- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Slm kızlarrrr güzel bir pazar gününü daha geride bıraktık nasılsınız bakalım umarım cıssız bir pazar olmuştur hepimiz için
hadi hayırlı olsun tatlım inş sende güzel sonuçlar alırsın ayrıca online olarak giriş yapıp anında snei uyarmaları çok hoş bir uygulamaymış hayırlı olsun tatlım
3. mıntıka tuttum bunu
hadi hayırlı olsun tatlımm inş güzel sonuçlar alırsınn bitanem sütlü kahve şekersiz olmak kaydoıyla sakıncalı değil fakat light süt olmayacak daha doğrusu karatayda light, diyet, işlem görmüş her türlü gıda yasak yağlı süt içebilirsin tatlım
gnc kullanıyorum tatlım ben
meyve sabahları kahvaltıda yiyebiliyoruz bitanemm ayrıca muz yoktu ama bazen oluyor sürekli 2 yumurta bana alerji yaptı o yüzden bazen 1 yumurta ve 1 yerli muz tüketiyorum 2, yumurtanın yerine ithal olması koşulu ile yerli muz yiyebiliyoruz
kahvaltım genelde 10 gibi bitmiş oluyor canımcım fakat kahvaltımız güçlü olduğu için uzun süre acıkmıyorum bazen 77 saat bile durabildiğim oluyor
oyyy canımsınnnnn nazen yiyorum muz tatlım ama yerli olmak kaydıyla
gece nöbetçisi olmuşsun resmen şulecimmm fakat uykuda kilo vermememizde önemli bitanemmm
Sloganımız sevgili Yasemine ait canımcımmm kesinlikle süper
3,Mıntıka açlık Oyunlarının Kaybedecek zamanı yok
inş sen birinci olursun tatlım ptsi ilk iş oy kullanmak olacak
Tşkler şekercimmm
kaçamaksız süper gidiyorsun bitanemmm
malesef bitanem haklısınn gezdim gezdim geldim yarında günümüz var bir sürü cıs yaptımm irademi denemek güzel oluyor
Evetttt süper haber çok sevindim menun olmana bitanemm
ohhh masalımsı bir gezi olmuş senin için canım çok sevindim senin adına değişiklik iyi gelmiştir ellerine sağlık misafirlerin parmaklarını yemiştir eminim fakattttttt azıcık ta olsa kaçırdığın için yarın telafi edersin inş
slogan sana ait tatlımmm bu börek yağlı olduğu için çok rahat açılır Yasemincim rahatlıkla yaparsın tatlım çek çekebildiğin kadar
300 gr süperrrr tbrklerr
Kesinlikle haklısın karatayda en az 30 dk yürüyüş olmazsa olmaz bende sporsuz zor verenlerdenim
çok sevindim memnun kalmana tatlım açlık sinyali hissettiğin an biraz kuruyemiş 1 bardak süt veya az yoğurt yemen lazım cnm
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
bu sayfayı takip etmeni ve incelemeni öneririm bitanemm
benim Karataya başlamama vesile olan çifttir kendileri fakat öncelikle kitapları okumanı tavsiye ederim fırsatın olursa
kaptancımmm sabahki portakal suyunu portakal olarak yeseydin senin açından daha sağlıklı olurdu
pişmaniyeyiye midene indiği için pişman etmişsin zatennn
Ne güzel deniz havası almışsınız Çağlacımmm tatlım kiloları sürekli düşünürsenn strese girersin buda senin kilo vermeni engeller
stres yapma bitanemm beyninden diyet ve kilo kelimelerini çıkar sağlıklı besleniyorum de gerisi geli,r
iyi akşamlar tatlım şükür kaçamaksız kapadım günü seninde iyi gitmesine sevindim
Allah kabul etsin canımm
HAMURISLI GEZMELERE OUT SAGLIKLI CORBALI SALATALI GEZMELER INN iyi fikir
İşte bizlerin en büyük hatası bu bitanem öncelikle aç yatağa girmen sağlıksız bir bardak ayran iç veya süt iç ama aç yataga girme ne olur ayrıca ödül olarak neden illaki yemek düşünüyoruzkii kendine ödül olarak minik bir hediye alabilirsin
