- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
niye öyle diosun canım ya herkes yapmıs bikaç kacamak ama kilo veremeyenlere kilo verenler cezamı werse hakkattenleslie 3 mile falan bende veremedim hala +dayımm
Valla ben ceza istiyorum bugun tartida 66.1 i gordum bu nasil rakamdir wc yede cikamadim bi kac gundur bu aksam kayisi islatip sutle icecegim cok ise yariyor ve fotosunu cekecegim tartininda . Ben iradesiz olamam boyle bacaklarim mecbur degil benim pis bogazimin yaglarini tasimaya
aaay cok mutsuzum ya cok kkötü rüyalar gördüm cıkamıorum etkisinden ya esim eski nişanlısına dönmüüştü nasıl ir bilinçaltıdır bu sonrada bina üstüme yıkıldı kimse gelmedi kurtarmayaaa daha öğle yemeği yemedım ben cok kötüyüm buguuuun
boyun kac canım
Ufacik tefecik ici dolu ficicik
1,58 boyum
Ust small alt 38 giyiyorum kotta 29
Devlet hastanesinde psikologa gitmek bana çok absürd geliyor. çünkü direkt ilaç yazıyor. Bu da çok anlamlı gelmiyor.
Bende bir insanım benimde hatalarım var.
Maneviyata nereden başlayacağım? Bir de ailem çok müdahaleci. Şimdi ben bir yerden başlasam istediğimden değilde erkek arkadaşım yüzünden yaptığımı söyleyip başımın etini yiyecekler. Ramazanda oruç tutuyordum babam bana tutma bu sıcakta bu kadar uzun olur mu diye laf söylüyor. Sahura kalkmaya korkuyordum. Akşamdan hazırlayıp soğuk soğuk gizlice yiyordum balkondaSonrada ben kimsenin inanışına bir şey demem diyor
BDV bir derdim var bölümü. Orada millet derdini anlatıyor. Genelde sevgili kayınvalide görümce elti koca dertleri var
normalde başlıklarda konu dışı yazmak yasak.
yaa benimde 162 boyum kiloda işte 67lerde ama ust m yeni oldu 40 falan alt 32 kot 42 etek falan niye küçülmüo bedenim ya
Pazartesi gorunumlu bir persembe yaşıyorum resmencok yogun.
Kizlar oglen
Bir kase yogurt corbasi
5-6 yk bezelye suyu patates ve havucu yenmedi
Aksamda ton balikli karışık salata yemeyo planliyorum uygun mudur ?
Slm kızlarrrrrberbat bir yeni yıla giriş oldu benim umarım sonu güzel olur sizlerin benimkinden daha güzel geçmiştir umarım yeni yl hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah 3 gündür kıvranndım resmen gerçi bir açıdan iyi oldu hiçbirşey yiyemedim fazla 13 sayfa geçmiş birikmiş önce bir slm verim sonra bakayım dedim
ya 66yı göremedım ben bı turlu yaa adetımın 3. gunu hala azalma yok kılomdaa
Geçmiş olsun. Yediklerinçoook az olmuş. Yemek için kendini zorlamalısın.
Dünkü menüm;
Maydanoz suyu
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
domates- salatalık
3 zeytin
Ara: Elma
Öğle
8 yk taze fasulye (midemden fasulye sırığı çıkacak yakında)
salata
Ara: elma
akşam:
9 yk makarnalı salata (yağsız tuzsuz)
Ara: elma
su: 2,5 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
Spor: yok
kalkınca 2 bardak su
domates salatalık
5 zeytın
2dılı tb ekmek
sekerszı cay
öğle
etlı patates yemegı vardı sadece etınden aldım bır kac catal
1 dılım tb ekmek
1 incir
1 tam ceviz
1 kuru kayısı
aksam
2 dılım tb ekemek
zeytın yaglı pırasa (böyk geldı artıkın)
2 küçük mandalına
bol mıktarda sekersız cay
3lt su
Dun ki menum
Sabah
2 dilim ekmek (2 karbonhidrat)
1 dilim peynir(1 et)
1 yumurta(1 et)
Ara
1 sutlu kahve (1 sut)
Ogle
6 yk barbunya(1 karbonhidrat)
1 kase ezogelin(1 karbonhidrat)
Ara
10 findik
2 gunkurusu (1 kmeyve)
Aksam
8 adet hamsi (1 et) firinda
2 dilim ekmek (2 karbonhidrat)
Bol salata
Toplam: evet hatam demek ki ben dikkat ederken bile karbonhidrati cok alip sut ve meyve grubunu az aliyomusum
6311 cikti dun yediklerim bu is eglenceli geldineyin sinirini doldurduysam ona gore menu yapabilirim
Gunde 10 cig findiga sinirsiz sebzeye 5 yaga izin var yag yemeklerdede oldugu icin sinirli findiktan aldigin yag bir salatadan aldigin yag 1 5 zeytinden aldigin yag bir sayiliyor yani yemegi yaparken yagini hesaplaman gerek 1 tatli kasigi yag= 1 yag ediyor isin ozu
Masallah diyelim nazar degmesin ben kendimi cok sansli hissediyorum sizleri tanidigim icin cok sukur gercek bi takimiz artik Allahin izniyle listede hep adimiz olacak
Kızlar mesaim bitiyor.
