iş çıkışı markete uğradım yağsız peynirim bitmişti onu aldım çiğ fındık-ceviz aldım- organik yumurta aldım hadi bakalım yarın karataya bismillah diyorum aaa organik zeytin bulamadım ama zaten reflüm olduğu için zeytinide çok yiyemiyorum yerine yeşillikle telafi edeceğim.
sabah
1 dilim ekmek
1/2 kk kadar peynir
1 kupa sütlü kahve( banucum bu karatayda yasak mı ben kahvesiz wc ye çıkamıyorumda)
ara
1 kayısılı bitki çayı
öğle
1 kase mercimek çorbası
4 yk kurufasulye
ara
1 armut
2 gün kurusu
akşam
1 kase ton balıklı salata koca bi kase
2 fincan yeşilçay
su: 2 lt
hadi kızlar hepinize iyi geceler diyeceğimde kimse yok ki zaten
evet canım günlük değişim
ya peynir ya et
ya badem ya ceviz gibi...
menü ne kadar yoğun dimi hepsini hangi ara yiycem bakalım nasıl olacak?allahım hayırlısıyla bu hafta 1500 gr falan versem ne güzel olur yaa
,ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?
Bende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmiskelebekolcm sevgili rakibem maşallah 300 gr ı okudum devamı gelsin ben 2 gündür tartılamadım ama cısss falan yok aksatmadan düzenli yiyorum yarın sabah tartılıcam vermişimdir biliyorum ama 300 gr dan fazla olmasını diliyorum............. ya napim rakibimsin işte seni geçmeliim
Canim karatayin kitabini oku istersen,daha emin ilerlersinaa bide Karatay Menüsü böyle bir yer buldum
kolay gelsin canim,
canım zaten bu hafta yarım saat hergün cezam var kilo alanlar grubu olarak
şimdide kalkıp spor yapacağım aslında karatayı diyetisyenin verdiği menü ile karşılaştırdım iki fark var birincisi ara öğün olmaması (ama diyetisyenimde acıkmadığın sürece ara yapma demişti diğer bi farksa yumurta normalde diyet menümde haftada iki tane yumurta görünürken bunda günde iki cumaya kadar bu şekilde devam edeceğim şuan deneme sürümündeyim ama şmyle bir şey söz konusu ben ne kadar diyettede olsam en azından ekmek niyetine simit ve küçük bi dilim börek yemiş olurdum yemedim ve şuan onu yiyecek yerde yok mutfakta kalanları durmasına rağmen hiç canım istemiyor aksine su istiyor bünyem hadi ben spora gider kaçtım kızlar
kesinlikle haklisin canimtatlım hiç kaçamak yapmadan accık da sporla diyetine uyarsan ilk hafta 2 kilo dahi verirsin ama hiç kaçamaksız. ben de diyetisyenle ilk başladığım hafta 2.100 vermiştim hatta inanamamıştım
süper..ben daha 1 lt bile icemedimKIZLAR 2LT OLMUŞ BİLE hadi göreyim sizi de
arkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Afiyet olsun canimmenüm
sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)
ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay
öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt
ara
yarım elma
1 ceviz
aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt
ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt
2,5 lt su
ben anca gelebildimhafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo
Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim
hanımlar haftasonumu anlatayım; cuma günü burdan bir prensin çiftliğine davetliydik.. adamlar çölün ortasına resmen orman yapmışlar, ve ne ararsanız var.. her türlü sebze hayvan vs herşey.. hamsi getirmişler türkyieden, onu yaptılar, sonra eve gelip hazırlıklara başladım, cumartesi günüm vardı.. ben 7 çeşit hazırladım 4 çeşit de komşular getirdi, 15 yetişkin, 10 kadar çocuk yedi, kalanları da komşulara dağıttım ona rağmen hala evde bişiler varmenüm çok güzeldi, canınızın çekmemesi için detaya girmek istemiyorum ama orjinal tariflere ihtiyacınız olduğunda tarif verebilirim..
