Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende başlayacağım ama çok utanıyorum. Birde acı olayı. Benim ağrı eşiğim düşük dayanamamaktan korkuyorum. maalesef ağdaya da dayanmıyorum.

Bıyık çene gibi yerlere aman ha jilet vurma; iğneli daha mantıklı
Sen yaptırdın mı yüzde iğneli geçiriyor mu? Yoksa daha beter azdırıyormu?Yüzüm konusunda bende gitmek zorundayım ama yüze hiç cesaretim yok.
istanbuldanmıydın ? :44:

Ben yüze iğneli yaptırıyorm evet ama çok sık gitmiyorm bazen oluyo ki 2 ayda 1 ; baya azaldı benm yüzde de ama henüz tam bitmedi malesefr; azdırma gibi bir durum bende hiç olmadı zaten azdırma ihtimali olan lazer daha çok ben öyle biliyorum yani hep azaldı bende; 1 seneyi geçti ama henüz bitmedi. Evet İstanbuldayım ben.

Sevindm canm da umarm bir daha olmaz sebebini de bilmiyonn...
Hmm uykun geliyo demekk seni cadıı psikolojikse iyi madem deli kız

Hahhaha ay ben de cımbızla yolmaya bayılıyorum
var işte bizde bi dengesizlik çekiyoruz birbirimizi

çok severim ben bu sözüüüü
o nası bişi ki o yaa. iğneli nedir ilk defa duydum ıyy iğne mi batrıyolar bızdık bızdık anaam :18:

O zaman nereye gidiyorsun Onu da paylaşır mısın?

Booo yuze igne mi iyi ki sarisinim dedim simdi tuy meselesi yok

o nası bişi ki o yaa. iğneli nedir ilk defa duydum ıyy iğne mi batrıyolar bızdık bızdık anaam :18:

Sinek ısırıgı gibiymiş galiba.
hilal çok acıtıyormu?

Hhehehe bence de :13::13::13:

He yaa her kıl köküne iğneyi batırıp elektrik veriyo hahahah süper dimi sevmen lazımdı

O zaman nereye gidiyorsun Onu da paylaşır mısın?

Bakırköy-Ethica tıp merkezine gidiyorum ben

Booo yuze igne mi iyi ki sarisinim dedim simdi tuy meselesi yok

He ya ben de sarışınım ama çene kısmında genetik sanırm ailede var; az da olsa rahatsız ediyyordu ben de kurtulayım dedmm

Ya sen cok yakinsinda benim onumde daha 10kilodan fazla war umarim nefsime yenilmem ya:18:

heeeeeeeeeee tamam canım yaa elektrik veriyolarsa tamam elektrik aldım bu işten ben
baştan anlamamıştımdı

Ben kumralım tenim açık tüylerim koyu çok gıcık bir durum.
Kaşlarım saçlarımdan daha koyu
Doğu geni çok fena.Keşke anneme çekseymişim.

Olsun kuzular rabbim ki seni oyle yaratmsk icin vakit ayirmis keskesi yok bu isin bende 158 im mesela ama superim herseye sigiyorum ulasamadim mi tezgah tepelerinde geziyorum boy vermemis ama kedilik vermis rabbim

kız hiloş sen hep bu taraflardasın yaa bakırköy flaan bi gün görüşelim
ayy çingene gibi her kapıya dalacam yakında merveyede gidecem hele o daha yakın hatta hızımı alamayıp ankaraya gidip kaptanımdan kefir mayası alcam

Olsun kuzular rabbim ki seni oyle yaratmsk icin vakit ayirmis keskesi yok bu isin bende 158 im mesela ama superim herseye sigiyorum ulasamadim mi tezgah tepelerinde geziyorum boy vermemis ama kedilik vermis rabbim

Orası ayrı konu ama böylede olmuyor. Boyum kısa olsa ben bundan gocunmam asla. Bu öyle bir şey değil. insanı pis gösteriyor.
Hiç tanımadığım bir kadın beni toplum içinde rencide etmişti. Parmaklarımın üzerindeki tüyler yüzünden. O zamandan beri takık oldum. psikolojim bozuldu resmen. İnsanlar üstüne vazife olmayan herşeye burnunu sokuyor. Ne sanıyorlarsa kendilierini bak yine sinirlendim:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Gel gel kefiri denedin mi sen canim bak bugun yegenime gonderiyorum

heeeeeeeeeee tamam canım yaa elektrik veriyolarsa tamam elektrik aldım bu işten ben
baştan anlamamıştımdı

Çk güzel oluyo çokk

Hehheh deli kız yaa; canm olurdu valla ben de gayet memnun olurdm ama nişanlım internet buluşmalarına çok kızıyo; ben de bir kere görüştüm zaten o da şafak panosundan bir arkadaşlaydı mesela; ama bir daha yapma dedi baya veto yedm benm nişanlım aşırı ötesi kıskanç artk sanırm kızlardan da kıskanıyo şaka bi yana n ebiliyon kız olduğunu falan diyo yani naparsn uzak olunca ben de he canm diyom

orası bana otobüs ile 1 durak mesafede Acıyo mu peki ????????? gitsem mi :S

Son düzenleyen: Moderatör:
Acıyo mu?????????

Senceeee
Canm benm acı eşiğim biraz yüksek; yani acıyo ama öyle abartı değil bana göre ama arkadaşıma böyle deynce bana kızmıştı dayanamamış lazer bile yaptıramadı acıyo diye; krem falan değişik yollar buluyolar; emla sanırm ismi bi krem var sürünce uyuşturuyomuş o bölgeyi her şeye çare var amann kıllı olmaktan iyidr bence acı çekmek

Elbetteki öyle. Muhtemelen bende öyle yapacağım. Sadece acıdan kaçıyorum.Zaten lazer yazın olmuyormuş sanırım son baharda başlarım 1 senede biter inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…