Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aynen tatlım saglıklı seyler ın:))

Diyetisyen menüsüüüü diye bağırıyor. Çok tanıdık geldi:

tatlım bende cumartesı gununu ıple cekıyorum verdıysem sumu yagmı dıye:)

menun super tatlım

tatlım menun cok gusel ama bıldıgım kadarıyla beyaz peynır ve yumurta aynı anda yenmıyormuş

Caglacim sabir otu acidir bu sozu cok severim. Acidir ama mukafati buyuktur inan suan seninle inatlasan o metan bigun oyle bi aktiflesiyo ki tikir tikir gidiyor kg sadece sabret : aksamdanda sabahi dusunme tatlim aklinda surekli yemek olursa zorlanirsin

Mervecim geçmiş olsun... İnş daha iyisindir. :26::26:

Çok az değil mi :18:

tebrikler hedefini aşağıya çekmene sevindim.

menüm

5 zeytın
2 dılım ekmek
beyaz peynır
sekersız cay

ara
3 gun kurusu
2 tam ceviz
1 yesılcay

öğle
piliç roti
2dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
yok

akşam
5 küçük köfte
1kase yogurt
2 dılım ekmek

ara
2 kuçuk mandalına
1bardak sut

bol cay
3lt su

Canim bu menulerle sen yagdan vereceksin malum diyetisyeninin ilk plani yag oranini dusurup sonrasinda sporu eklemek yoksa yaglar sporla kasa donebiliyor hic merak etme gidiyor yağlar darisi hepimize ohh ohh

Günaydın kızlar nasılsınız
Bn biraz daha iyiym yalnuzca basım sabahları kalkınca cok agrıyor dawul gibi oluyor ama oda gececek temizliğe werdim kendimi
Edacım hiç görüşümeyoruz canm bnm nasılsın iyimisin

Noraaa nasıl gidiyo canm

Ayulduz bugun sohbetin varmı

Sahgul neden yaptıgın cicilerin fotosu yok artık

Kızz erikk senin adet bitmiş olması lazım günleri takip et
Bak ibrahim saracoglunu dınledim geçen incir kürü yapabılırsın istersen
Çok bekleme calışmalara basla bebiş istiyoruzz

Sekerkız sen tedavıye baslıcakyın gulum noldu

Swetttcim esmer bımbam napıyosun kuzucum özledim kızz senide
Annneannen iyi dimi bu aralar aman ii olsunda

Bluemcum en son senin eşin mi hastaydı yanlışmı hatırlıyorum neyse geçmiş olsun canm sen nasılsınn
Aramızda en zayıf sensin takiptesin ona göre

Çaglacım bak cok ii gidiyosun bu hafta + ım var dıye salma hersey yoluna gırıyo bak dersler gusel sporuda aksatmassan cok gusel olacak

Yasemincm kızz buaralar seni dertli gördüm niye ki canm benm rabbim sıkıntını derdını varsa hastalıgını gidersin :) üzme tatlı canını
KAYBECEK ZAMANIMIZ YOK UNUTMA:)))( tutdum bnu)

Sevılay sen nerdesın ögrencilerin dınav zamanımı geldi kızz
Su diyonn kacıyon bacım
Caktırma sende olmasan kımsenın aklına su mu gelmıcek

Sulofe sen nasılsın cnm sporu aksatmıyosun dımı o kadar ımkan ayarladın kendine kacırma canm bnm eminim cook güsel kılolar vereceksin

Yahuuuu kaptan nerdesin napıyosun dicem sen bu saatte uyuyosundur malum 3 cıcuk gece uyutmuyo uyu bebişim ama fazlada uyumaa

Immmmmm kim kaldı bi bakayımmmmmm

Yok kimse heralde unuttuysamda afedin ılur mu afedin bni

Herkese yeşiay bnden bu sabah

Mervişimm tşk ederim bu sabah iyi gibisin sanki bana öyle geldi, enerjin yerinde eskisi gibi :) Rabb'im hep yüzünü güldürsün böyle enerjik ol işte sana böylesi yakışıyor alışmışız neşeli bizi güldüren mervişe

10 NUMARA menü. Kahvaltıya bayıldım.

Hayırlı olsun inş güzel sonuç alırsın. değişik bir sistemi var. Tam anlamadım.

Canim bu menulerle sen yagdan vereceksin malum diyetisyeninin ilk plani yag oranini dusurup sonrasinda sporu eklemek yoksa yaglar sporla kasa donebiliyor hic merak etme gidiyor yağlar darisi hepimize ohh ohh

ayy ınsallah cnm agzından bal damlıyo sabah sabah ınsallah gıtsın su yagcıklar bıran once hepımızden

tatlım bıraz daha erteledık tedavıyı ben bıras verıyım de doktorumda gerek duymuyo daha erken dıyo amelıyat olalı daha 4 ay oldu vucutta bı duzene gırsın dedı ıste rabbım ne zamna nasıp ederse artıkın korunmayı bıraktık bakalım bu ay

cok degıl tatlım verırsın ıye veremeyesın benım dıyetısyen bu hafta 1,200 begenmedı daha fazla olması gerekdedı gerısını sen dusun:)

Çok manyak oluyor. Diyetisyen diyorki sporsuz ortalama bu menülerle haftalık 2 kilo verilir diyor. 1,5 kg nin altında verince benimkide kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…