Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

niye öyle diosun canım ya herkes yapmıs bikaç kacamak ama kilo veremeyenlere kilo verenler cezamı werse hakkatten leslie 3 mile falan bende veremedim hala +dayımm

Valla ben ceza istiyorum bugun tartida 66.1 i gordum bu nasil rakamdir wc yede cikamadim bi kac gundur bu aksam kayisi islatip sutle icecegim cok ise yariyor ve fotosunu cekecegim tartininda . Ben iradesiz olamam boyle bacaklarim mecbur degil benim pis bogazimin yaglarini tasimaya

boyun kac canım

Hayir olsun canim ruyani kotuye yorma hayirda allahtan serde bilinc altini temiz tut

Ufacik tefecik ici dolu ficicik
1,58 boyum

Ust small alt 38 giyiyorum kotta 29

yaa benimde 162 boyum kiloda işte 67lerde ama ust m yeni oldu 40 falan alt 32 kot 42 etek falan niye küçülmüo bedenim ya

kesinlikle devlet hastanesine gitme zaten hem zaman kaybı hemde dediğin gibi herkese bir antidepresan yazıp yolluyorlar
hmm benimde bdv :) Ama yazamam tanımadığım insanların olduğu yere. Burası iyiydii

yaa benimde 162 boyum kiloda işte 67lerde ama ust m yeni oldu 40 falan alt 32 kot 42 etek falan niye küçülmüo bedenim ya

Canim ben gecen sebe 68 le 44 giyiyordum ama sporun cok faydasini gordum daraldim ama tartida cok fark olmadi acikcasi . Ama simdi ustum kucuk cunku goguslerim kucuk ondan alt tarafta spordan yoksa dusun gecen sene hemen hemen ayni kglarda ama farkli bedendeydim ama yazin aldigim bi kotum var maviden 26 beden o maalesef basenlerimden gecmiyor

Pazartesi gorunumlu bir persembe yaşıyorum resmen cok yogun.

Kizlar oglen

Bir kase yogurt corbasi
5-6 yk bezelye suyu patates ve havucu yenmedi

Aksamda ton balikli karışık salata yemeyo planliyorum uygun mudur ?

edam okudum yazdıklarını sunu bılkı ALLAH sevdıgı kulu ımtıhan eder sabredenede ya bu dunyada ya ahırette mukafatını verır kımı esıyle kımı evladıyla kımı fakırlıkle kımıde anası babasıyla pıskolagamı gıdıyım manıvıyatını guclendırıyım dıyorsun ya manıvıyatını guclendır bacım ben6 sene once sohbetlere katılmaya basladım kadrı tarıkatına gırdım sukurler olsun gercek huzurun gercek mutlulugun ALLAHA kul olmaktan gectıgını ogrendım RABBIM yasamayı nasıp etsın daha oncelerı cokk sıkıntılı gunlerım oldu ınan burda yazamıyacagım kadar sıkıntılı gunler neden ben nıye benım basıma gılıyor adelet mı bu kafayı yeme ımandan cıkma noktasına geldım ben umıdımı kesmıstım amaRABBIM benden umıdını kesmedıki secdeler varmayı nasıp ettı ve ben ogrendımkı ALLAH sevdıgı kulu ımtıhan eder fıravunun basını bıle agrıtmamıskı Allah demesın dıye nıye tanrılık ıdda eden bı yaratıkmıs ama sevgılıler sevgılı kaınatı yaratma sebebı HZ. MUHAMMED S.A.V EFENDIMIZE ımtıhan uzerıne ımtıhan vermıs baba sevgısı nedır hıc bılmemıs bır evladının anaya en ıhtıyac duydugu zamanda anasını kaybetmıs fakırlıkle ımtıhan olmus sevgılısı HZ HATICENIN acısını yasamıs bırıcık torunlarının sehıt olacaklarını bıldırmıs HZ CEBRAIL.. babanı affet ve sen kulluktakı mertebenı yukselt adeletı sonsuzRABBIM zaten ananın senın hesabına soracaktır ama INŞALLAH olmeden aklı basına gelırde cetın hesap gunune bırakmaz sızın haklarınız. Allah kulunu ımtıhan eder ona ısarettır namaza davettır bu .canım arkadasım baban bu sıcakta oruc tututma demıs ALLAH kabul etsın sen tutmussun ınan bu sıcakta tutulan orucun mukafatı cook buyuk olacaktır cunku kısın herkes tutar ımanın kuvetı yazın tulan oructan bellı olur bence kısının Ahırette baba evlattan evlat babada kacacak kımseden kımseye fayda olmıyacak sadece kendı amellerın kurtaracak bızler daha cehennem azabını Allahın gazabını ıdrak edemedık rabbım artık uyandırsın gaflettekı gonullerımızi.bacım sen namaza baslayarak manevıyatını guclendır KURANIN MEALINI OKU RABBIMLE KONUSUNCA DERTLESINCE INAN PISIKOLAGLARA GEREK KALMIYACAK sakın yanlıs anlasılmasın karsı degılım pıskolaglara ama huzuru islamda bulunca bence gerekte kalmıyor

