Niye kimsecikler yok =((
valla canım ben genelde burdayım ama kimse çok fazla paylaşımda bulunmadığı için bende bişey yazamıyorum :sm_confused:
bende genelde burdayım. açıp bakıyorum kimse yok bilmiyorumkismile
bu hafta bir kilo versek keşke. Her hafta bir kilo bir kilo versek of of of süper olur :)))
GÜNAYDIN CANLARIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERNİZ HAYIRLI OLSUN,
BEN BU HAFTA ÇOK YOĞUNDUM, KIBRISTAN MİSAFİRLERİM VARDI,, VEEEE KK'DAN ARKADAŞLARIM OLAN
SERSERİÇİÇEK,OKYANUS,VE BEN TOMBİŞ06'NIN EVİNDE EŞLİ OLARAK BULUŞTUK,
ÇİĞKÖFTE PATRİSİ VARDIcokacimcoook YEDİM EVETcokacimcoook YEDİİM AMA BİR SORUN HELE NİYE YEDİM, SORUN HADİ SORUN SORUUUN, VALLA GÖRÜPTE
YEMEMEK SALAKLIK OLURDU BENDE YEDİM KARDİŞİM OKADAR İŞTEEEcokacimcoookcokacimcoook OOOOH SEFAM OLSUN EYİKİ YEDİMcokacimcoook
AKLIMDA KALACAĞINA MİDEMDE KALDI:lepi::lepi:
AMA PAZAR GÜNÜ ONU TELAFİ ETTİM VALLAa.s
HAFTANIN RAPORU;
CUMARTESİ SABAH, SAAT 08:45
2 DİLİM EKMEK
1 DOMATES
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
CUMARTESİ AKŞAMAKADAR BAŞKA BİŞEY YEMEDİM VALLA ÇÜNKÜÜÜ
DEĞİM KİMİN ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ VARDI, TABİ SADECE ÇİĞ KÖTE DEĞİLDİ,
YANINDA BİR SÜRÜ ŞEY VARDI:tomato::tomato::tomato::tomato:
YA DURUN YAA NE KAFAMA ATIYONUZ YAAA:tomato::tomato::tomato:
TAMAM TAMAM ŞİMDİ BURDA SAYMAYIM YOKSA DİSKALİFYE EDERLER BENİİ:teytey::dance::sm_cool:
YEMEDİM İÇMEDİM GÖRMEDİM:lepi::lepi::lepi:
PAZAR SABAH; SAAT 10:00
2 DİLİM PEYNİRLİ FIRINDA IZARMIŞ EKMEK
VE 3-4 DİLİM DOMATES OKADAR BAŞKADA BİŞEY YOK YANEEEE:çok üzgünüm:
PAZAR AKŞAM YEMEĞİM; SAAT 16:00
1 KEYCE NOHUT
5-6 ADET ETLİ YAPRAK SARMA
1 KASE YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI CİĞER
PAZAR AKŞAM DÜĞÜNDEYDİK ORDA VALLA 5-6 ADET FISTIK YEDİM OKADAR
BİR BARDAKDA MEYVE SUYU İÇTİM BAŞKA BİŞEY YİMEDİMa.s
ANKARADA HAVALAR BAYA GÜZEL BÖYLE GİDERSE EĞER YARIN SABAHTAN
İTİBAREN YÜRÜYÜŞLERİME BAŞLIYa.sORUM İNŞALLLAH:Saruboceq:
EVLE İŞYERİMİN ARASI 45 DAİKA SÜRÜYOR İYİ OLUYOR SÜPER VALLA, BU GÜNDE HAVA GÜZELDİDE ÇOK RÜZGARLIYDI HAVA,
UÇARIM DİYE KORKTUM YÜRÜMEDİM O YÜZDEN :lepi::lepi:
BU SABAH KAHVALTIM,
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK VE KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR OKADAR
HEPİNİZİ KOMACAN KOMACAAN ÖPÜYORUM KISLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SILA GÜLCÜĞÜM YUKARDA YAZDIKLARIM İÇİN BENİ AFFET ŞEKERİM,
YAZMASAYDIM SİZE YALAN SÖYLEMİŞ OLURDUM O YÜZDEN YAZMA GEREİ DUYDUM ŞEKER:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:
herkese merhabalar...
ebruli canım haklısın..sanırım o şekilde yapmak en iyisi..form bisküvilerinden alıyım bende bari..
bugün normal kahvaltımı yaptım. dışarı çıktık annişle gezdik..
