Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet ayfercim.ben bile farkediyorum özellikle duşta.eskiden diyet demek halsizlik yüzümün gözümün çökmesi demekti.bu sefer öyle olmadı.te kötü tarafı üst bedenimde küçülüyor hep alttan gitse ya.ay ne cokşey istiyorum değilmi.

Zamanla alttanda gidecek yasemincim maalesef kalici olanlar en son gidiyor bolgesel hareket sart. Eskiden yuzun gozun cojuyirsa sagliksiz diyettendir cunku sagliksiz diyetlerde su kaybi ve yuz cokmesi en belirgin ozellikmis

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar selamlar aslında alıntı yapmıştım ama silinmiş anlamadım..
bu sabah da yoğundum şöyle hızlıca bakabildim geçmişe..

dünki menümü yazayım:

sabah: 1 yumurta, bolca marul ( büyük yaprak 4-5 tane), 9 zeytin, 1 çay bardağı badem fındık kaju karışımı, 2-3 dilim kaşar peyniri

ara: 3 kayısı

akşam: fırında kabak mücver ( havuç koymadım çünkü karatayda pişmiş havuç yok, un yerine yarım çay bardağından fazla ince bulguru ıslatıp ekledim, 2 yumurta, 2 kgya yakın kabak, 1 dilim peynir, zeytinyağı, kimyon karabiber tuz karıştırdım fırına verdim muhteşem oldu)
koca bir kase roka salatası ( rokaları doğrayın, 5-6 diş sarımsağı incecik doğrayın, zeytinyağı, 1 limon suyu, bol sumak, sarımsaklar ve rokayı karıştırın) kızlar muhteşem oluyor bu salata, bi komşumda yedim, ben roka hiç yiyemem ama böyle harika oldu.. rokalar organikti daha da harika oldu:)

su: 2,5 lt
spro: malesef yok yapacaktım ama dün çok yoruldum oğlumu hastaneye götürdük gece de burnuna damla damlatalım dedim ve felaket bi şekilde kustu, gecenin bi yarısı 1 saat temizlik oğlumun banyosu kendi banyom, baya spor oldu yani :9:

az sonra öğle arasına çıkacağım ve 45 dk yürüyeceğim inş.

dün gece okudum geçmişi bir sürüde alıntı yaptım bir güzel cvp larda yazdım ama kayboldu deli oldum :53: çünkü mutfakda ayaküstü yaptım bu işi :52:

Naber gece kuslari bakiyorumda herkesler burda :16:

Mervecim kocana her aserdigini yapma canimcim su ixin aradinda seni de yakmasin:20:
Sahgulum beni dengesiz olmus hastanede olmaktan kaynaklı belli zaten gecmis olsun canim telafi edersin sen yarina :38:
Kaptancim inşallah sen birinci olursun :nazar:
Yasemin bacim bende kiskancim sanirdim canim sen ne yaptin oyle film gibisin valla bomba bakicilar vuu sen fistik ol bacim bombalar itici oluyo narin zarif ve seksi :29:
Sule valla iste insanin piskolojisimi etkiliyor biz ksfaya taktikca gecikiyor sen korktukca gekiyor demek ozel ama neden cocuk dusunmuyorsu yani her gecen zaman olmasini etkiliyor bi yazi vardi cocuk ertelemek icin vaktiniz var mi diye misal ben gecen sene korundugum halde hamile kalmistim ve dusukten sonra hemrn olur diye korkuyirdum hani korunurken kaldim korunmazken sip olur sanmistim :9:
Gerci olanlariniza allah uzun omur versin olmayanlarimiza tez zamanda bebis versin

Banucum yogun bi gun olmus ama cislara dokunmadin dimi:37:

kuzum istiyorum 3. de olsun diye ama şu an 2 taneye zor yetiyorum. Eşimi de zar zor ikna ettim ona kalsan her yıl doğurayım :49: ama rabbim bunlara uzun ömür sağlık sıhhat versin. Çocuk işi zor iş ben bunu deneyimledim kiii ben rahat anneyimdir birde! ama gerçekten hayatın stres ve kaygı katsayısı artıyor resmen :43:

