Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok geçmiş olsun cnm ... İnşallah önemli bir şey değildir.

sağol bıtanem mıde asıtı yusek olabılır dedı bır ılac verdı doktor 15 gun sonra tekrar gıdıcez bı degıslık olmazsa endoskopı INSAALAH faydasını gorurde kuzucugum gerek kalmaz

masalllah rabbım bıze nasıp etsın

ne gıtmesı cancagazım kapıdan kovulsak bacadan gırecez bız bu takımımızda zayıflayamazsak bırdaha zayıflayamayızz bebıssımmm
yaza gurup basarı hıkayesı yazacaz ALLAHIN IZNIYLE

Sabahtan beri basari oykulerini okuyorum yapacağım ve bende oraya oykumu yazacağım .

İnş bitanem hepbirlikte okuruz başarı öykünü

3 kare fıstıklı ile kaçamak yaptıysan hiç sayılmaz bile bravooo bitanemmm

çağlacım edacım dersler için tebrikler.geçmişe bir göz gezdşrdşm.hiççç keyfim yok.kahvaltı yapasım yok.

Hayırdır Yasemincim:26:

Süper haberrr Gamzecimmmm harikasınnn canımcımmm tbrklerr ama 1 hafta sonra bizi bırakıp yuvadan uçacak olman üzdü şimdi

Hedefine ulaş tatlım ama bizi bırakmaaa

önemli olan kaçamak sonrası hemen toparlanıp telafi edebilmek bluecummm akşamki planlarını uygularsan çok güzel bencede

Aminnnn canım inşallah anneni dinleme 1 beden büyük alırsan rahat davranırsın bol kıyafetlerinide hemen yok et bence
al tatlım sonuna kadar hakettin güle güle giy yeni cicilerini

Bluecum ne güzel dişinle tırnağınla gelmişsin bugünlere cefa çekmeden sefa olmuyor bu hayatta malesef rabbim önce deniyor sanırım kulum sabredecekmi isyan edecekmi diye sabreden her zaman kazanıyor Allah bundan sonraki günlerini hep mutlu sağlıklı geçirmeyi nasip etsin inş halan şimdi sana nasıl davranıyor acaba çok merak ettim

Çok zor günler geçirmişsin hakikaten Edacımmm allah babanın kalbine vicdan versin bundan sonra diyeceğim de senin yüreğindeki kırkları ne yapsa düzeltemez okuken kendi özümün önünden geçti bir an bizde analı babalı öksüzdük resmen abim ve ben bir süre teyzelerim baktı bir süre anneannem hatırlıyorumda ilkokulda 9 okul değişmişim sonrası üvey anne faslıı amannn boşver kapayayım. üzülme bitanemmm sabret ve hayatında seni üzen herkesi affetmeye çalış çok zor biliyorum ama affedince o kadar çok rahatlayacaksınki sen sadece herkesi allaha havale et rabbim o kadar büyükki artık öbür dünyaya da bırakmıyor bu dünyada herkesi sana gösteriyor babam üvey annem yılar sonra bu yaz benden özürdiledi düşün küçükken bana yaptıkları için bende ben çoktan affettim allah affetsin dedim babam 2 ev 1 araba aldı ama saraylar yaptırsa yok gözümde artık çok geççç herşey için çocukluğumdaki o izler sonucu bipolar hastası oldum çıktım işte ne diyim allah bugünümü aratmasın allah başımdan annemi abimi eksik etmesin

Sen çok güçlü bir kızsın tatllım herşeyin üstesinden gelebilirsin yeterki inan bak ne güzel allah karşına seni anlayan her yönden sana destek olacak bir erkek arakadaşta çıkarmışş birlikte elele verin kendinize çok güzel bir gelecek inşaa edinn gelecekte çok mutlu olacağına tüm kalbimle inanıyorum tatlım sen babana karşı aksine çok iyi davran ve evlatlık görevlerini ihmal etme inan bu onu daha çok üzecektir sana yaptıklarına karşılık kendi vicdan hesaplaşmasına girecektir anneciğine allah sabır versin

