Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menümmm

sabah: 2 haş yum. 1 dlm ekmek, az peynir,5 zeytin, 1 tane salatalık

öğlen: 1 bardak kefir

akşam: 1 tabak kısır (canım istedi çok az bulgurlu bol yeşillikli salata gibi düşünebiliriz )

bider 2 kare bitter yedim

su saymadım ama 1,5 olmustur
spor yok

Bugun caktirmadan cok yedim galiba yaa

Sabah
2dilim ekmek
1yumurta
Domates
Cay
Ogle
Tavuklu bezelye
1dilim eekmek
1bardak ayran
Ara
1kurupasta
Aksam
1kase mercimek corba
Havuc turp salatasi
1dilim ekmek
Ara
Sutlu nescafe
Su 2lt
Form cay
İhlamur

Benm çok moralim bozuk; her sefernde gidip rüya gibi bikaç gün gel burda işe başla ve hep aynını yapıyorum; yanyanayken kısa kestiğim konuyu uzakken devamını getirip uzatıyorum sanki ayrı kalmanın acısını ondan çıkarıyorum çok yoruldm artık ya çok ağlayasım var off

Kızlar bugün performans yüsdesi % 45 falandı
Noldu bize yha aaaaaa
Nerdesiniz geliyoö bakıyom ayn gelıyom bakıyom aynı olmaz ama. Böle
:))

Sahgulcum canım gel beraber kopalım

Kaptan bn burdayım.... Koltukta uzanmıstım anam uyumusum

Caglacım kurupasta dısında fazla bişi yok

Ahsencim suyum 2 lt dı dün yazmayı ınutmusum bidenem
Pazar günü kacamaksız pek olmuyo
En az kacamakla gün geçirmeye calıstım canım

Hialcim bnm
Öncelikle aglama...
ÜZülürüm gerçekten canını sıkma canım bnce
Ayrı kalmamnın kötü yanı bu olsa gerek
Sölemek istediklerini yanındayken söyleyememin sebebi onunla birliktyken demek ki cok öutlusun aklıma gelmıyo böle düşün
Bu zamanların tadını cıkar canım yha
İnan bir saniyesi geri gelmiyo
İlerde su yasadgın duyguyu yasamak isticeksin

ASKIN GÜSEL HALLERİ:)))
Öpiyim seni gel alnının ortasından bi kendine gel
Bi sarsıl

Kız dilek yawrum bnm
İstersen 24 saat gündüz 24 saat gece olsun biim işimiz birmez
Uygulamanın ne hatası var
Problem biZde anam
İşimizi bitiremiyoz :)))
Gecede coluk cocuk
Abowwww i

Ağlama canım bu mesafeylede alakali ayrica merveye katılıyorum evlenince cok farkli olacak
" saglam bir kavgadan alninin akiyla cikabiliyorsan evlen" boyle bi soz vardi . Canim biz ayni sehirde bile boyleydik yaninda bisi yok eve gelince aklimdakiler msj msj ardina az kaldı canım geçecek hepsi
Kuru pasta disinda goze carpan birsey yok canım
Kurt seyit war kaaaptaaaan:)))

demek bizden etkili şu kurt adam

Saatler ilerli alindi amma benim genw hic isim biymiuor ustelik gecede az uyumak zorunda kaliuoriz ne sacma bi uygulama
Benim icin super oldu hic oynamayalim valla
Eve gunduz gözüyle geliyorum
Tum islerimi bitiriyorum
enerjim bile artiyor yahu

Bayılıyorum su koltukta uyuyabilenlere ben yatagimdan baska yerde mumkun degil ne cinsim

Günaydın 3. Mintika
Çok Durgunuz Bu Hafta
Şu Geçmişte Kalan Notamizi Sildirelim Mi
Bu Cuma

Cok tesekkur ederm merveee yaa ne bilim bazen aksamlari birden geliyolar isteee hem aninda ozlem aliskanlik hem de resmen kavga cikariyorm durduk yere nasi bi paikopatliksa :/ ama haklisn tabi ki kiymetini bilmek gerek bu yillarin duygularin..

Sagol kaptanimm he ya sorma ayrilinca bi kavga edesm tutuyo gibi hincimi ondan aliyom :/
Neyse umarm bi an once duzenimizi kurabiliriz hayirlisi..