Ben geldimmmmm
Kızlar bugün nedense diyetisyene gideceğim diye çok heyecan yaptım. Randevum 4 deydi ben Saat 1 de yemeyi içmeyi bıraktım. Yağ su kas oranım doğru çıksın diye! Ama fazla abartmışım o kadarına gerek yokmuş. Görüştüğüm diyetisyen çok tatlı genç bir kız ama nasıl güzelmaşallah. 1 saatten fazla bir görüşme oldu ama size anlatmak istediğim Asıl konu uzun uzun pazarlık ettim. Neden mi? Çok güzel bir sistemleri var haftada 1 gün görüşeceğiz ama her gün yediklerimi saat saat internet üzerinden bir sisteme giriş yapıcam onlarda bana ilk yanlışda müdahale edecekler:18: işte bu nokta benim için süper . Takip edilip sıkıya alınınca korkup dikkat ediyorum veee son bir güzellikte sizler için işyerinde arkadaşlarımında gelmek isteyebileceklerini fiyatlara toplu bir indirim yapmalarını rica ettim
Internette fiyatları var benim göndereceğim herkese %25 indirim sözü verdi. Ilgilenen Ankara'da yaşayan arkadaşlarla iletiişime geçebiliriz. Diğer güzel yanı Ankara'da olmayanlar isterlerse internet üzerindende görüşme yapıyorlar fiyatı daha uygun üstelik. İşteee böyle
Haftada 3 gün spor ve diyet bakalım neler olacak
1600 KALORİLİK ZAYIFLAMA DİYETİ
DEĞİŞİM MİKTARLARI
SÜT
1,5 Değişim
MEYVE
3 Değişim
ET
5 Değişim
YAĞ
4 Değişim
EKMEK
10 Değişim
ŞEKER
SEBZE
2 Değişim
Başlangıç Kilo
Hedef Kilo
ÖRNEK MÖNÜM
Sabah
1kk beyaz peynir yada 1adet yumurta
Bolca yeşillik,maydanoz,domates,salatalık
2dilim tam buğday/tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 1
Spora gitmeden
4 adet kuru kayısı+3-4 adet badem
Öğle
1kase çorba yada 3-4yk bulgur pilavı
5-6 yk sebze yemeği (susuz)
60gr kadar et/tavuk/balık yada 5yk kadar kurubaklagil yemeği(susuz)
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
1dilim tam tahıllı ekmek
1Porsiyon salata(yağsız)
Ara Öğün - 2
2 adet taze meyve yada 7-8 adet kurumeyve
1 Adet kepekli galeta veya 3tane kepekli grisini
3-4 adet badem yada 2 ceviz yada 20gr leblebi
Akşam
1kase çorba yada 3-4 bulgur pilavı
5yk kurubaklagil yemeği yada 90gr kadar et/tavuk/balık yada 2kk kadar peynir
2yk yoğurt yada 1bardak ayran
5-6 yk sebze yemeği(susuz)
1porsiyon salata
1dilim tam tahıllı ekmek
Ara Öğün - 3
1 adet meyve
1bardak kefir
Bu arada yaşadığım Açlık nöbetleri için yoğurt kürünüzdeki tarifi verdi
hadi hayırlı olsun tatlım inş sende güzel sonuçlar alırsın ayrıca online olarak giriş yapıp anında snei uyarmaları çok hoş bir uygulamaymış hayırlı olsun tatlım
allah kabul etsin dilekçim . Tahin pekmezde orucun verdiği şeker eksikliğinden olsa gerek diyorum ve fazla kurcalamıyorum
Banucum katılıyorum sana bencede üçüncü takımın " KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK" olmalı tabi yaseminciğimin de izniyle
kızlar takımlar arası mücadele ve takım içi kendi tatlı yarışımız varya aklıma açlık oyunları filmi geliyor hep. 3. mıntıka
menumude yazıp toz oluyum
3. mıntıka tuttum bunu
iş çıkışı markete uğradım yağsız peynirim bitmişti onu aldım çiğ fındık-ceviz aldım- organik yumurta aldım hadi bakalım yarın karataya bismillah diyorum aaa organik zeytin bulamadım ama zaten reflüm olduğu için zeytinide çok yiyemiyorum yerine yeşillikle telafi edeceğim.
