Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

maşallah menü süper en güzel mutluluk da hiç kaçamak yapmamış olmak dimi

tatlım hiç kaçamak yapmadan accık da sporla diyetine uyarsan ilk hafta 2 kilo dahi verirsin ama hiç kaçamaksız. ben de diyetisyenle ilk başladığım hafta 2.100 vermiştim hatta inanamamıştım

ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?
,

canım zaten bu hafta yarım saat hergün cezam var kilo alanlar grubu olarak

şimdide kalkıp spor yapacağım aslında karatayı diyetisyenin verdiği menü ile karşılaştırdım iki fark var birincisi ara öğün olmaması (ama diyetisyenimde acıkmadığın sürece ara yapma demişti diğer bi farksa yumurta normalde diyet menümde haftada iki tane yumurta görünürken bunda günde iki cumaya kadar bu şekilde devam edeceğim şuan deneme sürümündeyim ama şmyle bir şey söz konusu ben ne kadar diyettede olsam en azından ekmek niyetine simit ve küçük bi dilim börek yemiş olurdum yemedim ve şuan onu yiyecek yerde yok mutfakta kalanları durmasına rağmen hiç canım istemiyor aksine su istiyor bünyem hadi ben spora gider kaçtım kızlar

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK bu bizzim sloganımz olsun dicektim ama biri düşünmüş ne güzel

Selamlar
dün yediklerimi yazayim,gecmise bakacagim

sabah

2 dl ekmek,biraz peynir,biber,domates,catal ucuyla yumurta,1 bardak portakal suyu

öglen yok,kahvaltiya gidecegimiz ev 1,5 saat mesafedeydi..kalk,hazirlan,git ögleni buldu zaten

Aksam

1 ev yapimi lahmacun,bol salata,ayran

ara
1 pismaniye

su
hesaplamadim ama az degildi
spor

sabah cezami yaptim,lesilie 3 ml

3 saate yakin alisveris merkezinde gezdim birde

kelebekolcm sevgili rakibem maşallah 300 gr ı okudum devamı gelsin ben 2 gündür tartılamadım ama cısss falan yok aksatmadan düzenli yiyorum yarın sabah tartılıcam vermişimdir biliyorum ama 300 gr dan fazla olmasını diliyorum............. ya napim rakibimsin işte seni geçmeliim

Bende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmis

Cumaya kadar eski kilomdan asagiya inerim insallah

aa bide Karatay Menüsü böyle bir yer buldum
Canim karatayin kitabini oku istersen,daha emin ilerlersin
kolay gelsin canim
tatlım hiç kaçamak yapmadan accık da sporla diyetine uyarsan ilk hafta 2 kilo dahi verirsin ama hiç kaçamaksız. ben de diyetisyenle ilk başladığım hafta 2.100 vermiştim hatta inanamamıştım
kesinlikle haklisin canim
KIZLAR 2LT OLMUŞ BİLE hadi göreyim sizi de
süper..ben daha 1 lt bile icemedim
arkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Afiyet olsun canim
hafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo
ben anca gelebildim
Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim

canim senin yorumunu bekliyordum bende
acaba memnun kaldimi diye bakiyordum...Ellerine saglik canim benim..denemen ve begenmen beni cok mutlu etti
begenmene cok cok sevindim canim...insallah deneyen diger komsularin ve anneciginde begenir..

Yasemincigim kusuruma bakma canim..esin mezun olmus,senin adina cok sevindim..biraz rahatlarsin umarmki

Canim bu böregi oklavayla pasta tabagi büyüklügünde aciyorsun..digerini elinle cekerek acacaksin..yagli bir hamur oldugundan kolayca aciliyor zaten..bence dene ama sakin cok yeme
Kesinlikle haklisin canim..ben cis diye hic yemedim biliyormusun..onlar yedi,bende baktim

Canim kiymali ve patatesli yapmistim ben,birde sade patatesli...ikiside cok lezzetli olmustu..kiymali soganli denemedim hic:26:

Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi

Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi
Iyi eglenceler canim..moral bozmak hic yakismiyor sana..her zaman verecegimize inanmaliyiz

İyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki

Sabredip cabaliyaz sonra hedefimize ulasicaz caglacim moral bozmak bizi buzdolabina daha cok yaklasririr unutma

arkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Benim 3 oldu
Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanim
Baci ben ilk defa cumaya kadar tartilmiycam verememis gibi hissetmek daha dikkat etmeme sebeb oluyor
Bende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmis

Cumaya kadar eski kilomdan asagiya inerim insallah
Kesin inersin kaptanimmm
Gene mikemmel bir menu
hafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo
Evet ya oglen kalk yemekti gezmekti yogun geciyor
Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim
Maasallah canim
Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severim
Kizlar cok mutluyum yaa hic kacamak yapmadim valla hoplayip ziplayasim var mutluluktan

Kahvalti ;
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz dereotlu lor peyniri
1/2 cay bardagi ceviz findik cig
Domates salatalik
2 kupa sekersiz acik cay
Maasallah canikommm
Yasemincigim az yemeye alisinca oruc tutmak cok kolay oluyor iftarda eskisi gibi krap girene kadar yemedigim icin kendimi cok hafif hissediyorum

ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?

Kesinlikle spor spor spor

İyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki
cok iyi gidiyor canim..birse dpor yapsaydim bu gün..ama cezam var yapmaliyim

tesekkür ederim canim..pismaniyede olmasaydi iyiydi ama dayanamadim

menum
sahur 1 dılım ıspanaklı borek, ıspanak kavurması bır yumurta ıle ,3 zeytın lor peynır 2 kasık barbunya neskafe
ıftar bır kepce çorba, kahvaltılık bır yumurta eslıgınde 2 ,3 ısırık sımıt bır dılım ekmek
ara 1 avuctan az kuruyemıs bır kucuk elma
ara eskafe 2cevız
3 lt su biberiye cayı .yesıl cay,
spor 3 km yuruyus yazıyorum esım gelınce muhakkak yapıcam kızımı erken uyutmaya alıstırıyorum akşamları spor yapabılmek ıcın

yarın Arkasaımla arkadasa gıdecez kızı aradım sakın hamurısı yapma dedım berabr yemek yapar yerız dedım once olmaz fılan dedı tatlı yapıyım en azından yooook dedım nekdar kacabılırsek ıyıdır cısslardan abı hamurısını kım sokmus hayatımıza yaaa goz gormeyınce
gonul katlanıyor ama mısafırlıkte zor oluyor valla artık gıttıgım heryere soyluyorum ne ıkram edecen bana dıye tabıı nazımın gectıgı yere hem yemek hazırlamak daha zahmetsız bence hamurıslerı gıbı basını bekletmıyor ıkı ugrasmak zorunda kalmıyosum aksam pastanı yap ertesı gun yok salataydı yok boregıydı sırf tabakk bolll gorunsun dıye yapıyozda yapıyoz .kızlar yenı bır trend baslatıyorum HAMURISLI GEZMELERE OUT SAGLIKLI CORBALI SALATALI GEZMELER INN

cok iyi gidiyor canim..birse dpor yapsaydim bu gün..ama cezam var yapmaliyim

Tesekkür ederim canim..pismaniyede olmasaydi iyiydi ama dayanamadim

amann okadar kusur kadı kızındada olur bacımmmm

Gecen gece yatarkenn dusunuyorum actım tabıı 71 e bu ay bıtmeden ınersem cunku her ay 3 kılo verme hedfı koydum kendımı odullendırecem canımın cektıgı seylerı ogune saklıyorum ve bıran once ınmek ıcın sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…