Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla canım ben genelde burdayım ama kimse çok fazla paylaşımda bulunmadığı için bende bişey yazamıyorum :sm_confused:

bende genelde burdayım. açıp bakıyorum kimse yok bilmiyorumkismile
bu hafta bir kilo versek keşke. Her hafta bir kilo bir kilo versek of of of süper olur :)))

bende genelde burdayım. açıp bakıyorum kimse yok bilmiyorumkismile
bu hafta bir kilo versek keşke. Her hafta bir kilo bir kilo versek of of of süper olur :)))

canım keşke vebilsek beni gramlar bile çok sevindiriyo mart sonunda 53 olup yaz alışverişi yapmak istiyorum bu kış hiç doğru düzgün alışveriş yapamadım yapmak gelmedi içimden ama bu yaz artık istediğimi giyebilmek istiyorum bayanssulusmile

herkese merhabalar...

ebruli canım haklısın..sanırım o şekilde yapmak en iyisi..form bisküvilerinden alıyım bende bari..

bugün normal kahvaltımı yaptım. dışarı çıktık annişle gezdik..

saat 15:00 gibi sakarca yedim..bilmeyenler vardır aranızda ama nasıl anlatayım..ıspanak yaparızya yumurta kırarız üstüne..aynen öyle yapılıyo..tadıda benziyo..ama görünüş hiç benzemiyo..

neyse öptüm sizi koccemeeen.

afiyet olsun ablacım güldürsün yine beni ya afiyet olsun ama yarasında kilo yapmasınyerimseniben
zaten sen kendini ayarlamışsın amacımız ney zayıflamak:hooray::lepi:

dün kü raporum 1 çay
1 dilim zeytinli ekmek
1 yumurta sucuklu
domates salatalık

sonra koçiş gezmeye götürdü deniz kenarına ama soğuktu sahilde gezdik azcıkopuyorumnanaktan:asigim:
sonrada malisef yemeğe gittik ben iskenderi çok severim valla ayran iskender azcıkta mevsim salatasıklava:saat 16 dıydı.
yemeği çok erken yediğimiz için acıktım 1 dilim ekmek 1bardak elma suyu ama şekersiz
sonra limonlu soda

ha unutmayayım hakkımı yememek lazım 4 km yürüdüm bantta 45 dk. haa bide carrefourdan bir terleme eşofmanı aldım onu denedim 12 lira pek pahalı değil bildiğiniz kalın naylon anaaaaam valla banyoya gittiğimde paçalarımdan bide kollarımdan lastiklerini açınca şarıl şarıl su döküldü.:dance:

ooooohhh iyi yapmışsın canım afiyrt şeker olsun yada boşver şeker olmasın kilo yapar kaydirigubbakcemile3
selam bacular

oooooo kimler var burda cabik ebruli nasılsınız görüşmeyeli?

iyi canım sen nasılsın valla dünü es geçiyoruz malum özel gün biz önümüzdeki günlere bakalım mesela ben dünkü yediğim yemeği telafi etmek için bugün çok dikkat ediyorum cumaya ne kaldıkaydirigubbakcemile2

ya canım bende iskenderi çok severim malum bursalıyız ve burda çok güzel yapılır iskender ama yiyemiyorum bi 53 olayım ozaman koca bir porsiyon götürücem oooooohhhhhhhhhzemuszemus

Ben son 4-5 aydır kendime hiç bişey almıyorum. Sadece kışlık bir bot aldım okadar. İçimden bişey almak ta gelmiyor zaten. Biraz daha kilo vereyim en azından 5 kilo verince 56 olunca bende alışverişe çıkıcam. 2 ay sonra inşallah =))

Ohhh ne güzel sporunu yapmışsın. Yesen bile yakmışsındır =)) Ben okadar terleyerek spor yapamıyorum afakanlar basıyo o yüzden o terleme eşorfmanlarını giyemem sanırım kaydirigubbakcemile2

SELAAAM

Yeni üyeniz yazıyoor

bugün diyetime başladım
sabah kahvaltıda 1 tane poaça yedim
öğle yemeğinde etsote cacık
akşamda meyveyle sonlandıracağım inş
bu arada sabah tartıldım 76,200 kg
bakalım verebilecekmiyim

(kaçıncı keredir diyete başladım sayamadım:)

bacular kendimizi daha çok motive etmek amacıyala grup kuralları belirleyelim istiyorum.
bu kurallara uymayan mesela diskalifiye olsun ki kuralların yaptırımı olsun.

benim aklıma gelen sizde yazımı kopyalayıp altına aklınıza gelen kuralı yazabilirsiniz.

3.grup kuralları;

1-içinde bulunduğumuz hafta içinde kilo veremeyen ve aynı kalanlar ceza olarak diğer yarışma gruplarına girip kendini tanıtacak.
ben şişko pisboğazın tekiyim.bu hafta kilo veremedim(yada kilo aldım )yazacak.

(mesela ben silagül. 3. gruptanım bu hafta kilo veremedim cezam tüm gruplara girmek. ve ben şişko ve pisboğazın tekiyim yazmak)

2- 2 hafta üst üste aynı kiloda kalmak ,kilo verememek gruptan diskalifiye sebebi olsun.

şimdilik aklıma bunlar geliyor kafamı tam toparlıyamıyorum.yazımın renkli kısmını kopyalayıp sizde aklınıza gelen kuralı yazın.

bizde aynıyız be güzelim 2 senedir hep diyetteyim ama bi arpa boyu yol alamdım verdiğimi geri aldım ama şuan emin adımlarla ve yavaş yavaş ilerliyorum bu sefer sonuca ulaşıcam ama

3.grup kuralları;

1-içinde bulunduğumuz hafta içinde kilo veremeyen ve aynı kalanlar ceza olarak diğer yarışma gruplarına girip kendini tanıtacak.
ben şişko pisboğazın tekiyim.bu hafta kilo veremedim(yada kilo aldım )yazacak.

(mesela ben silagül. 3. gruptanım bu hafta kilo veremedim cezam tüm gruplara girmek. ve ben şişko ve pisboğazın tekiyim yazmak)

2- 2 hafta üst üste aynı kiloda kalmak ,kilo verememek gruptan diskalifiye sebebi olsun.

canım bende aynısını düşünmüştüm bugün kalbimiz birmiş bencede çok haklısın bu cazalar süper ben 2 hafta üst üste kilo veremeyen yada aynı kalanları diskalifiye edelim kısmını düşünmüştüm ben katılıyorum sonuna kadar daha motive edici bencede ama diskalifiye olmamak için yalan söylemek yok zaten söylesekte kendimize yaparız hayatımız boynca pis bir şişko olarak kalırız ve herkes arkamızdan gülersırnaşık şey

inşallah bu denemede olur nidaa. ilk önce kendin inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…