratsin canim o zaman
Kiskaniyorlar kesin
Canim daha uyanamamislardir kizlar..ben anca kalkip temizlik yxapip geldimde
Mervisim benim moral yerle bir olmus durumda..sabah tartida 69u gördüm yine,aksam fazla kacirmadim üstelik
Bu gün regl oldum,ondan olsun lütfen..yoksa pes etmekten korkuyorum
Süpersin canim benim..
Bende sözümde boyundan baglamali,sirt dekolteli ve dekolteden boyuna tasli seritleri olan bir elbise almistim..hala cok begenirim..11 yil gecmesine ragmen bircok elbisemden daha siktir benim icin..ama gel görki icine sigmam icin 15 kg vermem gerek
Ve isin kötü tarafi son günlerde kendime inancim kalmadi gibi
insallah caglacigim
Canim benim gibi 75 olmaktan iyidir herhalde..:26:
Süpersin canim süper
Aminn canim..cümlemize
sabah 6 ya kadar eglendik canim
Amin canim benim
Günaydın kısceler hadi kalkın kaldırın koca poponuzu hadi bakalım
Caylar sıcak sıcak
5.takim kapanmisti tekrar acildi deneme surecindeydim 2 kisi falandik.yurumedi oyle .sanirim yanlis zamana denk gelmisim :) iyiyim ben sen nasilsin sorun var mi? O lsun canim benim hala maymjmunlugum gecerli.bol bol zayiflamalar :))
Güzel menü ama bana az geliyor. Açlık krizi yaşamazsın inş.menümm
sabah :2 yumurtalı menemen, 2 dlm ekmek, 1 kupa kayısılı form çay
ara :2 tane meyve hurma (küçüktü oyüzden 2 tane yedim )
öğle :1 kase tarhana çorbası
akşam :1 tabak ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt
2lt su
30dk yuruyus
şimdide çay demleniyor kocişle içicez, belki mısır patlatırım yanında bugunde böyle biter
Şimdi be yazayım sizde kızın bana tamam mı
31 Aralık salı
Sabah kahvaltı yapamadım çok halsizdim 2 fincan ıhlamur içtim
Öğlen 1 kase mercimek
Cacık
Akşam dürüm döner
Salata
6-7 adet patates kızartması:18:
Ayran
Çok az kuruyemiş kArışık
1 dilim pasta :44:
Türk kahvesi az şekerli
Su 1,5 falan
Spor 1 saat aeropilates
selam kızlarr yeni yıl yeni küççük küççük bedenler getirsin diip menumu yazıorumm
31 aralık
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim tb ekmek
5 zeytın
1 tatlı kasıgı bal
ara
1 avuc kuru uzum
öğle
pırasa
salata
aksam
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
1 avuc cerez
bıraz cıps
spor 1 saat tempolu yuruyus
yesil cay
biberiye cayı
lıpton 10lu
1 ocak
sabah
1dilim ekmek
peynır
bal
yarım yumurta
ara
1 avuc kuru uzum
ogle
pırasa
yogurt
aksam
ıspanak
yogurt
1 dılım ekmek
spor yok .S
yesilcay
lıpton 10lu
kusburnu
opurum sızııı
Sabah öğle olmamış merviş akşam telafi etmiş sayılırsın inş toparlarsın kendini :44:Sabah
2 pogaca kendim yaptım üstelik
Birtane elmalı kek
3 cay
Ögle
Kv ekmk yapmış yarım ondan yedim ama bu son
1 tk tereyyag
2 bardak cay
Aksam
4 ceviz yedim kızlar
En son 6 da yedim bitti
Su:2 lt tamamlıvam
Spor: 2 saat orta tempoda yürüdüm
30 mekik cektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?