çok geçmiş olsun cnm ... İnşallah önemli bir şey değildir.
Günaydın herkese.
31/12/2013 menüm
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates salatalık
3 zeytin
ara: 1 elma
öğle
1 pors. karnıbahar
salata
1 dilim ekmek
akşam
salata
1 but (maalesef menüme uymadım makarna yemedim )
kaçamağım :parmakları göreyim (3 kare fıstıklı çikolata)
01/01/2014 menüm
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ara: süt ile nescafe
öğle:
salata
tavuk
ara: activia
ara: 1 bardak yoğurt
akşam: 3 tane ceviz yokk (aç değildim)
ara: 1 bardak süt ile nescafe
masalllah rabbım bıze nasıp etsınKızlar günaydınnn, müjdeyi verip bir geçmiş yapayımm
Bu sabah sonunda 65'leri gördüm 65.6 çıktım sanırım 1 kilo daha verip bitiricem artık korumaya geçicem
Yılbaşı akşamı müşterim tatlı getirmiş ama ne tatlıeve götürdüm bizimkiler karşımda bir güzel yediler benim yemediğime de kızıp bir de ağzımı sulandırdılar ama ben meyve bile yemedim o akşam :) ve sonuç harika sıkıcam dişimi sporun bitmesine 1 hafta kaldı 1 haftada 1-1,5 kg verip diyet faslını kapatıyorummm
Kizlar ben geldim uff ogle yemego yedim ustune egitim vardi ancak bitti simdide iki gun kurusu on cig bademle ara yapiyorum.
Edacim sen bozim kardesimizsin ne demek arkadasim yokbak bu parmak tanidik geldi mi .
Ee daha ne var ne yokayrica bu hafta cogumuz arti mi cikacagiz ölmek istiyorum valla utanıyorum kendimden benim sorumsuslugumu kg almayanlar cekmek zorunda degil ki git derseniz goderim kizlar
Sabahtan beri basari oykulerini okuyorum yapacağım ve bende oraya oykumu yazacağım .
Günaydın herkese.
31/12/2013 menüm
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates salatalık
3 zeytin
öğle
1 pors. karnıbahar
salata
1 dilim ekmek
akşam
salata
1 but (maalesef menüme uymadım makarna yemedim )
kaçamağım :parmakları göreyim (3 kare fıstıklı çikolata)
01/01/2014 menüm
1 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
ara: süt ile nescafe
öğle:
salata
tavuk
ara: activia
ara: 1 bardak yoğurt
akşam: 3 tane ceviz yokk (aç değildim)
ara: 1 bardak süt ile nescafe
çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.
Kızlar günaydınnn, müjdeyi verip bir geçmiş yapayımm
Bu sabah sonunda 65'leri gördüm 65.6 çıktım sanırım 1 kilo daha verip bitiricem artık korumaya geçicem
Yılbaşı akşamı müşterim tatlı getirmiş ama ne tatlıeve götürdüm bizimkiler karşımda bir güzel yediler benim yemediğime de kızıp bir de ağzımı sulandırdılar ama ben meyve bile yemedim o akşam :) ve sonuç harika sıkıcam dişimi sporun bitmesine 1 hafta kaldı 1 haftada 1-1,5 kg verip diyet faslını kapatıyorummm
Geçen haftaya göre 1,20 gitmişş :) aslında çok sağlıklı diyet yapamıyorum doğrusunu söylemek gerekirse iştahım yok ben de zorlamıyorum kendimi, ben bu 1-1,5 kiloyu yavaş yavaş vereyim ki hemen burdan ayrılmayayım :) ben de sizlerden ayrılmak istemiyorum hiçç
erigim üzülme ben de yılbaşı akşamı karataya aykırı hiçbişey yapmadım, ha ufacık bi parça lavaş yedim ama sayılmaz yani..ama dün pikniğe gittik, orada doğumgünü kutlandı, malesef kötü kaçamaklar yaptım...moralim de bozuldu ama yapacak bişey yok artık... bugün kaldığım yerden devam ediyorum mecburen.. ama işte bugün mesela meyve yemeyeceğim, karbonhidrat zaten yok, akşama da salata balık düşünüyorum..1 saat de spor yaparsam süper.. başka yolu yok:) benim de regl haftam geldi, inşallah fazla çıkmam..