ben de malesef tatlarına baktım :18: haftasonum diyet açısından güzel geçmedi yani... regl in etkisi de var, tutamadım kendimi.. eskisi kadar yiyemedim ama, inanın sanki boğazıma biri bastırıyor geçmiyor kesiliyorum hemen herşeyden.. karatayın sayesinde bunlar.. kaptancığımın verdiği tarif muhteşem ötesi oldu.. komşular hazır yufka sandı, ben açtım deyince çok şaşırdılar tarif aldılar:)) burada yufka olmadığı için gelen misafire yapmak için çok iyi oldu bunu öğrenmem... kaptancım çoook teşekkürler, hemen anneme de verdim tarifi :)))
karnım çok ağrıyor, regl yine ağır geçiyor. gerçi baş ağrım olmasın da, ben karın ağrısına razıyım..
diyeti bozduğum için moralim bozuldu, motivasyonum kırıldı ama yapacak bişey yok yine yoluma dönüp kaldığım yerden devam etmek zorundayım..
Yasemincigim kusuruma bakma canim..esin mezun olmus,senin adina cok sevindim..biraz rahatlarsin umarmkişulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.
Kesinlikle haklisin canim..ben cis diye hic yemedim biliyormusun..onlar yedi,bende baktimcanım kaptanın tarifinde sadece tatlı tabağı kadar açıyorsun sonrasını elinle açıyorsun çok güzel ve pratik oluyor.. tabi bize çok uygun değil hatta karataycılara hiç değilama misafir olunca insan mecbur yapıyor işte..
ben de bi dahakine kıymalı soğanlı harçla denemeyi düşünüyorum..
motivasyonum berbat bu hafta.. bi an önce toparlamam lazım ama olmuyor..
Iyi eglenceler canim..moral bozmak hic yakismiyor sana..her zaman verecegimize inanmaliyizDeniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi
Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi
Benim 3 olduarkadaşlar suuuuuuuuuuu hadi benim 1.5lt yi geçti.şuana kadar sabah erken kalakmama rağmen şükür cıssss yok.hadi görelim neydiiiiiiiiiiiiiiii KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK
Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanimSelamlar
dün yediklerimi yazayim,gecmise bakacagim
sabah
2 dl ekmek,biraz peynir,biber,domates,catal ucuyla yumurta,1 bardak portakal suyu
öglen yok,kahvaltiya gidecegimiz ev 1,5 saat mesafedeydi..kalk,hazirlan,git ögleni buldu zaten
Aksam
1 ev yapimi lahmacun,bol salata,ayran
ara
1 pismaniye
su
hesaplamadim ama az degildi
spor
sabah cezami yaptim,lesilie 3 ml
3 saate yakin alisveris merkezinde gezdim birde
Baci ben ilk defa cumaya kadar tartilmiycam verememis gibi hissetmek daha dikkat etmeme sebeb oluyorkelebekolcm sevgili rakibem maşallah 300 gr ı okudum devamı gelsin ben 2 gündür tartılamadım ama cısss falan yok aksatmadan düzenli yiyorum yarın sabah tartılıcam vermişimdir biliyorum ama 300 gr dan fazla olmasını diliyorum............. ya napim rakibimsin işte seni geçmeliim
Kesin inersin kaptanimmmBende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmis
Cumaya kadar eski kilomdan asagiya inerim insallah
Gene mikemmel bir menumenüm
sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)
ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay
öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt
ara
yarım elma
1 ceviz
aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt
ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt
2,5 lt su
Evet ya oglen kalk yemekti gezmekti yogun geciyorhafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo
Maasallah canimKizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim
Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severimcanım süper, demek daha burdasın:) yani aramızda olmana sevindim tabi ki
geçmiş olsun mervecim kendine dikkat et ya..
canım bu tamamen psikolojik..ekmek olmadan kahvaltı yapamam demek de öyle.. denemeden böyle deme, çünkü ben de kendimi ara öğünle beslenebilecek biri sanırdım, meğer öyle değilmiş.. şimdi acıktığımda hiç dengesiz bi acıkma olmuyor, elim ayağım titremiyor..
sadece 1 gününü karataya ayır ne demek istediğimi anlayacaksın..
