sağol canım, menüler iyi gidiyordu senin, neden fazla çıktı ki acaba? muhtemelen geçen haftasonunun etkisi devam ediyor tabi..
kızlar haftasonu geldi, ama lütfen haftasonu diye diyetsonu da olmasın..
zaten bu yol sadece kilo verene kadar da değil, her zaman devam edecek, koruma aşamasında da çok dikkat edeceğiz.. kilo verirken irademizi kaybedersek sonrasında hiç koruyamayız.. o yüzden haftaiçi haftasonu ayrımı yapmayalım, cuma geldi kilo bildirdim bitti diye rahatlamayalım... haftasonu da haftaiçi gibi sıkı tutarsak haftaya 1. oluruz, hepimiz dikkat ettiğimzde 1. olduk herzaman..bu güç bizim takımımızda var...:13::13:
tebrik ediyorum seniiiiii bak strest yapmaya gerek yok bide ayrılcaktın az kalsınnhadi tempo tempooo artık tadını aldık kilo vermeninn
gözdecim ben de seni tebrik ederim 57ler görünmüş:) 57.7 desin benim lanetli kilom o
inşallah böyle devam eder de mayıs ayında bu işi halletmiş oluruz:)
sağol canım, menüler iyi gidiyordu senin, neden fazla çıktı ki acaba? muhtemelen geçen haftasonunun etkisi devam ediyor tabi..
zaten bu yol sadece kilo verene kadar da değil, her zaman devam edecek, koruma aşamasında da çok dikkat edeceğiz.. kilo verirken irademizi kaybedersek sonrasında hiç koruyamayız.. o yüzden haftaiçi haftasonu ayrımı yapmayalım, cuma geldi kilo bildirdim bitti diye rahatlamayalım... haftasonu da haftaiçi gibi sıkı tutarsak haftaya 1. oluruz, hepimiz dikkat ettiğimzde 1. olduk herzaman..bu güç bizim takımımızda var...:13::13:
Paylasimda paylas kardese gerek yok liste dogru cnm
İnşallah canim. Malesef sari karti takimca aldikcanım sarı kartı takım mı aldı kim aldı? iki hafta üstüste kilo alınca sarı kart alınmıyor muydu?
teşekkür ederim kaptancım inşallah böyle devam eder
Yok hafta sonu filan bence de diyetin luksumu olur hafta sinu diyetiayene gitsek hafta sonh bizi izinli say mi diyecegiz . Ben sahsen yeter artik bide iddeana girdim . En cok kiloyu alan benim kimswye bisi deme hakkim yok ama kaptan olarak var paylasimdaki yuzdelere bi bakin 1, 25- 0, 93 gibi utandim 0, 30 u gecemedik. Malum sahis yine laf sokacak ortak alanda uc hafta once oldugu gibi
Yok ben haftaiçi veriyorm ama haftasonu koruyamıyorum sanırmneyse bu iş buraya kadr canıma yetti...
Of yaa..ne kadr tembeliz sabırsısz iradesiziz... ay ne reziliz dicem olmucak ama öyleyz gibiii..kendimize gelelmmherkes beni ben herkesi takip ediyorz, hatta herkes bi kişiye yüklensn yüklensnnn hiç acıma yok artk
Aynen daha once yaptik y k ne yapacagiz ve artik ne nota nede sarikart bol paylasim bol menu paylasimi ve bol bol takip yaz geldiiisağol canım, menüler iyi gidiyordu senin, neden fazla çıktı ki acaba? muhtemelen geçen haftasonunun etkisi devam ediyor tabi..
Canim 11inde bildirime girebilirsin iki haftan doluyokaptancım benim listeye dönmek için 1 hafta daha mı beklemem gerekiyor?