Darısı tüm arkadaşlarımın başına inşallah
Hep small kıyafetler aldım bu aralar annemde aynısıı diyor sürekli sakın kilo olma bu kıyafetleri giyemezsin deyip duruyor bir de sürekli 1 beden büyük al sen kesin klo alırsın deyıp moralımı bozuyor :26: dedim merak etme almıcammartık inşallah
yarın kendime tayt alıcamm
üzülme canım kısmet sen elinden geleni ypmışsın, baban engel mi oldu imkanı mı yoktu..
ben de çok zorluklarla okudum, maddi anlamda babama yük olmamak adına çok zor bi öğrencilik dönemi geçirdim.. öyle ki 2 araçla gidip dönülecek yeri tekrar düşünüyordum gitsem mi gitmesem mi diye.. hiçbi zaman kafede oturup adam akıllı bi yemek yediğimi bilmem.. hacettepede okudum ben, aldığım tüm krediyi kalma masrafı olarak harcıyordum.. okuldan mezun olduktan sonraki halim daha berbattı, çünkü artık kredim de yoktu işim de yoktu..1 yıl kpss ye çalıştım evde. sınavlara başvururken noter tasdikli belge isteniyordu her belge için noter tasdiki alınınca aşırı pahalı oluyordu başvuramadığım sınavlar oldu, sonra baktım noter kargo çok para tutuyor, ankaraya halamın yanına gittim. halamın kaprislerine katlandım, işten gelince yemek hazırladığı için bağırıp çağırırdı, ders çalışırken bi yandan yemek yapardım ki kızmasın.. daha neler neler.. ve en son işte girdim, maaşımı alana kadar paraya ihtiyacım oldu da halam vermedi, yokmuş, 150 tlcik.. kredi kartımın nakit avansından çektim.. ve çokşükür sonrası harika geldi.. girdiğim kurum çok iyi bi yer değildi, başka kurumu kazandım, oradan dışişlerini kazandım.. hep çaba mücadele, ama çokşükür alnımın teriyle geldim buralara..
Anlatsam oo destan gibi. Kısaca özet geçeyim. Orta okulda sınıf birincisiydim. Anadolu meslek lisesi bilgisayar programcılığı kazanmıştım hayalimdi gerçek oldu. Fakat gittiğim okuldaki ortam benim psikolojimi bozdu. Sonra aileme dedim yatay geçişle geçmek istedim babam hayır dedi. ya devam ya mahalle okuluna gideceksin dedi. bende okulu bırakıp mahalledeki liseye gittim ama toparlanamadım.
Liseyi ders çalışmadan bitirdim. öss ye girdim. Tabi beni o zamanlar yönlendiren yoktu. Niye giriyoruz ki falan diyordum. Benim zamanımda yanlış hatırlamıyorsam tavan puan 380 di benim 289 falan geldi. (bir önceki yıl kuzenim bu puanla % 100 burslu haliç işletmeye girmişti ) Şehir dışına gidebilirdim ama babam göndermedi.
Tabi sonra babam zorla çalıştırmak istedi. Tekrar sınava girmeme müsade etmedi. Bende isyan ettim. Çok sağlam dayak yedim.
1 hafta yürüyemediğimi hatırlıyorum.Dedim madem öyle bari açıktan okuyayım. diğer yandan bir yerden çalışmaya başlıyım dedim. 350 tl ye 2009 da işe başladım. o parada yemek ve yola gidiyordu.Dedim babamın zulmunden kurtulayım hiç biri önemli değil.
