Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet canlar ben bugünkü menümü aktarayım
sabah
1 dilim çavdar ekmeği peynir+ 3 zeytin
ara doğadan form çay şekersiz (çok faydasını görüyorum günde 2 defa tuvalete çıktığım oluyo)
öğle
1 porsiyon pilav+ 1 kase yoğurt
ara 1 portakal+1 armut
akşamda bezelye yemeği yapıcam pilav ve cacık
bugün pilav yiyorum ama yanında ekmek yemiyorum akşamada fazla kaçırmadan yicem belki sonrada bişey yemem bende kaçıyorum kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler:lepi:

herkes düşünsün bakalım başka ne kural koyabiliriz.tabi kimsenin yalan söyleyeceğine inanmıyorum ama söyleyen kendine yapar. böylelikle hem daha azimli oluruz hemde azimli değilsek yer kaplayıp gerçekten kilo vermek isteyenlere engel olmayız.

canım kuralların biraz ağır gibi nedeni ben 2ay hiç kilo veremedim diyet ve spor yaptığım halde bazen metebolizma duruyor sanırım ve her hafta kilo verebilsek zaten 1 kaç ayda kilo problemimiz biter zaten ama vucut hemen kiloda vermek istemiyor savunmaya geçiyor sizlerde bilirsiniz benim metebolizmam yavaş çalışıyor ben 1 ayda ancak 2 kilo verebiliyorum bende hepsini birçırpıda verim kurtulayım istiyorum ama olmuyor malesef illaki kurallar olsun diyorsanız siz bilirsiniz

canım yediğin çiküfte şifa olsun yarasınzemuszemus yağ olmasınlmaz: ohhhh sefan olsun yağların çatlasın erisin :sm_cool:

kızlar selam 2 gündür paylaşım yapamıyorum ama hiiiç iyi değilim.ailevi sorunlarımız var.şimdi yazmaya dermanımda yok zaten.erkek kardeşim 24 yaşında daha yeni ergenlik sorunları yaşıyo.ergen irisi.annemlerle kavga edip evi terketti.kiminle nerde kaıyo bilmiyoruz.sigara bile içmeyen,normalde annem için canını veren pamuk gibi bi çocuktu noldo böyle anlamıyorum.birileri aklına girdi soğuttu bizden.hayatından tamamen çıkardı sanki bizi.bütün eşyalarını toplayıp gitti.eşime bile anlatamadım.
hiç ağzımızın tadı yok ne yedim ne içtim fakında değilim yani.pek bişey yemiyorum ama. dualarınıza ihtiyacım var dua edin lütfen.şu sıkıntıyı atlatalım.

Slm canim, cok uzuldum ya...
ALLAH yardimciniz olsun, inschallah hatasini anlar eve döner geri.
Yakin arkadaslarin da kaliyodur buyuk bir ihtimal.
Belki i$te felan, sorunlari vardir, veya sevgilisi yle, o sinirlede yapmi$ olabilir.

Fazla da dusunme canim, takma kafana dicem ama takmamak elde degil tabiki..

Tekrar ALLAH yardimciniz olsun, ALLAH sabir versin.
Dua larimiz seninle canim.

canım üzme kendini herşey yoluna girer bi takip edin bence yeni arkadaşlıklar kurmuş olabilir aslında yaşıda olgun askerliğinide yapmıştır ama tabi kötülüğün yaşı yokki inş.en kısa zamanda eve döner ve gönlünüzü alır

canım sende haklısın ama bizim kilodan kastımız illa haftada 1-2 kilo vermek değil 100 gr bile versen olur ama maden senin metobolizman zayıf hiç olmazsa aynı kiloda kalanlara ceza vermeyebiliriz sadece alanlara verebiliriz hihoyyyt

günaydııııın,

kızlar kuralları okudum valla gözüm korktuu :1no2::1no2:
allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

günün raporu;

akşam yemeği:saat 19:00

2 kepce çorba
2 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt
çok az soğan salata

sabah 1 simit
öğlene çorba getirdim onu içeceğim inşallah

akşama bilmiyorum ama balık yada ıspanak almayı düşünüyorum bakces artıkın kısmette
ne varsa onu yiycesa.s

mis kokulu mis kokulu öpüldünüz canlarım bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canım çok üzüldüm allah yardımcınız olsun,
ama bu ergenlikle ilgili bişey değil bence, birileri aklına girmiş kardeşinin,
umarım en kısa zamanda aklını başına alır, geçim derdine düşünce aklı başına gelir belki,
işi gücü varmıydı yani çalışıyormu, öğrencimi? biraz kendi haline bırakın bakalım ama nerde kimlerle
birlikte öğrenmek lazım, ona duyurmadan arkadaşlarını araştırsanız onların haberi vardır,
oda biraz kafasını dinlesin, gençtir adı üstünde DELİ KANLI değilmi,

üzülme canım inşallah güzzel haberlerini bekliyoruz.....