Yeni yılda siz ve aileniz için sağlık, mutluluk ve huzur dilerim.
Lütfen kaçamk yapmayın. Yoksa perşembeyapa yapa gelirim.
Kendinize iyi bakın. Öpüyorum...
Bu da 2013'ün son mesajı
Tarihe not: tahmini 82,5 kiloyum. Seneye 53 olarak kapatmak dileğiyle...
ya göbegim falan küçüldü ama nebilim azcık tartıyı kırasım gelmedi değil :)) haftaya cumaya iyi sonuclar cıkar ozaman ınsallahh
Kizlar hepinize guzel saglikli yillar ve 2014 bizim icin saglik spor mutluluk ve fitlik getirsin
1 ocak 2014 donum noktam kacamaksiz bol sporlu olacak inşallah
Bu gece yerken yada yemezken eda gelecek aklima
ahsencin saolasın.yapacam inşallah.benim iş yüküm çok ondan.3 küçük çocuk bazen bu sayı 5e 6ya cıkıyor.hayırı bilmeyen ben.iş hayatı ev.
sabah kalkıyorum en önce 3 numara kalkıyor altını değiş terlediyse üstünü ablası kalkar giydir okula hazırşa en son ortanca oğlum altı hala bezli onu değiş giydir kendim giyin hazırlan işe gel.1 saat hasta bak koş eve süt izni kahvaltıya yardımcı ol.cocuklarla ilgilen 1 saat sonra hoppp işe 12de tekrar eve yemek yap evi toparla artık çamaşır vs ne varsa.akşam eve girince direk mutfaga sofra hazırla mutfagı topla cocukları uyut.birde derslerim var yapılması gereken.araya cocuklardan biri veya hepsi hastalanınca ben artık ayakta uyuyorum.yanımda kim kalırsa birde bana naz yapıyor annemi götürmediğim bölüm dr kalmadı emralar mamografiler.şimdi kvdem benide götür diyor.ama sende haklsın berekette cok önemli.
Canlarım bnm güsellerim sizin için bol bol dua edicem bu geceyide dua ederek geçircem inş
Rabbim hepinize saglıklı hayırlı güzel mutlu umutlu huzurlu sewdıklerinizle geçireceginiz uzun ömürler versin hepiniz cok mutlu olun
2013 te yasadıgınız kötü seyleri 2014 de tasımayın inş
Hersey gönlünüzce olsun
Gönlünüzde olan sizin için hayırlı olsun
Bebişi olmayan ve canı gönülden istyrn arkadaslarımıza 2014 te müjdeli haberler almayı nasip etsin rabbim
Annelerimizi babalarımızı eşşlerimizi cocuklarımızı kısaca tüm sewdiklerimizi hiç ayırmasın bizden
2014 leer degil sadece beraber 24 ler 34 ler görmeyi nasip eylesin yüce mevlam!!!
Eksigiyle yanlısıyla hataıyla bir sene daha devircez mevla izin verirse
Aldıgımız her nefeste şükrederken verdîgimiz her nefesinde kıymetini bilelim
VE SİZ CANM TAKIM ARKADASLARIM HİÇBİRİNİZİN YÜZÜNÜ GÖRMEDİM SESİNİ DUYMADIM( yasemin hariç):))
Yanyana gelmedik konusmadık bile)
Ama bu dualarım size sizleri cok sewiyor ve bnmsiyorum sanki biriniz alt komsum biriniz karsı komsumsuuz
Bedenen uzak kalben yakınsınız bana iyiki warsınız inş hep var olursunuz
İnş bu çıktıgımız yolda nefsimize hakim olup senenin en güzel olan aylarında yaz aylarında istedigimz kıloda olur istedigimizi giyer bir beden küçük yokmu sorusunu bol bol sorar
Aaa masallah ne güzel olmussun zayıflamıssın nasıl basardın sorusuna bol bol maruz kalır,
Özgüvenimizi toplamıs bi şekilde oluruz
Gitsinnn kılolu 2013
Gelsin cıtır 2014 hepinizi öpüyorummm yanaktannnnn
NİCE SENELER
2013 ün son msjı kızlar :)
2014 saglık mutluluk nese tüm sevdıklerınızle gecsın ınsallah
evli olmayanlara hayırlı bır es cocugu olmayanlara hayırlı evlat evsızlere ev nasıp etsın rabbım .yeni yıl yeni umut rabbım herseyın hayırlısını nasıp etsın ınsallah
ben 3 gun yokum kızlar opuyorum cok kocamna sızlero
Sinavlardan gecmisim yaaaa mutluyuuuuum
Ayyildz cnm naptin bugun de oruclumusun ya b benm moralim bozuk.cuma gunu kilom sabit olck galiba hafta sonu cozutmustum iyi kacirmsm ki hala onlari eritmeye calisiyom.anacim vermesi cok zor almasi da cooooook kolay
Kızlar iyi seneler hepinize, Rabbim yeni yılda gönlünüzden geçen ne varsa verir inşallah
Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Kızlar diyeti patlattığım hafta yani sınav sınav haftası sonuçları geldi. sanırım diyeti boşuna patlattım
ingilizceyide hallederiz. ondan bir şey olmaz.