Benim lanetim degil iradesizligkmle 64 ama bu defa 63 u gorceminşallah öyle canımmmbenimde lanetlim oldu 57 59 arası hep.. ama gidicek gidicekkkk
Aynen yok odul modul
Çok haklısın Bluecum beni takip etmeye devam et azarla kız hattaama bak gör haftasonu salmayacağım bundan sonra dedm ya anca hakedersem ödül niyetine; mesela bu haftasonu ne ödülü bol ceza banaa
görev tamam kaptann:82:
En azindan eksilerde degiliz yuzde olarak gulsahim saglik herseyden onemli spor yapmadan diyetine devam etsen kilo veremezmisin canim ya gitme aramizdan
İnşallah canim. Malesef sari karti takimca aldik
Yok hafta sonu filan bence de diyetin luksumu olur hafta sinu diyetiayene gitsek hafta sonh bizi izinli say mi diyecegiz . Ben sahsen yeter artik bide iddeana girdim . En cok kiloyu alan benim kimswye bisi deme hakkim yok ama kaptan olarak var paylasimdaki yuzdelere bi bakin 1, 25- 0, 93 gibi utandim 0, 30 u gecemedik. Malum sahis yine laf sokacak ortak alanda uc hafta once oldugu gibi
Aynen daha once yaptik y k ne yapacagiz ve artik ne nota nede sarikart bol paylasim bol menu paylasimi ve bol bol takip yaz geldiii
Canim 11inde bildirime girebilirsin iki haftan doluyo
Benim lanetim degil iradesizligkmle 64 ama bu defa 63 u gorcem
Aynen yok odul modul
Canim ellerine saglik
Tamam kaptanım üzülme halledecz haftaya bomba gibiyiz birinci olacaz bak da görrbaşkalaırnın dediğini boşver de kendimize gelmeliyz
o halde bende söz vereyim kaptanımmEsimle sinema ghnumuz bugun o iskender yesin ben kocaman bir tavuklu yada etli salata yiyecegim ve su içeceğim yemin olsun
listedeki üyeler haftaya kilo veremezlerse ilk sarı kartlarini almis olacaklar
Ayfer
Hilal
Yasemin
Gülşah (izinden kilolu donerse)
Özellikle ayfer ve hilal bu hafta gozetim altina alincaktir
Kilo verenleri tebrik ederim haftanin birincisi gozde ama birinci degil cunku iki haftadir veremediği kiloyu verdi o yuzden hakli olarak hafta birincisini Cagla diyorum gozde bircunu odedi
Esimle sinema ghnumuz bugun o iskender yesin ben kocaman bir tavuklu yada etli salata yiyecegim ve su içeceğim yemin olsun
Menümü de yazayım hepsini yazdım zaten
Sabah
1 küçük kepekli sandviç ekmeği arasına peynir-domates-biber
Ara
1 tek şeker Türk kahvesi
Öğlen
yarım pors tavuk ızgara+yarım pors köfte
1 dilim ekmek kadar pide
1 ayran
Ara
2 avuç tirmis
Akşam
1 kase barbunya yemeği
roka
3 çatal havuç taretor
Su:2,5 lt
Spor:yok
Gözde199 adlı üye bugün ki menüsünü yazmaktan gurur duyarrr
sabah: 2 dilim kepek ekmeği 1 haş yum. biraz peynir zeytin salatalık domates 2 çay
ara: 1 yeşil elma
öğlen: 1 tabak ( 2 servis kaşığı ) ıspanak+ 1 kaşık pul biber + 1 kase yoğurt ekmeksiz
ara : 1 şekersiz nescafe + 1 yeşil elma
4
ara : 6da 1 kase yoğurt
akşam: bol salata 2 dilim bnfile et yağsız tavada
1 yeşil çay bol limonlu + 1.5 ceviz içi + 15 beyaz leblebi
spor : 1 saat tempolu yürüyüş ( sahada tur bindirdik) + 15 dk şu spor aletlerinde bacakları ileri geri ittiren şeyden+ 17 dk bisiklet sürme
su: 3 lt
yarın inşallah güzel çıkıcam inşallah inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?