=(( çok üzüldüm. umarım kardeşin hatasını anlar. onun da biraz sakinleşmeye dinlenmeye ihtiyacı olabilir. biraz o da dinler kafasını yaptığına pişman olur döner belki. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

Günaydınlar herkese bu arada. Dün yediklerimi yazayım.
Sabah Çeyreğin yarısı kadar beyaz peynirli sandwiç.
Arada bişey yemedim galiba
Öğlen Yarım simit, 160 gr. ton balığı
Ara 1 kutu muzlu süt
Ara 1 kutu activia kayısılı yoğurt
Akşam 1 porsiyon ızgara köfte biraz piyaz =))

canım inşallah herşey yoluna girer üzüldüm valla. hep duam şudur ALLAH kimseyi şaşırtmasın.canım biraz bırakın bakalım kendi haline ama ona hissettirmeden nerdedir kimledir ne yapar öğrenmeye çalışın.inşallah tez zamanda düzelir.ayrı yaşamak istiyorsa yaşasın küçük değil sonuçta.24 yaşındaymış.okumaya gittiğinde nasıl başka şehirlerde kendi ayaklarının üzerinde duruyor 17 yaşındaki gençlera.sbazıları çok küçük yerlerden büyük şehirlere geliyorlar değilmi?a.scanım önemli olan kötü bişeye bulaşmaması.sıkmadan belli etmeden takip edin yaptıklarını arkadaşlarını.biz anneler hep dizimizin dibinde olsun isteriz çocuklarımızı ama büyüyorlar kendi hayatlarını kurmak istiyorlar.canım inşallah kötü bişeye bulaşmaz.hakkında hayırlısı ALLAHIM ŞAŞIRTMASIN DOĞRU YOLDAN AYIRMASIN::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
selam canlarım
nasılsınız bakalım?
dünün raporunu vereyim
sabah 7 de 1 küçük muz kahvaltı niyetine
sonra eve geç geldim açlıktan kan şekerim düştü
12 de bir kinder pingui (sütlü bişi) sonra oğluma aldığım kazan dibinden 3 tatlı kaşığıklava:bunada şükür eskiden dibini kazırdım 3 kaşıkla bıraktım hatta halen yarısı dolapta ama yemicemlmaz:
öğleden sonra 4 den 6 ya kadar ara ara 15 adet isveç köfte yuvarlak bişi zaten.

20 de 1 adet tavuk but

bol su ve bitki çaylarım hepsi bu kadar bu arada 4 saat temizlik yaptımzemuszemusbütün güne bakarsak fazla sayılmaz :lepi:

iyi canım sen nasılsın valla destekliyorum çünkü vermem gerek bu kiloları yaza ne kaldı göbeğimi saklamaktan sıkıldım

göbeği içeri çekiyoruz peki bu göğüsleri napıcaz. bunlarda benim başıma bela. Normalden büyük benimkiler biraz. Arkadaşlarım normal diyolar ama ben rahatsız oluyorum. Saklamak için kamburum çıktı =))

bu hafta pek bi çekişmeli seni geçmem lazım kilo vermedesositososito

Beni geçemezsin ebruli =)) Dün bitane top kek almıştım saat 5 gibi yerim diye. 1 ay sonra bayadır yemiyorum ama yemedim. direniyorum =)) Yemicemde burdan birine vericem =)) nerden baksan o kek 200 kaloridir =))

ya valla arkadaşlar fazla ilgilenemiyorum sizinle biliyorum ama çok yoğunum. bide sınav işi girdi araya. ygs ye gireceğimde bu yaştan sonra kalmış 2 ay napcam nasıl çalışcam bilemiyorum. 140 yada 180 puan alsam yeter açıköğretim istiyorum.sınavsız geçişede bavuracağım ama sıra gelirmi bilmem 96 mezunuyum.pek bilgim yok ama açıköğretimi varsa moda tasarım okumak isterim. vaybe okul birincisiyken okumak şimdi nasip olacak hayat işte.

vayyy pırlantacımda gelmiş. ooooo bu arada rekabet kızışmış.hadi hayırlısı bakalım.ben bu hafta birinci olama da bakalım kim olacakbilmiyorumkismile

Hayırlısı olsun inşallah. Okumanın yaşı yok. İstedikten sonra herşey olur. 60 yaşında insanlar üniv. bitiriyorda senmi bitiremiceksin silagulcüm. Hemde okul birincisiymişsin. Okul birinciliğiyle mezun olursun yine istedikten sonra :lepi:

vayyy pırlantacımda gelmiş. ooooo bu arada rekabet kızışmış.hadi hayırlısı bakalım.ben bu hafta birinci olama da bakalım kim olacakbilmiyorumkismile

Hepimiz bu rekabetin içindeyiz. Sende birinci olabilirsin neden olmasın yoksa olucanda bizemi çaktırmıyosun yerimseniben Bugün eve yürüyerek gidicem hava çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…