sabah
1 dilim ekmek
1/2 kk kadar peynir
1 kupa sütlü kahve( banucum bu karatayda yasak mı ben kahvesiz wc ye çıkamıyorumda)
ara
1 kayısılı bitki çayı
öğle
1 kase mercimek çorbası
4 yk kurufasulye
ara
1 armut
2 gün kurusu
akşam
1 kase ton balıklı salata koca bi kase
2 fincan yeşilçay
su: 2 lt
hadi kızlar hepinize iyi geceler diyeceğimde kimse yok ki zaten
hadi hayırlı olsun tatlımm inş güzel sonuçlar alırsınn bitanem sütlü kahve şekersiz olmak kaydoıyla sakıncalı değil fakat light süt olmayacak daha doğrusu karatayda light, diyet, işlem görmüş her türlü gıda yasak yağlı süt içebilirsin tatlım
offf harikasın bu nasıl bir menübu arada omega 3 hangi marka kullanıyordun bende çocuklara içirmek istiyorum
gnc kullanıyorum tatlım ben
meyve yok mu kuzum? o halde senin sabah yediğin muz fazlamıydıııı
meyve sabahları kahvaltıda yiyebiliyoruz bitanemm ayrıca muz yoktu ama bazen oluyor
kahvaltıyı geç yaptın herhalde o yüzden mi öğlen yok? sıvılar ve spor süper
kahvaltım genelde 10 gibi bitmiş oluyor canımcım fakat kahvaltımız güçlü olduğu için uzun süre acıkmıyorum bazen 77 saat bile durabildiğim oluyor
ayy o parmağı şimdide kendime yapayım dimi yazmışsın yaaa kayısı diye yeni gördüm. bir daha dikkatli oku şule
oyyy canımsınnnnn
bende geceleri coşuyorum yaaa 2 sayfa mesaj olmuşama böyle tek başınada zevkli olmuyor kiii
tv de AH NEREDE var bayılıyorum bu filme. gülşen bubikoğlu tarık akan adile naşit ) artık o bitene kadar spor sonrada cup yatak. yarın görüşemezsek pazartesi sabaha inşallah diyorum.
bu arada kaptanjım inşallah cookplus hediyelerini sen kazanırsınen güzel tarifler senin çünkü
gece nöbetçisi olmuşsun resmen şulecimmm fakat uykuda kilo vermememizde önemli bitanemmm
Iyi geceler arkadaslar..
az önce geldik..gecmisi okudum,alinti yapamadim..
Banucugum slogani tuttum.süper olur bencede...Elimiz kacamaga her gittiginde,aklimiza sloganimiz gelsin..
sulecigim yarismaya katilmak istersen yarin geceye kadar zaman var canim..oylama pazartesi basliyor..
Ayrica güzel dilegin icin tesekkür ederim canim..bende kazanmak istiyorum,destek verirsiniz artik
Kismet diyeyim canim...olursa güzel olur,olmazsada hak eden kazansin
menümü yarin yazayim..kacamak olarak 1 pismaniye yedim,cezami verin..baska bisey yok:18:
hepinizi öpüyorum,iyi uykular
Sloganımız sevgili Yasemine ait canımcımmm kesinlikle süper
3,Mıntıka açlık Oyunlarının Kaybedecek zamanı yok
inş sen birinci olursun tatlım ptsi ilk iş oy kullanmak olacak
menun cok gusel tatlım
Tşkler şekercimmm
menüm
sabah
5 zeytın
1 dılım ekmek
sekersız cay (alelacele yedım az oldu)
ara
3 kuru kayısı 2 tam ceviz
1 yesılcay
öğle
kıymalı karnıbahar yemegı
1 dılım tb ekmek
yogurt
ara
yarım elma
1 ceviz
aksam
zeytınyaglı kerevız
yogurt
ara
6-7 adet badem
mandalına 1 küçük
1 bardak süt
2,5 lt su
hafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo
malesef bitanem haklısınn gezdim gezdim geldim yarında günümüz var bir sürü cıs yaptımm
Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim
Evetttt süper haber çok sevindim menun olmana bitanemm
canım süper, demek daha burdasın:) yani aramızda olmana sevindim tabi ki
geçmiş olsun mervecim kendine dikkat et ya..