şulecim çalışan anne olmak ne kadar zor.benim iyi günlerim sanırım ödev yok.

kaptancım gamze havada uçuyordur.insanın bekar ve aşık olası geliyor.evliyken aşk zor walla.ben eşime gerçekten aşığım cokta kıskancım başım belada.dün bütün gece kabus gördüm.kızıma bakıcı gelmiş sarısın bomba kızım kucagında eşimde güya kızımı seviyor öpüyor bakıcıya okadar yaklaşıyorki kalbime inecekti büyün gün gözümün önünden gitmedi.sarışın olmasamda bomba olmassam varya ahanda şuraya yazıyorum.:12::8:
iyi günlerin hem de en güzellerinden :47: korkutmak gibi oolmasın. ne kötüyüm dimi :23: ben iki kez 1. sınıf görmüş bir anne olarak hep yakınıp dururdum arkadaşlarımda bana çok abartıyorsun derlerdi şimdi birirnin oğlu daha 1. sınıfda gerçekten çok zormuş diyor :30:
Kizlar marta kurt seyid ve shura basliyacak starda hamileyken kitabini okumustum coook guzel nasil etkilenmistim seyredinde reytingleri yuksek olsun ne olurrr
ismini tam anlayamadım ne zaman başlıyor birde?

Tünaydın kızceler
Bı sabah hiç ıyanmak istemedim
Öyle güsel rüya gördüm ki aslında sacma bi rüya
:1::1: ben bekarnıaım daha
Bizim ewdede büyük bi toplantımı var böle wglencemi war bilemiyorum böle murat boz gibi birsürü sanatcı geliyo ama bizim ew halkı komsular falan var
Bn normal hayatta murat bozu pek sewmem
Ama dün gece eüyamda ole olmadı
Adam bna asık olmus tabi bende ona
Allahım ole kalbim atıyok ki onu görünce
Bn diywmiyorum
Murat boz gelip bakıyo bana falan bnde diyorum senin hayatın benmkine uymaz falan :9::60: altıma edecem gülmwkten
Rüyamın güsel şeyi asık olmayı hissettim böle biliyomusunuz
Bnm oduna anlatcam aksam acık toplasın kendini :60:
Bnde ask eksıklıgı var heralde hersey monoton mu oldu ne
Aslında eşim süprüzcüdür ama niye ole oldu anlamadım
Norraaaaa ahhh ahhh kıymetını bil su anlatın
Ayy kızlar yanlış anlamayın bu kızın gözü dısarda falan diyee
Öle bişi yok. Ama sabahtan beridirde aklımda aklıma geldikce gülüyom :)))):1:

Tünaydın kızceler
Bizim ewdede büyük bi toplantımı var böle wglencemi war bilemiyorum böle murat boz gibi birsürü sanatcı geliyo ama bizim ew halkı komsular falan var
Bn diywmiyorum
Murat boz gelip bakıyo bana falan bnde diyorum senin hayatın benmkine uymaz falan :9::60: altıma edecem gülmwkten

:9::9::9: kız merve ben de aynı rüyayı mehmet günsür olarak görmüştüm :9: dediğin gibi aşık olma hissini hatırlamak çok güzel :))
sen murat bozu beğenmiyormuşsun ama ben mehmet günsür ü beğenirim :52::52: :9::9:

ay merveee ben eşime böyle bir rüyayı anlatsam inan 40 yıl yüzüme bakmaz.

Kızlar benim bir derdim var.

