Selam kızlar kimse yok mu ?
Ağlama canım bu mesafeylede alakali ayrica merveye katılıyorum evlenince cok farkli olacakBenm çok moralim bozuk; her sefernde gidip rüya gibi bikaç gün gel burda işe başla ve hep aynını yapıyorum; yanyanayken kısa kestiğim konuyu uzakken devamını getirip uzatıyorum sanki ayrı kalmanın acısını ondan çıkarıyorum çok yoruldm artık ya çok ağlayasım var off
Kuru pasta disinda goze carpan birsey yok canımBugun caktirmadan cok yedim galiba yaa
Sabah
2dilim ekmek
1yumurta
Domates
Cay
Ogle
Tavuklu bezelye
1dilim eekmek
1bardak ayran
Ara
1kurupasta
Aksam
1kase mercimek corba
Havuc turp salatasi
1dilim ekmek
Ara
Sutlu nescafe
Su 2lt
Form cay
İhlamur
Kurt seyit war kaaaptaaaan:)))
Benim icin super oldu hic oynamayalim vallaSaatler ilerli alindi amma benim genw hic isim biymiuor ustelik gecede az uyumak zorunda kaliuoriz ne sacma bi uygulama
Kızlar bugün performans yüsdesi % 45 falandı
Noldu bize yha aaaaaa
Nerdesiniz geliyoö bakıyom ayn gelıyom bakıyom aynı olmaz ama. Böle
:))
Sahgulcum canım gel beraber kopalım
Kaptan bn burdayım.... Koltukta uzanmıstım anam uyumusum
Caglacım kurupasta dısında fazla bişi yok
Ahsencim suyum 2 lt dı dün yazmayı ınutmusum bidenem
Pazar günü kacamaksız pek olmuyo
En az kacamakla gün geçirmeye calıstım canım
Hialcim bnm
Öncelikle aglama...
ÜZülürüm gerçekten canını sıkma canım bnce
Ayrı kalmamnın kötü yanı bu olsa gerek
Sölemek istediklerini yanındayken söyleyememin sebebi onunla birliktyken demek ki cok öutlusun aklıma gelmıyoböle düşün
Bu zamanların tadını cıkar canım yha
İnan bir saniyesi geri gelmiyo
İlerde su yasadgın duyguyu yasamak isticeksin
ASKIN GÜSEL HALLERİ:)))
Öpiyim seni gel alnının ortasından bi kendine gel
Bi sarsıl
Kız dilek yawrum bnm
İstersen 24 saat gündüz 24 saat gece olsun biim işimiz birmez
Uygulamanın ne hatası var
Problem biZde anam
İşimizi bitiremiyoz :)))
Gecede coluk cocuk
Abowwww i
Kızlar bugün performans yüsdesi % 45 falandı
Noldu bize yha aaaaaa
Nerdesiniz geliyoö bakıyom ayn gelıyom bakıyom aynı olmaz ama. Böle
:))
Sahgulcum canım gel beraber kopalım
Kaptan bn burdayım.... Koltukta uzanmıstım anam uyumusum
Caglacım kurupasta dısında fazla bişi yok
Ahsencim suyum 2 lt dı dün yazmayı ınutmusum bidenem
Pazar günü kacamaksız pek olmuyo
En az kacamakla gün geçirmeye calıstım canım
Hialcim bnm
Öncelikle aglama...
