Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kızlarrrr güzel bir pazar gününü daha geride bıraktık nasılsınız bakalım umarım cıssız bir pazar olmuştur hepimiz için

hadi hayırlı olsun tatlım inş sende güzel sonuçlar alırsın ayrıca online olarak giriş yapıp anında snei uyarmaları çok hoş bir uygulamaymış hayırlı olsun tatlım

3. mıntıka tuttum bunu

hadi hayırlı olsun tatlımm inş güzel sonuçlar alırsınn bitanem sütlü kahve şekersiz olmak kaydoıyla sakıncalı değil fakat light süt olmayacak daha doğrusu karatayda light, diyet, işlem görmüş her türlü gıda yasak yağlı süt içebilirsin tatlım
offf harikasın bu nasıl bir menü bu arada omega 3 hangi marka kullanıyordun bende çocuklara içirmek istiyorum

gnc kullanıyorum tatlım ben

meyve yok mu kuzum? o halde senin sabah yediğin muz fazlamıydıııı

meyve sabahları kahvaltıda yiyebiliyoruz bitanemm ayrıca muz yoktu ama bazen oluyor sürekli 2 yumurta bana alerji yaptı o yüzden bazen 1 yumurta ve 1 yerli muz tüketiyorum 2, yumurtanın yerine ithal olması koşulu ile yerli muz yiyebiliyoruz

kahvaltıyı geç yaptın herhalde o yüzden mi öğlen yok? sıvılar ve spor süper

kahvaltım genelde 10 gibi bitmiş oluyor canımcım fakat kahvaltımız güçlü olduğu için uzun süre acıkmıyorum bazen 77 saat bile durabildiğim oluyor

ayy o parmağı şimdide kendime yapayım dimi yazmışsın yaaa kayısı diye yeni gördüm. bir daha dikkatli oku şule

oyyy canımsınnnnn nazen yiyorum muz tatlım ama yerli olmak kaydıyla

gece nöbetçisi olmuşsun resmen şulecimmm fakat uykuda kilo vermememizde önemli bitanemmm

Sloganımız sevgili Yasemine ait canımcımmm kesinlikle süper

3,Mıntıka açlık Oyunlarının Kaybedecek zamanı yok
inş sen birinci olursun tatlım ptsi ilk iş oy kullanmak olacak

menun cok gusel tatlım

Tşkler şekercimmm

kaçamaksız süper gidiyorsun bitanemmm

hafta sonlarını hıc ssevmıyorum ya kımsecıkler olmuyo

malesef bitanem haklısınn gezdim gezdim geldim yarında günümüz var bir sürü cıs yaptımm irademi denemek güzel oluyor

Kizlar gunaydin uff hic ekmek pogaca ve borek yemedim ama super doydum bu karatayi neden daha once yapmamisim

Evetttt süper haber çok sevindim menun olmana bitanemm

ohhh masalımsı bir gezi olmuş senin için canım çok sevindim senin adına değişiklik iyi gelmiştir ellerine sağlık misafirlerin parmaklarını yemiştir eminim fakattttttt azıcık ta olsa kaçırdığın için yarın telafi edersin inş

slogan sana ait tatlımmm bu börek yağlı olduğu için çok rahat açılır Yasemincim rahatlıkla yaparsın tatlım çek çekebildiğin kadar

300 gr süperrrr tbrklerr

ayfercim banucugumun başarı sırrı bende birazda sporda yatıyor bence sporsuz karatay yapma.cok inceleyemedim menülerini spor yapıyormusun?

Kesinlikle haklısın karatayda en az 30 dk yürüyüş olmazsa olmaz bende sporsuz zor verenlerdenim

çok sevindim memnun kalmana tatlım açlık sinyali hissettiğin an biraz kuruyemiş 1 bardak süt veya az yoğurt yemen lazım cnm

aa bide Karatay Menüsü böyle bir yer buldum

https://www.facebook.com/ObezliktenKurtul

bu sayfayı takip etmeni ve incelemeni öneririm bitanemm
benim Karataya başlamama vesile olan çifttir kendileri fakat öncelikle kitapları okumanı tavsiye ederim fırsatın olursa

kaptancımmm sabahki portakal suyunu portakal olarak yeseydin senin açından daha sağlıklı olurdu

pişmaniyeyiye midene indiği için pişman etmişsin zatennn

Deniz kenarina geldik iyi geldi ya cok moralsizim bugunlerde su kilolardan kurtulamamakta sinir bozucu giremedimde nete annemdeydim ozlemisim burayi

Ne güzel deniz havası almışsınız Çağlacımmm tatlım kiloları sürekli düşünürsenn strese girersin buda senin kilo vermeni engeller
stres yapma bitanemm beyninden diyet ve kilo kelimelerini çıkar sağlıklı besleniyorum de gerisi geli,r
İyi aksamlar hanimlar nasil gidiyor diyetler benim iyi gibi sanki

iyi akşamlar tatlım şükür kaçamaksız kapadım günü seninde iyi gitmesine sevindim

Allah kabul etsin canımm

HAMURISLI GEZMELERE OUT SAGLIKLI CORBALI SALATALI GEZMELER INN iyi fikir

İşte bizlerin en büyük hatası bu bitanem öncelikle aç yatağa girmen sağlıksız bir bardak ayran iç veya süt iç ama aç yataga girme ne olur ayrıca ödül olarak neden illaki yemek düşünüyoruzkii kendine ödül olarak minik bir hediye alabilirsin