Notlarımı sizinlede paylaşmak istiyorum.
HUK401U VERGİ HUKUKU 70.00
İKT401U AVRUPA BİRLİĞİ 85.00
İKT403U İKTİSADİ KALKINMA 90.00
İKT405U FİNANSAL EKONOMİ 95.00
İNG401U İNGİLİZCE III 35.00
MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 80.00
TÜR201U TÜRK DİLİ I 70.00
Kizlar allah biliyor bu aksamdan korkuyordum malum ye ic modunda bi gece oluyor gec saatlere kadar ama satinalma mustafa bey gelip ayfer ya sen kg aldin ne guzel yazin superdin şimdi yanaklarin sismis 68 oldun mu dedi
Yuhh dedim elindeki cayin bogazinda kalsin 2013 un son gunu morelimi bozda 2014 un 365 gunu ben senin morelini bozuyum dedim ohhh vallada bogazinda kalsin o cay dedim adama ayy icim rahatladi
Hicte tirsiyom artik bu aksamdan hihh kimse keyfimi bozamayacak seneye fit olcam mart sonunda idealime ulasmaliyim ayricada su sislik bi inseydi ben kendimi daha iyi hissedecektim
2014'te neşeli kahkalar 😄😄😄, mutlu kahvaltilar 🍞🍳🍯, dumanı tüten dost kahveler ☕☕, bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler 🍰🍪🍩, ailece oturulan sofralar 🍵🍛🍝, arada tatlı kaçamaklar 🍟🍔🍕, yağmurda mis gibi toprak kokusu ☔☔, arkasından gelen gökkuşağı 🌈, baharda rengarenk çiçekler🌺🌸🌹💐, yazın kayan yıldızlardan dilek tutmalar🌠, falinda balıklar 🐟🐟🐟 üç vakte kadar hayırlı haberler 💌💌💌, en kafa arkadaslarla dört mevsim en eğlenceli tatiller ⛄🏊🏂🏄🚴 , hatir soran dostlar 👪👭👬 , sevildigini hissedecek sarilmalar 🙅 ve butun bunlar icin her gün şükür 🙏🙏 edebilen bir kalp ❤ dilerim.. İyi seneler..