Kızlar ben yarın ofiste olamayacağım, telden de giriş yapamıyorum az kalsın unutuyordum ,

Benim kilomu 65,6 olarak dikkate alır mısınız?

Slm kızlarrrrr berbat bir yeni yıla giriş oldu benim umarım sonu güzel olur sizlerin benimkinden daha güzel geçmiştir umarım yeni yl hepimize sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah 3 gündür kıvranndım resmen gerçi bir açıdan iyi oldu hiçbirşey yiyemedim fazla 13 sayfa geçmiş birikmiş önce bir slm verim sonra bakayım dedim

Pazartesi gorunumlu bir persembe yaşıyorum resmen cok yogun.

Kizlar oglen

Bir kase yogurt corbasi
5-6 yk bezelye suyu patates ve havucu yenmedi

Aksamda ton balikli karışık salata yemeyo planliyorum uygun mudur ?

Az degiimi. Diyecem ama hepimiz kac gundur iyi costuk aksam yemeklerini hafif gecirmek en iyisi

Gecmis olsun ablacigim yarin tarti sana gulecek demekki

menum kahvaltı 1dilim t.b.ekmegı ,3 zeytın b.peynır kıvırcık.bir t.k tahınpekmez
ara bir avuc beyaz leblebi
oğle ve aksam bir sayılır bir tabak lahana yemegı 3kofte 3dilim patetes kızarma degıl fırına ,yogur yarım kase az sekerlı hosaf
ara neskafe
ara kırmızı lahana kasıkladım 1 avuc nesfıt
su 3lt
spor kac gundur yapamıyorum bu aksam yapıcam Insaallah bitkı cayı

ya 66yı göremedım ben bı turlu yaa adetımın 3. gunu hala azalma yok kılomdaa

bacı gercek kılo adet bıtınce iki uc gun sonra bellı olurmus demıs bır dıyetısyen arkadasıma

Geçmiş olsun. Yediklerinçoook az olmuş. Yemek için kendini zorlamalısın.

Tşkler canım Haklısın Edacımm ama 3 gündür hemen hemen böyleydi bu hafta düzene sokarım inş zorladım kendimi ama afedersiniz çıkamaktan korktum berbat bir mide bulantısı vardı

Allahın gücüne gitmesin ama banada fenalık geldi taze fasulyeden anneme dokunmayan tek yiyecek diye yazdan çok yapmıştım artık o yiyor ben yemiyorum

menülerin harika şekercim tartıda faydasını göreceksin eminim

bu hesaplardan bıktığım için Karatayı seviyorum Ayfercim güzel bilgi sevdiysen uygulayabilrsin tatlım

Masallah diyelim nazar degmesin ben kendimi cok sansli hissediyorum sizleri tanidigim icin cok sukur gercek bi takimiz artik Allahin izniyle listede hep adimiz olacak

Hakikaten çok güzel bir takımımız var allah nazarlardan saklasın bizde seni tanıdığımız için çok şanslıyız tatlımm

3 gün uzak kaldım inanın hepinizi çok özledimm

Tşklerrrrrr tatlı kaptancımmmm

Tşkler tatlı Eda 2014 yılı gönlümüzdeki tüm dileklerimizi gerçekleştirsin inş tatlımm

ya göbegim falan küçüldü ama nebilim azcık tartıyı kırasım gelmedi değil :)) haftaya cumaya iyi sonuclar cıkar ozaman ınsallahh

göbüşün küçülmesi güzel eminim tartıyada yansıyacaktır canımcımmm pozitif düşünelim

