ay canım inşallah bi görsem şu 53 52leri.. 53 bile olsa çok iyi olur o halimden de gayet memnundum..
spor yapamıyorum ya bu sefer de hasta oldumneyse yarına daha iyi olurum inşallah..
Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus
hilalcimmmm bi ara elma kromlu çay demiştin sallama çaymı diye sormustum cevap verdiysende görmemiş olabilirim .tekrar sorsam?
Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus
hilalcimmmm bi ara elma kromlu çay demiştin sallama çaymı diye sormustum cevap verdiysende görmemiş olabilirim .tekrar sorsam?
geçmiş olsun dileklerimi iletirsen seviniriim çok geçmiş olsun yaa :26:
evet doktoruum sallama çay hiloşum brda görür illaki ama bende yazıyım işin görülsün
hiloşa burdan sevgileerr
Oh ohhh iyiymis sabah bende 30 dk leslim 2 mi l
209 mekik
30 ar tane sag ve sol ayri kalca baldir eritme hareketleri aksama da yaparim ohhhhh
Anam bu hafta mutlaka 1 kilo olmk zorunda
o net yüzünden seninle dogru dürüst görüşemez olduk.
Kara gördügüme beyaz diyemem diyemem
Ölürümde sana boyun egmem
Cık cık cık hayatımdan
Cık cık cık cık. Dünyamdan
Yalanlarını al dolanlarını al cık hayatmdan
3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : Sweetdimple
3.TAKIM KURALLARI:
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.
4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir.
5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...
6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.
7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.
8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bur rakamdir)
Ece canim tekrar hosgeldin takim full suan ama sen burdasin sadece listeye girmeyeceksin yer acilana kadar bunlarda takım kurallarimiz
Cnm ufak kacamklar gordum suyu com goremedim sporun harikaSlmm
Cumartesi
Sabah
Nesfit
Portakal
Ara
Grissini 3 tane
Yeşilcay
Öglen
Birkase yogurt
Taze fasulye
Ara
Biberiye
Aksam
Birkase yayla
Birkase salata
Yarı por tavuklu mantar
Su:2.5 lt zenzemnde
Spor: 1 saat tıfanıyy leslie
Pazar
Kacamaklarla dolu bi gün
Sabah
Haslanmıs yumurta
Birtane işaret parmagı büyüklügnde ve kalonlıgında sigara böregi
Domates salatalık
Maydanoz bolca
Cay 4 tane
1 dilim kep ek
Ara: türk kahvesi
Öglen
Birkase zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt
Ara: portakal suyu kensim sıkım
2 adet form çikolu( vıyyy
Aksam
Balık
Salata ikilisi
1 bardak salgam acılı
3 lt su
1 saat leslie tıfanny karısık
Squatta var cumartesi pazar top 50 vardır
Pazartesi
Sabah
2 dilim cawdar ekmk arası haslanmıs yumurta kıvırcık yeşil sogan :))(
2 cay
Ara:
Bir por meyve elma portakal
Ögle
Bir kase corba sehriyeli tavuk suyu
Bir kase lahana salatası
Aksam
Yogurt birkase
Bir oor kuru fasulye sadece taneleri yedim
2 tane salatalık tursusu
:))))
Spor: 50 dk 25 25 leslie sabah aksam
Squat 23 müydü ne hayırlamıyoru
Mekik 20 serden 2 ser set
Kızlar şimdi leslie yapcam :)))))))))))
Dumtıs dumtıss dumtıss
Duntıssss
Tıss ta tıssss tıss
: :
Hadi kızlarrrrrr nerdesiz cosalım
Hobabbbaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?