tüyler için
Sen yaptırdın mı yüzde iğneli geçiriyor mu? Yoksa daha beter azdırıyormu?Yüzüm konusunda bende gitmek zorundayım ama yüze hiç cesaretim yok.
Bıyık çene gibi yerlere aman ha jilet vurma; iğneli daha mantıklı
Bende başlayacağım ama çok utanıyorum. Birde acı olayı. Benim ağrı eşiğim düşük dayanamamaktan korkuyorum. maalesef ağdaya da dayanmıyorum.
Sen yaptırdın mı yüzde iğneli geçiriyor mu? Yoksa daha beter azdırıyormu?Yüzüm konusunda bende gitmek zorundayım ama yüze hiç cesaretim yok.
istanbuldanmıydın ? :44:
var işte bizde bi dengesizlik
Sevindm canm da umarm bir daha olmaz sebebini de bilmiyonn...
Hmm uykun geliyo demekk seni cadııpsikolojikse iyi madem deli kız
Hahhaha ay ben de cımbızla yolmaya bayılıyorum
çok severim ben bu sözüüüü
o nası bişi ki o yaa. iğneli nedir ilk defa duydum
Ben yüze iğneli yaptırıyorm evet ama çok sık gitmiyorm bazen oluyo ki 2 ayda 1 ; baya azaldı benm yüzde de ama henüz tam bitmedi malesefr; azdırma gibi bir durum bende hiç olmadı zaten azdırma ihtimali olan lazer daha çok ben öyle biliyorum yani hep azaldı bende; 1 seneyi geçti ama henüz bitmedi. Evet İstanbuldayım ben.
Ben yüze iğneli yaptırıyorm evet ama çok sık gitmiyorm bazen oluyo ki 2 ayda 1 ; baya azaldı benm yüzde de ama henüz tam bitmedi malesefr; azdırma gibi bir durum bende hiç olmadı zaten azdırma ihtimali olan lazer daha çok ben öyle biliyorum yani hep azaldı bende; 1 seneyi geçti ama henüz bitmedi. Evet İstanbuldayım ben.
var işte bizde bi dengesizlikçekiyoruz birbirimizi
o nası bişi ki o yaa. iğneli nedir ilk defa duydumıyy iğne mi batrıyolar bızdık bızdık anaam :18:
Booo yuze igne mi iyi ki sarisinim dedim simdi tuy meselesi yok
var işte bizde bi dengesizlikçekiyoruz birbirimizi
o nası bişi ki o yaa. iğneli nedir ilk defa duydumıyy iğne mi batrıyolar bızdık bızdık anaam :18:
O zaman nereye gidiyorsunOnu da paylaşır mısın?
Booo yuze igne mi iyi ki sarisinim dedim simdi tuy meselesi yok
Ya sen cok yakinsinda benim onumde daha 10kilodan fazla war umarim nefsime yenilmem ya:18:sağol canım şubatta kasık fıtığı oldu, ateşli bi hastalık geçirmişti fitil vermek zorunda kalmıştık çok kastı kendisini verirken bence ondan oldu ama tabi eğilim varsa oluyormuş.. benim de tam o hafta türkyieye gitmem gerekiyordu, türkiyeden hemen doktor ayarladık, orada oldu ameliyatı, çokşükür kolayca atlattık.. eşim gelemediği için tek gittiğim için ve ankarada evimiz olmadığı için zor oldu ama geçti bitti çok sağolasın
boyun 162 ise 55 bence de çok iyi olur,
ben de 160 ım, bana da 52 hakkaten iyi oluyor hatta zayıf görünüyorumay gelse o kilolar
Hhehehe bence de :13::13::13:
He yaa her kıl köküne iğneyi batırıp elektrik veriyo hahahah süper dimi sevmen lazımdı
Bakırköy-Ethica tıp merkezine gidiyorum ben
He ya ben de sarışınım ama çene kısmında genetik sanırm ailede var; az da olsa rahatsız ediyyordu ben de kurtulayım dedmm
Ben kumralım tenim açık tüylerim koyu çok gıcık bir durum.
Kaşlarım saçlarımdan daha koyu
Doğu geniçok fena.Keşke anneme çekseymişim.
Olsun kuzular rabbim ki seni oyle yaratmsk icin vakit ayirmis keskesi yok bu isin bende 158 im mesela ama superim herseye sigiyorum ulasamadim mi tezgah tepelerinde geziyorum boy vermemis ama kedilik vermis rabbim
kız hiloş sen hep bu taraflardasın yaa bakırköy flaan bi gün görüşelim
ayy çingene gibi her kapıya dalacam yakında merveyede gidecem hele o daha yakınhatta hızımı alamayıp ankaraya gidip kaptanımdan kefir mayası alcam
heeeeeeeeeee tamam canım yaa elektrik veriyolarsa tamam elektrik aldım bu işten ben
baştan anlamamıştımdı
kız hiloş sen hep bu taraflardasın yaa bakırköy flaan bi gün görüşelim
ayy çingene gibi her kapıya dalacam yakında merveyede gidecem hele o daha yakınhatta hızımı alamayıp ankaraya gidip kaptanımdan kefir mayası alcam
orası bana otobüs ile 1 durak mesafede Acıyo mu peki ????????? gitsem mi :S
Hhehehe bence de :13::13::13:
He yaa her kıl köküne iğneyi batırıp elektrik veriyo hahahah süper dimi sevmen lazımdı
Bakırköy-Ethica tıp merkezine gidiyorum ben
He ya ben de sarışınım ama çene kısmında genetik sanırm ailede var; az da olsa rahatsız ediyyordu ben de kurtulayım dedmm
Acıyo mu?????????
Senceeee
Canm benm acı eşiğim biraz yüksek; yani acıyo ama öyle abartı değil bana göre ama arkadaşıma böyle deynce bana kızmıştı dayanamamış lazer bile yaptıramadı acıyo diye; krem falan değişik yollar buluyolar; emla sanırm ismi bi krem var sürünce uyuşturuyomuş o bölgeyi her şeye çare var amann kıllı olmaktan iyidr bence acı çekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?