saat 15:00 gibi sakarca yedim..bilmeyenler vardır aranızda ama nasıl anlatayım..ıspanak yaparızya yumurta kırarız üstüne..aynen öyle yapılıyo..tadıda benziyo..ama görünüş hiç benzemiyo..
neyse öptüm sizi koccemeeen.
selam bacular
oooooo kimler var burda cabik ebruli nasılsınız görüşmeyeli?
dün kü raporum 1 çay
1 dilim zeytinli ekmek
1 yumurta sucuklu
domates salatalık
sonra koçiş gezmeye götürdü deniz kenarına ama soğuktu sahilde gezdik azcıkopuyorumnanaktan:asigim:
sonrada malisef yemeğe gittik ben iskenderi çok severim valla ayran iskender azcıkta mevsim salatasıklava:saat 16 dıydı.
yemeği çok erken yediğimiz için acıktım 1 dilim ekmek 1bardak elma suyu ama şekersiz
sonra limonlu soda
ha unutmayayım hakkımı yememek lazım 4 km yürüdüm bantta 45 dk. haa bide carrefourdan bir terleme eşofmanı aldım onu denedim 12 lira pek pahalı değil bildiğiniz kalın naylon anaaaaam valla banyoya gittiğimde paçalarımdan bide kollarımdan lastiklerini açınca şarıl şarıl su döküldü.:dance:
canım keşke vebilsek beni gramlar bile çok sevindiriyo mart sonunda 53 olup yaz alışverişi yapmak istiyorum bu kış hiç doğru düzgün alışveriş yapamadım yapmak gelmedi içimden ama bu yaz artık istediğimi giyebilmek istiyorum bayanssulusmile
dün kü raporum 1 çay
1 dilim zeytinli ekmek
1 yumurta sucuklu
domates salatalık
sonra koçiş gezmeye götürdü deniz kenarına ama soğuktu sahilde gezdik azcıkopuyorumnanaktan:asigim:
sonrada malisef yemeğe gittik ben iskenderi çok severim valla ayran iskender azcıkta mevsim salatasıklava:saat 16 dıydı.
yemeği çok erken yediğimiz için acıktım 1 dilim ekmek 1bardak elma suyu ama şekersiz
sonra limonlu soda
ha unutmayayım hakkımı yememek lazım 4 km yürüdüm bantta 45 dk. haa bide carrefourdan bir terleme eşofmanı aldım onu denedim 12 lira pek pahalı değil bildiğiniz kalın naylon anaaaaam valla banyoya gittiğimde paçalarımdan bide kollarımdan lastiklerini açınca şarıl şarıl su döküldü.:dance:
Ben son 4-5 aydır kendime hiç bişey almıyorum. Sadece kışlık bir bot aldım okadar. İçimden bişey almak ta gelmiyor zaten. Biraz daha kilo vereyim en azından 5 kilo verince 56 olunca bende alışverişe çıkıcam. 2 ay sonra inşallah =))
inş. canım vericez kiloları sonra çıkıp alışverişe aldıklarımızı anlatıcaz birbirimizekaydirigubbakcemile5
SELAAAM
Yeni üyeniz yazıyoor
bugün diyetime başladım
sabah kahvaltıda 1 tane poaça yedim
öğle yemeğinde etsote cacık
akşamda meyveyle sonlandıracağım inş
bu arada sabah tartıldım 76,200 kg
bakalım verebilecekmiyim
(kaçıncı keredir diyete başladım sayamadım:)
Ben son 4-5 aydır kendime hiç bişey almıyorum. Sadece kışlık bir bot aldım okadar. İçimden bişey almak ta gelmiyor zaten. Biraz daha kilo vereyim en azından 5 kilo verince 56 olunca bende alışverişe çıkıcam. 2 ay sonra inşallah =))
inş. canım vericez kiloları sonra çıkıp alışverişe aldıklarımızı anlatıcaz birbirimizekaydirigubbakcemile5
ya bende bişey almak istemiyorum hiç.evdekilerede sığamıyorum.ohaoldumsmileyazın zar zor 60 olmuştum. zor kilo veriyorum ama kolay alıyorum. 1 hafta otele tatile gittik 5 kilo aldım geldim ya bide dikkat ettim güyaaaaeyvahedigeldismile:kedi:
ama yok bu sefer kararlıyım 52 olmam lazımlmaz:
SELAAAM
Yeni üyeniz yazıyoor
bugün diyetime başladım
sabah kahvaltıda 1 tane poaça yedim
öğle yemeğinde etsote cacık
akşamda meyveyle sonlandıracağım inş
bu arada sabah tartıldım 76,200 kg
bakalım verebilecekmiyim
(kaçıncı keredir diyete başladım sayamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?