Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selaaam bayanlaar

Dunku menumu yazayim
Sabah
1dilim ekmek
Yumurta
Cay
Domates

Ogle
1lahmacun
1ayran

Aksam
İskembe corbasi
1dilim ekmek
Az ciger

Su 2lt
Form cay
İhlamur
Spor 2saat yuruyus
2 saat yuruyusmu voooaavvv
Evet muhtemelen hamburgecide yeriz Salata tercih etmeye çalışırım inşallah
Salata tercih etmeni bekliyoruzzz

Bizde. Seni. Seviiiiiiiiiyoooooooruuuuuuzzzzzzzzzx

Canim ben otuzum ama otuzdort olan yasemin ben ondan kucigumartik yavas yavas senin menuleride gorelimm

Bu akşam menü paylaşıcam sabah şu nesquikler varya yağsız sütle onlardan yedim Öğleyi de atlattım mı süper bi menüm olacak

İyi pazarlar hanimlar

selamlar canım, nasılsın?
ben vicdan azabıyla döndüm, insan hele de başka bi ülkede diyete uygun bişeyler bulamıyor, zaten midem çok fena bozuldu alışık olmadığım için iyi gelmedi..neyse 1,5 gün uyamadım sadece.. inşallah bi zararı olmamıştır kiloma..

bu arada yeni bir arkadaş gelmiş gördüm mercani sanırım

hoşgeldin mercani ben blue suudi arabistandan sevgiler:)
ben de 30 yaşındayım, 3 yaşına yaklaşan bir oğlum var..
işte böyle:)

ooo pazar günü için katılım hiç fena değil valla:)
hoşgeldiniz hanımlar tekrar:)

Hoşbuldum

Merak ettim ondan soruyorum kusura bakmayın niye arabistandasınız acaba iş falan mı? Burnumu her şeye sokmadan duramıyorum

Ben şimdi çıkıyorum inşallah iradame sahip çıkamayıp hamburger menüyü indirmem mideye
:18:

Blue hosgeldin tatil pek iyi gecmemis sanirim ama halledersin hafta ici
Cagla spor super canim
Dilek yine sahnelerde yasemin ustune oynuyo bak yas konusunda
Ayy ben temizlik yapcam hadi optum

evet tayin nedeniyle burdayız

Blue hosgeldin tatil pek iyi gecmemis sanirim ama halledersin hafta ici
Cagla spor super canim
Dilek yine sahnelerde yasemin ustune oynuyo bak yas konusunda
Ayy ben temizlik yapcam hadi optum

kaptancım evet diyet açısından pek güzel geçmedi ama onun dışında güzel geçti, yüzme imkanımız bile oldu:)

Olsun canim ya amannnn diyetin yapilmadigi yerlwr olmasi gerekiyor gezmeye gitmissin kirkyilda bir keyfine cikarmak lazim onemli olan suistimal edip evdede bozmak e onunda sen yapmiyacagina gore hic sikinti etme

Olsun canim ya amannnn diyetin yapilmadigi yerlwr olmasi gerekiyor gezmeye gitmissin kirkyilda bir keyfine cikarmak lazim onemli olan suistimal edip evdede bozmak e onunda sen yapmiyacagina gore hic sikinti etme

evet o da var sağol canım ya biraz içim rahatladı
yok eve gelir gelmez geri döndüm karatayıma:) ama var ya kaçamak yaptığım zaman ertesi gün öğlen daha çabuk acıkıyorum ne kadar ilginç değil mi..
bugün gidip 1 kase yoğurdumu yiyeceğim öğlen, yoksa akşama kadar çok acıkırım..

Bu akşam menü paylaşıcam sabah şu nesquikler varya yağsız sütle onlardan yedim Öğleyi de atlattım mı süper bi menüm olacak
Bebe aburcuburu degilmi onlar
Biri alt katimda biri 2adim otede oraya gitsem o trip atar obur yana gitsem digeri bunaldim yaa idare edemiorum wakit ayiramiorum kendime

Ay kiyamam ya anlarim zor ama iste ben ne yaparsamAllah rizasi icin yapiyorum diyence disununce bazi seyler daha kolay oluyor

gezmek güzeldirde aklıma takıldı plates için belli bir kilonun altında mı olmak lazım

Biri alt katimda biri 2adim otede oraya gitsem o trip atar obur yana gitsem digeri bunaldim yaa idare edemiorum wakit ayiramiorum kendime

sende yurt dışına gel kimsecikler yok

gezmek güzeldirde aklıma takıldı plates için belli bir kilonun altında mı olmak lazım

yo hayır ama kiloyu ilk verirken daha tempolu spor yapmak daha etkili oluyor, yürüyüş aerobik vs..
pilates kilo verdirmekten çok sıkılaşma sağlıyor.. hani insan veriyor veriyor da bir süre sonra görüntüye yansımıyor ya, işte o aşamada sıkılaşmak için pilates süper oluyor:)

ecemavi biz haftasonu Bahreyn'e gittik ilk defa gittim ben çok beğendim.. geçerken de Dammam'ı gördük Khobar'ı da gördük, ne güzel yerler ya deniz kenarı...sen gittin mi hiç?

kızlar türk kahvesi keyfi yapıyorum buyrun misafir olun

Canım ahhh ahh hazır bi kahvem olsada içsemmm

Ewr canlarım baslıyorum yazmaya

Bluemcum içdert etme bnce üstesinden gelirsin canm

Ayılduz eltilere selammm( cok sewerim eltileri ben €)

Swetcem küçük bıcırıkla ıgrasss durr sana bırdan gülücükler

Erikim kolay gelsın yawrucum

Caglacım allah sabır versin yakın olmak cok zor

Sevilay gözükmüyo

Mercani senne iş yapıyosun canım anlat biraz

Gözdeeeeee kız kacamak mı yapıyon sennnnnnn buraya gelllll

Yaseminim nerelerdesin gözükmüyon
Aman doktor yandım canım doktor dersime bi careeeeee

Ecemavi ablacım melisa cayı papatya cayı bana cok iyi geliyodu ıykusuzluk dönmlerimde :))))

Edaaa nerelerdesin kızzz

Hilaaaalllll bebişim sancılarım terk ettimi seni

ARKADASLAR SU İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…