- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
az az alıyorum şükürtşkler bitanem sporumu yaptım yemeğimi yedim ohhh rahatladım resmen
tatlım öğünler çok sağlıklı ve yasak olmamak kaydıyla doyuncaya dek yiyorsun o yüzden acıkma hissi olmuyorayrıca sıvı istediğin kadar içebilirsin
tşkler tatlımmm hadi bakalım sende yapıp gelirsin sohbete inşallah
3, takımın sloganı bu olsun kaybedecek zamanımız yok
çok haklısın Yasemincim yıllarca yedikte ne oldu
tatlım zeytin 10 adet yiyebiliyoruz karatayda üstelik bol zeytinyağlı
şükür suyumu bitirdim şimdide kendime hibisküs çayı yaptımmm ohh tadı güzel ama hoşuma gitti ekşimsi
6 fincan bitki çayı içmişsin ahsencimmmtatlım dokunmasın dikkat et
menü ve sıvı süperr ama spor az geldi bana sanki:26:
gözün aydın şulecimmmm hadi bakalım umarım diyetisyene başlayan arkadaşlar gibi sende çok güzel sonuçlar alırsın
hayırlı olsun bitanemmm gitsin kilocuklar artıkk
Allah kabul etsin bitanemmm 1, arayı anladım ama 2, aradaki tahinpekmez olmamış canımcımm yarım dilimde olsa tahin ve pekmez ikilisi müthiş kaloriliedanın kulakları çınlasın
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
yumurtalı sucuk
1 çay bar ceviz
1 fincan ıhlamur
8 zeytin
1 dilim peynir
1/2 demet maydanoz
ÖĞLE :
yok
AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
3 ad ızgara köfte
ıspanak salatası
1 bar ayran
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk
SIVI:
2 lt su
1 fincan yeşilçay
1 fincan hibisküs çayı
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan ıhlamur
1 fincan
1 bar ayran
takviye olarak omega 3
Pc den yazsaydim sabahki sucuga bir parmak sallardim:)
Karatay cok mantikli ama bana ters 4,5 saat biseyler atmazsam agzima enerjim yerine gelmiyor
senin adına çok sevindim canım . umarım hedefine ulaşırsın şu değişimleri anlamadım yalnız günlük tüketeceğin miktarlar mı onlar :26:Ben geldimmmmm
Kızlar bugün nedense diyetisyene gideceğim diye çok heyecan yaptım. Randevum 4 deydi ben Saat 1 de yemeyi içmeyi bıraktım. Yağ su kas oranım doğru çıksın diye! Ama fazla abartmışım o kadarına gerek yokmuş. Görüştüğüm diyetisyen çok tatlı genç bir kız ama nasıl güzelmaşallah. 1 saatten fazla bir görüşme oldu ama size anlatmak istediğim Asıl konu uzun uzun pazarlık ettim. Neden mi? Çok güzel bir sistemleri var haftada 1 gün görüşeceğiz ama her gün yediklerimi saat saat internet üzerinden bir sisteme giriş yapıcam onlarda bana ilk yanlışda müdahale edecekler:18: işte bu nokta benim için süper . Takip edilip sıkıya alınınca korkup dikkat ediyorum veee son bir güzellikte sizler için işyerinde arkadaşlarımında gelmek isteyebileceklerini fiyatlara toplu bir indirim yapmalarını rica ettim
Internette fiyatları var benim göndereceğim herkese %25 indirim sözü verdi. Ilgilenen Ankara'da yaşayan arkadaşlarla iletiişime geçebiliriz. Diğer güzel yanı Ankara'da olmayanlar isterlerse internet üzerindende görüşme yapıyorlar fiyatı daha uygun üstelik. İşteee böyle
Haftada 3 gün spor ve diyet bakalım neler olacak
1600 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ
DEĞİŞİM MİKTARLARI
SÜT
1,5 Değişim
MEYVE
3 Değişim
ET
5 Değişim
YAĞ
4 Değişim
EKMEK
10 Değişim
ŞEKER
SEBZE
2 Değişim
Başlangıç Kilo
Hedef Kilo
ÖRNEK MÖNÜM
Sabah
1kk beyaz peynir yada 1adet yumurta
Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık
2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 1
Spora gitmeden
4 adet kuru kayısı+3-4 adet badem
Öğle
1kase çorba yada 3-4yk bulgur pilavı
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
60gr kadar et/tavuk/balık yada 5yk kadar kurubaklagil yemeği(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
1dilim tam tahıllı ekmek
1Porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 2
2 adet taze meyve yada 7-8 adet kurumeyve
1 Adet kepekli galeta veya 3tane kepekli grisini
3-4 adet badem yada 2 ceviz yada 20gr leblebi
Akşam
1kase çorba yada 3-4 bulgur pilavı
5yk kurubaklagil yemeği yada 90gr kadar et/tavuk/balık yada 2kk kadar peynir
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
5-6 yk sebze yemeği(susuz)
1porsiyon salata
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 3
1 adet meyve
1bardak kefir
Bu arada yaşadığım Açlık nöbetleri için yoğurt kürünüzdeki tarifi verdi
Sahur bir tabak yarmali yogurt corbasi ,bir muz 2adet biskuvi
İftar,bir tabak corba 2kasik barbunya,lahana yemegi ,turp kirmizi lahana
Ara cay bir avuctan az fistik 4 ceviz
Ara 4 kestane yarim dilim ekmegin ustune surulmus tahinpekmez
3,5 lt su,biberiye cayi ,yesil cat
sondan 2. olmuşuz.gülmüşler bize.alacakları olsun.gamzecim tebrikler canım 2. olmussun darısı başımıza.ben bile kendime hayret ediyorum.eşim ıslak kek istedi,korkarak yaptım en az 3 dilim yediğim ıslak kekten bi çatal bile almadım.oda okadar güzel olduki.benim yerime çocuklar eşim kv vs 1 tepsi keki yediler ohh bana kalmadı.
