Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

az degılmı bugunku menun yoksa benımkılermı cok

bugünden başlayım menü yazmaya
sabah:2 bardak su
peynir
1 dilim çavdar
azcık kahvalılık acı sürdüm peynir lordu yutamadım
1 bardak ligt süt

ara: yeşil çay

öğlen
4-5 kaşık pırasa
küçük bir parca tavuk fırında
salata
keten tohumlu yogurt

ara:ne yazıkki yok
kahve

akşam:salata
yogurt
fırında tavuk büyüklüğünü nasıl desem elim kadar diyim

toplamda 6 fincan yeşil çay
3lt suya tamamlayacam

şerbetli tatlıların yanında sütlaç az şekerli sütlaç çok masum kalıyor buraya girebilmen bile mucize canımmm kendine hiç vakit kalmıyorki yok bence diyetisyenini ihmal etme onun kontrolunde ol belki diyetinden birşeyi çıkarır birşeyi ekler hazır başlamışken ihmal etme canımcım

bende bı alısamadım su bıtkı caylarına :26:

Alışmaya çalış dilekcim haftaya bende hibisküs ve kefire başlayacağım bakalım değişiklik olacakmı biberiye tarçın zencefil yeşilçay dönüşümlü olarak içmeye çalışıyorum bide bunlar eklensin bakalım

3 bardaktan fazlasi zararli diyorlar ben uzmanlarin yalancisiyim

Kefirin zayiflamaya faydasi neki

az degılmı bugunku menun yoksa benımkılermı cok

evet canım az ama hastalıktan yiyemedim aslında yemem lazımdı

çok güzel menün yasemincim avuç ayası kadar yemeliymişiz tavuk veya et zaten afiyetolsun

o sulandırılmıs dilekcim2-3 tk demliğe atıyom sulayıp sulayıp içiyom.koyusu acı geliyor

Kefirin zayiflamaya faydasi neki

sağlık açısından çok faydalıymış Dilekcim içindeki bakteriler i bapırsaklar ve tüm vücut için faydalıymış aynı yoğurt gibi
ben zaten günde 3 fincanı geçmiyorum kahvaltıda dönüşümlü bitki çayı içiyorum ama yeşiçya 2 fincan içiyorum mutlaka

Gammzeee fotograf yayinlarmisin ideal kilona inince bizde onun gaziyla bi iki kilo veririz bacim

ay kızlar umarım yakında haberlerekonu olmam madde bagımlısı bir genc hastam ehliyet raporu diye tutturdu.tedavşi oldugu yere yolladım ordanda biz sana vermeyiz git aile hekimine demezler mi yahu ne başıma sarıyorsunuz sen alamassın diye ikna edin.ben ikna edemedim.yarın yine gelmez umarım tırstım walla.

Hoşbuldummm Ayfercimmm bende çok özledimm ama fena hastaydım bugün ayaklandım birazz sende hoşgeldin bitanemm

Cok gecmis olsun canim. Kizlar oldum yogunluktan yarin misafir varmis apar topar yemek yap cisslar yap simdi sizacagim mutfakta hepinizi opt iyi geceler

bende yarın diyetisyenimden kefir istiycem bayılırım eklesin mümkünse listeme.

arkadasim cogaltacakti beceriksiz oldurdu bulsam bende icerim.ben zencefil biberiye mate yesilcayi limonda katiyorum porselen demlikte demliyip 2 bardak ancaaa diyet yapa yapa onceden sevmiyip simdi sevdigim yiyecekler cok var brokoli karnabahar lahana gibi amma yesil cayi bi zayifliyim evime sokmiyacam:)))

Cok gecmis olsun canim. Kizlar oldum yogunluktan yarin misafir varmis apar topar yemek yap cisslar yap simdi sizacagim mutfakta hepinizi opt iyi geceler
ne yaptın kopya versene canım ya.benimde arkadaslar gelecek pazar günü bakalım farkedeceklermi bendeki farkı ayda bir bulusuyoruz.

Benim bu kiz deli edecek beni ya gece yatmak bilmiyo sabah kalkmak uyumayinsa sporda yaptirmiyor basini bekliyorum tel girmesem hic giremiywcem Allahtan sabahlari erken kalkiyorumda 5 gun yapabiliyorum ama bu hafta hic yapamadimd

:111:karışık hiç içemem.oyüzden listemdeki kiraz saplı form çayı içemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…