Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok özür dilerim canım yaa ben hatırlayamadım sen nerdeysin?
Ama insanın vatanı gibisi yokdur tabii. Ordakii en olmayacak tipi burda görsen yurdum insanı der gülersin

Hayırlısıyla canım inş işin olur. Bazen tek seferde silmek doğru olmayabilir gibime geliyor şuanki halime bakınca.

kaptanım iyi ki danışmışım bak, akşamdan yoğurma işi çok mantıklı:) valla 5 tuzlu 3 tatlı 8 çeşit, yesin dursunlar ama 3'ü salata... yine de misafirlerime zararlı şeyler yedirmem dedim tatlılarım da çok hafif ve meyveli.. şerbetli yok.. tatlıları akşamdan yapacam, hamuru da akşamdan yoğururum, ertesi gün salatalarla geçer.. 2 gibi gelecekler.. hepsini masaya koyup bi foto çekerim size:))

çok özür dilerim canım yaa ben hatırlayamadım sen nerdeysin?
Ama insanın vatanı gibisi yokdur tabii. Ordakii en olmayacak tipi burda görsen yurdum insanı der gülersin

ben arabistandayım. tayin nedeniyle canım.. ankaraya 4 yılda bir 2 yıl kalmak üzere döneceğiz kısmetse..10 yıl üniv vs ankarada yaşadım, eşimle orada tanıştım evlendim oğlum ankarada doğdu o yüzden bana kıymetli ankara:)
kızlaaar bizim yarın haftasonu.. mesai bitecek 45 dk kaldı yaşasın yaa yine geldi haftasonu :))))

Devlet hastanesinde psikologa gitmek bana çok absürd geliyor. çünkü direkt ilaç yazıyor. Bu da çok anlamlı gelmiyor.
Bende bir insanım benimde hatalarım var.
Maneviyata nereden başlayacağım? Bir de ailem çok müdahaleci. Şimdi ben bir yerden başlasam istediğimden değilde erkek arkadaşım yüzünden yaptığımı söyleyip başımın etini yiyecekler. Ramazanda oruç tutuyordum babam bana tutma bu sıcakta bu kadar uzun olur mu diye laf söylüyor. Sahura kalkmaya korkuyordum. Akşamdan hazırlayıp soğuk soğuk gizlice yiyordum balkonda Sonrada ben kimsenin inanışına bir şey demem diyor

BDV bir derdim var bölümü. Orada millet derdini anlatıyor. Genelde sevgili kayınvalide görümce elti koca dertleri var

normalde başlıklarda konu dışı yazmak yasak.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaaa öğlen işyerinden kızlar yemeğe dışarı gidiyorlardı benide çağırdılar "odadaki arkadaşım yok, birde öğlen fırsat bulursam alışverişe gitmeliyim" dedim gitmedim. Ama unuttuğum bir detayvar "ben orucum" nereye gidiyorum
Bu kısa günlerde oruç tutmanın rahatlığını unutmuşum

Biz de niye cuma günü tatil değil anlamam. Cuma cumartesi tatil olsa.
İyi tatiller bu arada

ben gittim ilaç yazıp gönderdi canım aynen depresyon ilacı onlarda bişe yapmıo

ya hala +dayım ben bakıorum ne yıorum ben dıye nebılım moralımı bozmak ıstemıorum ama ben ona hayır buna hayır dıyıpte tartıdada yuzum gulmeyınce bozuluo
Moral bozmak yok canim
Haklisin canim,kendimi toparlamaya calisiyorum..hep birlikte yeni bir haftaya baslicaz..

Canim ne yediysen geride kaldi..bu hafta takim olarak cöksekte,haftaya 1.olacagiz inaniyorum
Günaydın kısceler hadi kalkın kaldırın koca poponuzu hadi bakalım
Caylar sıcak sıcak
Ohh mis gibi koktu canim
Sabahtan beri basari oykulerini okuyorum yapacağım ve bende oraya oykumu yazacağım .
Insallah canim benim
Afiyet olsun canim..o cikolari hic görmedim bile ben..
2.menüde aksam olmamasi iyi olammis canim..keske zorlasaydin:26:
Günaydın

Bende yazacağım büyük bir zevkle.
Merakla bekliyorum senin öykünü

Canim sen yaz,ben toplu kismina yorum yaparim
bir günaydında benden olsun.
Günaydin doktorcugum
çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.
Kim sikti canini canim..
Harikasin noracigim,gectin beni..süpersin süper
Bunu söylemen iyi oldu..kalori hesabi yapmayi düsünüyordum bende..bir daha arastirayim en iyisi:44:
Nora süpersin.. geçen hafta kaç kiloydun ki ,bu hafta kaç kilo verdin..
valla hem çok sevindim hem hüzünlendim yaa, mezun olup gidecekmisin yani

