Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Edacim azmini iradeni tebrik ediyorum yilbasindaki cakamagin oysa ben suan kendimi balinalar gibi kiyiya vurmsk istiyorum menumu yasipta kimsenin istahini kabartmayacagim siskinligim yetmiyormus gibi birde yilbasi kacamagi yaptim

Kizlar msj kalabaligi yapacagim ama her ogun ne yersem yazmaya cakisacagim aksamda tekrar duzenli menu yazarim firca yemeyince o parmaklari gormeyince olmuyor yapamiyorum ben o fircalara mecburum

Sabah (09:00)
1 dilim uno kepekli ekmek (45 cal)
1 adet yumurta (75 cal)
1 kk kadar suzme peynir (78 cal)
1 kupa sutlu kahve (70 cal su ve sutu karistiriyorum sadece sut agir geliyor)

Vee su 6 bardak oldu kizlarr hadiii

çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.

Kızlar günaydınnn, müjdeyi verip bir geçmiş yapayımm

Bu sabah sonunda 65'leri gördüm 65.6 çıktım sanırım 1 kilo daha verip bitiricem artık korumaya geçicem

Yılbaşı akşamı müşterim tatlı getirmiş ama ne tatlı eve götürdüm bizimkiler karşımda bir güzel yediler benim yemediğime de kızıp bir de ağzımı sulandırdılar ama ben meyve bile yemedim o akşam :) ve sonuç harika sıkıcam dişimi sporun bitmesine 1 hafta kaldı 1 haftada 1-1,5 kg verip diyet faslını kapatıyorummm

canım tebrikler hayırlı olsun, hangi ünivdesin? bölüm iktisat mı?

Kızlar bn bugun tartıldım cok kötü sonuc var napıcam blmiyorum biraz kötüyüm ödem mi yaptım ne yaptı vücudum anlamadım ki

canım ishal yüzünden ciddi su ve kas kaybettin. muhtemelen yeterli su içmedin, vücudun da su toplayarak ödem yaptı.. senin 4 lt civarında su içmen gerekiyordu hastalıktan sonra..bu ameliyatlar sonrası da böyle, mesela sezeryan sonra çok bol su içmek gerekiyor ki ödem olmasın.. kas da kaybettin, iştahın ondan açık.. karbonhidrattan uzak durarak protein alman gerek... ayrıca mineral düzeyini de dengelemek için soda içsen iyi gelir..

erigim kalori hesabıyla kilo vermek bana doğru gelmiyor, daha bilimsel bi yöntem seçsen kendine, dün yavuz dizdar diyor ki, diyet ürünlerinde şeker yok diye kalorisi düşük olabilir, ama içinde başka bi madde (adını unuttum) şekerden 600 kat adha fazla tatlandırma gücüne sahipmiş, onunla tatlandırıyorlarmış, ve vücuda da aşırı zarar veriyormuş... bunu diyet ürünü yiyorsun diye demiyorum yani kalori hesabı yapsan paket paket yiyebilirsin ama işte yanlış olur..

bir de mesela kaçamak yaptığının ertesi günü aslında karbonhidrat yememelisin ki kaçamaklar kilo olarak dönmesin.. mesela bu sabah meyve + peynir + kuruyemiş şeklinde bi kahvaltı yapsaydın, öğlene ve akşama da sebze ve etle geçirseydin dünü telafi edebilirdin..
taylan kümelinin bi kahvaltısı vardı kulağa tuhaf geliyor ama acayip doyurucu oluyordu, 2 dilim ananas + üzerine 2 yemek kaşığı lor ve üzerine ceviz döküp yiyorsunuz.. çok yakışıyor ve tok tutuyor..

Nora süpersin.. geçen hafta kaç kiloydun ki ,bu hafta kaç kilo verdin..
valla hem çok sevindim hem hüzünlendim yaa, mezun olup gidecekmisin yani

Allahim ne guzel haberler bunlar hadi inşallah canim basari oykunu okuruz siz boyle yazdikca iradesizligim bi tokat gibi yuzume vuruyor koruma donemi daha da onemli canim seni tekrar burds gormek istemiyoruz bak ona gore

çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.

doktorcum noldu neden canın sıkkın?
çok yoruluyorsun değil mi.. ben de yoruldukça inan aklıma seni getiriyorum biliyormusun.. ben de burda hiç desteğim olmadan resmen hayat mücadelesi veriyorum bazen..eşimel tek tartışma sebebimiz bu işler.. ben sürekli kendimi ev işi bulaşık yemekle uğraşırken buluyorum ve oğlumla güzel vakit geçiremiyorum, o beni çok üzüyor.. o da alıştı babayla oynamaya, beni ikinci plana atıyor, bazen çok üzülüyorum çünkü cidden yüzüme bakmadığı zamanlar oluyor.. dönemseldir diyorum, daha çok ilgi gösteriyorum ama baktım olmuyor, yatılı bakıcı almaya karar verdim. kadın evin işini yapacak, yemeğin malzemesini hazırlıcak, akşam bulaşığı toplucak ben de oğluma daha çok zaman ayırabilicem..
ben 1 çocukla böyleyim Allah sana yardım etsin 3 çocukla, ben 2.ye hiç cesaret edemiyorum bu yüzden..