Sonra adam akıllı para kazanana kadar 2 yıl geçti. (asgari ücrettten bahsediyorum) Benim yaş oldu 20 para biriktir (1 sene dersaneye git tekrar kazan yaş olacak 21 dedim. Öyle olunca vazgeçtim çünkü kazanmak yetmeyecekti.
Çünkü babam bana çöp bile almazdı. Kazansam bu sefer üstte başta kıyafet yok cebimde para yok rezillik diz boyu. Biraz da para kazanmak tatlı geldi sefilliğimizi düşününce. (bu arada babamın durumu o zamanlar iyiydi. Kendisine müslümandı sadece. Örnek vereyim. Bana 20 liralık ayakkabı alırdı tabi 2 ay sonra yırtılırdı.Yırtılınca kızardı. yırtık yırtık giyer giderdim okula. hiç bir zaman harçlık vermedi. üniversiteye bu şekilde gitmek istemedim. En zoruda varlık içinde yokluk yaşamaktı yani. (Çünkü o zamanlar dahi babamın durumu çok güzeldi. her sene araba değiştirir. Kendine en iyi markalardan ayakkabılar kıyafetler alırdı. sürekli gezerdi. Arkadaşlarıyla yerdi. Bizimlede dışarı çıkmazdı. Bir kere bana size hayrım olduğunda kendimi yolunmuş tavuk gibi hissediyorum dedi. Bizden utanıyormuş yanımızda gezdiremezmiş falan filan. Sanki üstümüzde başımızda olmayan kendi rezilliği değilde benim rezilliğimdi. Daha başka şeyler de varda buraya yazamam. Neyse işte o zamanlarda psikolojik olarak kötüydüm ve düzelmedim. Aşırı güven problemim var. Sonra zaten yeme krizleri falan 5 senede 108 kilo oldum.)
Erkek arkadaşım hayatıma girdikten sonra düzelmeye başladım, okulumu bitiriyorum.Devamıda gelecek. O okul bitecek. Ha bu arada tekrar sınava girmiştim öss ye hiç çalışmadan. Namık kemal işletmeyi kazandım örgün. Ama babam yine gitmeme müsade etmedi ve ben ben üniversiteyi kazandım sen yine beni göndermedin diyebiliyorum.Artık umurumda değil. Allah biliyor düşse düştü diyip arkama dönüp bakmam. İçimdeki acı ve nefret hiç gitmiyor. bazen gitti sanıyorum ama orada. Affedemiyorum. Ne zaman takılıp düşsem aklıma geliyor.
Sulecim benim evdeki kefirim daha keskin eksimsi oldu ama bide cok fena ya nasil bor cogalmadir konu komsu akraba dagitmadigim kimse kalmadi hizina yetisemedim valla biraltim sonunda
Kizlar ne guzel kaynatmissini hizlo hizli okumak istemiyorum aksam tadini cikariyom:)hastane islerim oglan surekli kusuyor midesi cok hassas tahlil verdik sonuclari almaya gidicem birazdan gorusmk uzere
Bugün niyetliyim (İyi niyetliyim dermişim:)) Dün gece aklıma geldi yarın Perşembe bir ilk yapıp şu Borçlarıma ucundan el atayım dedim birşeyler yiyip yattım. Her Pazartesi perşembe tutabilssem keşke.
Gece (12:30)
2 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
2 zeytin
4-5 çiğ kaju
yaseminli yeşil çay
sabah tam 1 kilo fazla çıktım inşallah yemek yiyip yattığım içindir. Akşam eve gider gitmez aç karna bakıcam almışmıyım diye yoksa çok üzülürüm :26: sabaha kadar bisiklet sürerim herhalde
Kizlar cok kotu bi haberim var. İnanin ben de uzgunm.3 gundr rahatsizdim yatak dosek yatiyorm.tabi diyet fora mecburen.sabah tartldin hemn kiloda farketms.artim var ve galiba bu artilar yarina da yansiyack
Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen . takımı bdv ye çevirdim.