canım bu tamamen psikolojik..ekmek olmadan kahvaltı yapamam demek de öyle.. denemeden böyle deme, çünkü ben de kendimi ara öğünle beslenebilecek biri sanırdım, meğer öyle değilmiş.. şimdi acıktığımda hiç dengesiz bi acıkma olmuyor, elim ayağım titremiyor..
sadece 1 gününü karataya ayır ne demek istediğimi anlayacaksın..
hanımlar haftasonumu anlatayım; cuma günü burdan bir prensin çiftliğine davetliydik.. adamlar çölün ortasına resmen orman yapmışlar, ve ne ararsanız var.. her türlü sebze hayvan vs herşey.. hamsi getirmişler türkyieden, onu yaptılar, sonra eve gelip hazırlıklara başladım, cumartesi günüm vardı.. ben 7 çeşit hazırladım 4 çeşit de komşular getirdi, 15 yetişkin, 10 kadar çocuk yedi, kalanları da komşulara dağıttım ona rağmen hala evde bişiler varmenüm çok güzeldi, canınızın çekmemesi için detaya girmek istemiyorum ama orjinal tariflere ihtiyacınız olduğunda tarif verebilirim..
ben de malesef tatlarına baktım :18: haftasonum diyet açısından güzel geçmedi yani... regl in etkisi de var, tutamadım kendimi.. eskisi kadar yiyemedim ama, inanın sanki boğazıma biri bastırıyor geçmiyor kesiliyorum hemen herşeyden.. karatayın sayesinde bunlar.. kaptancığımın verdiği tarif muhteşem ötesi oldu.. komşular hazır yufka sandı, ben açtım deyince çok şaşırdılar tarif aldılar:)) burada yufka olmadığı için gelen misafire yapmak için çok iyi oldu bunu öğrenmem... kaptancım çoook teşekkürler, hemen anneme de verdim tarifi :)))
karnım çok ağrıyor, regl yine ağır geçiyor. gerçi baş ağrım olmasın da, ben karın ağrısına razıyım..
diyeti bozduğum için moralim bozuldu, motivasyonum kırıldı ama yapacak bişey yok yine yoluma dönüp kaldığım yerden devam etmek zorundayım..
ohhh masalımsı bir gezi olmuş senin için canım çok sevindim senin adına değişiklik iyi gelmiştir ellerine sağlık misafirlerin parmaklarını yemiştir eminim fakattttttt azıcık ta olsa kaçırdığın için
şulecim hadi hayırlı olsun diyetisyen meslesi.ben ilk hafta 2600 vermiştim.neden olmasın sende verirsin.
dilekcim Allah kabul etsin canım.ben bu hafta diyetisyene uyuyarak gittiğimden sormayı unuttum.kahve serbest mi,birde oruc tutarsam nasıl yapayım.benim okadar cok borcum varki günler cok uzamadan başlasam iyi olacak.
banucum slogan süperrrrr.
blue canım maşallah.demek yufka açıp yaptın.bende bugün kıymali börek düşünüyorum uzun zamandır hazır yufkalar takılıyor aklıma hiçç içime sinmiyor ama açamam ben diye korkuyorum cokkk eskiden açmışlığım var.
helincim başarılar canım.bende deneyeceğim tarifini eşimi mezuniyetini kutlayacagız.
sevgilirakibelerim cumadan beri 300 gr vermiş bulunmaktayım duyrulur.
slogan sana ait tatlımmm bu börek yağlı olduğu için çok rahat açılır Yasemincim rahatlıkla yaparsın tatlım çek çekebildiğin kadar
300 gr süperrrr tbrklerr
ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?
