2 saat yuruyusmu voooaavvvSelaaam bayanlaar
Dunku menumu yazayim
Sabah
1dilim ekmek
Yumurta
Cay
Domates
Ogle
1lahmacun
1ayran
Aksam
İskembe corbasi
1dilim ekmek
Az ciger
Su 2lt
Form cay
İhlamur
Spor 2saat yuruyus
Salata tercih etmeni bekliyoruzzzEvet muhtemelen hamburgecide yerizSalata tercih etmeye çalışırım inşallah
Eğer, hayata yaktığın ışığın büyümesini istiyorsan,
Eğer, ödülünün güzellikler olmasını istiyorsan,
Eğer, zorlukları yenip içindeki gücün ortaya çıkmasını istiyorsan...
Eğer, sağlığının yerinde olmasını istiyorsan,
Eğer, insanların sana güler yüzlü olmasını istiyorsan,
HADİ GÜLÜMSE...
Gülümse ki etrafını sevgi ışığı sarsın.
Ama tüm bunlar için önce KENDİNE GÜLÜMSE... :))
kendimizi seviyoruz..
ilk önce kendi mutluluğumuz için başaracağımıza inanıyorum..
sizi seviyorummm :)
Canim ben otuzum ama otuzdort olan yasemin ben ondan kucigumartik yavas yavas senin menuleride gorelimm
İyi pazarlar hanimlar
selamlar canım, nasılsın?
ben vicdan azabıyla döndüm, insan hele de başka bi ülkede diyete uygun bişeyler bulamıyor, zaten midem çok fena bozuldu alışık olmadığım için iyi gelmedi..neyse 1,5 gün uyamadım sadece.. inşallah bi zararı olmamıştır kiloma..
bu arada yeni bir arkadaş gelmiş gördüm mercani sanırım
hoşgeldin mercaniben blue suudi arabistandan sevgiler:)
ben de 30 yaşındayım, 3 yaşına yaklaşan bir oğlum var..
işte böyle:)
Berabermi. Oturuyirsunnuz canim hayirdir
2 saat yuruyusmu voooaavvv
Salata tercih etmeni bekliyoruzzz
Bizde. Seni. Seviiiiiiiiiyoooooooruuuuuuzzzzzzzzzx
Hoşbuldum
Merak ettim ondan soruyorum kusura bakmayın niye arabistandasınız acaba iş falan mı? Burnumu her şeye sokmadan duramıyorum
Ben şimdi çıkıyorum inşallah iradame sahip çıkamayıp hamburger menüyü indirmem mideye :18:
Blue hosgeldin tatil pek iyi gecmemis sanirim ama halledersin hafta ici
Cagla spor super canim
Dilek yine sahnelerde yasemin ustune oynuyo bak yas konusunda
Ayy ben temizlik yapcam hadi optum
hanımlar selamlar ben gezdim geldim :)
ama malesef 2 gün çok kötü beslendimnolur beni affedin, diyete uyamadım şartlar nedeniyle.. bu hafta mutlaka bunu telafi edip üzerine de tartıda eksi çıkacağım, hemen karataya geri döndüm bu sabah..
akşama da yürüyüşüme giderim.. tartıda 55i bi göreyim hemen pilatese başlayacağım inşallah..
bu haftaki hedefim 55li rakamlara inmek. hedefimi karatay nedeniyle çok yüksek tutmuyorum korkuyorum çünkü..55.9 bile olsam çok güzel olacak:))
Olsun canim ya amannnn diyetin yapilmadigi yerlwr olmasi gerekiyor gezmeye gitmissin kirkyilda bir keyfine cikarmak lazim onemli olan suistimal edip evdede bozmak e onunda sen yapmiyacagina gore hic sikinti etme
Bebe aburcuburu degilmi onlarBu akşam menü paylaşıcam sabah şu nesquikler varya yağsız sütle onlardan yedimÖğleyi de atlattım mı süper bi menüm olacak
Biri alt katimda biri 2adim otede oraya gitsem o trip atar obur yana gitsem digeri bunaldim yaa idare edemiorum wakit ayiramiorum kendime
hanımlar selamlar ben gezdim geldim :)
ama malesef 2 gün çok kötü beslendimnolur beni affedin, diyete uyamadım şartlar nedeniyle.. bu hafta mutlaka bunu telafi edip üzerine de tartıda eksi çıkacağım, hemen karataya geri döndüm bu sabah..
akşama da yürüyüşüme giderim.. tartıda 55i bi göreyim hemen pilatese başlayacağım inşallah..
bu haftaki hedefim 55li rakamlara inmek. hedefimi karatay nedeniyle çok yüksek tutmuyorum korkuyorum çünkü..55.9 bile olsam çok güzel olacak:))
Biri alt katimda biri 2adim otede oraya gitsem o trip atar obur yana gitsem digeri bunaldim yaa idare edemiorum wakit ayiramiorum kendime
abooo 9cocukmu annam bizi iki tanesi anamizi aglatiyo helal olsun
Canim cok yememussindir insallah
Bugun yedik yarin ericez diyosun yani
gezmek güzeldirde aklıma takıldı plates için belli bir kilonun altında mı olmak lazım
maalesef oraları görmedim ama çok isterim belki bu yaz eğer türkiyeye gitmezsek
kızlar türk kahvesi keyfi yapıyorum buyrun misafir olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?