Maalesef kızmadan yaşayamıyorum. Önceden tek yaptığım kızmaktı. Her an her yerde bunu düşünüyordum çünkü içinden çıkılamaz çözülemez bir dertti benim için. Şimdi düşünmüyorum vs geride kaldı ileriye bakıyorum. Bu sefer eksikliklerim yüzünden ona kabahat buluyorum. Bu nedenle çokta başarılı değilim.Bana öğrettiği tek şey yalnız olduğum gerçeği. Annem babam arkadaşlarım sevgilim herşey geçici. Bu da beni daha duygusuz yaptı iyi mi kötü mü bilmiyorum. Hiç kimseye minnet etmiyorum. Hiç kimseye muhtaç olmamak için yaşıyorum. Bir arkadaşım bana yamuk yaptığında daha katıyım. Gidene artık üzülmüyorum. Çünkü zaten bir gün gidecek diyorum. Çok taş kalpli oldum. Şuan nerdeyse hiç arkadaşım yok.
Yettim gari
Canim bende merdaneyle actim..baklava acmak icin kullaniyorum oklavami sadece,yoksa diger islerimi merdaneyle hallediyorum
Verdigim ölcülerle 10 tane beze yaparsan 10 adet kol böregin olur..her biri hemen hemen 1 el büyüklügünde olur..
eger cesit cok diyorsan yeterli bence..cok yapayim,kalanini dondurucuya atarim dersende ölcüleri 2 kati kullanabilirsin ama biraz uzun sürer..Normalde zor degil,kolay ama ilk denemelerde zorlanabilirsin..
Hamurunu aksamdan yogurup dolaba koyarsan yapmadan 1 saat kadar öncede cikarirsan actiktan sonra dinlendirmene gerekte kalmaz..zamandan tasarruf olur
Kolay gelsin canim..sonuctan beni haberdar et.bir arkadas yapmis,cok begenmis..insallah senin misafirlerinde memnun kalir canim
kaptanım iyi ki danışmışım bak, akşamdan yoğurma işi çok mantıklı:) valla 5 tuzlu 3 tatlı 8 çeşit, yesin dursunlarama 3'ü salata... yine de misafirlerime zararlı şeyler yedirmem dedim tatlılarım da çok hafif ve meyveli.. şerbetli yok.. tatlıları akşamdan yapacam, hamuru da akşamdan yoğururum, ertesi gün salatalarla geçer.. 2 gibi gelecekler.. hepsini masaya koyup bi foto çekerim size:))
ben arabistandayım. tayin nedeniyle canım.. ankaraya 4 yılda bir 2 yıl kalmak üzere döneceğiz kısmetse..10 yıl üniv vs ankarada yaşadım, eşimle orada tanıştım evlendim oğlum ankarada doğdu o yüzden bana kıymetli ankara:)
kızlaaar bizim yarın haftasonu.. mesai bitecek 45 dk kaldı yaşasın yaayine geldi haftasonu :))))
Kizlar ben geldim uff ogle yemego yedim ustune egitim vardi ancak bitti simdide iki gun kurusu on cig bademle ara yapiyorum.
Edacim sen bozim kardesimizsin ne demek arkadasim yokbak bu parmak tanidik geldi mi .