ÜZülürüm gerçekten canını sıkma canım bnce
Ayrı kalmamnın kötü yanı bu olsa gerek
Sölemek istediklerini yanındayken söyleyememin sebebi onunla birliktyken demek ki cok öutlusun aklıma gelmıyoböle düşün
Bu zamanların tadını cıkar canım yha
İnan bir saniyesi geri gelmiyo
İlerde su yasadgın duyguyu yasamak isticeksin
ASKIN GÜSEL HALLERİ:)))
Öpiyim seni gel alnının ortasından bi kendine gel
Bi sarsıl
Kız dilek yawrum bnm
İstersen 24 saat gündüz 24 saat gece olsun biim işimiz birmez
Uygulamanın ne hatası var
Problem biZde anam
İşimizi bitiremiyoz :)))
Gecede coluk cocuk
Abowwww i
Ağlama canım bu mesafeylede alakali ayrica merveye katılıyorum evlenince cok farkli olacak
" saglam bir kavgadan alninin akiyla cikabiliyorsan evlen" boyle bi soz vardi . Canim biz ayni sehirde bile boyleydik yaninda bisi yok eve gelince aklimdakiler msj msj ardina az kaldı canım geçecek hepsi
Kuru pasta disinda goze carpan birsey yok canım
demek bizden etkili şu kurt adam
Günaydın 3. Mintika
Çok Durgunuz Bu Hafta
Şu Geçmişte Kalan Notamizi Sildirelim Mi
Bu Cuma
Eda mercimek koftesi mi yemis
Hadi bakalim hilal bi ileri iki gerite sion verelim dimi ama iddea var ucunda
oyyy yorulmuşsun bayaaa :26:Yazdm kiz) disarlardaydm gene ah ah ayaciklarm agridi gece de iki bucukta uyudm nasi kotuym suann evim evimm guzel evimmm :))
canımcımm herzaman öyle olur o yanındayken o anki mutluluğu bozmak istemez kmse sonradan çıakrtır acısınıBenm çok moralim bozuk; her sefernde gidip rüya gibi bikaç gün gel burda işe başla ve hep aynını yapıyorum; yanyanayken kısa kestiğim konuyu uzakken devamını getirip uzatıyorum sanki ayrı kalmanın acısını ondan çıkarıyorum çok yoruldm artık ya çok ağlayasım var off
günaydın kaptanımmmGünaydın 3. Mintika
Çok Durgunuz Bu Hafta
Şu Geçmişte Kalan Notamizi Sildirelim Mi
Bu Cuma
bunun için bi üstte uzun uzunn yazdımmmCok tesekkur ederm merveee yaa ne bilim bazen aksamlari birden geliyolar isteee hem aninda ozlem aliskanlik hem de resmen kavga cikariyorm durduk yere nasi bi paikopatliksa :/ ama haklisn tabi ki kiymetini bilmek gerek bu yillarin duygularin..
Sagol kaptanimm he ya sorma ayrilinca bi kavga edesm tutuyo gibi hincimi ondan aliyom :/
Neyse umarm bi an once duzenimizi kurabiliriz hayirlisi..
Gunaydinn bence de sildirelm evettt ben biraz arti gelmistm gene ama hallediyorm ins) ayrica haftaya vok daha iyi olacam :)
aha ikimzde triplere girdikk
Kesinlikle mürdüm eriğim benmm...bu hafta için çok özür dilerim şimdiden ne çıkcak bilmiyorum ama tatilin de suyunu çıakrdm tabi.. ama bir daha ben de artı çıkmıcam söz veriyorumhatta haftaya en az 1 kilo vermezsem bu ay sonuna da 60 ı görmezsem giderimm buralardannn zaten duygusala bağladım ama ağlamayla zırlamayla olmazzz...
oyyy yorulmuşsun bayaaa :26:
canımcımm herzaman öyle olur o yanındayken o anki mutluluğu bozmak istemez kmse sonradan çıakrtır acısınıama dikkatli ol canım benim, onuda bezdirme yazık günah. yani haklıysan eğer kavganı et sonuna kadar ama uzatmamanı tavsiye ederim.
örnek vereyim kötü ama bir nusibet bin nasihattan iyidir. 3 yıl çıktığım biri vardı sözlü gibiydik herkes bilirdi aramızda yüzük takmıştık. bizdede o kavgaları uzatır haftalarca acısını çıkartırdı. 1 defa dahi ayrılmamıştk ayrılmamıştım. en sonunda bigün bi lafı çok koydu bana, ogün ayrıldım. bak üstünden 10ay geçti dün gece haber yollamış barışmak istiyorum diye. ama öyle bitirmişki düşünmedim bile başlasakmı tekrardan diye.
biliyorumki sizde bu raddeye gelmez yaşı yerinde olgun insnlarsınız aman ha yanlış anlama eniştede bendeki gibi olur demiyorum ama ikinizde üzülyosunz bak. üzülmeni istemem çok seviyorm senio yüzden kavga edeceğin vakit git bi yüzünü yıka bi nefes al bişey yap o anki sinirin geçsin
günaydın kaptanımmmeğer bu sabahki kilomu korursam ooh miisss alnımın akıyla çıkıcam karşınızaa
bunun için bi üstte uzun uzunn yazdımmmsıkma canını üzme kendinii
aha ikimzde triplere girdikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?