Şuan çalıştığım yer bir şirketler grubu
Ben buraya girdiğimde çalıştığım işini yaptığım şirket yeni kurulmuştu. (yıl 2011)
2 senedir bu şirket zarardaydı.
Geçen yıl aynı departmanda çalıştığım arkadaşlara zam yapıldı. (onların çalıştığı şirket karda idi)
Ben müdürümle görüştüm. Konuşucam halledicem vs dedi ama bana zam yapılmadı.
Benim bütün motivasyonum düştü. Çünkü bilgi tecrübe bakımından diğer departman arkadaşlarımdan daha üst seviyedeyim, ayrıca müdürüm beni yardımcısı gibi görüyor ve şirket ayrımı yapmaksızın kendisinin yaptığı her türlü işi kendisi yokken / varken bana yönlendiriyor. Ben yoksam edaya söyle ben yoksam eda dan iste. Ben tatile gidiyorum kasa sana emanet. Bir şey olursa eda halleder gibi.
Tüm sorumluluğu sırtıma yüklüyor kısaca. Fakat ben buradaki işi sadece başım rahat olsun diye kabul ettim( kendi bilgi ve tecrübeme göre düşük bir pozisyon sadece muhasebe elemanı olarak geçiyorum)
Fakat yine sorumluluk bana yüklendi. Tüm bunların yanında % 35 – 40 % 100 zam alan adamların kendisine söyleneni yapıyor yapmıyor akşam olunca bütün sorumlulukları bitiyor ama benim öyle değil.Bu durum bir senedir böyle ve resmen kanıma dokunuyor artık. Zararda olan bir şirkette olduğum için bana zam yapılmamış.
Asıl ana mevzuya geliyorum. Şuan zararda olan bu şirket kapanma noktasında artık az işi var. Bir çok kişiyi çıkarttılar benide çıkartmalarını bekliyorum lakin çıkartmıyorlar. Biliyorum departmana fazlayım ama müdürm beni o geçen sene güzel zamların alındığı şirkete adapte etmeye çalışıyor ve en nefret ettiğim iş. FİNANS. Ben finans para işlerinden nefret ederim. Ben bunu, ona daha önce de söyledim.
Şimdi ben bu psikolojiyle kendi kendimi içten içe tüketiyorum. Zaten ağustos ayına kadar çalışıp ayrılmayı düşündüğümü daha önce söyledim. Çünkü meslek değiştirmeyi düşünüyorum ama bir yandan cesaret edemiyorum.
Şimdi ben bu finans işini yapmak istemediğimi söyleyeceğim. Açıkcası beni çıkartmalarını istiyorum. Fakat müdürüm benim eski çalıştığım bir yerden çok sevdiğim bir insanın kankası . Müdürümü özel hayatımda severim. Lakin müdürüm iş durumlarında çok bencil davrandı. Ben artık tahammül edemiyorum. Onu ezip geçmek istemiyorum. Bu söylediğimi ben bu işi yapmak istemiyorum demek pek profesyonelce bir davranış değil. Bende zaten açık yaram olan zam konusunu bahane ederek bunu yapmayı hiç ama hiç istemediğimi söyleyeceğim ama nasıl konuşacağım nasıl yapacağım bilmiyorum.
Aradaki bu hassasiyeti gözeterek nasıl söyleyeyim.?

Ben buraya geldiğimde muhasebe departmanında çalışacağımı ama genel muhasebe yapacağım için kabul ettim. 2 senedir zaten madurum. Beni hem bu şuan çalıştığım şirketin işini sürdürerek hemde diğer şirkete adapte ederek çalıştırmak istiyorsunuz ama ben bu poziyonda çalışmayı sürdürmek istemiyorum hele böyle bir maaş ile. Artık psikolojim buna el vermiyor. Gereği neyse yapılsın, diğer şirketteki finans işini kabul etmiyorum. Desem çok mu ağır olur?
Yada başka öneriniz var mı?

Çok uzun oldu ama okursanız yorum yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar:3:

evi temizledim,cocuklari okuldan getirdim,size bir bakayim dedim:9:

Eee nasilsiniz görüsmeyeli:16:

Norayi sabah altta gördüm sanki,yazmamis birsey..Noracigim bu haftada sari kart alirsan geri dönüsü yok canim,lütfen en azindan yediklerini yaz,iki laf edelim mesaj sayin dolsun:4:

ben en iyisi bir gecmis yapayim,yoksa cok geride kaliyorum:6:

Tünaydın kızceler
Bn diywmiyorum

Ayy merve ruyalarin bile alem kiz :1::1::1: ben bi kere ruyamda aldattim kocami ayy anlattim ams tersini riyamda beni aldatiyordun gebertirim seni dedim:9:

Kızlar benim bir derdim var.

