Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benimde bu hafta sabah elma var ama yanında ayran var.sabah sabah ayran canım istemiyor kefir içeyim dedim dediğimle kaldım ancak bugün alabildim.elma yanında ayran süt vb olunca tok tutuyor.

şuan fazlayım. Müdürümle mü konuşayım. mali işler koordinatörü mü? patron mu ? patron beni tanımazki. :9:

Canımcım neden finansı sevmiyorsun, en azından finans konusunda da tecrüben olur, bende çalıştığım yere ilk muhasebeye bakıcam dıye gırdım işleri öğrendıkce ithalat ihracatta yüklendi sonra sorumluluklarım iyice arttı ama ben yoğun dönemlerim dışında çok şikayetçi olmadım çünkü farklı bir departmanın işinide öğrenmiş oldum finansta çalışmayı tekrardan düşünsen?

Bir de zam olayını açık açık konuş derim eğer çalışmaya devam edersen, sonuçta bu senin hakkın o kadar özveri ile çalışıyorsun hakkını vermeleri lazım :ssz:

selamlar:3:

evi temizledim,cocuklari okuldan getirdim,size bir bakayim dedim:9:

Eee nasilsiniz görüsmeyeli:16:

Norayi sabah altta gördüm sanki,yazmamis birsey..Noracigim bu haftada sari kart alirsan geri dönüsü yok canim,lütfen en azindan yediklerini yaz,iki laf edelim mesaj sayin dolsun:4:

ben en iyisi bir gecmis yapayim,yoksa cok geride kaliyorum:6:

Gamzecim hic olmadi suuuuu diye bagir dimi kaptanm

edajım seninle ilgilenicem kuzum geliyorum :10: ama sabahdan beri menümü yazıcam bir türlü beceremedim. yazıp kurtulayım sonra hala bakamadığım şu geçmişe bakıp musmutlu geliyorum. (niye musmutlu çünkü; dolu dolu sporunu yaptı bu arkadaşınız)

sabah:
40 gr kadar sandviç ekmeği
20 gr beyaz peynir
1 bardak süt

öğle
1kase mercimek çorba
1 büyük fırın köfte (yaklaşık 60 gr vardır)
1 yuvarlak dilim patates

ara
küçük boy mandalina
küçük boy muz
6 fındık

ara
4-5 badem
3 mısır patlağı

Akşam
2 yk kısır (Komşum vermişti)
bol yeşil salata yapıp kısırı üzerine ekledim
hellim peyniri

gece
mistik çay (Sütlü)

2 yeşil çay
su 2,5 lt

Son düzenleme:
Canımcım neden finansı sevmiyorsun, en azından finans konusunda da tecrüben olur, bende çalıştığım yere ilk muhasebeye bakıcam dıye gırdım işleri öğrendıkce ithalat ihracatta yüklendi sonra sorumluluklarım iyice arttı ama ben yoğun dönemlerim dışında çok şikayetçi olmadım çünkü farklı bir departmanın işinide öğrenmiş oldum finansta çalışmayı tekrardan düşünsen?

Bir de zam olayını açık açık konuş derim eğer çalışmaya devam edersen, sonuçta bu senin hakkın o kadar özveri ile çalışıyorsun hakkını vermeleri lazım :ssz:

Canım ben artık kaldıramıyorum.
Müşteriyi ara para iste parayı ödemiyor. Yok o fatura neydiki bilmem ne? Gidip soruyorum satışa bilmem diyor seyret eğlenceyi. sonra paraya sıkışınca tahsilat yapalım. Napim boğazına mı yapışayım ? Sert konuşsan olmaz. Konuşmazsan olmaz. ee napiyim? Sevmiyorum finans. Öğrenmekte istemiyorum.

Sana o kadar yüklendiklerinde maaşından şikayetçi miydin peki ?

edacım bence de konuş ama seni istedikleri dairede istihdam edebilirler malesef..yani ben bu dairede çalışmak için kabul ettim dersen bunu mazur görmeyebilirler bence.. özel sektörden anlamıyorum o nedenle bişey diyemiyorum..

baş ağrının sebepleri de bunları kafana takman olabilir... öncekilerden çok az yemiyorsun sanki.. mesela kahvaltın gayet güzel.. arada elmaların var..benim başağrıları 1 aydır geçti çokşükür ya.. bi ara ne kadar baş ağrısı çektim, çok berbat bişey, Allah yardım etsin..