Calisan anne olmak gercektende cok zor..insallah bakici geldiginde hersey düzene girer
4232 yi nerden bakiyorsun canim..yazdiysan ben kacirmisim,tekrar link verebilirmisin
Canim özlicem seni ya...
bence sana 60 en iyisi olur,sen hedefi asagi cek
Canim sen cok azimlisin..Yollarin hep acik olsun
Bende
canim sende cok cabalamissin..cok emek vermissin..ve hakettigin yere gelmissin

Canimsin ya..inan cok üzüldüm okurken..babana ne denir bilmiyorum..sonucta baban

Kimisi copcugu okusun diye ceketini satarken,kimiside okumasin diye neler yapabiliyor..Allah hesaplassin canim,sen yinede yüz cevirme..gercektende cok güclüsün
Insanin kismetinin nerden cikacagi hic belli olmuyor demi canim...
Hayirli sabahlarrr hanimlar
günaydin canim
Ogle yemeginde bulgur pilavi bezelye yogurt corbasi varmis yogurt corbasina bayılırım
Afiyet olsun
Canim kiz cocuklarinimi sevmiyor baban..oglu yok diyemi size karsi böyle acimasiz ve diger kardeslerinede aynimi davraniyor...
:26:

Allah kabul etsin canim..bu hafta herkes nakout olmus
Cok güzeldi
Haklisin canim..Annesiz babasiz kalan cocuklara yapilanlari okudugum zaman insanligimdan utaniyorum bazen..Allah yardimcilari olsun
Canim kendine zarar verirsin böyle..bence sen böyle yaptikca karsindakinin kékmeginede yag sürmüs olursun..ne olursa olsun kalbini katilastirma,,her insan ayni degilki..1 kisinin yanlisi bütün sevenlerinin dogrusunu götürmesin,buna izin verme lütfen
Kizlar cok kotu bi haberim var. İnanin ben de uzgunm.3 gundr rahatsizdim yatak dosek yatiyorm.tabi diyet fora mecburen.sabah tartldin hemn kiloda farketms.artim var ve galiba bu artilar yarina da yansiyack
Cok gecmisolsun canim...
Anlasildi bu afta 1.olcaz yine ama sondan
Teşekkürler çok güzel bir hikaye ama bunu becerebileceğimden emin değilim. Babam her sabah evde arıza çıkartırken bunu başaramam.
Canim görme,duyma..cok canini sikarsa odana gec,ders calis...cok fazla ayni ortamda bulunmamya calis..
Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen . takımı bdv ye çevirdim.
Ne kusuru canim benim...böyle düsünürsen inan cok üzülürüm..
Benim bir sorunum olsa sen dinlemeyecekmisin
Canim BDV Bir Derdim Var isimli topigin kisaltilmisi...forumda bircok topik var,sen bi ara kesife cik istersen

Kizlar ben geldim uff ogle yemego yedim ustune egitim vardi ancak bitti simdide iki gun kurusu on cig bademle ara yapiyorum.

Edacim sen bozim kardesimizsin ne demek arkadasim yok bak bu parmak tanidik geldi mi .

Ee daha ne var ne yok ayrica bu hafta cogumuz arti mi cikacagiz ölmek istiyorum valla utanıyorum kendimden benim sorumsuslugumu kg almayanlar cekmek zorunda degil ki git derseniz goderim kizlar

Biz de niye cuma günü tatil değil anlamam. Cuma cumartesi tatil olsa.
İyi tatiller bu arada

sağol canım.. pazar gününün haftaiçi olması daha güzel bence de:)

ben gittim ilaç yazıp gönderdi canım aynen depresyon ilacı onlarda bişe yapmıo

psikiyatriste gittin dimi sen? psikologlar ilaç yazamıyor zaten, sıkıntıyı güzelce dinleyip uzun uzun konuşuyorlar..sonra terapi yapıyorlar kişiye uygun olacak şekilde.. kardeşim de psikiyatrist ama bence ileri safhada sorun olanlar psikiyatriste gitmeli ama böyle sıkıntılar psikologluk..ankarada olanlara benim psikoloğumun bilgilerini verebilirim isterseniz..

o zaman konuya dönelim:)) su içtik mi acabaaa ben 6-7 bardak içtim, evde devam ederim:)
bir de türk kahvesi içtim.. akşama alinazik yapacağım..

