3.grup kuralları;
1-içinde bulunduğumuz hafta içinde kilo veremeyen ve aynı kalanlar ceza olarak diğer yarışma gruplarına girip kendini tanıtacak.
ben şişko pisboğazın tekiyim.bu hafta kilo veremedim(yada kilo aldım )yazacak.
(mesela ben silagül. 3. gruptanım bu hafta kilo veremedim cezam tüm gruplara girmek. ve ben şişko ve pisboğazın tekiyim yazmak)
2- 2 hafta üst üste aynı kiloda kalmak ,kilo verememek gruptan diskalifiye sebebi olsun.
canım bende aynısını düşünmüştüm bugün kalbimiz birmiş bencede çok haklısın bu cazalar süper ben 2 hafta üst üste kilo veremeyen yada aynı kalanları diskalifiye edelim kısmını düşünmüştüm ben katılıyorum sonuna kadar daha motive edici bencede ama diskalifiye olmamak için yalan söylemek yok zaten söylesekte kendimize yaparız hayatımız boynca pis bir şişko olarak kalırız ve herkes arkamızdan gülersırnaşık şey
herkes düşünsün bakalım başka ne kural koyabiliriz.tabi kimsenin yalan söyleyeceğine inanmıyorum ama söyleyen kendine yapar. böylelikle hem daha azimli oluruz hemde azimli değilsek yer kaplayıp gerçekten kilo vermek isteyenlere engel olmayız.
GÜNAYDIN CANLARIMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
SABAH ŞERİFLERNİZ HAYIRLI OLSUN,
BEN BU HAFTA ÇOK YOĞUNDUM, KIBRISTAN MİSAFİRLERİM VARDI,, VEEEE KK'DAN ARKADAŞLARIM OLAN
SERSERİÇİÇEK,OKYANUS,VE BEN TOMBİŞ06'NIN EVİNDE EŞLİ OLARAK BULUŞTUK,
ÇİĞKÖFTE PATRİSİ VARDIcokacimcoook YEDİM EVETcokacimcoook YEDİİM AMA BİR SORUN HELE NİYE YEDİM, SORUN HADİ SORUN SORUUUN, VALLA GÖRÜPTE
YEMEMEK SALAKLIK OLURDU BENDE YEDİM KARDİŞİM OKADAR İŞTEEEcokacimcoookcokacimcoook OOOOH SEFAM OLSUN EYİKİ YEDİMcokacimcoook
AKLIMDA KALACAĞINA MİDEMDE KALDI:lepi::lepi:
AMA PAZAR GÜNÜ ONU TELAFİ ETTİM VALLAa.s
HAFTANIN RAPORU;
CUMARTESİ SABAH, SAAT 08:45
2 DİLİM EKMEK
1 DOMATES
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
CUMARTESİ AKŞAMAKADAR BAŞKA BİŞEY YEMEDİM VALLA ÇÜNKÜÜÜ
DEĞİM KİMİN ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ VARDI, TABİ SADECE ÇİĞ KÖTE DEĞİLDİ,
YANINDA BİR SÜRÜ ŞEY VARDI:tomato::tomato::tomato::tomato:
YA DURUN YAA NE KAFAMA ATIYONUZ YAAA:tomato::tomato::tomato:
TAMAM TAMAM ŞİMDİ BURDA SAYMAYIM YOKSA DİSKALİFYE EDERLER BENİİ:teytey::dance::sm_cool:
YEMEDİM İÇMEDİM GÖRMEDİM:lepi::lepi::lepi:
PAZAR SABAH; SAAT 10:00
2 DİLİM PEYNİRLİ FIRINDA IZARMIŞ EKMEK
VE 3-4 DİLİM DOMATES OKADAR BAŞKADA BİŞEY YOK YANEEEE:çok üzgünüm:
PAZAR AKŞAM YEMEĞİM; SAAT 16:00
1 KEYCE NOHUT
5-6 ADET ETLİ YAPRAK SARMA
1 KASE YOĞURT
1 YEMEK KAŞIĞI CİĞER
PAZAR AKŞAM DÜĞÜNDEYDİK ORDA VALLA 5-6 ADET FISTIK YEDİM OKADAR
BİR BARDAKDA MEYVE SUYU İÇTİM BAŞKA BİŞEY YİMEDİMa.s
ANKARADA HAVALAR BAYA GÜZEL BÖYLE GİDERSE EĞER YARIN SABAHTAN
İTİBAREN YÜRÜYÜŞLERİME BAŞLIYa.sORUM İNŞALLLAH:Saruboceq:
EVLE İŞYERİMİN ARASI 45 DAİKA SÜRÜYOR İYİ OLUYOR SÜPER VALLA, BU GÜNDE HAVA GÜZELDİDE ÇOK RÜZGARLIYDI HAVA,
UÇARIM DİYE KORKTUM YÜRÜMEDİM O YÜZDEN :lepi::lepi:
BU SABAH KAHVALTIM,
2 DİLİM KIZARMIŞ EKMEK VE KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR OKADAR
HEPİNİZİ KOMACAN KOMACAAN ÖPÜYORUM KISLAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SILA GÜLCÜĞÜM YUKARDA YAZDIKLARIM İÇİN BENİ AFFET ŞEKERİM,
YAZMASAYDIM SİZE YALAN SÖYLEMİŞ OLURDUM O YÜZDEN YAZMA GEREİ DUYDUM ŞEKER:asigim::1hug:a.s.:enbuyukkk:
kızlar selam 2 gündür paylaşım yapamıyorum ama hiiiç iyi değilim.ailevi sorunlarımız var.şimdi yazmaya dermanımda yok zaten.erkek kardeşim 24 yaşında daha yeni ergenlik sorunları yaşıyo.ergen irisi.annemlerle kavga edip evi terketti.kiminle nerde kaıyo bilmiyoruz.sigara bile içmeyen,normalde annem için canını veren pamuk gibi bi çocuktu noldo böyle anlamıyorum.birileri aklına girdi soğuttu bizden.hayatından tamamen çıkardı sanki bizi.bütün eşyalarını toplayıp gitti.eşime bile anlatamadım.