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
peynirli yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
8 zeytin
3 kayısı
2 yem kaş süt kaymağı

ÖĞLE :
yok

AKŞAM:
ızgara balık
salata
1 kayısı

SPOR
75 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik tiffany 10 dk

SIVI:
2 lt su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3

tatlım hiç kaçamak yapmadan accık da sporla diyetine uyarsan ilk hafta 2 kilo dahi verirsin ama hiç kaçamaksız. ben de diyetisyenle ilk başladığım hafta 2.100 vermiştim hatta inanamamıştım
Ayy keşke ne güzel bir moral olur ama biz ctesi akşam görüştük ve 2. Görüşmemiz Perşembe öğlen olacak yani 4 günlük bir değişim olacak sadece .
Bende bu sabah tartildim..68,6 geldim..700 gr hemencik gitmis

Cumaya kadar eski kilomdan asagiya inerim insallah
Bu hafta gümbür gümbür geliyoruz o halde

Ben bi gnc e uğrayım, yine kusursuz bir gün maşallah

Hoşgeldin gece kuşu inşallah tatlım hep birlikte güzel sonuçlar alırız

Bugünkü menümü yazayım kızlar
Sabah (ben erken uyandım kahvaltıya kadar tutsun diye yedim)
2 gün kurusu
4 badem

Kahvaltı 1 yumurta ile yağsın omlet
1 kk beyaz peynir az yağlı
2 ceviz
Maydanoz, dereotu, domates, salatalık
2 dilim kepekli kızarmış ekmek

Öğlen
6-7 yk ıspanak yemeği az yağlı
3 yk yoğurt
2 kaşık makarna

Ara 1 portakal 6-7 fındık

Akşama
100 gr biftek ile 40 gr lavaşa dürüm
Cacık

ara 3 grisini

Tüm yediklerimi internetteki sisteme girdim diyetisyene yolladım henüz yorum gelmedi ama çok enteresan 1600 kalorilik diyeti tamamlayamadım 1200 kalori olmuş ama yağ ve proteinde günü aşmış görünüyorum
Demekki skalori sayarak yediğimizde doğru yaptığımızı az yediğimizi düşünürken yanlış yapıyormuşuz :26:
Spor 1 saat yürüyüş..
Su 2,5 lt

sonuç gelsin bakalım ne diyecekeler bende merak ettim tatlım

Tatlım bu hibisküs ne olaki ?

bu arada menü harikaa kocaman bir alkış

Afiyet olsun banucugum..harikasin yine..Bende sali günü bakicam caya..bulurum insallah
Ivetttt öyle geliyoruz sulecigim..korksun bizden diger takimlar
Bence harika olmus canim..diyetisyeni bilmem tabi ne der..
yarin sonuclari burayada yaz canim benim,yanlislarimizi görürüz bizde bu sayede
hoşbuldum şekerim sende hoşgeldin. Kurutmadan çamaşırlarımı çıkarayım tekrar gelirim
Kolay gelsin
Şulecim iyi geceler canımmm uyku zamanı allah rahatlık versinn
Iyi geceler canim sanada

sabaha ıspanaklı omlet ıstıorum ya gecenın bu waktı daha kahvaltıyı dusunuorum

cok kotu bı haftasonu gecırdım cok kotuydu sporda yapamadım yarından ıtıbaren duzenımı tekrar tutturmak ıstıorumm

sabaha ıspanaklı omlet ıstıorum ya gecenın bu waktı daha kahvaltıyı dusunuorum
Caglacigim yemeyecegim diye kafana koyarsan canin hep ister..diyetteyim dersen hep yasak yiyeceklere kayar gözün..o yüzden sadece sagligimi düsünüyorum de,kendim icin birseyler yapmak istiyorum de..kararliyim de..yiyecekleri degil sagligini düsün..sen kendini kisitladikca hep yemekte olur aklin..aklin yemekte oldukcada,1 verir 2 alirsin canim..bunlari düsün bence
cok kotu bı haftasonu gecırdım cok kotuydu sporda yapamadım yarından ıtıbaren duzenımı tekrar tutturmak ıstıorumm
Canim cumaya fazla cikma sakin

fazla cıkmıcam inşallah da istediğim kadarda eksiz cıkmıcam sanırım
ya aynen oyle oluo 1 werip 1 alıorum mehter marsı gibi gidiorum surda 7 kilo war ya 1bucuk ayda werebilirim sabredemiorum bunada sinir oluorum..
hedef koysam ya kaptan mart 1 de 60 olayımm burdan kendime seslenıorum :)

Günaydın 3. Minntikanin saglikli güzel bayanlari

Kizlar telden tek tek alintilamiycam ama superrr diyorum o ne guzel menuler allah bozmasin

Bu da benim menum

Sabah
2 yumurta
1 avuc ici kadar dereotlu lor peyniri
1/2 cay bardagi cig findik ceviz
Domates salatalik

Aksam
1 avuc ici kadar et sote
1 kaseden az yogurt

Su:3 lt
Spor: 3 mile leslie
Kizzlar cok zor yedim aksami valla hic acikmadim kocam gozumun icine bakiyor diye yedim

Bu arada banucum kahve olayina cok sevindim

Kaptan icin nerden oy kullaniyoruz kizlar :26:

Tebrik ederim iraden için. Ay bu hafta bakalım kim birinci olacak.

güzel menü kaptan o jillian insanı öldürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…