Gunaydin yasemincim hasta filan degilsindir umarim . Neden keyfin yok:26:
anlamaya değmez.çok kırgınım.bazı şeyleri unutmak istiyorum kendimi kahveye verdimaz evvel yandaki markete girdim çikolatada alacaktım niyeti bozdum yani ama elim varmadı yine bana zarar.yesem ne olacakki.Allaha havale ediyorum.kimseye soracak ne hesabım var nede sitemim çünkü ne zaman konussam suçlu çıkıyorum ağladığımla kalsam iyi yalandan ağlamakla suçlanıyorum.ya şöyle yanlız kalmaya ne kadar cok ihtiyacım var.kvdelerde ben çalışıyorum bir fayda olsun niyetiyle saolsunlar genelde bende kalıyorlar.nesiller arası düşünce ayrılığı işte halbuki benim rahatca eşofmanlarımı giyip biraz tv izlemeye kafa dinleyeme ne ihtiyacım var.dün ilk defa salonumu bos buldum ne oldu saat 2ye geliyordu şimdi uykusuzluktan sürünüyorum.
edacım insan yaşamayınca anlayamıyor bunu çok güzel öğretti hayat bana.en güzeli kafa dağıtmak.düşündükçe insanın kini artıyor.oda sirke misali küpüne zarar.Allah yardımcın olsun canım.umarım evlilik hayatın cennet gibi olur herşeyi unutursun.
bluecum seni az cok anlıyorum.umarım bakıcıdan memnun kalırsın.

Kolay gelsin canim sana..insallah begenirsiniz böregi..sonucu cok merak ediyorum
Canim sen kendinden utanirsan ben öleyim..sabah 69 küsür ciktim..buda 2 kilodan fazla ediyor..senden önce benim atilmam lazim takimdan:18:

Evet kaptancim haftaya birinci olcaz cok azimli basladim valla bugunde cok iyi gidiyor eski azmime dondum allaha sukur.

4232 dr ayca kayanin her insanin farkli sifresi cikiyor kitabini almisti bu sabah tekrar cikardim okudum yeni sifremi buldum ve yapiyorum hicte acikmadim gozumde abur cuburda degil sukurler olsun ama bu hafta inanilmaz zarar verecegim size ona cok morelim bozuk

bana müsade kizlar..biraz ütüm var onu yapayim..aksam yemegi yapilacak daha..aksam görüsürüz

Kolay gelsin canim sana..insallah begenirsiniz böregi..sonucu cok merak ediyorum

Canim sen kendinden utanirsan ben öleyim..sabah 69 küsür ciktim..buda 2 kilodan fazla ediyor..senden önce benim atilmam lazim takimdan:18:

Valla vicdanim cok rahatsiz kilo verenler bence boz pis bigazlara ceza versin hak ettim ben kendi adima

ben de 56.8i görüyordum tartıda bugün 57.3 falan çıktım, ama reglye 2-3 gün var.. muhtemelen ondan.. çünkü kıyafetlerim bollaşıyor artık o yüzden canım sıkılmadı..

aaay cok mutsuzum ya cok kkötü rüyalar gördüm cıkamıorum etkisinden ya esim eski nişanlısına dönmüüştü nasıl ir bilinçaltıdır bu sonrada bina üstüme yıkıldı kimse gelmedi kurtarmayaaa daha öğle yemeği yemedım ben cok kötüyüm buguuuun

Valla vicdanim cok rahatsiz kilo verenler bence boz pis bigazlara ceza versin hak ettim ben kendi adima

niye öyle diosun canım ya herkes yapmıs bikaç kacamak ama kilo veremeyenlere kilo verenler cezamı werse hakkatten leslie 3 mile falan bende veremedim hala +dayımm

Cok iyi dedin yeyip yeyip kendimize yapiyoruz iyi ki almamissin o cikolatayi sonra pisman olacaktin . bende seni anliyorum benimde kb var yanimda bi kac ay kalacak haziranda dugunu var insan rahat edemiyor

ben de 56.8i görüyordum tartıda bugün 57.3 falan çıktım, ama reglye 2-3 gün var.. muhtemelen ondan.. çünkü kıyafetlerim bollaşıyor artık o yüzden canım sıkılmadı..

ya 66yı göremedım ben bı turlu yaa adetımın 3. gunu hala azalma yok kılomdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…