Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Mervecim gunaydin canim seni boyle pozitif gormek ne guzel canim gun saymays baslamadim bu ayda o strese girmeyelim dedik tabiei caizse biz elimizden geleni yapalim gun saymadan oda ayri bor stres valla bakalim kismetimizde ne zaman hayirlisiyla sagliklisiyla varsa o zaman gelsin bebisimizde

Güzel menü

Çok manyak oluyor. Diyetisyen diyorki sporsuz ortalama bu menülerle haftalık 2 kilo verilir diyor. 1,5 kg nin altında verince benimkide kızıyor.

aynen tatlım oyuzden sımdı cumartesıyı ıplen cekıyorum:)) cuma gunu gercı gorucem ama nerden gıttıgı bellı olmadıgı ıcın:)

Selamun aleykum bacilarim 4 km yuruyusumu yaptim,1lt suyumu ictim biraz dinlenip kahvaltimi yapicamnn superimmm superrrr

aynen tatlım oyuzden sımdı cumartesıyı ıplen cekıyorum:)) cuma gunu gercı gorucem ama nerden gıttıgı bellı olmadıgı ıcın:)

çoğu yağdan gitmiştir merak etme.
Benim sudan gitmiyordu bu aralarda yağdan gitmiyor. Öyle bir dengesizim işte

Rakibem tartı günü görüşürüz.

günaydıııın herkeseee
hayırlıısı artık mervecimm daha iyi olmana sewindimm

Kizlar gecmisi okurken yarismadan bahsediliyor ne yarismasi bu

Mervem iyi olmana sevindim bitanem .canim benim herkesinde hatrini sormus .bacim benim sohbet gunlerim sali ve carsamba

Ayy pazartesi sabah sabah 3 ziyaretci mi

Birileri hirsimizin kokusunu aldi galiba

Ayy pazartesi sabah sabah 3 ziyaretci mi

Birileri hirsimizin kokusunu aldi galiba

Masallah de bacim saliyacaz cuma gun buralari . valla kizlar bu hafta istah patlamsi ,yok efendim misafirlikteydim kacirdim misafir geldi yedim duymak istemiyirum mucadelemizi edelim veremezsekte Alnimizin akiyla cikalim tabi bunlari once kendime soyluyorum:)

Ben her yemegimin bitiminde bir cin biber yiyorum hem bagirsaklari muthis calistiriyor hemde metoyu hizlandiriyormus deneyin derim kizlar

Geliyom geliyom siz. Bekleyin az toparlanayım gülmekten karnınıza agrı girecek canm güzel dileklerin için co saol valla böle görünce enerjim yerine geldi
Oyyy canm bnm rabbim hayırlı zamanda hayırlı ewlat nasip etsinn
Güzel haberleri beklıyorum yinede yani:))
İnş inşş hadi bakalım teyze yapın bni yahuu)
günaydıııın herkeseee

hayırlıısı artık mervecimm daha iyi olmana sewindimm
Canm bnm valla bn senin resmini gördüm böle o gözler varya o gözler istese dagları devirir
Sen iste yeter ki
Kızlar bu arada cagla cok güsel bi bayan
Dısarda görsem normal hiç ewli falan deme üstelik erkek olsam sarkarım yani
Mervem iyi olmana sevindim bitanem .canim benim herkesinde hatrini sormus .bacim benim sohbet gunlerim sali ve carsamba

Hmmm masallah masallah
Sohbetler insanın nefsini terbiye ediyır biİm yeriiEde dua et bacım
Bak mesela sahgulumuze erigimize sekerkızımıza rabbim tombiş tombiş yawrucuklar nasip etsin erige ikiz versin hatta ole dua et :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…