Şuan çalıştığım yer bir şirketler grubu
Ben buraya girdiğimde çalıştığım işini yaptığım şirket yeni kurulmuştu. (yıl 2011)
2 senedir bu şirket zarardaydı.
Geçen yıl aynı departmanda çalıştığım arkadaşlara zam yapıldı. (onların çalıştığı şirket karda idi)
Ben müdürümle görüştüm. Konuşucam halledicem vs dedi ama bana zam yapılmadı.
Benim bütün motivasyonum düştü. Çünkü bilgi tecrübe bakımından diğer departman arkadaşlarımdan daha üst seviyedeyim, ayrıca müdürüm beni yardımcısı gibi görüyor ve şirket ayrımı yapmaksızın kendisinin yaptığı her türlü işi kendisi yokken / varken bana yönlendiriyor. Ben yoksam edaya söyle ben yoksam eda dan iste. Ben tatile gidiyorum kasa sana emanet. Bir şey olursa eda halleder gibi.
Tüm sorumluluğu sırtıma yüklüyor kısaca. Fakat ben buradaki işi sadece başım rahat olsun diye kabul ettim( kendi bilgi ve tecrübeme göre düşük bir pozisyon sadece muhasebe elemanı olarak geçiyorum)
Fakat yine sorumluluk bana yüklendi. Tüm bunların yanında % 35 – 40 % 100 zam alan adamların kendisine söyleneni yapıyor yapmıyor akşam olunca bütün sorumlulukları bitiyor ama benim öyle değil.Bu durum bir senedir böyle ve resmen kanıma dokunuyor artık. Zararda olan bir şirkette olduğum için bana zam yapılmamış.
Asıl ana mevzuya geliyorum. Şuan zararda olan bu şirket kapanma noktasında artık az işi var. Bir çok kişiyi çıkarttılar benide çıkartmalarını bekliyorum lakin çıkartmıyorlar. Biliyorum departmana fazlayım ama müdürm beni o geçen sene güzel zamların alındığı şirkete adapte etmeye çalışıyor ve en nefret ettiğim iş. FİNANS. Ben finans para işlerinden nefret ederim. Ben bunu, ona daha önce de söyledim.
Şimdi ben bu psikolojiyle kendi kendimi içten içe tüketiyorum. Zaten ağustos ayına kadar çalışıp ayrılmayı düşündüğümü daha önce söyledim. Çünkü meslek değiştirmeyi düşünüyorum ama bir yandan cesaret edemiyorum.
Şimdi ben bu finans işini yapmak istemediğimi söyleyeceğim. Açıkcası beni çıkartmalarını istiyorum. Fakat müdürüm benim eski çalıştığım bir yerden çok sevdiğim bir insanın kankası . Müdürümü özel hayatımda severim. Lakin müdürüm iş durumlarında çok bencil davrandı. Ben artık tahammül edemiyorum. Onu ezip geçmek istemiyorum. Bu söylediğimi ben bu işi yapmak istemiyorum demek pek profesyonelce bir davranış değil. Bende zaten açık yaram olan zam konusunu bahane ederek bunu yapmayı hiç ama hiç istemediğimi söyleyeceğim ama nasıl konuşacağım nasıl yapacağım bilmiyorum.
Aradaki bu hassasiyeti gözeterek nasıl söyleyeyim.?

Ben buraya geldiğimde muhasebe departmanında çalışacağımı ama genel muhasebe yapacağım için kabul ettim. 2 senedir zaten madurum. Beni hem bu şuan çalıştığım şirketin işini sürdürerek hemde diğer şirkete adapte ederek çalıştırmak istiyorsunuz ama ben bu poziyonda çalışmayı sürdürmek istemiyorum hele böyle bir maaş ile. Artık psikolojim buna el vermiyor. Gereği neyse yapılsın, diğer şirketteki finans işini kabul etmiyorum. Desem çok mu ağır olur?
Yada başka öneriniz var mı?

Çok uzun oldu ama okursanız yorum yaparsanız sevinirim.