Günaydın 3. Mintika
Çok Durgunuz Bu Hafta
Bu Cuma

Gunaydinn bence de sildirelm evettt ben biraz arti gelmistm gene ama hallediyorm ins ) ayrica haftaya vok daha iyi olacam :)

Günaydın kızlar

Dünkü menüm;

1 haş. yumurta
2 çeri domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

ara: 2 dilim ananas

öğle:
şehriyeli domates çorbası
4 tane mercimek köfte(küçüklerdi zaten)
salata

ara: 2 dilim ananas

akşam
1 bardak yoğurt
közlenmiş patlıcan
1/2 dilim ekmek

su: 3 litre
1 soda
2 kupa ısırganlı yeşil çay

Eda mercimek koftesi mi yemis

Hadi bakalim hilal bi ileri iki gerite sion verelim dimi ama iddea var ucunda

Eda mercimek koftesi mi yemis

Hadi bakalim hilal bi ileri iki gerite sion verelim dimi ama iddea var ucunda

Kesinlikle mürdüm eriğim benmm...bu hafta için çok özür dilerim şimdiden ne çıkcak bilmiyorum ama tatilin de suyunu çıakrdm tabi.. ama bir daha ben de artı çıkmıcam söz veriyorum hatta haftaya en az 1 kilo vermezsem bu ay sonuna da 60 ı görmezsem giderimm buralardannn zaten duygusala bağladım ama ağlamayla zırlamayla olmazzz...

Yazdm kiz ) disarlardaydm gene ah ah ayaciklarm agridi gece de iki bucukta uyudm nasi kotuym suann evim evimm guzel evimmm :))
oyyy yorulmuşsun bayaaa :26:
canımcımm herzaman öyle olur o yanındayken o anki mutluluğu bozmak istemez kmse sonradan çıakrtır acısını ama dikkatli ol canım benim, onuda bezdirme yazık günah. yani haklıysan eğer kavganı et sonuna kadar ama uzatmamanı tavsiye ederim.
örnek vereyim kötü ama bir nusibet bin nasihattan iyidir. 3 yıl çıktığım biri vardı sözlü gibiydik herkes bilirdi aramızda yüzük takmıştık. bizdede o kavgaları uzatır haftalarca acısını çıkartırdı. 1 defa dahi ayrılmamıştk ayrılmamıştım. en sonunda bigün bi lafı çok koydu bana, ogün ayrıldım. bak üstünden 10ay geçti dün gece haber yollamış barışmak istiyorum diye. ama öyle bitirmişki düşünmedim bile başlasakmı tekrardan diye.

biliyorumki sizde bu raddeye gelmez yaşı yerinde olgun insnlarsınız aman ha yanlış anlama eniştede bendeki gibi olur demiyorum ama ikinizde üzülyosunz bak. üzülmeni istemem çok seviyorm seni o yüzden kavga edeceğin vakit git bi yüzünü yıka bi nefes al bişey yap o anki sinirin geçsin
Günaydın 3. Mintika
Çok Durgunuz Bu Hafta
Bu Cuma
günaydın kaptanımmm eğer bu sabahki kilomu korursam ooh miisss alnımın akıyla çıkıcam karşınızaa

bunun için bi üstte uzun uzunn yazdımmm sıkma canını üzme kendinii

aha ikimzde triplere girdikk

dünki menücüğümü paylaşayımmm günaydın bu arada kızlaaaaaaaaaaaaarr

sabah: mercimek çorbası 1 kase + 1 dilim kepek ekmek bol pul biber

ara yok

öğlen: izmir köfte ama işaret parmağı kalınlığında ve uzunluğnda ( benim ellerim küçücüktürr ) 3 adet köfte + 3yk bulgur pilavı bol pul biber

ara yok

akşam: 1 dilim biftek yine ve koca bi tabak salata tam 1 lokma ekmek bidee.

su: 2buçuk litre

spor 20 dk yürüdüm bugün pek iş çıkmadı benden

kızlarr bu arada bişey sorcam kalın saç maşası kullanan vrmı.. ben kalın su dalgasını pek severim saçlarım dümdüz pırasa gibi. saç maşası alıcam ama karar veremedim
braun mu alsam yoksa Fakir Juliet Seramik Saç Maşası mı . fakire yatkın aklım biraz ama bilemedim sizce fakir iyimidir biliyomuusnuz yada kullandığınız bi marka varsa tavsiye istesem

Canm benm neden yanlış anlayayım kiii hem haklısn da zatenn ... ya haklıyım aslında o da kabul etti hatta Antalya'da tartıştığımız mesele zaten gelmeden önce gönlümü de aldı, çok şirindi de ama şimdi ayrılınca yine başladım çok güçsüz hissediyorum napim yaa onsuz çok kötü oluyorum hele ki böyle bikaç gün bile olsa hep dipdibe alışıncaa...:26:

Sağol Gözdem benm biliyorum üzülmeyim diye dedini ben de seni çok seviyom kızz

Triplere girdik mecbur anacım başka türlü yola gelmiyoz, bi öyle bi böyle; valla bu haftayı bilmem de haftaya en az 1 kilo gitmezse ben de atlarım aşağı aha bu camdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…