İş sosyal güvenlik hukukunu az çok biliyorum.
aynı iş verene ait farklı bir şirkette beni çalıştırmak isterse bunu benim yazılı rızamı alarak yapabilir. Bunu 2 sefer 4'er aylık periyodlarla yapabilir.(yine rızamı almalı) Benim yasal olarak her hakkım saklı kalıyor ve itiraz edebilirim. Çalışmıyorum diyebilirim. Mazur görmesini istemiyorum çıkartısın istiyorum zaten.ama müdürüme gider yapmak istemiyorum. :18:

Canım ben artık kaldıramıyorum.
Müşteriyi ara para iste parayı ödemiyor. Yok o fatura neydiki bilmem ne? Gidip soruyorum satışa bilmem diyor seyret eğlenceyi. sonra paraya sıkışınca tahsilat yapalım. Napim boğazına mı yapışayım ? Sert konuşsan olmaz. Konuşmazsan olmaz. ee napiyim? Sevmiyorum finans. Öğrenmekte istemiyorum.

Sana o kadar yüklendiklerinde maaşından şikayetçi miydin peki ?

aynı iş verene ait farklı bir şirkette beni çalıştırmak isterse bunu benim yazılı rızamı alarak yapabilir. Bunu 2 sefer 4'er aylık periyodlarla yapabilir.(yine rızamı almalı) Benim yasal olarak her hakkım saklı kalıyor ve itiraz edebilirim. Çalışmıyorum diyebilirim. Mazur görmesini istemiyorum çıkartısın istiyorum zaten.ama müdürüme gider yapmak istemiyorum. :18:

Haklısın canımm sevmediğin işi yapmakta işkence gibi olur, ben ilk işe girdiğim zamanlar nerden ne kaparsam kardır deyip herşeyi öğrenmeye hevesliydim sonra bütün iş üzerime yığıldı hevesliyim diye ses çıkarmadım ki öyle bi lüksümde yoktu tecrübesizdim ve herşeyi burda öğrendim.

Maaşımdan da şikayetçiydim çünkü 2-kişinin işini yapıyordum aynı sen gibi çıkmayı düşündüm ama önce patronumla konuştum o da sağolsun istediğim zammı yaptı çıkmama gerek kalmadı zaten, sen de bir konuşsan gerçi kalabalık şirketlerde kimle konuşacağını şaşırırsın bir sürü üstün vardır şimdi senin? :ssz:

şuan fazlayım. Müdürümle mü konuşayım. mali işler koordinatörü mü? patron mu ? patron beni tanımazki. :9:

Patron seni tanimaz mi biz 500 kisilik bir firmayiz ve uc patronunuda severim :9: birde finansta neden para isteyesin ki bunlarin odeme gunleri var yapmiyor mu odemeyi verin icraya avukatiniz vardir sonucta o takip ediyor biz yuxzlerce firma ile calisiyoruz sizinde iki firma ortak mis bide daha sistemli olmali . Ne karisik is alis-gider faturasinin pesine neden sen dusuyorsun fatura islemini yapan imzalatip aciklama yazarak teslim etmeli

Kızlar eski hevesim, enerjim yerinde ama kan ilaçları beni fena yaptı yıne :50: içmesem saçım dökülüyor içsem iştah açıyor kendimi frenlemem lazım tam da hedefime ulaşmışkenn :16:

Haklısın canımm sevmediğin işi yapmakta işkence gibi olur, ben ilk işe girdiğim zamanlar nerden ne kaparsam kardır deyip herşeyi öğrenmeye hevesliydim sonra bütün iş üzerime yığıldı hevesliyim diye ses çıkarmadım ki öyle bi lüksümde yoktu tecrübesizdim ve herşeyi burda öğrendim.

Maaşımdan da şikayetçiydim çünkü 2-kişinin işini yapıyordum aynı sen gibi çıkmayı düşündüm ama önce patronumla konuştum o da sağolsun istediğim zammı yaptı çıkmama gerek kalmadı zaten, sen de bir konuşsan gerçi kalabalık şirketlerde kimle konuşacağını şaşırırsın bir sürü üstün vardır şimdi senin? :ssz:

Ayni benim gibi gamze seninde midal bugun hic alakadi olmayan saglik policelerini yaptim tum sirketin :9: ama isimide seviyorum gonlumu hos etmeyi biliyor lar su fazla calismalar da olmssa . Valla ben mudurle koordinatorle ugrasamam onlara deki sonu gelsin konusmuyorlar bile sanki padisah huzuruna cikacaklar o yuzden kendi mwselemi kendim haediyorum :9:

Kızlar eski hevesim, enerjim yerinde ama kan ilaçları beni fena yaptı yıne :50: içmesem saçım dökülüyor içsem iştah açıyor kendimi frenlemem lazım tam da hedefime ulaşmışkenn :16:

Kan ilaci aciktirmax akdam yemeginden sonra al dedi dr bana yedi kg alip kan ilacina vermistim kusuruda sende oyle dusun canim cix kan ilaci istsh yapmsz ki hersey beynimixfe bitiyor

Zorla iş yaptıracaksa gitmemi istemiyorsa paramı versin. Yoksa bende baştan savma yaparım.

Bende bir sürü üst var. Bir de o var hangisiyle konuşacağım. :27:Çünkü müdürüm geçen sene tırt çıktı.

Patron seni tanimaz mi biz 500 kisilik bir firmayiz ve uc patronunuda severim :9: birde finansta neden para isteyesin ki bunlarin odeme gunleri var yapmiyor mu odemeyi verin icraya avukatiniz vardir sonucta o takip ediyor biz yuxzlerce firma ile calisiyoruz sizinde iki firma ortak mis bide daha sistemli olmali . Ne karisik is alis-gider faturasinin pesine neden sen dusuyorsun fatura islemini yapan imzalatip aciklama yazarak teslim etmeli

Adamlarda standart vade yok. Sistem yok.Adamın telefonu yok ama para isteyeceğim.
Alış - gidere karışmayacağım ben satışlarımızı tahsil edeceğim. Ben tahsilat yapmak istemiyorum benim görev tanımımda yok.
Örn. bugün bir yeri aradım. kadın telefonu suratıma kapattı. Ben böyle terbiyesizliği sindiremiyorum. psikolojim bozulur kendimi tanıyorum. :31:

Kendi kendime nazar ettim valla :17:

Hic açıkmiyorum dedim bugun karnimdan ses geliyor :27:
Cekmecemde elmam var ama yillik sozlesme zamani firmalarim bitmediki yesem onlari yanindada hart hurt olmuyor iki gun kurusu yedim
Daha da beter etti su içiyorum bastirsin diye bol bol menum mu yanlisti neden aciktim ben :26:
Sabah(07:00)
2 yumurta
1/2 avuc ici kadar peynir
1 avuc dolusu (1 cay bardagi kadar) cig kuruyemis

Ogle (12:30)
1 kk kadar peynir
Domates satalik
4 adet zeytin

Bugun kahvalti gunu isyerimizde imalatimiz kapali asci ozinli salilari salata yapup mi getirsem :31:

Adamlarda standart vade yok. Sistem yok.Adamın telefonu yok ama para isteyeceğim.
Alış - gidere karışmayacağım ben satışlarımızı tahsil edeceğim. Ben tahsilat yapmak istemiyorum benim görev tanımımda yok.
Örn. bugün bir yeri aradım. kadın telefonu suratıma kapattı. Ben böyle terbiyesizliği sindiremiyorum. psikolojim bozulur kendimi tanıyorum. :31:

Sas terbiyesiz kuzum sizin sektor nr boyle terbiyesizlerle calisiyorsunuz :26: canim sen eger yapamam diyorsan bi sekilde cik mudurune cunku mutlu degilsen isteki stres mutsuzluk sosyal hayatinida etkiliyor fazlasiyls hemde

Edacım iş sorununu inş en kısa zamanda düzeltirsin canm
Bu iş verenleri anlamıyrun zaten iş tanımında olmayan işleri fazlasıyla yüklüyolar ama iş zama gelince düşüürüz!!
Buda insanın iş performansını zaman geçtikce düşürüyo
İşvernle tekrar konuşsan sonucta her işi nerdeyse sen yapıyosun
Gerçekten cok sabırlısın ama hakkını ara

Burada herşey bi kenara kız sen bnle konusmuyomusun
Hiç yorum yapmıyosun bana
Unutmusun beni anlasılan ;(((

Hayirl aksamlar k kulubunun guzelleri bugun arkadsim vardi ugrayamadim bi gecmise bakip geliyooiiimm

Canım valla detayını bilemiştim ben aynı şirket içinde finans birimine geçireceklerini sandım mevzu çok karışık umarım mutlu olacağın bir tercih yapabilirsin

Back
X