Kesinlikle haklısın karatayda en az 30 dk yürüyüş olmazsa olmaz bende sporsuz zor verenlerdenim
,
canım zaten bu hafta yarım saat hergün cezam var kilo alanlar grubu olarak
şimdide kalkıp spor yapacağım aslında karatayı diyetisyenin verdiği menü ile karşılaştırdım iki fark var birincisi ara öğün olmaması (ama diyetisyenimde acıkmadığın sürece ara yapma demişti diğer bi farksa yumurta normalde diyet menümde haftada iki tane yumurta görünürken bunda günde iki cumaya kadar bu şekilde devam edeceğim şuan deneme sürümündeyim ama şmyle bir şey söz konusu ben ne kadar diyettede olsam en azından ekmek niyetine simit ve küçük bi dilim börek yemiş olurdum yemedim ve şuan onu yiyecek yerde yok mutfakta kalanları durmasına rağmen hiç canım istemiyor aksine su istiyor bünyem hadi ben spora gider kaçtım kızlar
aa bide Karatay Menüsü böyle bir yer buldum
https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul
bu sayfayı takip etmeni ve incelemeni öneririm bitanemm
benim Karataya başlamama vesile olan çifttir kendileri fakat öncelikle kitapları okumanı tavsiye ederim fırsatın olursa
Selamlar
dün yediklerimi yazayim,gecmise bakacagim
sabah
2 dl ekmek,biraz peynir,biber,domates,catal ucuyla yumurta,1 bardak portakal suyu
öglen yok,kahvaltiya gidecegimiz ev 1,5 saat mesafedeydi..kalk,hazirlan,git ögleni buldu zaten
Aksam
1 ev yapimi lahmacun,bol salata,ayran
ara
1 pismaniye
su
hesaplamadim ama az degildi
spor
sabah cezami yaptim,lesilie 3 ml
3 saate yakin alisveris merkezinde gezdim birde
kaptancımmm sabahki portakal suyunu portakal olarak yeseydin senin açından daha sağlıklı olurdu
pişmaniyeyiye midene indiği için pişman etmişsin zatennn
Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi
Ne güzel deniz havası almışsınız Çağlacımmm tatlım kiloları sürekli düşünürsenn strese girersin buda senin kilo vermeni engeller
stres yapma bitanemm beyninden diyet ve kilo kelimelerini çıkar sağlıklı besleniyorum de gerisi geli,r
İyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki
iyi akşamlar tatlım şükür kaçamaksız kapadım günü seninde iyi gitmesine sevindim
menum
sahur 1 dılım ıspanaklı borek, ıspanak kavurması bır yumurta ıle ,3 zeytın lor peynır 2 kasık barbunya neskafe
ıftar bır kepce çorba, kahvaltılık bır yumurta eslıgınde 2 ,3 ısırık sımıt bır dılım ekmek
ara 1 avuctan az kuruyemıs bır kucuk elma
ara eskafe 2cevız
3 lt su biberiye cayı .yesıl cay,
spor 3 km yuruyus yazıyorum esım gelınce muhakkak yapıcam kızımı erken uyutmaya alıstırıyorum akşamları spor yapabılmek ıcın
Allah kabul etsin canımm
HAMURISLI GEZMELERE OUT SAGLIKLI CORBALI SALATALI GEZMELER INN iyi fikir
Gecen gece yatarkenn dusunuyorum actım tabıı71 e bu ay bıtmeden ınersem cunku her ay 3 kılo verme hedfı koydum kendımı odullendırecem canımın cektıgı seylerı ogune saklıyorum ve bıran once ınmek ıcın sabırsızlanıyorum
İşte bizlerin en büyük hatası bu bitanem öncelikle aç yatağa girmen sağlıksız bir bardak ayran iç veya süt iç ama aç yataga girme ne olur ayrıca ödül olarak neden illaki yemek düşünüyoruzkii kendine ödül olarak minik bir hediye alabilirsin