- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Elbetteki öyle. Muhtemelen bende öyle yapacağım. Sadece acıdan kaçıyorum.Zaten lazer yazın olmuyormuş sanırım son baharda başlarım 1 senede biter inş
yok kaptanım ya bu gidişlede deneyemiycem sanırım. sen bana onu özelden bi güzel anlatsan göndersen öyle başlıyayım bari kefire yoksa başlayabilceğim yokGel gel kefiri denedin mi sen canim bak bugun yegenime gonderiyorum
Çk güzel oluyo çokk
Hehheh deli kız yaa; canm olurdu valla ben de gayet memnun olurdm ama nişanlım internet buluşmalarına çok kızıyo; ben de bir kere görüştüm zaten o da şafak panosundan bir arkadaşlaydı mesela; ama bir daha yapma dedi baya veto yedmbenm nişanlım aşırı ötesi kıskanç artk sanırm kızlardan da kıskanıyo şaka bi yana n ebiliyon kız olduğunu falan diyo yani naparsn uzak olunca ben de he canm diyom
yok kaptanım ya bu gidişlede deneyemiycem sanırım. sen bana onu özelden bi güzel anlatsan göndersen öyle başlıyayım bari kefire yoksa başlayabilceğim yok
enişteden veto yendiyse tamam canımcım sorun değil
Elbetteki öyle. Muhtemelen bende öyle yapacağım. Sadece acıdan kaçıyorum.Zaten lazer yazın olmuyormuş sanırım son baharda başlarım 1 senede biter inş
Lazer yazın olmuyor evet ama iğneli oluyor.. onda sorun yok.
Mantıklı canm ben geçen yaz henüz 2-3 seansa gitmiştim ama o zamn bile baya rahat ettm; uzayan tüyleri de jiletle alabildiğim içn tatilde çok rahattm. 1 senede zor ama dene bakalmlazer de mesela 6 seans ama seans araları gitgide uzuyor; randevu bulunmuyor sana uymuyor derken bir de araya ameliyat girdi en son 4 ay falan önce gittim sanrım lazere
Lazer yazın olmuyor evet ama iğneli oluyor.. onda sorun yok.
Mantıklı canm ben geçen yaz henüz 2-3 seansa gitmiştim ama o zamn bile baya rahat ettm; uzayan tüyleri de jiletle alabildiğim içn tatilde çok rahattm. 1 senede zor ama dene bakalmlazer de mesela 6 seans ama seans araları gitgide uzuyor; randevu bulunmuyor sana uymuyor derken bir de araya ameliyat girdi en son 4 ay falan önce gittim sanrım lazere
aaaaaaaaaaaaaaneden yazın olmuyomuş ki oo :44:
lazerde seans aralarında jilet oluyormu?
Anladım Blue, geçmiş neyse ki çok sevndm; Allah insanı evladıyla sınav etmesn; zor olmuştur tabi ki ama neyse atlatmışsınz
Ben de 166 flanm bana da 59 süper oluyohehehe inş en kısa zamanda düşerizz
İnş yavrun iyidir şimdi. :)
Karatayda 2 öğün idealdi sanırım. Ben yapamam karatay allah kolaylık versin sana :)
Orası ayrı konu ama böylede olmuyor. Boyum kısa olsa ben bundan gocunmam asla. Bu öyle bir şey değil. insanı pis gösteriyor.
Hiç tanımadığım bir kadın beni toplum içinde rencide etmişti. Parmaklarımın üzerindeki tüyler yüzünden. O zamandan beri takık oldum. psikolojim bozuldu resmen. İnsanlar üstüne vazife olmayan herşeye burnunu sokuyor. Ne sanıyorlarsa kendilierini bak yine sinirlendim:)
Orası ayrı konu ama böylede olmuyor. Boyum kısa olsa ben bundan gocunmam asla. Bu öyle bir şey değil. insanı pis gösteriyor.