Sulecim benim evdeki kefirim daha keskin eksimsi oldu ama bide cok fena ya nasil bor cogalmadir konu komsu akraba dagitmadigim kimse kalmadi hizina yetisemedim valla biraltim sonunda

Bu hafta bende deneyeceğim şu kefiri bluecum dan özendim siz tarif edersiniz mayalanma aşamasını kızlar arkadaşımda hakiki maya varmış bakalım becerebilirsem içeyim diyorum

Kizlar ne guzel kaynatmissini hizlo hizli okumak istemiyorum aksam tadini cikariyom:)hastane islerim oglan surekli kusuyor midesi cok hassas tahlil verdik sonuclari almaya gidicem birazdan gorusmk uzere

Oğluşuna geçmiş olsun Dilekcim önemli birşeyi yoktur umarım:26:

Allah kabul etsin Şulecimm ramazan aylarında bende kilo alırdım gün boyu yeterli sıvı alımı olmadığından sanırım bitanemm
bende sahura kalkmaz ve gece yer yatardım sahura kalkabilsen daha sağlıklı olur senin açından

Güzel hikaye tatlım paylaştığın için tşkler

Kizlar cok kotu bi haberim var. İnanin ben de uzgunm.3 gundr rahatsizdim yatak dosek yatiyorm.tabi diyet fora mecburen.sabah tartldin hemn kiloda farketms.artim var ve galiba bu artilar yarina da yansiyack

Sendemi ahsencirm çok geçmiş olsun bitanemmm yeterki bir an önce iyileş kiloyu elbet veririz canım

Arkadaşlar kusura bakmayın lütfen . takımı bdv ye çevirdim.

Ne kusuru Edacımmm hepimiz büyük bir aileyiz burada sevinçlerimizi kederlerimiz birbirmizle paylaşmayıp kiminle paylaşacağız
lütfen böyle düşünme bitanemmm seni çok seviyoruz

Herkes bir değil Edacım yüreğinde insanlara karşı bir yer aç ve şans ver allah karşına hep doğru insanları çıkarsın canımm
heyyyy biz neciyizzzz bak 13 tane kızkardeşin var burda

Uzman yardımı almanı tavsiye ederim fakat herşeyden önce Allaha sığın bitanemmm

oh ohhhhhh zayıflama takımı değil yemek tarifi takımı

Yarın için sana kolay gelsin bluecummmm komşuların inş sinirini bozmazlar bu sefer tarifte kaptanımzıdan garantiliii
ama sen sakınnnn

Hedef kilona ulaşmadan burdan gidemezsinnnnnnn tatlımmm çıkışlar kapalııı

Allah hayırlara çıkarsın Çağlacımm

kızlar geçmiş yaparken gözümden bir konu kaçtıysa şimdiden affola

selam kızlarrr şöyle bi geçmişe baktım ancak okadar çokki alıntı yapamıycam özür aklımda kalanlara cevap yazayım

ahsencim sana ve ayyulduz evladına geçmiş olsun hastalıklar çok arttı bu ara rabbim şifa versin

edacım çok üzüldüm ancak hiç kafana takma canım bu dünya imtihan dünyası herkes bi şekilde sınanıyor seninde sınavın baban demekki inşallah tek dileğim evlilik hayatında mutlu olursun ve bu kötü günlerini unutursun canım

gamzeee yaaa ben veremıyorummm gene takıldım gıbı, dıkkatte edıyorum ama ufff o nişanlılık dönemlerime dönme ımkanım olsa erıyıp bıtmıstım resmen canım bence 65 te bırakma 2 kilo falan daha ver alıp verme aralığın olsun sonucta diyetı bırakınca ister istemez 1,2 kilo geliyor, gercı sen daha tanısma arefesındesın ooo dugune kadar daha çok verırsın

saat 4 gıbı yıyınce buhar olur demıstım yarına

İnş buhar olur tatlım ama sen yine de garantiye al sporunu yap bence

Endoskopi zor inş gerek kalmaz oğluşuna canımm

ne gıtmesı cancagazım kapıdan kovulsak bacadan gırecez bız bu takımımızda zayıflayamazsak bırdaha zayıflayamayızz bebıssımmm
yaza gurup basarı hıkayesı yazacaz ALLAHIN IZNIYLE

