Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tebrik ediyorum seniiiiii bak strest yapmaya gerek yok bide ayrılcaktın az kalsınn hadi tempo tempooo artık tadını aldık kilo vermeninn

tebrik ediyorum seniiiiii bak strest yapmaya gerek yok bide ayrılcaktın az kalsınn hadi tempo tempooo artık tadını aldık kilo vermeninn

gözdecim ben de seni tebrik ederim 57ler görünmüş:) 57.7 desin benim lanetli kilom o
inşallah böyle devam eder de mayıs ayında bu işi halletmiş oluruz:)

Çok haklısın Bluecum beni takip etmeye devam et azarla kız hatta ama bak gör haftasonu salmayacağım bundan sonra dedm ya anca hakedersem ödül niyetine; mesela bu haftasonu ne ödülü bol ceza banaa

En azindan eksilerde degiliz yuzde olarak gulsahim saglik herseyden onemli spor yapmadan diyetine devam etsen kilo veremezmisin canim ya gitme aramizdan

canım sarı kartı takım mı aldı kim aldı? iki hafta üstüste kilo alınca sarı kart alınmıyor muydu?

teşekkür ederim kaptancım inşallah böyle devam eder
İnşallah canim. Malesef sari karti takimca aldik
Yok hafta sonu filan bence de diyetin luksumu olur hafta sinu diyetiayene gitsek hafta sonh bizi izinli say mi diyecegiz . Ben sahsen yeter artik bide iddeana girdim . En cok kiloyu alan benim kimswye bisi deme hakkim yok ama kaptan olarak var paylasimdaki yuzdelere bi bakin 1, 25- 0, 93 gibi utandim 0, 30 u gecemedik. Malum sahis yine laf sokacak ortak alanda uc hafta once oldugu gibi
Aynen daha once yaptik y k ne yapacagiz ve artik ne nota nede sarikart bol paylasim bol menu paylasimi ve bol bol takip yaz geldiii
kaptancım benim listeye dönmek için 1 hafta daha mı beklemem gerekiyor?
Canim 11inde bildirime girebilirsin iki haftan doluyo
inşallah öyle canımmm benimde lanetlim oldu 57 59 arası hep.. ama gidicek gidicekkkk
Benim lanetim degil iradesizligkmle 64 ama bu defa 63 u gorcem

Çok haklısın Bluecum beni takip etmeye devam et azarla kız hatta ama bak gör haftasonu salmayacağım bundan sonra dedm ya anca hakedersem ödül niyetine; mesela bu haftasonu ne ödülü bol ceza banaa
Aynen yok odul modul
görev tamam kaptann:82:

Canim ellerine saglik

En azindan eksilerde degiliz yuzde olarak gulsahim saglik herseyden onemli spor yapmadan diyetine devam etsen kilo veremezmisin canim ya gitme aramizdan

Polyanam benim % 30 barajina takildik - olmasak kac yazar .
Gulsah iyilwssin donecek gitmedi izinde ama burda

Esimle sinema ghnumuz bugun o iskender yesin ben kocaman bir tavuklu yada etli salata yiyecegim ve su içeceğim yemin olsun

Tamam kaptanım üzülme halledecz haftaya bomba gibiyiz birinci olacaz bak da görr başkalaırnın dediğini boşver de kendimize gelmeliyz

Tamam kaptanım üzülme halledecz haftaya bomba gibiyiz birinci olacaz bak da görr başkalaırnın dediğini boşver de kendimize gelmeliyz

Hilalim onemli olan birincilik sonunculuk degil iki hafta gocup ucunvu hafta birincilik oluyir evet ama bireyselde bakinca hep aldigimixi vsriyoruz yani surekli birincilik sart herkes her hafta 300 gr da olsa vermeli cosmali bu takim cosmalj

Esimle sinema ghnumuz bugun o iskender yesin ben kocaman bir tavuklu yada etli salata yiyecegim ve su içeceğim yemin olsun
o halde bende söz vereyim kaptanımm
bu sabah elimde poşet vardı çok seviğidim bi arkadaşımın doğum günü kargo göndercem diye. muhasebedeki abla serviste dalga geçti bu akşam nereye gidiyosun gezmeci kız elinde poşetin yine diye. yok yok bu hafta evdeyim program yapmadım dedim ama program çıktı bu akşamda evde yokum babam kovacak yakında size sözz kaçamak yokk çay vs kiloma zarar vermicek şeyler yeyip içicemm.

listedeki üyeler haftaya kilo veremezlerse ilk sarı kartlarini almis olacaklar​

Ayfer

Hilal

Yasemin

Gülşah (izinden kilolu donerse)

Özellikle ayfer ve hilal bu hafta gozetim altina alincaktir

Kilo verenleri tebrik ederim haftanin birincisi gozde ama birinci degil cunku iki haftadir veremediği kiloyu verdi o yuzden hakli olarak hafta birincisini Cagla diyorum gozde bircunu odedi

kaptana boynum kıldan ince ne derse oo

teprikler koydum çağlacımm

haftaya kilo veremezlerse sari kart alacaklar

Ayfer
Hilal
Gulsah (izin donusu hesaplanacak)
Yasemin

Not1: kilo verenleri tebrik ederim hafta birincisi titalde gozde gorunsede iki haftadir veremedigi icin bu hafta verdigi kiloyu onlara sayiyorum
Birinci cagla

Not2: ozellikle ayfer ve hilal bu hafta gozetim altına alinacaktir takim arkafaslarina duyurulur

Cnm tirmis ve taretor nedir

Vayyyyy cok guzel spor yapmissin zaten neticeyi de almissin
Amma kafiyeli oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…