Hiç tanımadığım bir kadın beni toplum içinde rencide etmişti. Parmaklarımın üzerindeki tüyler yüzünden. O zamandan beri takık oldum. psikolojim bozuldu resmen. İnsanlar üstüne vazife olmayan herşeye burnunu sokuyor. Ne sanıyorlarsa kendilierini bak yine sinirlendim:)
sağol canım tekrar, ameliyattan önceki gece o kadar endişelendim ki halbuki çok zor bi operasyon değil, o zaman dedim çok ciddi hastalıklarla uğraşanlar var onlara Allah yardım etsin dedim..
hep beraber yaza incicik giriciiizz inşallah
sağol canım iyi çokşükür:) evet öğünler arası ne kadar uzunsa o kadar çok leptin salgılanıyor, inşallah böyle gider bakalım:)
ya ne densiz insanlar var alla allaa, ya bi kere böyle bişeyi diyecek olsam, alacağım cevaptan korkarım da çenemi tutarım en başta yaa
Slmm
Cumartesi
Sabah
Nesfit
Portakal
Ara
Grissini 3 tane
Yeşilcay
Öglen
Birkase yogurt
Taze fasulye
Ara
Biberiye
Aksam
Birkase yayla
Birkase salata
Yarı por tavuklu mantar
Su:2.5 lt zenzemnde
Spor: 1 saat tıfanıyy leslie
Pazar
Kacamaklarla dolu bi gün
Sabah
Haslanmıs yumurta
Birtane işaret parmagı büyüklügnde ve kalonlıgında sigara böregi
Domates salatalık
Maydanoz bolca
Cay 4 tane
1 dilim kep ek
Ara: türk kahvesi
Öglen
Birkase zencefilli tarcınlı zerdecallı yogurt
Ara: portakal suyu kensim sıkım
2 adet form çikolu( vıyyy
Aksam
Balık
Salata ikilisi
1 bardak salgam acılı
3 lt su
1 saat leslie tıfanny karısık
Squatta var cumartesi pazar top 50 vardır
Pazartesi
Sabah
2 dilim cawdar ekmk arası haslanmıs yumurta kıvırcık yeşil sogan :))(
2 cay
Ara:
Bir por meyve elma portakal
Ögle
Bir kase corba sehriyeli tavuk suyu
Bir kase lahana salatası
Aksam
Yogurt birkase
Bir oor kuru fasulye sadece taneleri yedim
2 tane salatalık tursusu
:))))
Spor: 50 dk 25 25 leslie sabah aksam
Squat 23 müydü ne hayırlamıyoru
Mekik 20 serden 2 ser set
Kızlar şimdi leslie yapcam :)))))))))))
baklava dağıttılarr burdaaaaaaaaa...ama ben almadımmm bir mutlu oldum ki ooohh. yeyip 2dk mutlu olduktan sonra kötü hissediceğime yemeden mutlu hissederim kendimi daha iyii
dikkatli baktınmı silik felan olmasın.testlerin hassasiyeti markaya görede değişiyor.hormonu ne seviyede tesbit ediyo o önemli.üzerinde yazar aslında.ama sen kabını atmışsındır değil mi.bekle bakalım diycem ama senin durumundada zordur.net bişey söylemek inan bu durumda daha zor.hamile olup gec yumurtlamıs olabilirsin hamile olmayıp stres hava değişimi vsden regl düzenin etkilenmiş olabilir.bence 2 gün daha bekle.Yaseminim doktorum derdime bir careeee
Ya ben hala regl olmadim su evde yapilan testlerden yaptim dun ve onceki gun bostu bugun 5 gun geciktim kan vermekte istemiyorum hastane ahbat oldu bana artik git gel bezdim
Yani bu testlerim dogrulugu nedir
geçmiş olsun rahatsızmısın canım.ateşim de yükseliyor ya gittikçe kötü oldum başım dönüyor resmen bi parol aliim dimi
baklava dağıttılarr burdaaaaaaaaa...ama ben almadımmm bir mutlu oldum ki ooohh. yeyip 2dk mutlu olduktan sonra kötü hissediceğime yemeden mutlu hissederim kendimi daha iyii
Gecmis olsun canım hayirdirateşim de yükseliyor ya gittikçe kötü oldum başım dönüyor resmen bi parol aliim dimi
dikkatli baktınmı silik felan olmasın.testlerin hassasiyeti markaya görede değişiyor.hormonu ne seviyede tesbit ediyo o önemli.üzerinde yazar aslında.ama sen kabını atmışsındır değil mi.bekle bakalım diycem ama senin durumundada zordur.net bişey söylemek inan bu durumda daha zor.hamile olup gec yumurtlamıs olabilirsin hamile olmayıp stres hava değişimi vsden regl düzenin etkilenmiş olabilir.bence 2 gün daha bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?