Yok canimcim kalori hesabi kullanmıyorum sizde gorun diye yazmistim sonucta kk kadar peynirde peynir var peynir var dimi ben ayca kayanin onerisine gore basladim 4232 kullanıyorum daha once baslayip iyi sonuc almistim vucudum herseyi dengeli aliyor en azindan sporlada destekliycem yok baska carem eski kg döndüm nerdeyse bu ben olamam

Nora süpersin.. geçen hafta kaç kiloydun ki ,bu hafta kaç kilo verdin..
valla hem çok sevindim hem hüzünlendim yaa, mezun olup gidecekmisin yani

Geçen haftaya göre 1,20 gitmişş :) aslında çok sağlıklı diyet yapamıyorum doğrusunu söylemek gerekirse iştahım yok ben de zorlamıyorum kendimi, ben bu 1-1,5 kiloyu yavaş yavaş vereyim ki hemen burdan ayrılmayayım :) ben de sizlerden ayrılmak istemiyorum hiçç

Allahim ne guzel haberler bunlar hadi inşallah canim basari oykunu okuruz siz boyle yazdikca iradesizligim bi tokat gibi yuzume vuruyor koruma donemi daha da onemli canim seni tekrar burds gormek istemiyoruz bak ona gore

erigim üzülme ben de yılbaşı akşamı karataya aykırı hiçbişey yapmadım, ha ufacık bi parça lavaş yedim ama sayılmaz yani..ama dün pikniğe gittik, orada doğumgünü kutlandı, malesef kötü kaçamaklar yaptım...moralim de bozuldu ama yapacak bişey yok artık... bugün kaldığım yerden devam ediyorum mecburen.. ama işte bugün mesela meyve yemeyeceğim, karbonhidrat zaten yok, akşama da salata balık düşünüyorum..1 saat de spor yaparsam süper.. başka yolu yok:) benim de regl haftam geldi, inşallah fazla çıkmam..

maşallah sana, inşallah yağdan gidiyordur gidenler:) dikkat et kendine, spor yapıyorsun o da çok güzel, çizelgede 69 yazınca ondan sordum canım:)

Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah

Hep small kıyafetler aldım bu aralar annemde aynısıı diyor sürekli sakın kilo olma bu kıyafetleri giyemezsin deyip duruyor bir de sürekli 1 beden büyük al sen kesin klo alırsın deyıp moralımı bozuyor :26: dedim merak etme almıcammartık inşallah

yarın kendime tayt alıcamm

maşallah sana, inşallah yağdan gidiyordur gidenler:) dikkat et kendine, spor yapıyorsun o da çok güzel, çizelgede 69 yazınca ondan sordum canım:)

Bu akşam sporda yağıma baktırıcam bakalım yağdan mı gitmişş, tşk ederim blue

çizelgeyi değiştirmemişim uzun süredir

canım tebrikler hayırlı olsun, hangi ünivdesin? bölüm iktisat mı?

Maalesef açıköğretim. Bölüm iktisat. Bazen üzülüyorum yazık oldu bana cidden zorlasam tr nin en iyi üniversitelerinde okuyabilirdim. Ama o zamanlar ailem özellikle babam yüzünden okuyamadım bende bari açıktan okuyayım dedim. bu sene bitecek inş. Şimdi diploma notumu yüksek tutuyorum lazım olur diye.Yüksek lisans yapmak istiyorum evlenmeden önce. İnş o da olacak. Kısaca artık elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.

Yok yok sen kucuk al inan kiyafet cok fark ediyor rahat degil dar oldun hep ki rahat rahat yeme korumada tutmak vermekten daha zor bi arkadas korumadayim diye tartiyi birak haftada iki kere tartil ki frenle kendini derdi keske dinleseydim tekrar burda olmazdim

Benimde su reglim bitsinde bi rahat nefes alsam tartida arto gormek istemiyo rum sen ne guzel dengeyi kurmussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…