Ee daha ne var ne yokayrica bu hafta cogumuz arti mi cikacagiz ölmek istiyorum valla utanıyorum kendimden benim sorumsuslugumu kg almayanlar cekmek zorunda degil ki git derseniz goderim kizlar
aaay cok mutsuzum ya cok kkötü rüyalar gördüm cıkamıorum etkisinden ya esim eski nişanlısına dönmüüştü nasıl ir bilinçaltıdır bu sonrada bina üstüme yıkıldı kimse gelmedi kurtarmayaaa daha öğle yemeği yemedım ben cok kötüyüm buguuuun
ablacıgım herkesın mesajına cevap verıyorsun harıkasın ya SENIIII SEVIYORUMMM
saat 4 gıbı yıyınce buhar olur demıstım yarına
ne gıtmesı cancagazım kapıdan kovulsak bacadan gırecez bız bu takımımızda zayıflayamazsak bırdaha zayıflayamayızz bebıssımmm
yaza gurup basarı hıkayesı yazacaz ALLAHIN IZNIYLE
selam kızlarrr şöyle bi geçmişe baktım ancak okadar çokki alıntı yapamıycam özür aklımda kalanlara cevap yazayım
ahsencim sana ve ayyulduz evladına geçmiş olsun hastalıklar çok arttı bu ara rabbim şifa versin
edacım çok üzüldüm ancak hiç kafana takma canım bu dünya imtihan dünyası herkes bi şekilde sınanıyor seninde sınavın baban demekkiinşallah tek dileğim evlilik hayatında mutlu olursun ve bu kötü günlerini unutursun canım
gamzeee yaaa ben veremıyorummm gene takıldım gıbı, dıkkatte edıyorum ama ufff o nişanlılık dönemlerime dönme ımkanım olsa erıyıp bıtmıstım resmencanım bence 65 te bırakma 2 kilo falan daha ver alıp verme aralığın olsun sonucta diyetı bırakınca ister istemez 1,2 kilo geliyor, gercı sen daha tanısma arefesındesın ooo dugune kadar daha çok verırsın
Hoşgeldin sahgülümmmm negatif düşünmek yokkk ne demek veremiyorummm mutlaka vereceğizzz bencede hedefini 60 a indirsin
aramızdan ayrılmasın dimiii hazır aşıkken hemencecik iner
menülerimmmm
dün
sabah : kıymalı menemen (yumurtasız) , 2 dlm kepek ekmeği,peynır, zeytin,reçel
ara : 2 tane hurma
akşam: yarım tabak et sote, 4 yk bulgur pilavı
2 bardak çay, 2 tane ceviz
2lt su
spor yok
bugün
sabah: 1 haşalanmış yumurta, 4 zeytin, azcık peynir
öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 elma, kayısılı form çay
akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, 2 yk et sote, 2 yk bulgur pilavı
1,5 lt su devam içmeye
şimdide papatya çayı içiyorum
sporumu henüz yapamadım zıplayabılırsem 10 dk zıplarım
ya bide komşum pasta ve kabak tatlısı getirmiş 1 er çatal tırtıkladım ama aklım hala onlarda
ya ben artık çözdüm kendimi 1,2 hafta tık diye duruyo sonrada verıyorum
evet evet ya ne öyle hemen verdım gidiyorum bırakıp kaçmak yokkk
2 hurma meyve hurmaysa 2 tane çok tatlım sen zıpla bencede her gün ara vermeden 10 dk zıpla hatta saat başı 5 dk zıplasan süper olur
tırtıkladıkların yeter bencever eşine hemen hüpletsin akılndan çıkmış olur böylece
yani tatlımmm hem ne güzel çözmüşsün önümüzde uzun bir maraton var finish çizgisine kadar pes etmek yok
meyve hurma ama küçücükler mandalina kadarr
eşim dışarda şuan ama çıkmadan oda bi kaç çatal aldı birazdan arar çayı koy die gelince yutar kalanıda
hemen kalkıyorum ve sporumuda yapıyorum
Slm kızlarrrrrberbat bir yeni yıla giriş oldu benim umarım sonu güzel olur sizlerin benimkinden daha güzel geçmiştir umarım yeni yl hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah 3 gündür kıvranndım resmen gerçi bir açıdan iyi oldu hiçbirşey yiyemedim fazla 13 sayfa geçmiş birikmiş önce bir slm verim sonra bakayım dedim
Hosgeldinnnnerelerdesin ozlettin kendini
banucum geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?