Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus

Ay Banus ablam yaa bu sefer de teyzesi mi cok uzuldumm umarm itidir durumuu

hilalcimmmm bi ara elma kromlu çay demiştin sallama çaymı diye sormustum cevap verdiysende görmemiş olabilirim .tekrar sorsam?

Ay gormemisim Kelebek ablam evet sallama cay bizim aldigimz bu ara bulamadi annem bi ben de bakamadm amma da zor bulunur oldu kendilerii :))

Tatlım banum Msj cektım sımdı teyzesi trafıkden kazası gecırmış cok sukur krıtık zaman gecmiş suan iyiymiş iletmemi istedı meraklanmışızdır dıye 3 gündür oyuzden gıremıyormus

geçmiş olsun dileklerimi iletirsen seviniriim çok geçmiş olsun yaa :26:
hilalcimmmm bi ara elma kromlu çay demiştin sallama çaymı diye sormustum cevap verdiysende görmemiş olabilirim .tekrar sorsam?

evet doktoruum sallama çay hiloşum brda görür illaki ama bende yazıyım işin görülsün

hiloşa burdan sevgileerr

geçmiş olsun dileklerimi iletirsen seviniriim çok geçmiş olsun yaa :26:

evet doktoruum sallama çay hiloşum brda görür illaki ama bende yazıyım işin görülsün

hiloşa burdan sevgileerr

Yazdm kiz ) disarlardaydm gene ah ah ayaciklarm agridi gece de iki bucukta uyudm nasi kotuym suann evim evimm guzel evimmm :))

Selamlar disciden geldim ben ara yapmiyonca cok acikiyorum onu anladim gelir gelmez yemegimi yedim bu aksam yemeginr gecer gitti ogle yemehim

Oh ohhh iyiymis sabah bende 30 dk leslim 2 mi l
209 mekik
30 ar tane sag ve sol ayri kalca baldir eritme hareketleri aksama da yaparim ohhhhh
Anam bu hafta mutlaka 1 kilo olmk zorunda

Masallah
100 mekıkde cok iyi

Banu ablam ya tuh rabbim sifa versin en kisa zamanda İnsallah

Kara gördügüme beyaz diyemem diyemem

Ölürümde sana boyun egmem

Cık cık cık hayatımdan
Cık cık cık cık. Dünyamdan
Yalanlarını al dolanlarını al cık hayatmdan

Cik guzelim cik ortaya cik
Askdan saklanmak nedemek
Mutlulugun formulu cok acik hoppaaa:))
Bir sen bir ben birde bebek

tamam benim için sorun yok kurallara uymaya çalışacağım yarından itibaren bende paylaşım yaparımda kendimi frenlerim inş
8 aylık bir kızım var anne sütü ile besleniyor bide ek gıda o yüzden iştahım müthiş artık frenlemenin vakti geldi

)) laylay lay :

teyyyy teyyyy teyyy
Hobaaaaaaaaaaaaaaa)))))

Kızlar
2 lt suyum şimdi bitti
Leslie 30 dk
Tifanny 15 dk yaptım
Aksam mekik cekcem

Hobba hobba takata
Haydı herkessss sporaaaa

Hobba hobba

Rumba caca salsa
Herkes dansa

62::

Hoppp hopppp hoppppp

Gitsin göbeciklerre
Gitsin basenler

Dumtıs dumtıss dumtıss
Duntıssss
Tıss ta tıssss tıss
::

Hadi kızlarrrrrr nerdesiz cosalım
Hobabbbaaaaa

Cnm ufak kacamklar gordum suyu com goremedim sporun harika

Allah acil sifalar versin kritik durumu atlatmis demek carcabuk sihatine kavuşur inşallah sevenlerinede guc versin . Harap olmustur banucugum

Bluecugjm inşallah ulasacaksin hedefine panik yok bak tarti stresinde yok zaman senden yans

Ahsen yeme kizattmayi bak ben yedim cok pismanim

Mervisim cosmussun yine dimtis dimtis ohh hiba

Ecemavi Hatice ydi dimi yanlis hatırlamıyorum bence emzurmek veli nimet benim eltim sporsuz diyetsiz manken gibi oldu sende basarirsin bol su cok hareket bide o bizdik yuruyecek yasemincigimin minik cadisi gibi kosdur pesinde al sana splr sen istedikten sonra hersey olur ablacim yeter ki iste

Evet unuttugum yoktur umarkm

Haa dilekcim iki igun mu beslendin ayy sen cok acikmissindir

Bluecugjm inşallah ulasacaksin hedefine panik yok bak tarti stresinde yok zaman senden yans

Ahsen yeme kizattmayi bak ben yedim cok pismanim

Mervisim cosmussun yine dimtis dimtis ohh hiba

Ecemavi Hatice ydi dimi yanlis hatırlamıyorum bence emzurmek veli nimet benim eltim sporsuz diyetsiz manken gibi oldu sende basarirsin bol su cok hareket bide o bizdik yuruyecek yasemincigimin minik cadisi gibi kosdur pesinde al sana splr sen istedikten sonra hersey olur ablacim yeter ki iste

Evet unuttugum yoktur umarkm

Haa dilekcim iki igun mu beslendin ayy sen cok acikmissindir

Saatler ilerli alindi amma benim genw hic isim biymiuor ustelik gecede az uyumak zorunda kaliuoriz ne sacma bi uygulama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…