İnşallah ne güzel olur grupça başarı hikayemizi yazsakk:13::13:

Hoşgeldin sahgülümmmm negatif düşünmek yokkk ne demek veremiyorummm mutlaka vereceğizzz bencede hedefini 60 a indirsin
aramızdan ayrılmasın dimiii hazır aşıkken hemencecik iner

menülerimmmm

dün

sabah : kıymalı menemen (yumurtasız) , 2 dlm kepek ekmeği,peynır, zeytin,reçel

ara : 2 tane hurma

akşam: yarım tabak et sote, 4 yk bulgur pilavı

2 bardak çay, 2 tane ceviz
2lt su
spor yok

bugün

sabah: 1 haşalanmış yumurta, 4 zeytin, azcık peynir

öğle : 1 kase keten tohumlu yoğurt, 1 elma, kayısılı form çay

akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, 2 yk et sote, 2 yk bulgur pilavı

1,5 lt su devam içmeye
şimdide papatya çayı içiyorum
sporumu henüz yapamadım zıplayabılırsem 10 dk zıplarım

ya bide komşum pasta ve kabak tatlısı getirmiş 1 er çatal tırtıkladım ama aklım hala onlarda

Hoşgeldin sahgülümmmm negatif düşünmek yokkk ne demek veremiyorummm mutlaka vereceğizzz bencede hedefini 60 a indirsin
aramızdan ayrılmasın dimiii hazır aşıkken hemencecik iner

ya ben artık çözdüm kendimi 1,2 hafta tık diye duruyo sonrada verıyorum

evet evet ya ne öyle hemen verdım gidiyorum bırakıp kaçmak yokkk

2 hurma meyve hurmaysa 2 tane çok tatlım sen zıpla bencede her gün ara vermeden 10 dk zıpla hatta saat başı 5 dk zıplasan süper olur

tırtıkladıkların yeter bence ver eşine hemen hüpletsin akılndan çıkmış olur böylece

ya ben artık çözdüm kendimi 1,2 hafta tık diye duruyo sonrada verıyorum

evet evet ya ne öyle hemen verdım gidiyorum bırakıp kaçmak yokkk

yani tatlımmm hem ne güzel çözmüşsün önümüzde uzun bir maraton var finish çizgisine kadar pes etmek yok

meyve hurma ama küçücükler mandalina kadarr

eşim dışarda şuan ama çıkmadan oda bi kaç çatal aldı birazdan arar çayı koy die gelince yutar kalanıda

hemen kalkıyorum ve sporumuda yapıyorum

MENÜM (Dün)

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kayısı
1 bar süt

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
2 içli köfte
4 yaprak sarması
çeyrek dilim muhallebili kadayıf

SPOR
yok

SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan süt
takviye olarak omega 3

MENÜM (Bugün)

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kayısı
1 dilim peynir
1 bar süt

ÖĞLE :
1 portakal

AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
5 ad ceviz

SPOR
yok

SIVI:
1 lt su
1 fincan kuşburnu
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan süt
takviye olarak omega 3

Yarına normal menülerime dönerim inş

meyve hurma ama küçücükler mandalina kadarr

eşim dışarda şuan ama çıkmadan oda bi kaç çatal aldı birazdan arar çayı koy die gelince yutar kalanıda

hemen kalkıyorum ve sporumuda yapıyorum

mandalinaların büyüklerinden o zaman

sana kolay gelsin tatlımmm haydi bi zıpla gel

Hosgeldinnn nerelerdesin ozlettin kendini

sabah tartı günü.kızlar ödem atıcı ne bulursanız için

bu hafta listeme cok uyamadım kaçamak yaptım sayılmaz az şekerli sütlaç yedim.bizim evden baklava vs eksik olmaz oldu ama cok şükür onlara yenildiğimgünler geride kaldı.bugünlerim cok yogun geciyor ortalıkta fena hasta var.işte pek müsait olmuyorum evde malum farkettimde menü paylaşamıyorum.yarından itibaren menülerimi yazmaya çalışacagım.diyetisyene bu hafta gitmesemmi dedim ama kopukluk olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…