oldu canim ama bende oldum yani
Yarin sabahtan cikariz,gece anca geliriz..o yüzden ev temiz olsun diye cocuklar uyuyana kadar silyiordum
iş çıkışı markete uğradım yağsız peynirim bitmişti onu aldım çiğ fındık-ceviz aldım- organik yumurta aldım hadi bakalım yarın karataya bismillah diyorum aaa organik zeytin bulamadım ama zaten reflüm olduğu için zeytinide çok yiyemiyorum yerine yeşillikle telafi edeceğim.
sabah
1 dilim ekmek
1/2 kk kadar peynir
1 kupa sütlü kahve( banucum bu karatayda yasak mı ben kahvesiz wc ye çıkamıyorumda)
ara
1 kayısılı bitki çayı
öğle
1 kase mercimek çorbası
4 yk kurufasulye
ara
1 armut
2 gün kurusu
akşam
1 kase ton balıklı salata koca bi kase
2 fincan yeşilçay
su: 2 lt
hadi kızlar hepinize iyi geceler diyeceğimde kimse yok ki zaten
dun akşam arkadasım aradı san gelıyorum dıye ona peynırlı borek ve cıkolatalı muffın yaptım veee tek bır parca dahı almadım agzıma sadece sekersız cay ıctım :)) yıne hayır dedım cok mutluyummmm
Evet sporumuda yazayim
30 dk bantta yuruyus bu haftaki cezadan dolayi
20dk zumba 150 yan bel hareketi hamlamisim valla sabah bi baktim yanlarim aciyor ohh ohh aciyin aciyin dedim
Kızla günaydınn
bireyselde 2.olmuşummgeçmişi okudum hepinize çok tşk ederimm
dün akşam diyeti bozdum demicem sadece kendime ödül verdim ödülümü de duysanızaylardan sonra canım kuru fasulye çekti kuru fasulye ve taze fasulye 3 baklava yedim üzerine de 2 form çayı içtim ki hemen wc ye çıkayım, bunlar moralımı bozdu mu hayırr bugün tam gaz devam edıyorum hedefi 63'e çektim bu kez :) buralardayım hala yanı
Beni duyan varsa hadi kalksin su icsin bakim suuuuuuuu
Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindanbende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu
MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu
ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt
AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata
SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk
SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3
Ben Canan Karatayın beslenme tarzını uyguluyorum öncelikle hayatından şeker ve ailesi un ve ailesi tamamen çıkar tatlım
sabah kahvaltılarına 2 yumurta 3 kayısı ve 1 ince belli çay bardağı çiğ ceviz fındık badem vs hangisi uygunsa ekle biz bunu ekmek yerine yiyoruz zeytinden korkma 10 ad yiyebilirsin peynir avuç içi kadar serbest yalnız zeytin ev yapımı olmalı tabii yumurtada köy yumurtası mümkünse çok zor bulmak ama free egsslerden olabilir marketlerdeki kahvaltının geri kalanı sana kalmış domates salatalık yeşillik vs
bu kahvaltı sana çok gibi gelebilir fakat böyle bir kahvaltı 5 km koşmuşsun gibi metabolizmanı çalıştıracak unutma
kahvaltından sonra en az 5 saat acıkmaman lazım eğer acıkıyorsan az yemişsin demektir öğle yoğurt veya elmalı yoğurt veya sebze yemeği salata yiyebilirsin
akşam unlu çorbalar yasak et tavuk köfte yoğurt sebze yemeği bol salata ne istersen yalnız salatalara zeytinyağını bol koymaktan çekinme
tabii zeytinyağı soğuk sıkım ve tavuk köy tavuğu olacak kendi mutfağına göre şekillndir bitanemm
akşam 8 den sonra sıvılar hariç herşey yasak eğer gün içinde acıkma sinyali hissedersen çiğ ceviz veya fındık bikaç tane yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?