Hayirli sabahlar ceylanlar oglani okula birakip yuruyuse gidicem hadi bakalim tarti yuZumuze golsun bugun
Vayyyyy cok guzel spor yapmissin zaten neticeyi de almissin
Amma kafiyeli oldu ya
Cnm menuler super tek skinti sporGünaydın bayanlar
Dün şirkette internet yoktu gelemedim.
Önceki günde birazcık yoğundum.
SAbah tartılmadım yarın diyetisyyende tartılıp haber vereceğim size de.
Menülerimi yazayım
Çarşamba
sabah:
1 dilim peynir
1yumurta
domates
1 dilim ekmek
ara: 2 dilim ananas
öğle: 2 küçük tavuk şiş
salata
ara: 2 dilim ananas
akşam
1 bardak yoğurt
közlenmiş patlıcan
ara: 1 nescafe
3 litre su
2 bardak y.çay
Dünkü menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
Ara
1 dilim ananas
Öğle
Salata
3 yk kısır
1 yk yoğurt
Ara:
2 dilim ananas
Akşam
Közlenmiş patlıcan
1 bardak yoğurt
Su: 2,5 litre
y.çay 2 kupa
İnşallah canim. Malesef sari karti takimca aldik
Yok hafta sonu filan bence de diyetin luksumu olur hafta sinu diyetiayene gitsek hafta sonh bizi izinli say mi diyecegiz . Ben sahsen yeter artik bide iddeana girdim . En cok kiloyu alan benim kimswye bisi deme hakkim yok ama kaptan olarak var paylasimdaki yuzdelere bi bakin 1, 25- 0, 93 gibi utandim 0, 30 u gecemedik. Malum sahis yine laf sokacak ortak alanda uc hafta once oldugu gibi
Aynen daha once yaptik y k ne yapacagiz ve artik ne nota nede sarikart bol paylasim bol menu paylasimi ve bol bol takip yaz geldiii
Canim 11inde bildirime girebilirsin iki haftan doluyo
Benim lanetim degil iradesizligkmle 64 ama bu defa 63 u gorcem
Aynen yok odul modul
Canim ellerine saglik
Hayirli cumalar.bugun raporluyum evdeyim.cok kanamam var yataktan bi kalktim ortalik kan golu.
Olur canimmm:)) bu haftaki hedefim 1.5kilo
listedeki üyeler haftaya kilo veremezlerse ilk sarı kartlarini almis olacaklar
Ayfer
Hilal
Yasemin
Gülşah (izinden kilolu donerse)
Özellikle ayfer ve hilal bu hafta gozetim altina alincaktir
Kilo verenleri tebrik ederim haftanin birincisi gozde ama birinci degil cunku iki haftadir veremediği kiloyu verdi o yuzden hakli olarak hafta birincisini Cagla diyorum gozde bircunu odedi
Oooo harika hedefi yuksek tutalim diyosun.olur.hedefi yuksek tuttuguna gora kendine coook guveniyosun.bu cok hosuma gitti.bu haft disli bi rakibem var demektir
Bak yemin ettin unutma he mi
En azindan eksilerde degiliz yuzde olarak gulsahim saglik herseyden onemli spor yapmadan diyetine devam etsen kilo veremezmisin canim ya gitme aramizdan
Merhaba kardeş takım
Herkese hayırlı Cumalar
Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim
Listemizin son hali şu şekildedir siz de tamam derseniz genel paylaşıma ekleyeceğim, şimdiden teşekkürler
***5.TAKIM - 355.ETAP***
toplight ( 73,3/ 74,0/ -0,35/%-0,48) gecen hafta bildirim yapmadığından kilosu ikiye bölündü
Gamze_M (65,9/ 64,8/ 1,1/% 1,67)
Luci221177 ( 72,0/ 71,0/ 1,0/ %1,39)
Lily86 (75,6 / 75,1/ 0,5/ %0,66 )
Vazgecmekyok ( 85,7/84,7/1,0/%1,17)
yu_zey ( 61,8 / 61,3/ 0,5/ % 0,81)
Hnd (67,4/ 67,2/ 0,2/ %0,30 )
Sevda_M ( 72,7/ 72,9/-0,2/ % -0,28)
durumda( 61,00 /59,5/ 1,5/ % 2,46)
hazos87 ( 54,0/ 53,2/ 0,8/ % 1,48)
ebbisss ( 84,3 /) bildirimde bulunmadı
DESTANSI (67,8/ / ) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
elendil76 (101,8/100.2/1,6/%1,57)
gulanne (81,3/80,6/0,7/%0,86)
5.TAKIM ORTALAMASI : %0,86
tekrar kontrol edeyim normalde bildirimde bulunmayanlar ortalamaya 0 olarak giriyor excelde otomatik hesaplama yapıyorumHu H H H
Canim yogunum ama bakabildigim ben 0, 83 buluyorum ortalamanizi bi daha bakin isterseniz
Hesap makinesi 0,83% çıkardı dediğin gibi - excelde bir arkadaşı eklememişim ortalamaya ama excel bu sefer ortalamayı 0,80e düşürdü valla napcam kafam karıştı işte de yoğunum malum haftanın son günü
teşekkür ederim ilgin içinBen excellde yaptim canim 0, 83
Kesinlikle haklisin cnm beni cogunlukla hafta sonlari gerilettisağol canım, menüler iyi gidiyordu senin, neden fazla çıktı ki acaba? muhtemelen geçen haftasonunun etkisi devam ediyor tabi..
kızlar haftasonu geldi, ama lütfen haftasonu diye diyetsonu da olmasın..
zaten bu yol sadece kilo verene kadar da değil, her zaman devam edecek, koruma aşamasında da çok dikkat edeceğiz.. kilo verirken irademizi kaybedersek sonrasında hiç koruyamayız.. o yüzden haftaiçi haftasonu ayrımı yapmayalım, cuma geldi kilo bildirdim bitti diye rahatlamayalım... haftasonu da haftaiçi gibi sıkı tutarsak haftaya 1. oluruz, hepimiz dikkat ettiğimzde 1. olduk herzaman..bu güç bizim takımımızda var...:13::13:
Yok ben haftaiçi veriyorm ama haftasonu koruyamıyorum sanırmneyse bu iş buraya kadr canıma yetti...
Of yaa..ne kadr tembeliz sabırsısz iradesiziz... ay ne reziliz dicem olmucak ama öyleyz gibiii..kendimize gelelmmherkes beni ben herkesi takip ediyorz, hatta herkes bi kişiye yüklensn yüklensnnn hiç acıma yok artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?