Canim bence gidip acik acik anlat agir filan olmaz karsimizdaki kisilere biz taviz verdikce onlar yukleniyorlar :45: benzer bi konuda iki sene obce ben yasadim gittim konustum patroncugumla dedim boyleyken boyle uxun yillar birlikte calistik ama malum ya bu sekilde olur yada yollarimizi ayiralim dedim :34: sizin ve bu sirjetin yeri ayri ama olmuyir bu sekilde dedim o yillardir drgismeyen oynamayan tabular takir takir yer degistirdi valla suan cok rahatim

Canim bence gidip acik acik anlat agir filan olmaz karsimizdaki kisilere biz taviz verdikce onlar yukleniyorlar :45: benzer bi konuda iki sene obce ben yasadim gittim konustum patroncugumla dedim boyleyken boyle uxun yillar birlikte calistik ama malum ya bu sekilde olur yada yollarimizi ayiralim dedim :34: sizin ve bu sirjetin yeri ayri ama olmuyir bu sekilde dedim o yillardir drgismeyen oynamayan tabular takir takir yer degistirdi valla suan cok rahatim

şuan fazlayım. Müdürümle mü konuşayım. mali işler koordinatörü mü? patron mu ? patron beni tanımazki. :9:

Amaaaan evli calisan olmak ne zor 2 dersim bostu birans ogrt.giriyo kostur kostur eve gittm.aksama kalablk 2 ayri misfir grubu gelck sabh evi toparlayamamistm evi topladim simdi yesil cayi icerk yorgunlugumu atiyom

Sabh tartldm sukur cumadan beri yarim kilo gitms.bugun u de sayrsk bu cumaya 3 gun var.hedf bi yarim kilo daha amin diyin hadi duyaym

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI
menemen
1 çay bar ceviz
1 fincan hibisküs
6 zeytin
1 portakal

ÖĞLE :
3 ad sarma

AKŞAM:
1 kase kıymalı karnabahar
salata
1 bar ayran

SPOR
yok:14:

SIVI:
2 lt su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
2 fincan hibisküs
takviye olarak omega 3
Cnm masallh diyeym once hibuskus u ne icin kullaniyon

hanımlar su içiyor musunuz benim 7 bardak falan oldu.. haydi su içelim :52::52: :7::7::7:
bugün öğle arasına da çıkamadım, neyseki karataycıyım:) sütlü kahve ve 2 kayısı ile işi kotardım çokşükür:)

Dünkü menüm

4 zeytin
1 haş. yumurta
1,5 dlm kepek ekmek
domates-salatalık
1 dilim light beyaz peynir

ara 1 elma

öğle
salata
yarım kase yoğurt
1 kase mantar çorba
1 dilim ekmek

ara: activia + 8 fındık

akşam
1 kase domates çorba
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

su: 3 litre
1 sade soda
2 bardak yeşilçay
1 bardak ısırgan

Kızlar çok zorlanıyorum. Acıktığımı hissetmiyorum ama başım dehşet ağrıyor aç kalınca. Çünkü tam doymuyorum. :53:
Tatlim menunu diyetisynin vermisti
Mutlaka bildigivardr. Zaten cumaya 3 gun kaldi accil daha sabir

hanımlar su içiyor musunuz benim 7 bardak falan oldu.. haydi su içelim :52::52: :7::7::7:
bugün öğle arasına da çıkamadım, neyseki karataycıyım:) sütlü kahve ve 2 kayısı ile işi kotardım çokşükür:)

Sagol blucum bugn yerimi aldn benim de 2 lt oldu hadi beraber bagiralm suuuuuuuuuuu

edacım bence de konuş ama seni istedikleri dairede istihdam edebilirler malesef..yani ben bu dairede çalışmak için kabul ettim dersen bunu mazur görmeyebilirler bence.. özel sektörden anlamıyorum o nedenle bişey diyemiyorum..

baş ağrının sebepleri de bunları kafana takman olabilir... öncekilerden çok az yemiyorsun sanki.. mesela kahvaltın gayet güzel.. arada elmaların var..benim başağrıları 1 aydır geçti çokşükür ya.. bi ara ne kadar baş ağrısı çektim, çok berbat bişey, Allah yardım etsin..

Back
X