Kizlar hepinize guzel saglikli yillar ve 2014 bizim icin saglik spor mutluluk ve fitlik getirsin

1 ocak 2014 donum noktam kacamaksiz bol sporlu olacak inşallah

Bu gece yerken yada yemezken eda gelecek aklima

Tşkler tatlımmmm aminnnn canımmm inş hepimiz için bomba bir 2014 olur çıtırlar olarak yaza gireriz

Okurken ben yoruldum inan Yasemincim allah sana güç kuvvet versin canımmm

Aminnnnn aminnnnn aminnnnn ne güzel bir dua bu Mervişim allah senden razı olsun bitanemmm güzel duaların içinn Rabbim güzel yüreğindeki tüm dilekleri gerçekleştirsin inş hakikaten hepimiz kızkardeş olduk burada kocamannnn bir aileyiz

Aminnnn canımmm bimukabele tatlımmm 2014 yılında tüm dileklerinin gerçelşmesi dileğyle

Sinavlardan gecmisim yaaaa mutluyuuuuum

Tebriklerrrr Çağlacımmmm çok sevindim bitanem senin adına

Ayyildz cnm naptin bugun de oruclumusun ya b benm moralim bozuk.cuma gunu kilom sabit olck galiba hafta sonu cozutmustum iyi kacirmsm ki hala onlari eritmeye calisiyom.anacim vermesi cok zor almasi da cooooook kolay

moralini bozma bitanemmm bu hafta yılbaşı haftası haftaya inş

hakikaten biz niye bu kiloları alırken zorlanmadıkki vercez diye canımız çıkıyor şimdi

Kızlar iyi seneler hepinize, Rabbim yeni yılda gönlünüzden geçen ne varsa verir inşallah

Hepinize güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Aminnnnn tatlımmmm yeni yılda tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle

Bravooo sana Edacımmmmm sana da bu yakışırdı ingilizceyide halledersinnn hem Çağla hem sen süpersiniz tatlımmm

Zayıflayınca sende onları en zayıf noktalarından vur tatlım ne gıcık tipler ya

Oyyyyy ne güzel bir yeni yıl mesajı Şulecimmmm aminnnn tatlımmm tşklerrr hepimize inşallah

kızlaaaar yeni yılda hepimizin istediği kiloya ulasıp orda kalması dileğimlee.. Allah gönlümüzden gecenleri kabul etsin.. iyi yıllarrr

Tşkler tatlım Aminnnn hepimiz için hayırlı bir yıl olur inş

Harika bir menü sahgülcümmm hele ki bugün için tbrkler tatlımm

Yılbaşı menüsüne göre fazla kaçamak yok bitanemmm olacak o kadar sıkma canını haftaya bomba gibi devam ederiz inş

Elbette gidecek tatlımmm heleki bu kararları almışkennn inş bitanemmm söz kıyafetinide en kısa zamanda giyersin rahatça

çok güzel bir menü Çağlacımmm tbrlkler

sabah aşırı akşam hiç yememişsin bitanem keşke biraz yoğurt yeseydin

canım yasemınım senı cok ıyı anlıyorum bende kayınvaldem ve 38 yasındakı kaynımla bırle yasıyorum Allahtan ev dublekste bı ozelım oluyor 11 senelık evlıyım ıcımde hala yasamadıgım uktelerım var AMAolsun dıyorunm RABBIM evlatlarımıla sınamasın.RABBIM ızın verırse bu yazın evı satıp ıkı ev almayı dusunuyoruz kaynımın evlılıkte gozu yok bende tesetturume dıkkat etmeye calısıyorum cokk zor oluyor o yuzden herkes evı yurdunu bılsın artık dedık bakalım kısmett

Gecmis olsun ablacigim yarin tarti sana gulecek demekki

Çok tşkler Dilekcim ama pek sanmıyorum yeterli su içemedim ve spor yapamadım hiç berbat bir 3 gündü

az şekerli de olsa tartı öncesi hoşaf olmamış bitanemmm inş şimdi sporunu yaparsın ve yakarsın

ablacıgım herkesın mesajına cevap verıyorsun harıkasın ya SENIIII SEVIYORUMMM

Son düzenleme:
saat 4 gıbı yıyınce buhar olur demıstım yarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…