Sabahtan beri basari oykulerini okuyorum yapacağım ve bende oraya oykumu yazacağım .
Günaydın herkese.
31/12/2013 menüm
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates salatalık
3 zeytin
ara: 1 elma
öğle
1 pors. karnıbahar
salata
1 dilim ekmek
akşam
salata
1 but (maalesef menüme uymadım makarna yemedim )
kaçamağım :parmakları göreyim (3 kare fıstıklı çikolata)
01/01/2014 menüm
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ara: süt ile nescafe
öğle:
salata
tavuk
ara: activia
ara: 1 bardak yoğurt
akşam: 3 tane ceviz yokk (aç değildim)
ara: 1 bardak süt ile nescafe
Kızlar diyeti patlattığım hafta yani sınav sınav haftası sonuçları geldi. sanırım diyeti boşuna patlattım
ingilizceyide hallederiz. ondan bir şey olmaz.
Notlarımı sizinlede paylaşmak istiyorum.
HUK401U VERGİ HUKUKU 70.00
İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ 85.00
İKT403U İKTİSADİ KALKINMA 90.00
İKT405U FİNANSAL EKONOMİ 95.00
İNG401U İNGİLİZCE III 35.00
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 80.00
TÜR201U TÜRK DİLİ I 70.00
Kızlar bn bugun tartıldım cok kötü sonuc var napıcam blmiyorum biraz kötüyüm ödem mi yaptım ne yaptı vücudum anlamadım ki
Kizlar msj kalabaligi yapacagim ama her ogun ne yersem yazmaya cakisacagim aksamda tekrar duzenli menu yazarim firca yemeyince o parmaklari gormeyince olmuyor yapamiyorum ben o fircalara mecburum
Sabah (09:00)
1 dilim uno kepekli ekmek (45 cal)
1 adet yumurta (75 cal)
1 kk kadar suzme peynir (78 cal)
1 kupa sutlu kahve (70 cal su ve sutu karistiriyorum sadece sut agir geliyor)
Vee su 6 bardak oldu kizlarr hadiii
Kızlar günaydınnn, müjdeyi verip bir geçmiş yapayımm
Bu sabah sonunda 65'leri gördüm 65.6 çıktım sanırım 1 kilo daha verip bitiricem artık korumaya geçicem
Yılbaşı akşamı müşterim tatlı getirmiş ama ne tatlıeve götürdüm bizimkiler karşımda bir güzel yediler benim yemediğime de kızıp bir de ağzımı sulandırdılar ama ben meyve bile yemedim o akşam :) ve sonuç harika sıkıcam dişimi sporun bitmesine 1 hafta kaldı 1 haftada 1-1,5 kg verip diyet faslını kapatıyorummm
Kızlar günaydınnn, müjdeyi verip bir geçmiş yapayımm
Bu sabah sonunda 65'leri gördüm 65.6 çıktım sanırım 1 kilo daha verip bitiricem artık korumaya geçicem
Yılbaşı akşamı müşterim tatlı getirmiş ama ne tatlıeve götürdüm bizimkiler karşımda bir güzel yediler benim yemediğime de kızıp bir de ağzımı sulandırdılar ama ben meyve bile yemedim o akşam :) ve sonuç harika sıkıcam dişimi sporun bitmesine 1 hafta kaldı 1 haftada 1-1,5 kg verip diyet faslını kapatıyorummm
çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.
canım tebrikler hayırlı olsun, hangi ünivdesin? bölüm iktisat mı?
canım ishal yüzünden ciddi su ve kas kaybettin. muhtemelen yeterli su içmedin, vücudun da su toplayarak ödem yaptı.. senin 4 lt civarında su içmen gerekiyordu hastalıktan sonra..bu ameliyatlar sonrası da böyle, mesela sezeryan sonra çok bol su içmek gerekiyor ki ödem olmasın.. kas da kaybettin, iştahın ondan açık.. karbonhidrattan uzak durarak protein alman gerek... ayrıca mineral düzeyini de dengelemek için soda içsen iyi gelir..
erigim kalori hesabıyla kilo vermek bana doğru gelmiyor, daha bilimsel bi yöntem seçsen kendine, dün yavuz dizdar diyor ki, diyet ürünlerinde şeker yok diye kalorisi düşük olabilir, ama içinde başka bi madde (adını unuttum) şekerden 600 kat adha fazla tatlandırma gücüne sahipmiş, onunla tatlandırıyorlarmış, ve vücuda da aşırı zarar veriyormuş... bunu diyet ürünü yiyorsun diye demiyorum yani kalori hesabı yapsan paket paket yiyebilirsin ama işte yanlış olur..
bir de mesela kaçamak yaptığının ertesi günü aslında karbonhidrat yememelisin ki kaçamaklar kilo olarak dönmesin.. mesela bu sabah meyve + peynir + kuruyemiş şeklinde bi kahvaltı yapsaydın, öğlene ve akşama da sebze ve etle geçirseydin dünü telafi edebilirdin..
taylan kümelinin bi kahvaltısı vardı kulağa tuhaf geliyor ama acayip doyurucu oluyordu, 2 dilim ananas + üzerine 2 yemek kaşığı lor ve üzerine ceviz döküp yiyorsunuz.. çok yakışıyor ve tok tutuyor..
Nora süpersin.. geçen hafta kaç kiloydun ki ,bu hafta kaç kilo verdin..
valla hem çok sevindim hem hüzünlendim yaa, mezun olup gidecekmisin yani
çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.
Allahim ne guzel haberler bunlar hadi inşallah canim basari oykunu okuruzsiz boyle yazdikca iradesizligim bi tokat gibi yuzume vuruyor koruma donemi daha da onemli canim seni tekrar burds gormek istemiyoruz bak ona gore
Geçen haftaya göre 1,20 gitmişş :) aslında çok sağlıklı diyet yapamıyorum doğrusunu söylemek gerekirse iştahım yok ben de zorlamıyorum kendimi, ben bu 1-1,5 kiloyu yavaş yavaş vereyim ki hemen burdan ayrılmayayım :) ben de sizlerden ayrılmak istemiyorum hiçç
Allahim ne guzel haberler bunlar hadi inşallah canim basari oykunu okuruzsiz boyle yazdikca iradesizligim bi tokat gibi yuzume vuruyor koruma donemi daha da onemli canim seni tekrar burds gormek istemiyoruz bak ona gore
maşallah sana, inşallah yağdan gidiyordur gidenler:) dikkat et kendine, spor yapıyorsun o da çok güzel, çizelgede 69 yazınca ondan sordum canım:)
canım tebrikler hayırlı olsun, hangi ünivdesin? bölüm iktisat mı?
Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah
Hep small kıyafetler aldım bu aralar annemde aynısıı diyor sürekli sakın kilo olma bu kıyafetleri giyemezsin deyip duruyor bir de sürekli 1 beden büyük al sen kesin klo alırsın deyıp moralımı bozuyor :26: dedim merak etme almıcammartık inşallah
yarın kendime tayt alıcamm
erigim üzülme ben de yılbaşı akşamı karataya aykırı hiçbişey yapmadım, ha ufacık bi parça lavaş yedim ama sayılmaz yani..ama dün pikniğe gittik, orada doğumgünü kutlandı, malesef kötü kaçamaklar yaptım...moralim de bozuldu ama yapacak bişey yok artık... bugün kaldığım yerden devam ediyorum mecburen.. ama işte bugün mesela meyve yemeyeceğim, karbonhidrat zaten yok, akşama da salata balık düşünüyorum..1 saat de spor yaparsam süper.. başka yolu yok:) benim de regl haftam geldi, inşallah fazla çıkmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?