Aslinda orucken rahat geciyor ara yapmiyorum sonucta bir gun deniyecem karatayi insaalah . . n.
hanımlar haftasonumu anlatayım; cuma günü burdan bir prensin çiftliğine davetliydik.. adamlar çölün ortasına resmen orman yapmışlar, ve ne ararsanız var.. her türlü sebze hayvan vs herşey.. hamsi getirmişler türkyieden, onu yaptılar, sonra eve gelip hazırlıklara başladım, cumartesi günüm vardı.. ben 7 çeşit hazırladım 4 çeşit de komşular getirdi, 15 yetişkin, 10 kadar çocuk yedi, kalanları da komşulara dağıttım ona rağmen hala evde bişiler varmenüm çok güzeldi, canınızın çekmemesi için detaya girmek istemiyorum ama orjinal tariflere ihtiyacınız olduğunda tarif verebilirim..
ben de malesef tatlarına baktım :18: haftasonum diyet açısından güzel geçmedi yani... regl in etkisi de var, tutamadım kendimi.. eskisi kadar yiyemedim ama, inanın sanki boğazıma biri bastırıyor geçmiyor kesiliyorum hemen herşeyden.. karatayın sayesinde bunlar.. kaptancığımın verdiği tarif muhteşem ötesi oldu.. komşular hazır yufka sandı, ben açtım deyince çok şaşırdılar tarif aldılar:)) burada yufka olmadığı için gelen misafire yapmak için çok iyi oldu bunu öğrenmem... kaptancım çoook teşekkürler, hemen anneme de verdim tarifi :)))
karnım çok ağrıyor, regl yine ağır geçiyor. gerçi baş ağrım olmasın da, ben karın ağrısına razıyım..
diyeti bozduğum için moralim bozuldu, motivasyonum kırıldı ama yapacak bişey yok yine yoluma dönüp kaldığım yerden devam etmek zorundayım..
Maasallah canikommmKizlar cok mutluyum yaa hic kacamak yapmadim valla hoplayip ziplayasim var mutluluktan
Kahvalti ;
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz dereotlu lor peyniri
1/2 cay bardagi ceviz findik cig
Domates salatalik
2 kupa sekersiz acik cay
Yasemincigim az yemeye alisinca oruc tutmak cok kolay oluyor iftarda eskisi gibi krap girene kadar yemedigim icin kendimi cok hafif hissediyorumşulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.
ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?
cok iyi gidiyor canim..birse dpor yapsaydim bu gün..ama cezam var yapmaliyimİyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki
Benim 3 oldu
Hem misafirlik hem bukadar dikkatli menu supersin kaptanim
Baci ben ilk defa cumaya kadar tartilmiycam verememis gibi hissetmek daha dikkat etmeme sebeb oluyor
Kesin inersin kaptanimmm
Gene mikemmel bir menu
Evet ya oglen kalk yemekti gezmekti yogun geciyor
Maasallah canim
Tatli ne yaptin bacim ben tatli ozelliklede pasta turlerini yapmayi cok severim
Maasallah canikommm
Yasemincigim az yemeye alisinca oruc tutmak cok kolay oluyor iftarda eskisi gibi krap girene kadar yemedigim icin kendimi cok hafif hissediyorum
Kesinlikle spor spor spor
cok iyi gidiyor canim..birse dpor yapsaydim bu gün..ama cezam var yapmaliyim
Tesekkür ederim canim..pismaniyede olmasaydi iyiydi ama dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?