Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar 56.2 çıktım tartıda:) artık bariz belli oluyor zayıfladığım..

çok şükür sanırım listeye döneceğim zaman 55 li rakam hedefime ulaşacağım:)

Gulsahcim ben kararimi verdim sende ver bence oyalanma vakt bitti
Hayirli olsun sari kartimiz

kızlar kusura bakmayın ya bu aralar sağlık problemlerım hortladı gene bacağımda morluklar çıkmaya başladı aslında hemen acile gitmem lazım ama gitmek istemiyorum perşembe kontrolum var zaten , oyuzden korkudan spor yapamıyorum buda çok etkılıyor hareketsızlık kabızlık hepsi birleşti ,aslında izne ayrılsam çok ıyı olucak kaptanım beni izinli yazarmısın

Gulsahcim gecmis olsun
Izne ayril tabi kafan rahat olacaksa ama kilo alip donersen almam listeye kilonu verene kadar cunku
Iziinli uye sayisi cok artti
Yaz geldi toplanim derken grup aktifligini yitiriyor ee izinli uye listeye yeni uye aliminida engelliyor
Bu senin icin degil canim genel olarak ben izne cikiyim hadi diyen herkes icin (saglik ve cok onei konular disinda )
Son karar senin canim

Son düzenleyen: Moderatör:
kaptan ben naapcam anlamadım lısteyımı paylascam bugun ?

Icimde bi ses Tuğba bildirim yapmadan ayrılıyor diyor
Ayni ses eee banu tugbaya msj atiyordu bu durumda banuda bilgi veremeyecek diyor
Ee bu durumda geriye gulsah kaliyor

Tatlım dısarıdayım ben yarım kılocuk vermiştim banuda 69.9 olmuş hepinizi optum

kaptan ben naapcam anlamadım lısteyımı paylascam bugun ?

Dur listeyi son haline getirelim paylasim alaninda senden rakamsal olarak onceki grubun altina ekleyeceksin yani 2. takiminn altina yada 2 . Takim paylasmamissa en basa ekleyeceksin

evet canım işte bende tamda bu yüzden istiyorum sağlık problemlerimden dolayı, kendimi iyi hissetmiyorum eminim kan değerlerimin düştüğüne zaten bu kontrolümde doktorumla konuşup önerdiği bi diyetisyenle devam edicem kilo vermeye, izne ayrılmak istememin kafa rahatlıyla hiç alakası yok canım çünkü gene aynı yeme düzenimde devam edicem sadece spor yapamıyorum en azından bu süreçte sizi etkilemeyeyim diye düşündüm, kilo almayı bende istemem tabıkı ama listede de kalsam garantisini veremıyorum sonucta

*** 3. Takım 355. Etap ***

sekerkiz67 72/71, 5 /0, 5 / % 0, 69 )
kendi isteğiyle ayrıldı
sahgull: (67,6 /68,1 /- 0,5 / % -0,74 )izne ayrıldı
Sweetdimple: ( 70,2/ 69, 9/0, 3/% 0, 43 )
kelebekolacam: (78,6/ 78.6 /0, 0/% 0, 0 )kilosu sabit
Sevilay80: ( 69, 3/ 68, 3 /1, 0 /% 1, 44)
erigim: (64.0/ 65, 5/-1, 5 /% -2, 34 )
mrv5534: (61, 3/61, 2/0, 1 /%0, 16 )
ayulduzz: (71/ 70,8 / 0,2 /% 0,28 )
kelebek.hill: (63,3/ 64,0 / -0,7 / % -1,10)
gzde19959/ 57,7 / 1,3/% 2,20 )
cglaa16 : (69 / 68, 3 /0, 7/%1, 01 )

3. Takim Ortalaması :%0.19

tatlım banu denızlıdeymış bugun 69.9 oldum dıye msj cektı onumuzdekı hafta aramızda olur sanırım
Anladim canim cok sagol

Tamam canim biran once iyiles ve don ki buraya devam et ihmal etme bixi bak blue ya buralarda

Tamammiyiz kaaaptaaan cuma paylasim alaninami paylasiorum
Kardes takima falan paylasiliodu biara

aynen canım hafta sonu kendimizi tutsak yeter. ben zaten ne veriyosam cumartesi pazar veriyorm hafta içi onu koruyorum anca

Yok ben haftaiçi veriyorm ama haftasonu koruyamıyorum sanırm neyse bu iş buraya kadr canıma yetti...

Gulsahcim ben kararimi verdim sende ver bence oyalanma vakt bitti
Hayirli olsun sari kartimiz

Of yaa..ne kadr tembeliz sabırsısz iradesiziz... ay ne reziliz dicem olmucak ama öyleyz gibiii..kendimize gelelmm herkes beni ben herkesi takip ediyorz, hatta herkes bi kişiye yüklensn yüklensnnn hiç acıma yok artk

Blue tebrik ederm canm harikasın

sağol canım, menüler iyi gidiyordu senin, neden fazla çıktı ki acaba? muhtemelen geçen haftasonunun etkisi devam ediyor tabi..
kızlar haftasonu geldi, ama lütfen haftasonu diye diyetsonu da olmasın..
zaten bu yol sadece kilo verene kadar da değil, her zaman devam edecek, koruma aşamasında da çok dikkat edeceğiz.. kilo verirken irademizi kaybedersek sonrasında hiç koruyamayız.. o yüzden haftaiçi haftasonu ayrımı yapmayalım, cuma geldi kilo bildirdim bitti diye rahatlamayalım... haftasonu da haftaiçi gibi sıkı tutarsak haftaya 1. oluruz, hepimiz dikkat ettiğimzde 1. olduk herzaman..bu güç bizim takımımızda var...:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…