Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlarrr herkese güzel bir haftasonu dilerimmmm oyyy kıyamam sen çalışıyomusun eriğimmm az kaldı tatlım sık dişini
bizde teyzeme gittik kahvaltıya dönüştede biraz alışveriş hemen buraya attım kendimi herşey yolundadır umarım geçmişe bakamadım henüz

Malesef banucum napalim daha iyi bi is buluna kadar en iyisi bu diyoruz

Bugun arkadas aradi yarin aksam gelelim size diye ayy dedim dabah kahvaltiya gelin en azindan sabah daha dengeli yiyor insan azcik cok kacsada telafisi var aksama kadar bundan sonra herkesi kahvaltiya alayim aksam oturmasi yok umarim senin kahvaltindada cisslar yoktu

Cumartesi nicin herkes bisiler yedirmeye calisio yaa:))

Sakınnn yedirmeye çalışanlara midem rahatsız diye pembe bir yalan at bitanemmm

cısları bugün telafi ettiğine göre sorun yok akşamda sağlıklı bir menü ohhh süperr

Kizlar sabh cok mutlu oldum.regl olmusum sabh.ben bu hafta olcmi unutmustm.megr cuma gunu tartidaki artilr cogunlukla regl denmis

Hadi gözün aydın bitanemmm 2 gün önce gelse ne vardıı neyse haftaya artık bu arada elin cıslara uzanmadığı için kocamannnn bir öpücükk hemende suyumu içtim seni görünce

nagetler kızarmamıştır umarımmm:26:

Slm bitanemmmmm noldu bizim mervişimize nazar değirdik galiba:26: biraz daha iyi olmana çok sevindim canım
dediğin gibi kendinden başka kimseye yapmazsın prensesini düşün onun sana ihtiyacı var o yüzden toparlamaya çalış kendini tatlım

antidepresan ilaçları vücudun alışıncaya dek uyku yapar bitanem sersem sersem gezersin bir müddet sonra alışırsın ama sen güçlü birisin ilaçsızda bugünleri atlatırsın tatlım atmakla en güzelini yapmışsın
Gunaydın kızlarrr

Tünaydın tatlımmmm

Tebriklerrrrr Canımmmmm 3 baklavayı hakettin ayrıca hedefini indirmene çok sevindimmm bizimle olduğun süre uzayacak

sabah ekmek olmasaymış tam karatay

Evet sporumuda yazayim

30 dk bantta yuruyus bu haftaki cezadan dolayi
20dk zumba 150 yan bel hareketi hamlamisim valla sabah bi baktim yanlarim aciyor ohh ohh aciyin aciyin dedim

wuuuuuuuu spora bayıldımmmmm maşallahhh

Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindanbende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu

Allah gönlüne göre bir iş nasip etsin inş Ayfercimm kahvaltıya misafir almak en mantıklısı insan daha kontrollu yiyor en azından dediğin gibi fazla kaçsa bile telafisi mümkünn bende özellikle bu yüzden kahvaltıya gittim ama teyzem açık büfe gibi kurmuş sofrayı ama benim kararlılığımı görünce fazla ısrar edemedi hayır demeyi başardımmm

Günaydın şekercimmmmm menün harika cıslara hayır dediğin için ayrıca tebrik ederim tatlımmm

Ahh yarabbim bi elbisem var kirmizi icine giremiyorum oysa bir iki ay oncesine kadar girebiliyordum hafta sonu denedim olmayinca gözlerim firladi yatagindanbende o elbiseye 29 ocakta girmeliyim kizlar disimi sikip bir ayda 6 kg versem cok mu

kaçamak yapmazsan ve düzenli spor yaparsan neden veremeyesinki bitanemmm şeker ve ekmektende uzak dur inan inceltiyor
bence verirsin:13:

Suan gayet iyi gidiyorum buraya yazdikca tirsiyorum elim gidemiyor cisslara valla . Aksamda yedim de gelin bana sorun kizlara nasıl diyecegim diye dusundum hep :18: kocama aksam manti kendime salata var

kaçamak yapmazsan ve düzenli spor yaparsan neden veremeyesinki bitanemmm şeker ve ekmektende uzak dur inan inceltiyor
bence verirsin:13:

