Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

baklava dağıttılarr burdaaaaaaaaa... ama ben almadımmm bir mutlu oldum ki ooohh. yeyip 2dk mutlu olduktan sonra kötü hissediceğime yemeden mutlu hissederim kendimi daha iyii
İşte bu
ateşim de yükseliyor ya gittikçe kötü oldum başım dönüyor resmen bi parol aliim dimi
Geçmiş olsun yha
İnş düzelirsin canım

Kara gördügüme beyaz diyemem diyemem

Ölürümde sana boyun egmem

Cık cık cık hayatımdan
Cık cık cık cık. Dünyamdan
Yalanlarını al dolanlarını al cık hayatmdan

Bravo gozdecim basarilarin daim olsun

Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus

Ay nolur kizartma deme kv bende aksam yemegine karisik kuzartm yapcm dedi.karnibahar patates patlicn vs

Kizlr suan yaseminli yesil cy iciyom ilk kez deniyom cok guzelmis tavsiye edetim
Dun de bergamot otlusunu ictim agir geldi bana

1saat yuruyusumu yaptim ohhh benden mutlusu yok disciye gidis 15 dak yuruyus alani 40 dak 15 dakda donus nasil ama

Oh ohhh iyiymis sabah bende 30 dk leslim 2 mi l
209 mekik
30 ar tane sag ve sol ayri kalca baldir eritme hareketleri aksama da yaparim ohhhhh
Anam bu hafta mutlaka 1 kilo olmk zorunda

geçmiş olsun rahatsızmısın canım.

İşte bu

Geçmiş olsun yha
İnş düzelirsin canım

sağol canımcımmmm bu arada geçmiş olsunn iyimisin :26:

çok sağolun baya kötü şifayı kapmışım kızlar, ateşim çıkıp duruyor işler var izin de alamadım, yürüyüş dün dermanım olmadı sadece yarım saat yürüyebildim, grip oldum sanırım parol de hiçbi işe yaramıyor

Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus

aa çok geçmiş olsun ya demek ondan gelemedi

Oh ohhh iyiymis sabah bende 30 dk leslim 2 mi l
209 mekik
30 ar tane sag ve sol ayri kalca baldir eritme hareketleri aksama da yaparim ohhhhh
Anam bu hafta mutlaka 1 kilo olmk zorunda

maşallah canım çok güzel spor yapmışsın tebrikler

İns cnm seni aramizdn mezun edip gonderelim artk

mezun olanlara ayrılmak yokki.koruma evresi yapacagız daha.
parol biraz hafif kalabilir başta.dinlenmen lazım canım ya.

hilalcimmmm bi ara elma kromlu çay demiştin sallama çaymı diye sormustum cevap verdiysende görmemiş olabilirim .tekrar sorsam?

Kizlar 100 mekik cektim yanlis yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…