az degılmı bugunku menun yoksa benımkılermı cokMENÜM (Dün)
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kayısı
1 bar süt
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
2 içli köfte
4 yaprak sarması
çeyrek dilim muhallebili kadayıf
SPOR
yok
SIVI:
1 lt su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan süt
takviye olarak omega 3
MENÜM (Bugün)
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 kayısı
1 dilim peynir
1 bar süt
ÖĞLE :
1 portakal
AKŞAM:
1 kase yoğurt çorbası
5 ad ceviz
SPOR
yok
SIVI:
1 lt su
1 fincan kuşburnu
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan süt
takviye olarak omega 3
Yarına normal menülerime dönerim inş
bu hafta listeme cok uyamadım kaçamak yaptım sayılmaz az şekerli sütlaç yedim.bizim evden baklava vs eksik olmaz oldu ama cok şükür onlara yenildiğimgünler geride kaldı.bugünlerim cok yogun geciyor ortalıkta fena hasta var.işte pek müsait olmuyorum evde malum farkettimde menü paylaşamıyorum.yarından itibaren menülerimi yazmaya çalışacagım.diyetisyene bu hafta gitmesemmi dedim ama kopukluk olmasın.
Çok tşk edrim bitanemmm hoşgeldinnnnasılsın moralin düzeldimi biraz:26:
şu an yeşilçay içmeye çalışıyorum ama zor gidiyor
bende bı alısamadım su bıtkı caylarına :26:
bugünden başlayım menü yazmaya
sabah:2 bardak su
peynir
1 dilim çavdar
azcık kahvalılık acı sürdüm peynir lordu yutamadım
1 bardak ligt süt
ara: yeşil çay
öğlen
4-5 kaşık pırasa
küçük bir parca tavuk fırında
salata
keten tohumlu yogurt
ara:ne yazıkki yok
kahve
akşam:salata
yogurt
fırında tavuk büyüklüğünü nasıl desem elim kadar diyim
toplamda 6 fincan yeşil çay
3lt suya tamamlayacam
Alışmaya çalış dilekcim haftaya bende hibisküs ve kefire başlayacağım bakalım değişiklik olacakmı biberiye tarçın zencefil yeşilçay dönüşümlü olarak içmeye çalışıyorum bide bunlar eklensin bakalım
az degılmı bugunku menun yoksa benımkılermı cok
bugünden başlayım menü yazmaya
sabah:2 bardak su
peynir
1 dilim çavdar
azcık kahvalılık acı sürdüm peynir lordu yutamadım
1 bardak ligt süt
ara: yeşil çay
öğlen
4-5 kaşık pırasa
küçük bir parca tavuk fırında
salata
keten tohumlu yogurt
ara:ne yazıkki yok
kahve
akşam:salata
yogurt
fırında tavuk büyüklüğünü nasıl desem elim kadar diyim
toplamda 6 fincan yeşil çay
3lt suya tamamlayacam
Kefirin zayiflamaya faydasi neki
o sulandırılmıs dilekcim2-3 tk demliğe a tıyom sulayıp sulayıp içiyom.koyusu acı geliyor
aynen banucum suda içmiiş olluyorum.zaten midem hassas yeşil çay yogun olursa almıyor.:126:tavşanın suyunun suyunun suyu gibi oluyo seninki bir nevi
Hoşbuldummm Ayfercimmmbende çok özledimm ama fena hastaydım bugün ayaklandım birazz sende hoşgeldin bitanemm
sağlık açısından çok faydalıymış Dilekcim içindeki bakteriler i bapırsaklar ve tüm vücut için faydalıymış aynı yoğurt gibi
ben zaten günde 3 fincanı geçmiyorum kahvaltıda dönüşümlü bitki çayı içiyorum ama yeşiçya 2 fincan içiyorum mutlaka
ne yaptın kopya versene canım ya.benimde arkadaslar gelecek pazar günü bakalım farkedeceklermi bendeki farkı ayda bir bulusuyoruz.Cok gecmis olsun canim. Kizlar oldum yogunluktan yarin misafir varmis apar topar yemek yap cisslar yap simdi sizacagim mutfakta hepinizi opt iyi geceler
:111:karışık hiç içemem.oyüzden listemdeki kiraz saplı form çayı içemiyorum.arkadasim cogaltacakti beceriksiz oldurdu bulsam bende icerim.ben zencefil biberiye mate yesilcayi limonda katiyorum porselen demlikte demliyip 2 bardak ancaaa diyet yapa yapa onceden sevmiyip simdi sevdigim yiyecekler cok var brokoli karnabahar lahana gibi amma yesil cayi bi zayifliyim evime sokmiyacam:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?