hiç ağzımızın tadı yok ne yedim ne içtim fakında değilim yani.pek bişey yemiyorum ama. dualarınıza ihtiyacım var dua edin lütfen.şu sıkıntıyı atlatalım.
kızlar selam 2 gündür paylaşım yapamıyorum ama hiiiç iyi değilim.ailevi sorunlarımız var.şimdi yazmaya dermanımda yok zaten.erkek kardeşim 24 yaşında daha yeni ergenlik sorunları yaşıyo.ergen irisi.annemlerle kavga edip evi terketti.kiminle nerde kaıyo bilmiyoruz.sigara bile içmeyen,normalde annem için canını veren pamuk gibi bi çocuktu noldo böyle anlamıyorum.birileri aklına girdi soğuttu bizden.hayatından tamamen çıkardı sanki bizi.bütün eşyalarını toplayıp gitti.eşime bile anlatamadım.
hiç ağzımızın tadı yok ne yedim ne içtim fakında değilim yani.pek bişey yemiyorum ama. dualarınıza ihtiyacım var dua edin lütfen.şu sıkıntıyı atlatalım.
canım kuralların biraz ağır gibi nedeni ben 2ay hiç kilo veremedim diyet ve spor yaptığım halde bazen metebolizma duruyor sanırım ve her hafta kilo verebilsek zaten 1 kaç ayda kilo problemimiz biter zaten ama vucut hemen kiloda vermek istemiyor savunmaya geçiyor sizlerde bilirsiniz benim metebolizmam yavaş çalışıyor ben 1 ayda ancak 2 kilo verebiliyorum bende hepsini birçırpıda verim kurtulayım istiyorum ama olmuyor malesef illaki kurallar olsun diyorsanız siz bilirsiniz
ebruli016 yakaladım seni =)) Nasılsın?
Kurallara tam destek hep destek diyosun =))
iyi canım sen nasılsın valla destekliyorum çünkü vermem gerek bu kiloları yaza ne kaldı göbeğimi saklamaktan sıkıldım
bu hafta pek bi çekişmeli seni geçmem lazım kilo vermedesositososito
göbeği içeri çekiyoruz peki bu göğüsleri napıcaz. bunlarda benim başıma bela. Normalden büyük benimkiler biraz. Arkadaşlarım normal diyolar ama ben rahatsız oluyorum. Saklamak için kamburum çıktı =))
Beni geçemezsin ebruli =)) Dün bitane top kek almıştım saat 5 gibi yerim diye. 1 ay sonra bayadır yemiyorum ama yemedim. direniyorum =)) Yemicemde burdan birine vericem =)) nerden baksan o kek 200 kaloridir =))
ya valla arkadaşlar fazla ilgilenemiyorum sizinle biliyorum ama çok yoğunum. bide sınav işi girdi araya. ygs ye gireceğimde bu yaştan sonra kalmış 2 ay napcam nasıl çalışcam bilemiyorum. 140 yada 180 puan alsam yeter açıköğretim istiyorum.sınavsız geçişede bavuracağım ama sıra gelirmi bilmem 96 mezunuyum.pek bilgim yok ama açıköğretimi varsa moda tasarım okumak isterim. vaybe okul birincisiyken okumak şimdi nasip olacak hayat işte.
vayyy pırlantacımda gelmiş. ooooo bu arada rekabet kızışmış.hadi hayırlısı bakalım.ben bu hafta birinci olama da bakalım kim olacakbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?