kızlaaaar yeni yılda hepimizin istediği kiloya ulasıp orda kalması dileğimlee.. Allah gönlümüzden gecenleri kabul etsin.. iyi yıllarrr
menümm
sabah :2 yumurtalı menemen, 2 dlm ekmek, 1 kupa kayısılı form çay
ara :2 tane meyve hurma (küçüktü oyüzden 2 tane yedim )
öğle :1 kase tarhana çorbası
akşam :1 tabak ıspanak yemeği, sarımsaklı yoğurt
2lt su
30dk yuruyus
şimdide çay demleniyor kocişle içicez, belki mısır patlatırım yanında bugunde böyle biter
Şimdi be yazayım sizde kızın bana tamam mı
31 Aralık salı
Sabah kahvaltı yapamadım çok halsizdim 2 fincan ıhlamur içtim
Öğlen 1 kase mercimek
Cacık
Akşam dürüm döner
Salata
6-7 adet patates kızartması:18:
Ayran
Çok az kuruyemiş kArışık
1 dilim pasta :44:
Türk kahvesi az şekerli
Su 1,5 falan
Spor 1 saat aeropilates
Arkadaslarım bnm bügun senenin ilk günü ve bugünden itibare artık saglıklı beslenmeye cok ama cok özen göstericem
Spor yapmam lazım artık haftanın 5 günü spor muhakkak yapıcam
Buaralar yine beyaz ekmege dönüş yaptım su saatten sonra beyaz ekmek yoook
Nisana kadar 55 olmak istiyorum
Bu gidişle almasam daha iyi
Yazın baslarına süper bir baslangıç yapıcam fotolarımı siz degerli arkadaslarımla paylasıcam
Cok azimlendim
Dün nişan elbisemi giyebildim
Taytım ole güsel oldukı bıngul bıngıl olmadı eskisi gibi
Nişanlıyken aldıgım bi oardüsem vardı onu giydim düşünebiliyomusunuz allahım
Şimdi sıra söz kıyafetimi giyebilmekte :)))
52 kıloydum ozaman üstüm 36 altım 38 di bn armut tipliyim o yüzden alt üst degişik ama o etegim bile bol gelip dönüyodu yha inş ole olurum
Ama saglıklı olmak kaydıyla en önmlisi saglık
Gidecekkkkkkkkl bu kilolaarrrrrrrr arkadassllarrrrrrrrr😈👿
selam kızlarr yeni yıl yeni küççük küççük bedenler getirsin diip menumu yazıorumm
31 aralık
kalktıgımda
maydanoz suyu
sabah
1 dilim tb ekmek
5 zeytın
1 tatlı kasıgı bal
ara
1 avuc kuru uzum
öğle
pırasa
salata
aksam
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
1 avuc cerez
bıraz cıps
spor 1 saat tempolu yuruyus
su:2lt
yesil cay
biberiye cayı
lıpton 10lu
1 ocak
sabah
1dilim ekmek
peynır
bal
yarım yumurta
ara
1 avuc kuru uzum
ogle
pırasa
yogurt
aksam
ıspanak
yogurt
1 dılım ekmek
spor yok .S
su:2lt
yesilcay
lıpton 10lu
kusburnu
opurum sızııı
Sabah
2 pogaca kendim yaptım üstelik
Birtane elmalı kek
3 cay
Ögle
Kv ekmk yapmış yarım ondan yedim ama bu son
1 tk tereyyag
2 bardak cay
Aksam
4 ceviz yedim kızlar
En son 6 da yedim bitti
Su:2 lt tamamlıvam
Spor: 2 saat orta tempoda yürüdüm
30 mekik cektim
anlamaya değmez.çok kırgınım.bazı şeyleri unutmak istiyorum kendimi kahveye verdimaz evvel yandaki markete girdim çikolatada alacaktım niyeti bozdum yani ama elim varmadı yine bana zarar.yesem ne olacakki.Allaha havale ediyorum.kimseye soracak ne hesabım var nede sitemim çünkü ne zaman konussam suçlu çıkıyorum ağladığımla kalsam iyi yalandan ağlamakla suçlanıyorum. ya şöyle yanlız kalmaya ne kadar cok ihtiyacım var.kvdelerde ben çalışıyorum bir fayda olsun niyetiyle saolsunlar genelde bende kalıyorlar.nesiller arası düşünce ayrılığı işte halbuki benim rahatca eşofmanlarımı giyip biraz tv izlemeye kafa dinleyeme ne ihtiyacım var.dün ilk defa salonumu bos buldum ne oldu saat 2ye geliyordu şimdi uykusuzluktan sürünüyorum.
edacım insan yaşamayınca anlayamıyor bunu çok güzel öğretti hayat bana.en güzeli kafa dağıtmak.düşündükçe insanın kini artıyor.oda sirke misali küpüne zarar.Allah yardımcın olsun canım.umarım evlilik hayatın cennet gibi olur herşeyi unutursun.
bluecum seni az cok anlıyorum.umarım bakıcıdan memnun kalırsın.
Gecmis olsun ablacigim yarin tarti sana gulecek demekki
menum kahvaltı 1dilim t.b.ekmegı ,3 zeytın b.peynır kıvırcık.bir t.k tahınpekmez
ara bir avuc beyaz leblebi
oğle ve aksam bir sayılır bir tabak lahana yemegı 3kofte 3dilim patetes kızarma degıl fırına ,yogur yarım kase az sekerlı hosaf
ara neskafe
ara kırmızı lahana kasıkladım 1 avuc nesfıt
su 3lt
spor kac gundur yapamıyorum bu aksam yapıcam Insaallah bitkı cayı
saat 4 gıbı yıyınce buhar olur demıstım yarınaÇok tşkler Dilekcim ama pek sanmıyorum yeterli su içemedim ve spor yapamadım hiç berbat bir 3 gündü
az şekerli de olsa tartı öncesi hoşaf olmamış bitanemmm inş şimdi sporunu yaparsın ve yakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?