Kacamajk yapma luksum kalmadi

Bu hafta hepsini kullandim

Hep cocuk iste hemde kacamak yap hemde zayif hamile kalmak iste

Yok oyle dünya diye sirak diye patlatti tokatini tarti
Ne kadar versem kar kardir malum korunmuyorum her hafta benim icin nimet bundan sonra

Ayy bayiliyorum anlayisli insanlara ne guzel israr etmemesi

birde sen kararli olunca kglar sana viz gelir

menü süper sıvı harika özelllikle bitki çaylarııı spor desen fevkaladenin fevkinde e daha ne olsunnn

üstüne birde temizlikkkk harikasın canımcımmm bugün gezmeyi hakettin tadını çıkar

Ayfercimmm eğer 6 kilo vermek istiyorsan ekmeği haytından çıkar tatlım sabahları her gün yumuurta yemeye çalış yediğin cısları bugün affettirdiğin için bişey demiyorum bitanem

Napalım canımız sağolsun Yasemincim haftayada ağlatırız birinci olunca iradenin önünde şaoka çıkarıyorummmm harikasınn

aradki kuruyemişi çiğ yediysen mesele yok tatlım ama kızından kalanları yazık olmasın diye hüpletme ne olur dursun sonuç olarak atılmaz o minnacık kaçamaklar bizi zorluyor toplanınca mate çayını da tavsiye etmiyorum geçende demişmiydim:44: tek tek bitkileri demle istersen

Kızlar kusura bakmayın. biraz yoğundum gelemedim.
iyi tatilller.

Ne kusuru tatlımmmm iyi tatillerrr

Suan gayet iyi gidiyorum buraya yazdikca tirsiyorum elim gidemiyor cisslara valla . Aksamda yedim de gelin bana sorun kizlara nasıl diyecegim diye dusundum hep :18: kocama aksam manti kendime salata var

ayyy kıyamam sana aferimm salatanı süsle püsle mantıdan daha cazip gelsin gözüne

İnsallah hem kilocuklar gider hemde rabbim sana en kısa zamanda nurtopu gibi bir bebiş nasip eder inş bitanemm

evet bu kez çok kararlıyım Ayfercimmm inş hedefime hedeflediğim tarihte ulaşırım çevremdeki herkeste kabullendi artık destekliyorlarda

Canim ekmegi cikarmiyorum yani pilavi makarnayi cikardim mesela ama ekmekte beyaz ekmek tuketmiyorum tambugday cavdar kepek yada tahilli tuketiyorum

MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
1 lop yumurta
1 minik yerli muz
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
10 zeytin
1 dilim peynir
2 kayısı
1/2 demet dereotu

ÖĞLE :
tarçınlı keten tohumlu portakallı yoğurt

AKŞAM:
1 kase ezo gelin çor
1 por kırmızı pancar
1 bardak ayran
salata

SPOR
1 saat koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bar ayran
takviye olarak omega 3

Ne guzel inşallah hedefin hedefledigin tarihte plur ve korumaya gecersin canim. Benim basta sevgili kocam sorun bu diyet olayinda ben az yedikce gozumun icine bakiyo hasta olacaksin filan demeye basliyor aman nazar degmesin su ara sesi cikmiyir inşallah kabullenmistir

Canim ekmegi cikarmiyorum yani pilavi makarnayi cikardim mesela ama ekmekte beyaz ekmek tuketmiyorum tambugday cavdar kepek yada tahilli tuketiyorum

1 hafta ekmek ve un ailesini çıkar vücudundaki incelmeyi gör benden söylemesi kilo vermesen bile o kadar inceltiyorki ama mutlaka kiloda vereceksin

Canim menude sporda cok guzel . Sormayi unutuyorum hep omega 3 u nrden kullaniyorsun takviye amaclimi

1 hafta ekmek ve un ailesini çıkar vücudundaki incelmeyi gör benden söylemesi kilo vermesen bile o kadar inceltiyorki ama mutlaka kiloda vereceksin

Canim bana ornek bi liste verirmisin yani ne yemeliyim kabaca ne yasak bu hafta uygulayim bakalim cuma sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…