İşte bubaklava dağıttılarr burdaaaaaaaaa...ama ben almadımmm bir mutlu oldum ki ooohh. yeyip 2dk mutlu olduktan sonra kötü hissediceğime yemeden mutlu hissederim kendimi daha iyii
Geçmiş olsun yhaateşim de yükseliyor ya gittikçe kötü oldum başım dönüyor resmen bi parol aliim dimi
o net yüzünden seninle dogru dürüst görüşemez olduk.internetim çok kötü din defalarca msj yazmaya çalıştım
sağol canımcımmmm bu arada geçmiş olsunn iyimisin :26:toptan bildirim :))
hadi kolay gelsin mervecim
tebrikler işte bu
Bravo gozdecim basarilarin daim olsun
İşte bu
Geçmiş olsun yha
İnş düzelirsin canım
Bravo gozdecim basarilarin daim olsun
Herkes aylik hedefini belirlesin bence ben bu 3 kilo vericem vermezsem esek gibi aniracam ben bunu dediyesem bilutsiniz veriririm yokmu artiran
Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus
Menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
Dinares salatalik
Ara
10 findik
Ogle
1 kase corba
150gr haslsnmis tavuk
1 dilim ekmek
Ara
15 cm lik bir muz
Aksam
1 kase corba
3-4 catal karisik kizartma:18:
1 dilim ekmek
Su:1.5 lt
Spor:45 dk yuruyus
Alinti yapamiyirum ya amma erigim kaptanim murdumum kizartmami gordum baci menude muzun 15 cm oldugunu olctunmu nerak ettim:)
1saat yuruyusumu yaptim ohhh benden mutlusu yok disciye gidis 15 dak yuruyus alani 40 dak 15 dakda donus nasil ama
geçmiş olsun rahatsızmısın canım.
İşte bu
Geçmiş olsun yha
İnş düzelirsin canım
sağol canımcımmmm bu arada geçmiş olsunn iyimisin :26:
Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus
Oh ohhh iyiymis sabah bende 30 dk leslim 2 mi l
209 mekik
30 ar tane sag ve sol ayri kalca baldir eritme hareketleri aksama da yaparim ohhhhh
Anam bu hafta mutlaka 1 kilo olmk zorunda
ben de menümü yaziim:
sabah 09.00: klasik karatay kahvaltısı
akşam 18.00: 1 kase yarmalı kefirli yoğurtlu çorba (bitemedi bir türlü:)) ) bir avuç et sote+ salata + haşlama brokoli bikaç dilim kabak + bikaç kaşık ev yoğurdu
spor: size söz verdiğim için çıktım, ama enerjim çok düştü yürürken hasta olduğum için, yarım saat yürüyebildim, biraz da oğlum ve eşimle dolaştım eve döndük..
sıvı: 1 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi+ 2,5 lt su..
burda havalar baya ısındı sürekli su içmek istiyor insan, iyi oluyor..
kızlar tartılmıyorum ama inceldiğimi görüyorum çok mutlu oluyorum yaa inşallah hep böyle gider
İns cnm seni aramizdn mezun edip gonderelim artk
mezun olanlara ayrılmak yokki.koruma evresi yapacagız daha.
parol biraz hafif kalabilir başta.dinlenmen lazım canım ya.
çok sağolun baya kötü şifayı kapmışım kızlar, ateşim çıkıp duruyor işler var izin de alamadım, yürüyüş dün dermanım olmadı sadece yarım saat yürüyebildim, grip oldum sanırım parol de hiçbi işe yaramıyor
aa çok geçmiş olsun ya demek ondan gelemedi
maşallah canım çok güzel spor yapmışsın tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?